You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 66 άτομα (2 μέλη και 64 επισκέπτες)
dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 763
- Πόντοι
- 4.535
εχει παρει κανεις την Ντελια στο Φριξου 14? πολυ φωτοσοπ το κοβω...
Χθες το βράδυ που την είδα από κοντά έτσι ήταν. Το ύψος βέβαια είναι είναι διαφορετικό... είναι κοντούλα! Αλλά πολύ χαρωπή και όμορφη. Μπήκε στην λίστα μου προς δοκιμή...
-26ης Οκτωβριου 52.αδυνατο παρκαρισμα για ακομα μια φορα
Αυτ'ος δεν πάει καλά...έβαλε και κολονάκια παντού γύρω και έχει αφήσει 1 μέτρο μόνο για είσοδο....
αυτη στο πρασσινο φιλε αλ η μικρουλα αν και απειρη ακομα κανει πολυ καλο γαμιση την ειχα παρει 2 φορες και αν και απειρη οπως ειπα τα εδωσε ολα για ολα.Τι σας εχω παλι αγορια μου???Βολτα αποψε για να ξεμουχλιασετε...
-Κωλλετη 17.η milf Μαρθα απο 40ε μεχρι 80ε κωλαρακι.πολυ δυνατα γαμησια
-Νικ.Ουρανου 1B(εκκλησια).η milf Αντζελα.σ'αυτη κατεθεσα για 100ε.κωλαρακι,69 και γυμνο τσιμπουκι εκτος συμφωνιας.παιδια μιλαμε για την απολυτη κωλοτρυπιδα!ειναι φοβερη αυτη η γυναικα και εχει και βυζαρες.εκατσε 35 λεπτα στο δωματιο.ανεβηκε απο πανω και στο πρωκτικο και προς τις δυο μεριες.φοβερη συμμετοχη,δοκιμαστε την...
-Νικ.Ουρανου 26(τερμα κατω).η Ελληνιδα Ειρηνη απο 40ε μεχρι 100ε κωλαρακι.αλλα και εκει σηκωνουν παζαρια
-Φριξου 9(Villa erotica).η Γερμανιδα Χριστινα.μελαχρινη,κοντο μαλλακι,φονικες καμπυλες.40ε απλο,70ε 69,80ε γυμνο τσιμπουκι(αν και το κανει απο μονη της για λιγο στην αρχη) και 100ε κωλαρακι
-Φριξου 16.η γνωστη Πολωνεζα(?) Χριστινα απο 40ε.κατα τη γνωμη πολυ κρυα γκομενα
-Ερημιτη.η Αλεξανδρα.μελαχρινη με ωραιο κορμακι αλλα ασχημοφατσα.40ε απλο,60ε γυμνο τσιμπουκι,70ε 69 με καποτα και 80ε 69 χωρις καποτα.εχει ανεβασει τις τιμες της αλλα εχει πολλα θετικα σχολια
-Οικονόμου-Κώττα Ρούλια.ενα μελαχρινο μεγαλοσωμο μπαζο απο 30ε απλο,100ε 69!!! και 120 ολο το πακετο.αφηστε το
-Κατεχακη.η ομορφη Ουκρανη Βικυ με τα ωραια βυζακια.40ε απλο,50ε γυμνο τσιμπουκι και 60ε 69 με γυμνο τσιμπουκι
-Μαντζαρου 10.η ξανθια ομορφη Μιλανα.40ε απλο,70ε γλυψιμο και 80ε 69.και απο 160ε και πανω τα τζακουζια.απο Τριτη βραδυ θα δουλευει η Σαρα στο σπιτι αυτο
-Ακιακμωνος 8.η Ντονα απο 40ε.οχι κατι το ιδιαιτερο
-Κεφαλληνιας8.η Ρουμανα Χριστινα με τον φοβερο κωλο.(δουλευε και στο αλουμινατο πριν κανα διμηνο)απο 40ε και αυτη και 60ε 69 με γυμνο τσιμπουκι.την εχω στα υπ'οψιν
-Ανδ.Γεωργιου 34.La femme.η Λουνα.κοντη μελαχρινη με ωραιες καμπυλες αλλα οχι κατι το τρομερο.την εχω παρει παλιοτερα.40ε απλο,80ε γυμνο τσιμπουκι και 100ε 69 με γυμνο τσιμπουκι
-Ανδ.Γεωργιου 16.Ερως.μια καινουργια καπως σιτεμενη με πεσμενο κωλο αλλα συμπαθητικη φατσα.δουλευε Μαντζαρου 1 πριν κανα δυο βδομαδες.απο 40ε αλλα τιποτα το ιδιαιτερο
-Ανδ.Γεωργιου 4(φαναρια).βυζολαγνοι ορματε!ξανθο μικρο τσεχακι Λενα,ομορφο με μεγαλο βυζακι και ρωγα που βγαζει ματι.40ε απλο και 60ε γλυφομουνι.συμπαθεστατη η τσατσα κυρια Σουλα για αλλη μια φορα.εχει να σας πει ιστοριες....
-26ης Οκτωβριου 52.αδυνατο παρκαρισμα για ακομα μια φορα
-26ης Οκτωβριου 35.η Κορινα.ωραιο κορμι και ειδικα κωλαρακι αλλα ασχημοφατσα.απο 30ε απλο,50ε γυμνο τσιμπουκι,70ε 69 και 110 αν θυμαμαι καλα το τζακουζι με φουλ προγραμμα
-Προμηθεως 25(τερμα πανω).η γλυκεια Σιμονα με τα ωραια βυζακια,μελαχρινη μικροσωμη με καλη περιποιηση.40ε απλο,50ε γυμνο τσιμπουκι και 60ε 69 με γυμνο τσιμπουκι
-Προμηθεως 19(μπλε σπιτι).η καυλιαρα Νταϊανα(μεχρι προσφατα αλουμινατο).ξανθια ομορφη στη φατσα και με ωραιο κορμι.30ε απλο,50ε γυμνο τσιμπουκι,60ε 69,80ε κωλαρακι και 100ε ολα μαζι.φορουσε και μποτες
-Προμηθεως 14.κλειστο
-Προμηθεως τερμα κατω.η πολυ ομορφη μικρουλα Χριστινα με τα ομορφα ματακια στα 40ε.αυτη την τσατσα θα τη σπασω το κεφαλι.ειναι η τσατσα της Μαντυ.την θυμαστε??μια ξανθια που μιλαει γερμανικα??μιλαμε για πολυ μαλακισμενη γυναικα
-Σαπφους-Προμηθεως.η Βερονικα στα 40ε,τα σχολια ειναι περιττα.απλα δοκιμαστε την
-Σαπφους(διδυμο διπλα).μια καινουργια καστανη σχετικα milf με ωραιο κωλο αλλα αδιαφορη γενικοτερα απο 30ε
-Σαπφους 8(ανορθογραφο).η πολυ ομορφη μελαχρινη Μαριανα στα 30ε
-Τανταλου-Σαπφους(πρασινο).μια πολυ συμπαθητικη μικρουλα μελαχρινη με πολυ ωραιο κωλαρακι και ευχαριστη φατσα στα 30ε.την γνωριζει κανεις??
-Τανταλου 8.μια μαυρη με ωραια κωλαρα.30ε απλο και 80ε κωλαρακι
-Τανταλου 14(αλουμινατο).μια ομορφουλα ξανθια αλλα με πολυ μεγαλο κωλο και μικρο βυζι.πρεπει να ειναι η Αλεξια αυτη.30ε απλο,50ε γυμνο τσιμπουκι και 60ε 69
-Τανταλου 9(Ερος House).η Κελυ στα 30ε.φοβερη βυζαρα,φοβερη κωλαρα αλλα ειπαμε Ελληνιδα...γι'αυτο και διατηρω επιφυλαξεις και δε δοκιμαζω
την πολωνεζα την πηραμε προχθες με εναν φιλο πρωτα μπηκα εγω και μετα αυτος για κολο φιλε δεν την πηραμε αλλα το φιλαρακι που την εχωνε λεει δαχτυλο στον κολο οταν την γαμουσε ο κολος της περναει και μετρο απο μεσα
το βυζι αν και ειναι συλικονη οντως δεν αφηνει να το πολυπειραζειςΠαιδια εγω πηγα Τανταλου 9(Ερος House)στη Κελυ πριν απο 1,5 βδομαδα και ηταν πολυ ικανοποιητικη αφηνε ελευθερα πιασηματα ,δεν αφηνει πολυ τις ρωγες,αλλα η και η διαθεση ηταν αρκετα ικανοποιητικη..εχει μερικα παχακια τα οποια οταν την προτοειδα δεν μ'αρεσαν αλλα υστερα καταλαβα οτι της πηγαιναν πολυ στο κρεβατι δεν εχω πολυ χρονο ,για αυτο και δεν γραφω πληρως αξιολογηση.
τα 30€ τα τιμησε και με το παραπανω η κοπελα ( επισκεψη Παρασκευη 6 / 11 )
φιλε παντα μελεταω τις αποψεις ολων για να ξερω οταν θα πω κατι μην τα λεω στον αερα.οντως το ξερω καλα οτι εισαι απ τους πρωτους φαν,αλλα και εγω την εχω ξεκοψει εδω και καιρο.σταματησα την συνηθεια να πηγαινω σε συγκεκριμενεςεεεε κατι μαριες και βερονικες τις εχω παρει περισσοτερες φορες και απο τη γκομενα μου ειχε καταντισει ρουτινα. Εξαλλου και η βερονικα 40αρισε.
Οχι την γερμανιδα χριστινα δεν την ξερω τι λεει??
Παιζει καμια σουηδεζα στην πολη??
Εσυ Michael πρεπει να εισαι καλος μελετητης του site ειχα καιρο να γραψω και το θυμοσουν!
Ημουν απο τους αρχικους εκπαιδευτες της βερονικας.
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.832
- Πόντοι
- 11.585
φιλε παντα μελεταω τις αποψεις ολων για να ξερω οταν θα πω κατι μην τα λεω στον αερα.οντως το ξερω καλα οτι εισαι απ τους πρωτους φαν,αλλα και εγω την εχω ξεκοψει εδω και καιρο.σταματησα την συνηθεια να πηγαινω σε συγκεκριμενες
Εγω αντιθετα πηγαινω σε καποιες στανταρ για να περναω καλα αλλα οχι και καθε βδομαδα, μηνα παρα μηνα μην μας πουνε οτι τις καψουρευτικαμε κιολας...αστες λιγο να νωμιζουν οτι σε χασανε απο πελατη...
Μονο στην βερονικα πηγα πρωτη φορα 2 φορες σε μια βδομαδα οταν την γνωρησα ...αλλα το αξιζε η Πουτανα!
ετσι ειναι φιλε.Εγω αντιθετα πηγαινω σε καποιες στανταρ για να περναω καλα αλλα οχι και καθε βδομαδα, μηνα παρα μηνα μην μας πουνε οτι τις καψουρευτικαμε κιολας...αστες λιγο να νωμιζουν οτι σε χασανε απο πελατη...
Μονο στην βερονικα πηγα πρωτη φορα 2 φορες σε μια βδομαδα οταν την γνωρησα ...αλλα το αξιζε η πουτανα!
αλλα και αυτες ετσι λειτουργουν αμα εξαφανιστεις κανα δυο βδομαδες νομιζουν οτι σε χανουν απο πελατη και μετα οταν ξανα εμφανιστεις σου κανουν οτι θελεις για να σε κρατησουν
zironvenom
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 487
- Πόντοι
- 6.045
-Ανδ.Γεωργιου 34.La femme.η Λουνα.κοντη μελαχρινη με ωραιες καμπυλες αλλα οχι κατι το τρομερο.την εχω παρει παλιοτερα.40ε απλο,80ε γυμνο τσιμπουκι και 100ε 69 με γυμνο τσιμπουκι
ηξερα μια λουναπου δουλευε βαρδαρη πριν πααρα πολυ καιρο. μαυρομαλα λιγο στρουμπουλι γλυκεια φατσα και απο λετονια.
ηταν το καλυτερο γαμιση που εχω κανει ποτε γενικα. αν ειναι αυτη τοτε ντυνομαι και τρεχω για
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.832
- Πόντοι
- 11.585
ηξερα μια λουναπου δουλευε βαρδαρη πριν πααρα πολυ καιρο. μαυρομαλα λιγο στρουμπουλι γλυκεια φατσα και απο λετονια.
ηταν το καλυτερο γαμιση που εχω κανει ποτε γενικα. αν ειναι αυτη τοτε ντυνομαι και τρεχω για
Μπες στο athens ladies εχει φωτο της...και αν ειναι αυτη τοτε μεχρι της 6 το πρωι προλαβαινεις μην βιαζεσε.!
zironvenom
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 487
- Πόντοι
- 6.045
Μπες στο athens ladies εχει φωτο της...και αν ειναι αυτη τοτε μεχρι της 6 το πρωι προλαβαινεις μην βιαζεσε.!
μπααα δεν ηταν αυτη. γμτ αντε να δω ποια θα σημερα που θυμηθηκα την λουνα την λετονη και αναστατωθηκα. (δουλευε πριν κανα 2 χρονια στο μπλε σπιτακι)
εχει παρει κανεις την Ντελια στο Φριξου 14? πολυ φωτοσοπ το κοβω...
Την πήρα χθες το βράδυ κατά τις 02:00.
Είναι όντως πραγματικές οι φωτογραφίες στο *****.
Καλή πίπα , μέτριο γαμήσι , αισθανόμουν πως έπρεπε στο 10λεπτό να τελειώσω γιατί με το ύφος της ήταν σαν να μου έλεγε "Άντε αγόρι μου τελείωνε!" . Ίσως αυτό να έγινε γιατί περίμενε ένας τύπος για full πρόγραμμα στο διπλανό δωμάτιο αλλά και πάλι δεν δικαιολογείται.
Δεν μπορώ να πω πως ήταν μάπα αλλά ούτε και πως ξετρελάθηκα.
Ήταν ένα καλό άδειασμα μετά την αποχή που κράτησα από 1η Νοεμβρίου. ;)
την είχα δοκιμασει την πρωτη μέρα που ηρθε και ηταν λίγο ψαρωμένη και μου φανηκε καληΤην πήρα χθες το βράδυ κατά τις 02:00.
Είναι όντως πραγματικές οι φωτογραφίες στο *****.
Καλή πίπα , μέτριο γαμήσι , αισθανόμουν πως έπρεπε στο 10λεπτό να τελειώσω γιατί με το ύφος της ήταν σαν να μου έλεγε "Άντε αγόρι μου τελείωνε!" . Ίσως αυτό να έγινε γιατί περίμενε ένας τύπος για full πρόγραμμα στο διπλανό δωμάτιο αλλά και πάλι δεν δικαιολογείται.
Δεν μπορώ να πω πως ήταν μάπα αλλά ούτε και πως ξετρελάθηκα.
Ήταν ένα καλό άδειασμα μετά την αποχή που κράτησα από 1η Νοεμβρίου. ;)
αν μπήκε και αυτη στο κλιμα και αρχισε τις μαμουνιες ΜΑΚΡΙΑ...
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
ντεκερ που εισαι;
εδω ειμαι φιλε αλλα δεν γραφω πλεον σ αυτο το θρεντ.....ειπαμε αποχη μεχρι 20 κ το γαμησαμε το θεμα.....σημερα θα κανω βολτα οπωσδηποτε να δω τι παιζει αν κ με βοηθησε ο alντεκερ που εισαι;
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
χαθηκες φιλαρακιεδω ειμαι φιλε αλλα δεν γραφω πλεον σ αυτο το θρεντ.....ειπαμε αποχη μεχρι 20 κ το γαμησαμε το θεμα.....σημερα θα κανω βολτα οπωσδηποτε να δω τι παιζει αν κ με βοηθησε ο al
γιατι ετσι;
Επισκέπτης
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.832
- Πόντοι
- 11.585
Υπηρεσίες ιερόδουλης 25 ευρώ στην Θεσσαλονίκη ...
και με απόδειξη...
Ποιό να ήταν άραγε το κατάστημα???
Συνημμένα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K