Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (0 μέλη και 40 επισκέπτες)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
το είπα έτσι γτ διάβασα k 250 αν έχεις κάτι πιο φτηνό και καλο μπορείς άνετα να μου πεις :) αλλα αν έχεις και έστω k μέχρι τα 50euro για πρώτη φορα στην θεσσαλονίκη δεν θα γκρινιάξω..άλλωστε θα είναι η δεύτερη  φορα που θα πάω σε κάτι παρόμοιο k δεν θεωρώ για μια στο τόσο που το παίρνω απόφαση ότι είναι k κάτι τραγικό να δώσω τόσα αρκεί να αξίζει. Εγώ για καφέ k φαγητό μπορεί να βγάλεις γκόμενα έξω k να σου κοστίσει το ίδιο k τελικά να μην γαμ....ω κιόλας
θα σου προτεινα να πας στην Προμηθεως τερμα πανω και να δωσεις 60ε για 69 με γυμνο τσιμπουκι.αν σ'ενδιαφερει φυσικα...Ολα τα κοριτσια ειναι καλα εκει

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
ειναι εδω παλι η βερονικα φιλε ξερω οτι την εχεις αδυναμια!
εεεε κατι μαριες και βερονικες τις εχω παρει περισσοτερες φορες και απο τη γκομενα μου ειχε καταντισει ρουτινα. Εξαλλου και η βερονικα 40αρισε.
Οχι την γερμανιδα χριστινα δεν την ξερω τι λεει??
Παιζει καμια σουηδεζα στην πολη??
Εσυ Michael πρεπει να εισαι καλος μελετητης του site ειχα καιρο να γραψω και το θυμοσουν!
Ημουν απο τους αρχικους εκπαιδευτες της βερονικας.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
εεεε κατι μαριες και βερονικες τις εχω παρει περισσοτερες φορες και απο τη γκομενα μου ειχε καταντισει ρουτινα. Εξαλλου και η βερονικα 40αρισε.
Οχι την γερμανιδα χριστινα δεν την ξερω τι λεει??
ειναι φοβερο μουνι η Χριστινα που σου λεω.κοντο μελαχρινο αγορε μαλλι,φονικες καμπυλες και δυνατο πηδημα.Σουηδεζα υπαρχει η Νικη η καμπυλωτη.τελευταια την ειδα πριν κανα μηνα στην Κωλεττη

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
η νικη η σουηδεζα,με την αστεια φωνουλα και τα μεγαλα βυζια....αν θυμαμαι καλα δινει και κωλο με 100 ευρω...αλλα αν ειναι τωρα καπου μπορει να σου πει καποιος πιο τακτικος πλεον επισκεπτης των οικων...

Επισκέπτης
Έκανα μια βραδυνή βόλτα σε μερικά στούντια και σας παραθέτω τα παρακάτω.

Μαντζάρου 1: Το κοντόκαβλο η Σάντρα (νομίζω δλδ έτσι την λένε δεν θυμάμαι καλά είναι εκείνη που έλεγε ο Κάραμαν που δούλευε Ανδ. Γεωργ στις ράγες του τραίνου). Για όσους δεν την ξέρουν είναι υπερκοντή μιλάμε για 1.55 περίπου μελαχροινό καβλόφατσα ανύπαρκτο βυζί και ΚΩΛΑΡΑΚΙ κόλαση, μικρό bubblebuttόνι. Και από περιποίηση πολύ καλή με τρομέρα προκαταρτικά.

Κατεχάκη (μπουτίκ): Η busty μελαχροινή (προσοχή) Σάρα, δεν την έχω δοκιμάσει αλλά νομίζω θα εξιτάρει όσους γουστάρουν ζουμερές.

Διαστημόπλοιο: Η Τζίνα,αδύνατη τρομερά βυζιά-τρομερό δέρμα όχι ωραία φάτσα, αγγαρία συμπεριφορά (παλία) σήμερα ήταν οκ άνετη με το θέμα χρόνου κ δεκτική στις 2 εναλαγές στάσεων που παίζουν στο απλό ,πήγα εκεί.. ντάξει καλά ήταν μώρε, πολύ κρέμα ρε παιδιά όμως...

Εκκλησία: Η μίλφ Άντζελα.

Sex and the city: Θυμάστε τι έλεγα τις προάλλες για VFM με την Χρίστινα να πηδιέται με 30Ε? Ε λοιπόν ξεχάστε τα όλα.. η Χριστίνα πάτησε πόδι κ ανέβασε κασέ στα 40, οπότε μιά από τα ίδια.

Κεφαλληνιάς: Η Χριστίνα (Ταντάλου 14) ξανθιά με ενισχυμένο κώλο.

tommo

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Κανένας από Νικ Ουρανού τέρμα πέρασε? Λέω να βρώ την Ειρηνούλα ξέρει κανείς?

paparoun

Νέο Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Παίδες μην τσακώνεστε δεν αξίζει. Θα μου την πείτε βεβαια που ανακατευομαι μιας και είμαι καινούργιος εδώ αλλα εδώ είμαστε για να ενημερωνόμαστε όχι να τσακωνόμαστε. Anyway...Στο θέμα μας τώρα.. Al πατσίνο ευχαριστώ για την αναλυτική εμημερωση :) πέρασα από εκεί που πρότεινες..δεν βρήκα όμως κάποια από αυτές που μου ανέφερες δυστυχώς..μήπως δουλεύουν πρωί πλέον? Επίσης ένα ευχαριστώ k στον micheal που ασχολήθηκε έστω k λίγο μαζί μου :)

p.s.. sorry για τα greeklish αλλα δεν έχω ελληνικά στο κινητό

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.084
Πόντοι
17.085
Off-topic και προσωπικές αντιδικίες δεν έχουν θέση σ' αυτό το thread - σβήστηκαν καμιά δεκαριά τέτοια post...

kavler

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2009
Like
32
Πόντοι
1
παιδια η σαρα η βιζαρου  :tits: ειναι μαντζαρου 14?

tommo

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
καμιά πιο αναλυτική ενημέρωση θα έχουμε μήπως και δούμε φως???

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Sex and the city: Θυμάστε τι έλεγα τις προάλλες για VFM με την Χρίστινα να πηδιέται με 30Ε? Ε λοιπόν ξεχάστε τα όλα.. η Χριστίνα πάτησε πόδι κ ανέβασε κασέ στα 40, οπότε μιά από τα ίδια.

Θα μπηκε εδω και θα διαβασε και το ξανανεβασε μη χασει το πρεστιτζ της.....η ηταν οπως λεμε
..ανοιξαμε και σας περιμενουμε 10ημερο προσφορων.! :2funny:
η υπαρχει και η περιπτωση να το κατεβασε για την περιοδο της αποχης και τωρα που εληξε το ξανανεβασε :think:

Επισκέπτης
Θα μπηκε εδω και θα διαβασε και το ξανανεβασε μη χασει το πρεστιτζ της.....η ηταν οπως λεμε
..ανοιξαμε και σας περιμενουμε 10ημερο προσφορων.! :2funny:
η υπαρχει και η περιπτωση να το κατεβασε για την περιοδο της αποχης και τωρα που εληξε το ξανανεβασε :think:

Μάλλον το 10ήμερο προσφορών πιστεύω ότι έγινε στην περίπτωσή της..  :'(

vaglem

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Μάλλον το 10ήμερο προσφορών πιστεύω ότι έγινε στην περίπτωσή της..  :'(

....καλα καλα !!!! Ας αποφασιστει η παραταση της αποχης και να δουμε μετα..... το πολυ πολυ να αρχιζουν να πιανουν καμια φιλοσοφικη συζητηση με τις τσατσαδες  :grin: ...Φιλικα  :2funny:  :2funny:  :2funny: !!!!

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
Τι σας εχω παλι αγορια μου???Βολτα αποψε για να ξεμουχλιασετε...
-Κωλλετη 17.η milf Μαρθα απο 40ε μεχρι 80ε κωλαρακι.πολυ δυνατα γαμησια
-Νικ.Ουρανου 1B(εκκλησια).η milf Αντζελα.σ'αυτη κατεθεσα για 100ε.κωλαρακι,69 και γυμνο τσιμπουκι εκτος συμφωνιας.παιδια μιλαμε για την απολυτη κωλοτρυπιδα!ειναι φοβερη αυτη η γυναικα και εχει και βυζαρες.εκατσε 35 λεπτα στο δωματιο.ανεβηκε απο πανω και στο πρωκτικο και προς τις δυο μεριες.φοβερη συμμετοχη,δοκιμαστε την...
-Νικ.Ουρανου 26(τερμα κατω).η Ελληνιδα Ειρηνη απο 40ε μεχρι 100ε κωλαρακι.αλλα και εκει σηκωνουν παζαρια
-Φριξου 9(Villa erotica).η Γερμανιδα Χριστινα.μελαχρινη,κοντο μαλλακι,φονικες καμπυλες.40ε απλο,70ε 69,80ε γυμνο τσιμπουκι(αν και το κανει απο μονη της για λιγο στην αρχη) και 100ε κωλαρακι
-Φριξου 16.η γνωστη Πολωνεζα(?) Χριστινα απο 40ε.κατα τη γνωμη πολυ κρυα γκομενα
-Ερημιτη.η Αλεξανδρα.μελαχρινη με ωραιο κορμακι αλλα ασχημοφατσα.40ε απλο,60ε γυμνο τσιμπουκι,70ε 69 με καποτα και 80ε 69 χωρις καποτα.εχει ανεβασει τις τιμες της αλλα εχει πολλα θετικα σχολια
-Οικονόμου-Κώττα Ρούλια.ενα μελαχρινο μεγαλοσωμο μπαζο απο 30ε απλο,100ε 69!!! και 120 ολο το πακετο.αφηστε το
-Κατεχακη.η ομορφη Ουκρανη Βικυ με τα ωραια βυζακια.40ε απλο,50ε γυμνο τσιμπουκι και 60ε 69 με γυμνο τσιμπουκι
-Μαντζαρου 10.η ξανθια ομορφη Μιλανα.40ε απλο,70ε γλυψιμο και 80ε 69.και απο 160ε και πανω τα τζακουζια.απο Τριτη βραδυ θα δουλευει η Σαρα στο σπιτι αυτο
-Ακιακμωνος 8.η Ντονα απο 40ε.οχι κατι το ιδιαιτερο
-Κεφαλληνιας8.η Ρουμανα Χριστινα με τον φοβερο κωλο.(δουλευε και στο αλουμινατο πριν κανα διμηνο)απο 40ε και αυτη και 60ε 69 με γυμνο τσιμπουκι.την εχω στα υπ'οψιν
-Ανδ.Γεωργιου 34.La femme.η Λουνα.κοντη μελαχρινη με ωραιες καμπυλες αλλα οχι κατι το τρομερο.την εχω παρει παλιοτερα.40ε απλο,80ε γυμνο τσιμπουκι και 100ε 69 με γυμνο τσιμπουκι
-Ανδ.Γεωργιου 16.Ερως.μια καινουργια καπως σιτεμενη με πεσμενο κωλο αλλα συμπαθητικη φατσα.δουλευε Μαντζαρου 1 πριν κανα δυο βδομαδες.απο 40ε αλλα τιποτα το ιδιαιτερο
-Ανδ.Γεωργιου 4(φαναρια).βυζολαγνοι ορματε!ξανθο μικρο τσεχακι Λενα,ομορφο με μεγαλο βυζακι και ρωγα που βγαζει ματι.40ε απλο και 60ε γλυφομουνι.συμπαθεστατη η τσατσα κυρια Σουλα για αλλη μια φορα.εχει να σας πει ιστοριες....
-26ης Οκτωβριου 52.αδυνατο παρκαρισμα για ακομα μια φορα
-26ης Οκτωβριου 35.η Κορινα.ωραιο κορμι και ειδικα κωλαρακι αλλα ασχημοφατσα.απο 30ε απλο,50ε γυμνο τσιμπουκι,70ε 69 και 110 αν θυμαμαι καλα το τζακουζι με φουλ προγραμμα
-Προμηθεως 25(τερμα πανω).η γλυκεια Σιμονα με τα ωραια βυζακια,μελαχρινη μικροσωμη με καλη περιποιηση.40ε απλο,50ε γυμνο τσιμπουκι και 60ε 69 με γυμνο τσιμπουκι
-Προμηθεως 19(μπλε σπιτι).η καυλιαρα Νταϊανα(μεχρι προσφατα αλουμινατο).ξανθια ομορφη στη φατσα και με ωραιο κορμι.30ε απλο,50ε γυμνο τσιμπουκι,60ε 69,80ε κωλαρακι και 100ε ολα μαζι.φορουσε και μποτες
-Προμηθεως 14.κλειστο
-Προμηθεως τερμα κατω.η πολυ ομορφη μικρουλα Χριστινα με τα ομορφα ματακια στα 40ε.αυτη την τσατσα θα τη σπασω το κεφαλι.ειναι η τσατσα της Μαντυ.την θυμαστε??μια ξανθια που μιλαει γερμανικα??μιλαμε για πολυ μαλακισμενη γυναικα
-Σαπφους-Προμηθεως.η Βερονικα στα 40ε,τα σχολια ειναι περιττα.απλα δοκιμαστε την
-Σαπφους(διδυμο διπλα).μια καινουργια καστανη σχετικα milf με ωραιο κωλο αλλα αδιαφορη γενικοτερα απο 30ε
-Σαπφους 8(ανορθογραφο).η πολυ ομορφη μελαχρινη Μαριανα στα 30ε
-Τανταλου-Σαπφους(πρασινο).μια πολυ συμπαθητικη μικρουλα μελαχρινη με πολυ ωραιο κωλαρακι και ευχαριστη φατσα στα 30ε.την γνωριζει κανεις??
-Τανταλου 8.μια μαυρη με ωραια κωλαρα.30ε απλο και 80ε κωλαρακι
-Τανταλου 14(αλουμινατο).μια ομορφουλα ξανθια αλλα με πολυ μεγαλο κωλο και μικρο βυζι.πρεπει να ειναι η Αλεξια αυτη.30ε απλο,50ε γυμνο τσιμπουκι και 60ε 69
-Τανταλου 9(Ερος House).η Κελυ στα 30ε.φοβερη βυζαρα,φοβερη κωλαρα αλλα ειπαμε Ελληνιδα...γι'αυτο και διατηρω επιφυλαξεις και δε δοκιμαζω

Επισκέπτης
-Τανταλου-Σαπφους(πρασινο).μια πολυ συμπαθητικη μικρουλα μελαχρινη με πολυ ωραιο κωλαρακι και ευχαριστη φατσα στα 30ε.την γνωριζει κανεις??

Έχω περάσει σ'αυτην πριν από κανένα μήνα, πολύ ξενέρωτη γκόμενα και δεν παίζει να ξαναπάω. Προκαταρκτικά μηδέν και συν τοις άλλοις μου έλεγε ότι είχα τελιώσει ενώ δεν είχα χύσει.. Όπως είχε πει και κάποιος άλλος είναι μόνο αν πας με φουλ καύλες να την βάλεις στα 4 και απλά να βαράς στην κωλάρα της.

Ωραία ενημέρωση, πάντως ήθελα να σου πω κάτι για τη Σιμόνα την οποία δοκίμασα πριν καιρό. Φοβερή γκόμενα αλλά καμία σχέση τα βυζιά της σε μέγεθος με της Κάρμεν..

Tommy3

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
-Ανδ.Γεωργιου 4(φαναρια).βυζολαγνοι ορματε!ξανθο μικρο τσεχακι Λενα,ομορφο με μεγαλο βυζακι και ρωγα που βγαζει ματι.40ε απλο και 60ε γλυφομουνι.συμπαθεστατη η τσατσα κυρια Σουλα για αλλη μια φορα.εχει να σας πει ιστοριες....

Φίλε Αλ μήπως αυτή είναι η γνωστή Λένα η τσέχα που δούλευε 26ης Οκτωβριου 52 με λευκό δέρμα ξανθό μαλλί προς το καρέ με μεγάλο βυζί μυτερό;

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
Φίλε Αλ μήπως αυτή είναι η γνωστή Λένα η τσέχα που δούλευε 26ης Οκτωβριου 52 με λευκό δέρμα ξανθό μαλλί προς το καρέ με μεγάλο βυζί μυτερό;
η περιγραφη ειναι οπως την λες αλλα δεν ξερω αν δουλευε εκει.δε την ειχα ξαναδει εγω.μιλαμε πραγματι για πολυ μυτερο βυζι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom