Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (0 μέλη και 31 επισκέπτες)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
για να σου απαντησω εγω μαλλον η γνωστη ειναι michael απο οσα ειπωθηκαν απο τον ντεκερ...τωρα πως και επεσε στο τριανταρι...καλο ειναι βεβαια,σημαδι οτι πιανει τοπο ο αγωνας αρκει να κραταει και την ιδια αποδοση....

Κεφαληνιας ελεγε οτι στο απλο προγραμμα (40 τοτε) δεν ανεβενει απο πανω...
...τωρα με 30 που το εριξε μπορει να αφερεσε καμια σταση ακομα ποιος ξερει.? :2funny: :2funny: :2funny:
η εκτος αν χανει τα 10ε ο νταβας??? :think:

Παντως αν με 30 κανει τα βασικα (χαδακια,φιλακια,ανεβαινει απο πανω,πισωκολητο,χαδακια ελευθερα θα σου μηνει αξεχαστη....) τοτε μπραβο της.!

Ο πρωτος που θα την δοκιμασει μετα την αποχη ας μας πει...γιατι εγω εχω μακρια..λιστα.!! :knockinb: :knockinb: :knockinb:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
Κεφαληνιας ελεγε οτι στο απλο προγραμμα (40 τοτε) δεν ανεβενει απο πανω...
...τωρα με 30 που το εριξε μπορει να αφερεσε καμια σταση ακομα ποιος ξερει.? :2funny: :2funny: :2funny:
η εκτος αν χανει τα 10ε ο νταβας??? :think:
αχαχαχαχαχαχα
Βγαλε βγαλε τι θα μεινει???....απο στασεις....βλεπω με τα 30 καμια πιπα μονο...χαχαχαχαχαχ

ollandos3

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Like
12
Πόντοι
6
Πάντως σαν την Χριστίνα που δούλευε στη Μοναστηρίου απέναντι από την αντιπροσωπεία αμαξιών το 2004 δε θα ξαναυπάρξει... Μακάρι να την ξαναπετύχω κάπου... Αν ξέρει κάποιος συναγωνιστής για ποια μιάω ας στείλει pm...
μοναστηρίου που λέτε? μήπως στο νησί της αφροδίτης απτην πλευρά της γιαννιτσών?

danos

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
βασικά εγώ έχω να πάω κανά 6μηνο μπορεί και παραπάνω. κ το σαιτ δε το παρακολουθώ στενά. η μόνη πουτάνα από αυτές που θα ήθελα να ξαναπάω είναι η μιλφ τζόρτζια ιταλίδα κ η μαρίνα. στο σαιτ μπαινω χρόνια αλλά δεν έγραφα ποτέ. λόγο χρόνου. απλά έμπενα για 1-2 λεπτά διάβαζα αυτό το τόπικ κ έβγαινα.

μπορεί κάποιος από σας να μου πει εν συντομία πότε άρχισε η απόχή και τι αποτελέσματα έχει ως τώρα?

για να μη διαβάζω όλες τις σελίδες, αν μπορεί κάποιος ευχαριστώ.

πάντως μπράβο σας, γιατί έπρεπε να είχε γίνει αυτό από παλιά. ακούς εκεί 40 για ένα στα γρήγορα.

ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ. θα με κάνενε μετά από ένα 6μηνο να πάω βόλτα με το αμάξι να δω κίνηση από περιέργεια. :)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
βασικά εγώ έχω να πάω κανά 6μηνο μπορεί και παραπάνω. κ το σαιτ δε το παρακολουθώ στενά. η μόνη πουτάνα από αυτές που θα ήθελα να ξαναπάω είναι η μιλφ τζόρτζια ιταλίδα κ η μαρίνα. στο σαιτ μπαινω χρόνια αλλά δεν έγραφα ποτέ. λόγο χρόνου. απλά έμπενα για 1-2 λεπτά διάβαζα αυτό το τόπικ κ έβγαινα.

μπορεί κάποιος από σας να μου πει εν συντομία πότε άρχισε η απόχή και τι αποτελέσματα έχει ως τώρα?

για να μη διαβάζω όλες τις σελίδες, αν μπορεί κάποιος ευχαριστώ.

πάντως μπράβο σας, γιατί έπρεπε να είχε γίνει αυτό από παλιά. ακούς εκεί 40 για ένα στα γρήγορα.

ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ. θα με κάνενε μετά από ένα 6μηνο να πάω βόλτα με το αμάξι να δω κίνηση από περιέργεια. :)
αρχισε υποτιθεται απο την πρωτη του νοεμβρη..

Tommy3

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
μοναστηρίου που λέτε? μήπως στο νησί της αφροδίτης απτην πλευρά της γιαννιτσών?

Αυτό που λέμε είναι πάνω στη μοναστηρίου από την πλευρά της γιανιτσών λίγο πριν τελειώσει η γιανιτσών και έχει γκρεμιστεί πια...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
Τζωρτζια!!που βρισκεται αυτη?
ηταν καπου καπως καποτε....τωρα μονο εν οψει χριστουγεννων ή νεας γριπης αν την πετυχεις πουθενα...(ρεπατζου on call)και αγνωστο αν δουλευει πια κιολας...milf

radiohead

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Like
35
Πόντοι
1
Για μια αγγελία απο αγγελιοφώρο "Λιζα και Αννα" που δέχονται στο χώρο τους Μοναστηρίου ξέρει κανείς τιποτα?
Πήρα τηλ και μου παν από 50ευρο. Εμφανιασιακά τρώγονται ή μιλαμε για χοντρές / τραβέλια κτλ?

Thanx 

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
Για μια αγγελία απο αγγελιοφώρο "Λιζα και Αννα" που δέχονται στο χώρο τους Μοναστηρίου ξέρει κανείς τιποτα?
Πήρα τηλ και μου παν από 50ευρο. Εμφανιασιακά τρώγονται ή μιλαμε για χοντρές / τραβέλια κτλ?

Thanx 
η αννα παιζει να ναι και εγχειρισμενη τρανς οπως την εκοψα...καραμιλφ του κερατα,δεν αξιζει,δεν ασχοληθηκα καν....η αλλη η λιζα ηταν 35 με το ματι καλο μουνακι,την εχω παρει,καλα γαμιεται....εξτρα πχ ακαποτο δεν επαιζε ομως,μην περιμενεις...το θεμα ειναι οτι μπορει να μην την πετυχεις καν εκει και να εχει αλλη κοπελα σαν δευτερη ασχετα τι λεει η αγγελια...ρωτα τηλεφωνικα πρωτα...απο κιλα κανονικες προς το γεματες.....κατα καιρους εχουν παιξει και αλλες εκει μεχρι και μια μαυρη :priest: συνηθως ελληνιδες μιλφ ψιλοπαρακμιακες...η λιζα μονο αξιζε λιγο....

radiohead

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Like
35
Πόντοι
1
Ευχαριστώ για τις χρήσιμες πληροφορίες.

Να σαι καλά

giopaneli

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
2 φορες το χρονο κανω τσαρκα κ επεσα πανω στην αποχη ρε γμτ........περασα μια βολτα απο τα στουντιο στην φριξου, στο ενα χριστινα γερμανιδα με κοντο μαλι, στο πανω ελενα εκ ρωσιας, την ειχα παρει. α κ στο κασα αμορε ενα πολυ καλο ξανθο........μπαινει στο στοχαστρο......παντως η κινηση πολυ πεσμενη......λες λογω αποχης???τοση δυναμη πια το σαιτ.......μπραβο μας λοιπον....ακομα κ αν δεν ειμαι κ πολυ του μπυρδελου.....πιο πολυ για μασαζ ειμαι......μενω κ ανατολικα οποτε βαριεμαι να τραβιεμαι κατω....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906

προσεχε φιλε giopaneli μην πεσεις στην αντριαννα μονο...ρωτα πρωτα....αλλιως σε βλεπω να γραφεις και συ κριτικη... :headbang:

giopaneli

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
λες φιλε τετοια μουφα.....χααχαχαχαχα......σπανιζω που σπανιζω στα μερη.....δεν λεει να την παθω κιετσι σχεδιο........ευχαριστω για την προηδοποιηση.......η αλλη η χριστινα η γερμανιδα τι λεει??????

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
λες φιλε τετοια μουφα.....χααχαχαχαχα......σπανιζω που σπανιζω στα μερη.....δεν λεει να την παθω κιετσι σχεδιο........ευχαριστω για την προηδοποιηση.......η αλλη η χριστινα η γερμανιδα τι λεει??????
τρελο καυλι...να πας....κανει και γλωσσοφιλα....ενιοτε...

giopaneli

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
σωστη η παιχτησα......αν ειναι απο βδομαδα να την τιμισω την κοπελιτσα........

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
σωστη η παιχτησα......αν ειναι απο βδομαδα να την τιμισω την κοπελιτσα........
και μια ελενα στο ιδιο μαγαζι που την πλασαρουν ως ιταλιδα ειναι πολυ καλη και τα κανει ολα και πρωκτικο....διαβασε και τις προ της αποχης κριτικες μου σχετικα...

kiri77

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
6
και μια ελενα στο ιδιο μαγαζι που την πλασαρουν ως ιταλιδα ειναι πολυ καλη και τα κανει ολα και πρωκτικο....διαβασε και τις προ της αποχης κριτικες μου σχετικα...

για το villa erotica λετε η το αλλο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom