You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (0 μέλη και 33 επισκέπτες)
καλησπερα σε ολους τους συναγωνιστες!
εκανα 1 ωρα να διαβασω ολα τα ποστ σας απ την τελευταια φορα που μπηκα(δεν εμπαινα λογο δουλειας και οχι αποχης).
εγω παντως κανω καθολικη αποχη δεν παω ουτε καν μπουρδελοτσαρκα γιατι ξερω οτι δεν θα κρατηθω.αποχη φυσικα κανει οποιος θελει και δεν αναγκαζει κανενας κανεναν να μην παει να γαμησει αλλωστε για εμας το κανουμε,οι πουτανες δεν θα εχουν ποτε παραπονο οπως ειπα και πιο πανω αντε και του χρονου 300 ευρω στα προγραμματα.
ξερω οτι και εγω παλια εχω παρεξηγηθει με τον alex αλλα φιλε ετσι ειναι τα πραγματα απο οτι διαβασα πριν σε τοσες σελιδες μπαινεις μεσα και ψαχνεις ιστοριες χωρις λογο!εχεις ποσταρει σαν μελος 174 μυνηματα και αμα τα δει κανεις στα 170 μαλωνεις με ολον τον κοσμο!
deker φιλε ενταξει και εσυ το παρατραβηξες,με το μερος σου ειμαι αλλα δεν χρειαζοταν να τον κανεις παλι το προσωπο της εβδομαδας.με αυτες τις μαλακιες αυτος τον σκοπο του τον πετυχε,την διαφημηση για τις πουτανες την εκανε και αφου εμεις συζητουσαμε τι μουναρα ειναι η χριστινα και τι κρεβατι κανει πετυχε και να την δυσφημησει.gl φιλε μου και εσυ εισαι μεγαλη κουφαλα τελικα απο τοτε που σε εφαγε ο deker στις ψηφους τον εχεις ολο στην κοντρα,ζεστη αυτος-κρυο εσυ!
αληθεια τι γινεται στα μπουρδελα τις μερες αποχης?ειναι καθολου εσθυτη?
alex γραψε οτι κριτικες θες για οποια πουτανα θες εγω πλεον δεν σε κρινω,προοθησε τα πουτανακια σου οπως μπορεις ;)εγω για σενα πλεον την εικονα μου την σχηματισα οπως και πολλοι εδω μεσα και σταματα πια να αποκαλεις ολο τον κοσμο γεωργιανους αμα ημασταν ολοι γεωργιανοι εδω μεσα πιστεψε με θα το καταλαβαινες!αυτα απο μενα αμα θυμηθω κατι θα το συμπληρωσω μετα
εκανα 1 ωρα να διαβασω ολα τα ποστ σας απ την τελευταια φορα που μπηκα(δεν εμπαινα λογο δουλειας και οχι αποχης).
εγω παντως κανω καθολικη αποχη δεν παω ουτε καν μπουρδελοτσαρκα γιατι ξερω οτι δεν θα κρατηθω.αποχη φυσικα κανει οποιος θελει και δεν αναγκαζει κανενας κανεναν να μην παει να γαμησει αλλωστε για εμας το κανουμε,οι πουτανες δεν θα εχουν ποτε παραπονο οπως ειπα και πιο πανω αντε και του χρονου 300 ευρω στα προγραμματα.
ξερω οτι και εγω παλια εχω παρεξηγηθει με τον alex αλλα φιλε ετσι ειναι τα πραγματα απο οτι διαβασα πριν σε τοσες σελιδες μπαινεις μεσα και ψαχνεις ιστοριες χωρις λογο!εχεις ποσταρει σαν μελος 174 μυνηματα και αμα τα δει κανεις στα 170 μαλωνεις με ολον τον κοσμο!
deker φιλε ενταξει και εσυ το παρατραβηξες,με το μερος σου ειμαι αλλα δεν χρειαζοταν να τον κανεις παλι το προσωπο της εβδομαδας.με αυτες τις μαλακιες αυτος τον σκοπο του τον πετυχε,την διαφημηση για τις πουτανες την εκανε και αφου εμεις συζητουσαμε τι μουναρα ειναι η χριστινα και τι κρεβατι κανει πετυχε και να την δυσφημησει.gl φιλε μου και εσυ εισαι μεγαλη κουφαλα τελικα απο τοτε που σε εφαγε ο deker στις ψηφους τον εχεις ολο στην κοντρα,ζεστη αυτος-κρυο εσυ!
alex γραψε οτι κριτικες θες για οποια πουτανα θες εγω πλεον δεν σε κρινω,προοθησε τα πουτανακια σου οπως μπορεις ;)εγω για σενα πλεον την εικονα μου την σχηματισα οπως και πολλοι εδω μεσα και σταματα πια να αποκαλεις ολο τον κοσμο γεωργιανους αμα ημασταν ολοι γεωργιανοι εδω μεσα πιστεψε με θα το καταλαβαινες!αυτα απο μενα αμα θυμηθω κατι θα το συμπληρωσω μετα
Αντί να κοιτάμε λίγο την ποιότητα το μόνο που ενδιαφέρει μερικούς είναι οι τιμές!!!
Ναι ρε τσακάλια!!Εγώ το βρίσκω απόλυτα normal οι γκόμενες να είναι χωρίς συμμετοχή στα απλά προγράμματα..
Οποιος θέλει να γ..... ας πάει στο παλιά παραδοσιακά σπιτάκια ,με το κρεβάτι που τρίζει και το δωμάτιο που δεν έχει βρύση και την γκόμενα την 50άρα!!
Ούτε πλούσιος είμαι ,ούτε κανένας που του περισσεύουν αλλά προτιμώ να περιμένω μια ώρα κάποιον που έχει δώσει 200 παρά να περιμένω πάλι 1 ωρα καμιά δεκαριά που δίνουν 40.
Ενώ παρακολουθώ εδώ και καιρό και έλεγα να μην συμμετέχω σε αυτό το μπαράζ μονομαχιών, θα μιλήσω με αφορμή αυτό το ποστ.
Συναγωνιστή (αν και δεν είμαι απόλυτα σίγουρος) μου δημιούργησες κάποια ερωτήματα.
1) Αν νομίζεις ότι όλοι εδώ κάνουν παράπονα απλώς για τις τιμές, κάπου κάτι δεν κατάλαβες καλά. Δεν είναι απλώς οι τιμές, αλλά μαζί και το επίπεδο των υπηρεσιών για αυτό το 30άρι, 40άρι, whatever. Άρα ποιότητα και τιμή μαζί. Αν είναι να είναι έπιπλα, τότε να ανοίξω μια τρύπα σε έναν καναπέ.......
2) Δε μας είπες εσύ τι πρόγραμμα προτιμάς αν και θεωρητικά θα μπορούσε να πει κανείς ότι το αφήνεις να εννοείται, αλλά εγώ είμαι χαζός και θέλω να το αναφέρεις καθαρά.
3) Δεν μπορώ να καταλάβω ποια η διαφορά του να περιμένεις 1 ώρα για κάποιον που πήρε το πρόγραμμα των 200 ευρώ από το να περιμένεις 1 ώρα 4 άτομα που πήραν το απλό. Μήπως μπερδεύεις τα κορίτσια με τις κοπέλες/γυναίκες/γκόμενες και θέλεις να είναι όσο το δυνατόν ανέγγιχτες;; Η 1 ώρα είναι, 1 ώρα. Όπως και να το δεις.
Tommy3
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
salonica28
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Συναγωνιστή εγώ απλώς είπα την γνώμη και τίποτε παραπάνω και τίποτε λιγότερο.Ενώ παρακολουθώ εδώ και καιρό και έλεγα να μην συμμετέχω σε αυτό το μπαράζ μονομαχιών, θα μιλήσω με αφορμή αυτό το ποστ.
Συναγωνιστή (αν και δεν είμαι απόλυτα σίγουρος) μου δημιούργησες κάποια ερωτήματα.
1) Αν νομίζεις ότι όλοι εδώ κάνουν παράπονα απλώς για τις τιμές, κάπου κάτι δεν κατάλαβες καλά. Δεν είναι απλώς οι τιμές, αλλά μαζί και το επίπεδο των υπηρεσιών για αυτό το 30άρι, 40άρι, whatever. Άρα ποιότητα και τιμή μαζί. Αν είναι να είναι έπιπλα, τότε να ανοίξω μια τρύπα σε έναν καναπέ.......
2) Δε μας είπες εσύ τι πρόγραμμα προτιμάς αν και θεωρητικά θα μπορούσε να πει κανείς ότι το αφήνεις να εννοείται, αλλά εγώ είμαι χαζός και θέλω να το αναφέρεις καθαρά.
3) Δεν μπορώ να καταλάβω ποια η διαφορά του να περιμένεις 1 ώρα για κάποιον που πήρε το πρόγραμμα των 200 ευρώ από το να περιμένεις 1 ώρα 4 άτομα που πήραν το απλό. Μήπως μπερδεύεις τα κορίτσια με τις κοπέλες/γυναίκες/γκόμενες και θέλεις να είναι όσο το δυνατόν ανέγγιχτες;; Η 1 ώρα είναι, 1 ώρα. Όπως και να το δεις.
Όσο για τα προγράμματα ,δεν μπορώ να σε απαντήσω γιατί όταν δίνω πάνω 100 ευρώ τα δίνω σε
call girl και έρχεται σπίτι μου.Οπότε .....
είσαι γελοίος ...καλησπερα σε ολους τους συναγωνιστες!
προφανως νομίζεις ότι η ενημερώση είναι διαφημιση...
εγώ δεν έκανα διαφίμηση σε καμία πουτάνα...
αντίθετα όπου δεν πέρασα καλά το έγραψα...
προφανως δεν πάνε καλα οι δουλειές σου και ψαχνεις να βρεις φταιχτες
δες την φατσα σου στον καθρεπτη καραγκιόζη
εγω δεν είπα ότι η χριστίνα δεν είναι ωραία γυναικα
αλλά ότι δεν κάνει πολλα στο κρεβάτι
αν έχεις αρχίδια
να πας να την ρωτησεις για την προηγούμενη δευτερα
και να δεις τι θα σου απαντησει ... μετά την αποχή
και θα δούμε ποιος ξέρει τι λέει και ποιος κάνει τον νταβατζη στο σάιτ
εαν καποιος έχει διαφορετική γνώμη από την δική σας δεν σημαινει ότι είναι λαθος
εγώ δεν προώθησα καμία αντίθετα κάποιοι εμφανώς τραβάτε ζόρι που γράφονται κριτικες
που δεν σας αρέσουν
αλλά ότι δεν κάνει πολλα στο κρεβάτι
αν έχεις αρχίδια
να πας να την ρωτησεις για την προηγούμενη δευτερα
και να δεις τι θα σου απαντησει ... μετά την αποχή
και θα δούμε ποιος ξέρει τι λέει και ποιος κάνει τον νταβατζη στο σάιτ
εαν καποιος έχει διαφορετική γνώμη από την δική σας δεν σημαινει ότι είναι λαθος
εγώ δεν προώθησα καμία αντίθετα κάποιοι εμφανώς τραβάτε ζόρι που γράφονται κριτικες
που δεν σας αρέσουν
όσο για τον άλλο όλοι θέλουν ποιότητα αλλά
40ευρω χ25 μεροκάματα = 1000 μισθος (1350 μικτα)
κάποιοι άλλοι (που αν δεν έιναι κλώνοι μας είπαν ότι δουλέβουν για 700)
δλδ το μεροκάματο ενός υψηλόμισθου (στην θεσ/νικη τα 1000 θεωρουνται πολλά)
δεν αξίζei ούτε τα 10 λεπτα μιάς κοπέλας και πρέπει να φύγει ένα βδομαδίατικο
για να βγεί ένα καλό βόλι?
και γιατι τότε να μην προτιμήσουμε ενα ct ?
40ευρω χ25 μεροκάματα = 1000 μισθος (1350 μικτα)
κάποιοι άλλοι (που αν δεν έιναι κλώνοι μας είπαν ότι δουλέβουν για 700)
δλδ το μεροκάματο ενός υψηλόμισθου (στην θεσ/νικη τα 1000 θεωρουνται πολλά)
δεν αξίζei ούτε τα 10 λεπτα μιάς κοπέλας και πρέπει να φύγει ένα βδομαδίατικο
για να βγεί ένα καλό βόλι?
και γιατι τότε να μην προτιμήσουμε ενα ct ?
Επισκέπτης
Ρε παιδία... γαμώ το κεράτο μου επιτέλους. Πότε θα σταματήσετε να βρίζεστε?
Η κατάσταση μια βδομάδα μετά την "αποχή" είναι τα ίδια σκάτα παρεπιπτόντως, στο βαρδάρη τα τρίδυμα βρίσκονται στα 40Ε με Μιρέλλα, Βερόνικα και Χριστίνα όπως επίσης στα 40 είναι το Προμηθέως 25 με την εντυπωσιακή αλλά ατσούμπαλη Κάρμεν. Κάρμεν, Σιμόνα και Μαίρη είναι στο VFM ακάποτου τσιμπουκιού με 50Ε και γενικά το καλύτερο VFM κατα τη γνώμη μου είναι η γνωστή Πολωνέζα Χριστίνα με 30Ε απλό στο νέο στούντιο στην Φρίξου 16 όπου ο χώρος είναι απλά τρελός και έχεις κ μια μουνάρα να γαμήσεις κ όχι κάποιο μεσόκοπο πρώην σοβιετικό μπάζο. Έκανα μια βόλτα σαββατόβραδο κ γενικά τα μπουρδέλα έσφιζαν από ζωή χώρις όμως να υπάρχουν οι άπειροι περιπλανώμενοι όπως άλλες βραδιές. Δυστυχώς δεν αλλάζουν έτσι εύκολα τα πράγματα - καλό όμως είναι να προσπαθείς. Τραγικά ηλίθιο ήταν η ατάκα ενός τύπου που όταν βλέπει την συμπαθέστατη κ κατά τα αλλά πολύ καλή στο δωμάτιο Χριστίνα απέναντι απο το ανορθόγραφο και αφού άκουσε ότι είναι 40Ε λέει: "Πωπω, γι'αυτό το μωρό δίνω και 90". Αν δηλαδή υπάρχουν άνθρωποι διατεθημένοι να δέχονται να πληρώσουν για να γαμήσουν στις τρώγλες του Βαρδάρη 40Ε και να κάνουν και τέτοια σχόλια τότε δυστύχως δεν υπάρχει προκοπή.
Κλείνοντας να σας πώ πως πάρα πολλές τσατσάδες είναι διατεθημένες να σας κόψουν 10Ε κ να μπείτε με 30 αρκεί να είστε διπλωματικοί. Σημάδι που είναι καλό γιατί και αυτοί ακόμα καταλαβαίνουν ότι έχουν πολύ ψηλές τιμές.
Η κατάσταση μια βδομάδα μετά την "αποχή" είναι τα ίδια σκάτα παρεπιπτόντως, στο βαρδάρη τα τρίδυμα βρίσκονται στα 40Ε με Μιρέλλα, Βερόνικα και Χριστίνα όπως επίσης στα 40 είναι το Προμηθέως 25 με την εντυπωσιακή αλλά ατσούμπαλη Κάρμεν. Κάρμεν, Σιμόνα και Μαίρη είναι στο VFM ακάποτου τσιμπουκιού με 50Ε και γενικά το καλύτερο VFM κατα τη γνώμη μου είναι η γνωστή Πολωνέζα Χριστίνα με 30Ε απλό στο νέο στούντιο στην Φρίξου 16 όπου ο χώρος είναι απλά τρελός και έχεις κ μια μουνάρα να γαμήσεις κ όχι κάποιο μεσόκοπο πρώην σοβιετικό μπάζο. Έκανα μια βόλτα σαββατόβραδο κ γενικά τα μπουρδέλα έσφιζαν από ζωή χώρις όμως να υπάρχουν οι άπειροι περιπλανώμενοι όπως άλλες βραδιές. Δυστυχώς δεν αλλάζουν έτσι εύκολα τα πράγματα - καλό όμως είναι να προσπαθείς. Τραγικά ηλίθιο ήταν η ατάκα ενός τύπου που όταν βλέπει την συμπαθέστατη κ κατά τα αλλά πολύ καλή στο δωμάτιο Χριστίνα απέναντι απο το ανορθόγραφο και αφού άκουσε ότι είναι 40Ε λέει: "Πωπω, γι'αυτό το μωρό δίνω και 90". Αν δηλαδή υπάρχουν άνθρωποι διατεθημένοι να δέχονται να πληρώσουν για να γαμήσουν στις τρώγλες του Βαρδάρη 40Ε και να κάνουν και τέτοια σχόλια τότε δυστύχως δεν υπάρχει προκοπή.
Κλείνοντας να σας πώ πως πάρα πολλές τσατσάδες είναι διατεθημένες να σας κόψουν 10Ε κ να μπείτε με 30 αρκεί να είστε διπλωματικοί. Σημάδι που είναι καλό γιατί και αυτοί ακόμα καταλαβαίνουν ότι έχουν πολύ ψηλές τιμές.
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 499
- Πόντοι
- 4.906
+100000000000Ρε παιδία... γαμώ το κεράτο μου επιτέλους. Πότε θα σταματήσετε να βρίζεστε?
Τραγικά ηλίθιο ήταν η ατάκα ενός τύπου που όταν βλέπει την συμπαθέστατη κ κατά τα αλλά πολύ καλή στο δωμάτιο Χριστίνα απέναντι απο το ανορθόγραφο και αφού άκουσε ότι είναι 40Ε λέει: "Πωπω, γι'αυτό το μωρό δίνω και 90".
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.766
- Πόντοι
- 11.585
Ρε παιδία... γαμώ το κεράτο μου επιτέλους. Πότε θα σταματήσετε να βρίζεστε?
Αυτη που λες ειναι μια ξανθια αδυνατη??..ωραιο κοματι.!
Την ειχα δει την προηγουμενη βδομαδα σε μια βολτα που εκανα δεν ρωτησα ονομα...την εβαλα στην λιστα για μετα την αποχη.
Την εχεις τεσταρει μηπως? καλη η κοπελα??
;).com
extramask
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 50
- Like
- 163
- Πόντοι
- 3.285
Μια ερώτηση: έχει κανείς πληροφορίες (οι οποίες θα αξιοποιηθούν φυσικά μετά το τέλος της αποχής) για αυτή την κοπέλα από το επάνω site;
http://[URL unfurl="true"]www.kundeneingang.net/files/102/1/modulefiles/pic_10211291lathen.jpg[/img[/URL]] [img]http://[URL unfurl="true"]www.kundeneingang.net/files/102/1/modulefiles/tpic_10214291lathen.jpg[/img[/URL]]
Κρίστυ Πολωνέζα από Φρίξου 14
Ο λόγος που ρωτάω είναι προφανής από την υπογραφή μου ;D
http://[URL unfurl="true"]www.kundeneingang.net/files/102/1/modulefiles/pic_10211291lathen.jpg[/img[/URL]] [img]http://[URL unfurl="true"]www.kundeneingang.net/files/102/1/modulefiles/tpic_10214291lathen.jpg[/img[/URL]]
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.766
- Πόντοι
- 11.585
Μια ερώτηση: έχει κανείς πληροφορίες (οι οποίες θα αξιοποιηθούν φυσικά μετά το τέλος της αποχής) για αυτή την κοπέλα από το επάνω site;
[/quote]
Η Χριστινα η πολωνεζα ειναι που δουλευε παλια στο Κεφαληνιας...αξιζει καταθεση.
...αν και δεν νωμιζω να ειναι πολωνεζα...!!!!
fuck al pa
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ρε μαν γιατι το γαμας το θεμα?? αφου ο αλλος το σταματησε,,τελικα οντως την εχεις δει νταβας του κατασταση σαλονικης,οτι 8ες πες του το πμ γιατι να διαβαζουμε τις μαλακιες σου?καθεσαι και διαβαζεις τα μνμτ του αποτε συ εχεις το προβλημα μαζι του, κολησες απτην αρχη οτι ειναι νταβας αλλα ο Αριστοτελης ειπε οτι μεσα μας βαθια θεωρουμε τον εαυτο μας αυτη τη βρισια απαγκελουμε πρωτη στους αλλους,πες μας για καμια πουτανα αμα θες και μη σπαμαρεις, κατα την αποψη μου εσυ γαμας το θεμα. αυτες τις μερες αμφανιστηκαν πολοι νεοι τι εγινε κοτεψαν καποιοι και καναν και αλλους λογαριασμους ?? μαλλον αυτοι που φαγαν σφαλιαρα αυτες τις μερες ειναι,, αποψη μου!!!καλησπερα σε ολους τους συναγωνιστες!
Επισκέπτης
Karaman η Χριστίνα είναι σε τι φάση θα την πετύχεις μάλλον ή πως θα την προσεγγίσεις, έχω πάει μαζί της 3 φορές την πρώτη όταν ήταν ακόμα στην Κοροβάγκου πριν πολύ καιρό δηλαδή και είχα απογοητευτεί είναι η αληθεία, πολύ επιφανειακή πίπα, τσιτωμένη και σε ετοιμότητα να τραβηχτεί όταν την πασπάτευα προς το μουνί της και συμμετοχή σχεδόν κομοδινίστικη. 2η φορά ήταν στην Κεφαλληνιάς, εκεί τρελή αλλαγή καβλιάρα τελείως σε όλα της μου έκανε κ ισπανικό χώρις να το έχω πάρει κ γενικά σούπερ συμμετοχή είχε και περάσα τέλεια. 3η φόρα Κεφαλληνιάς πάλι καλή συμμετοχή χωρίς όμως να ήταν τόσο γαμάτη όσο την δεύτερη φορά γενικά λίγο πιο κρύα και τυπική κατάσταση. Γενικά πάντως αξίζει κατά την γνώμη μου, το μόνο που με φοβίζει είναι μήπως λόγω του ότι έχει πέσει η τίμη της κ λόγικα θα παίρνει λιγότερα λεφτά ανα κεφάλι έχει ξενερώσει κ θα φαίνεται αυτό στην απόδοσή της.
fuck al pa
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ετσι ειναι ρε φιλε, μπορει να πας το πρωι στην τανα και να σε εχει στα γουστα, και το ιδιο απογευμα στην ιδια να παιξει και ξυλο απτα νευρα ,,ολοι ανθρωποι'μαστε , και εχουμε αδυναμες στιγμες,ο αλεξ ειπε για μια στιγμη που την βρηκε να μην εχει κεφια και πεσαν οι νταβαδες τις να τον φανε ,, αντε και καλα να εισαι νταβας απτην τανα αλλα να να νομιζεις πως εισαι και νταβας του ςιτε?παει πολυKaraman η Χριστίνα είναι σε τι φάση θα την πετύχεις μάλλον ή πως θα την προσεγγίσεις, έχω πάει μαζί της 3 φορές την πρώτη όταν ήταν ακόμα στην Κοροβάγκου πριν πολύ καιρό δηλαδή και είχα απογοητευτεί είναι η αληθεία, πολύ επιφανειακή πίπα, τσιτωμένη και σε ετοιμότητα να τραβηχτεί όταν την πασπάτευα προς το μουνί της και συμμετοχή σχεδόν κομοδινίστικη. 2η φορά ήταν στην Κεφαλληνιάς, εκεί τρελή αλλαγή καβλιάρα τελείως σε όλα της μου έκανε κ ισπανικό χώρις να το έχω πάρει κ γενικά σούπερ συμμετοχή είχε και περάσα τέλεια. 3η φόρα Κεφαλληνιάς πάλι καλή συμμετοχή χωρίς όμως να ήταν τόσο γαμάτη όσο την δεύτερη φορά γενικά λίγο πιο κρύα και τυπική κατάσταση. Γενικά πάντως αξίζει κατά την γνώμη μου, το μόνο που με φοβίζει είναι μήπως λόγω του ότι έχει πέσει η τίμη της κ λόγικα θα παίρνει λιγότερα λεφτά ανα κεφάλι έχει ξενερώσει κ θα φαίνεται αυτό στην απόδοσή της.
Επισκέπτης
Βλέπω τις φώτο της Χριστίνας.. δεν είχε ενα τατουάζ αυτή χαμηλά μέση-κώλο απο την δεξιά μεριά της?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 29K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις