Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 73 άτομα (9 μέλη και 64 επισκέπτες)

rolaho

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
τετοιεσ βλακωδεισ αναφορεσ περι αδειων κτλ εκλεισαν το σαιτ παλια και εσυσ πρωστατευεται αυτων των ρουφ.

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
τετοιεσ βλακωδεισ αναφορεσ περι αδειων κτλ εκλεισαν το σαιτ παλια και εσυσ πρωστατευεται αυτων των ρουφ.
ποιες αδειες ψάχνεις εσύ?
τους ρουφ τους προστατευουν οι κλωνοι και οι μπατσοι, εδώ κανένας
δεν ηπαμε ότι θα σταματίσουμε να ποστάρουμε ανοησιες
να ανοιξουμε ενα trhread  αν είναι για να βρίζουμε ο ένας τον άλλο και να βγάζουμε όλη την χολή και την μιζέρια που έχουμε μέσα μας
εδώ βάζουμε πληροφορίες και ενημέρωση
απο μένα τελος κυριοι...

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Τελειωσατε ή εχετε και αλλα να πειτε;....
λοιπον θα κανω και γω μια δηλωση και μην τολμησει κανεις (γενικως)να μου απευθυνει τον λογο...οχι απο σας τους δυο αλλα κανενας γενικως...
απευθυνομαι σε ολους οσους γραφουν εδω και σε αυτους που αμετοχοι και απογοητευμενοι παρακολουθουν:
1)το θρεντ που το παρακολουθω χρονια (οχι ως gl) εχει υποβαθμιστει απιστευτα ως προς την ενημερωση και εδω και εναν χρονο εχει γινει σπαμινγκ θρεντ και χωρος για να γινονται χαιρετουρες και κουβεντουλα...ενιοτε και βρισιδια...
2)το θρεντ δεν ανηκει σε κανεναν και δεν ειναι μονοπωλιο κενενος.οποιου δεν του αρεσει να μην γραφει ...και τον πουλο
3)γελοιες και παιδιαστικες συμπεριφορες απωθουν σοβαρα μελη απο το να συμμετεχουν και να ενημερωνουν
4)καποτε κατηγορηθηκα απο καποιο μελος οτι σας ζαλιζω.....εγω που στο θρεντ μιλουσα μονο για να απαντησω σε ερωτηματα,να γραψω προγραμμα κοριτσιων και εχω απαντησει σε 200 πμ περιπου...πραγμα που φυσικα δεν ξερετε...οσο ημουν τελοσπαντων ενημερωτικος γιατι τωρα δεν ειμαι...και παρολαυτα εκανα την αυτοκριτικη μου
καντε την και σεις και αναλογιστειτε ολοι αν και κατα ποσο εχετε κουρασει
5)αστυνομια του σαιτ ειναι μονο οι μοντς και ο αντμιν...κανενας αλλος..
6)μην αποκτατε ιδεες μεγαλειου βασιζομενοι στο ποσα ποστ εχετε...η προσφορα στο σαιτ ειναι ποικιλη για τον καθενα και ακομη και νεα μελη μπορει να ειναι χρησιμα
7)η αποχη αφορα οποιον θελει να την κανει...κανω προταση...αποχη και απο το θρεντ για ολο αυτο το διαστημα....οποιος θελει ας ποσταρει μονος του...
8)η μπουρδελοκατασταση αν συνεχιστει αυτο το χαλι θα γινει το πιο θλιβερο κομματι του σαιτ και δεν θα διαβαζεται παρα απο 12-15 ατομα οσα δηλαδη βλεπω και καθε φορα που
μπαινω...επιτελους και λιγη αυτοσυγκρατηση και λιγη σοβαροτητα
9)οσοι θεσσαλονικεις μπουρδελιαρηδες συμφωνουν με οσα λεω και δεν γραφουν ας κανουν εναν κοπο να το δηλωσουν με την παρουσια τους και ενα δυο λογια,ενα μικρο ποστ....ξερω οτι πολλοι κουνατε κεφαλια....βγειτε πειτε το για να επανελθει το θρεντ στις παλιες καλες του μερες...μην αφηνετε λιγα ατομα να το υποβαθμιζουν...αλλιως ειστε ολοι αξιοι της μοιρας σας...
10)προσωπικα δεν θα ξαναγραψω εδω τιποτα και θα απαντω ενδεχομενως μονο απο τα δικα μου θρεντ τα οποια θα χρησιμοποιω επισης και για οποια ενημερωση χρειαστει μελλοντικα να κανω...αυτα και τις κριτικες μου...

Πρωτα συμφωνω με ολα αυτα.
...αλλα δε συμφωνω με το Νο10 που λες δεν θα ξαναγραψεις εδω...και σου υπενθυμιζω το Νο2...
Η ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΗ.!
...οποιος δε γουσταρει να παει με το ανσασερ....!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

rolaho

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ετσι να καθαριζει το σαιτ,για να μην ξαναπερασει τα παλια.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
οχι δεν πηγα μπουρδελοτσαρκα οπως ειπε καποιος,οχι δεν γαμησα αν αυτο ειναι το θεμα κ δεν θα το κανω γιατι δεν αξιζει να ασχολουμαι με μερικους εδω μεσα.υπαρχουν ατομα που θελουν την αποχη θα το σεβαστω.χεστηκα αν καποιος εχει προβλημα κ βρισκει τωρα την ευκαιρια να γαμησει σε πουτανα.μπορει να ειναι αρρωστια αυτο το πραγμα να το κοιταξει οποιος το εχει.ειπαμε,ειναι χομπυ οχι εθισμος.....οποτε δεν δικαιολογω κανεναν.κ στην τελικη.....δεν μας νοιαζει ποιος θα γαμησει αν τον τρωει να παει ν αγαμησει,εμεις κανουμε αποχη.δεν σχολιασα αλεξ το οτι πηγες οτι μας σπας τ αρχιδια με το ποστ αυτο φιλε.γαμα αλλα μην το λες.....δεν δινω συνεχεια γιατι εχω μια αποψη για το ατομο αυτο.ουτε μου απεδειξες οτι δεν εισαι νταβας ουτε τιποτα.απλα σταματα να τσιγλας τον κοσμο επειδη σου καυλωσε να γαμησεις τωρα

deker εγω ρωτησα αλλα μετα με ενημερωσαν οτι μαλλον βλεπεις μπαλα.....
Το νου σου... γιατι εγω παλια οταν οι αλλοι βλεπαν μπαλα εγω.... :knockinb:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
καλο απογευμα απο μενα.ειλικρινα δεν ξερω αν θα ξαναποσταρω εδω μεσα.θα μπαινω για το site γιατι μ αρεσει αλλα αν ειναι να λεω αυτο που σκευτομαι κ να μου την πεφτουν καποιοι επειδη βρηκαν την ευκαιρια καλυτερα να μην τους την δινω

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
deker εγω ρωτησα αλλα μετα με ενημερωσαν οτι μαλλον βλεπεις μπαλα.....
Το νου σου... γιατι εγω παλια οταν οι αλλοι βλεπαν μπαλα εγω.... :knockinb:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
δεν εβλεπα μπαλα φιλε,ημουν με τη δικια μου

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
ετσι να καθαριζει το σαιτ,για να μην ξαναπερασει τα παλια.
βλεπω ξαφνικά έμαθες ελληνικά!!
μπράβο!!!!!

deker τώρα ξεκινισα να συμμετεχω στο σαιτ για αυτό τα νεα ποστ
αλλά για κριτικές δες στα ct και τις δικες μου
εδώ όσοι έχουν την καλη διαθεση να βοήθησουν νομίζω ότι χρειάζονται
και εσυ και εγώ και όλοι
απλά χρειάζεται τελικά και τρόπος

rolaho

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
δεν καταλαβεσ καλα deker δεν απευθυνομαι σε σενα αλλα σε εναν ρουφ που το μεσημερη εγραψε κατι πραγματα εδω μεσα για τα μαγαζια,αλλα ευτυχωσ των πηραν χαμπαρι και τα εσβησαν αμεσωσ.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
δεν καταλαβεσ καλα deker δεν απευθυνομαι σε σενα αλλα σε εναν ρουφ που το μεσημερη εγραψε κατι πραγματα εδω μεσα για τα μαγαζια,αλλα ευτυχωσ των πηραν χαμπαρι και τα εσβησαν αμεσωσ.
δεν μιλουσα για σενα φιλε αλλα γενικα.....ποιος ηταν?

rolaho

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ενασ ρουφ που πριν ενα λεπτο ειπε γεια σασ κυριοι ,αλλα βλεπω ξαναγιρησε.ωστε για το νταβασ που μου ειπε τι να πω,ασ ερθη μια μερα στο εργοστασιο που δουλευο να δει πωσ βγαινει το ψωμακι ,αλλα σε 30 να μην ψαχνει την πωρτα να φιγει.

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
ενασ ρουφ που πριν ενα λεπτο ειπε γεια σασ κυριοι ,αλλα βλεπω ξαναγιρησε.ωστε για το νταβασ που μου ειπε τι να πω,ασ ερθη μια μερα στο εργοστασιο που δουλευο να δει πωσ βγαινει το ψωμακι ,αλλα σε 30 να μην ψαχνει την πωρτα να φιγει.
κλώνε ...τα ξαναξέχασες τα ελληνικα
μαλλον δεν είδες ότι καποιος ρωτουσε πιο πριν από λίγο αν τα κοριτσια περναν από γιατρο και εχουν άδειες
εγω ημουν αυτος που έκανε το edit
τωρα δες τι πεχτηκε από κάποιον μυστηριο...

φταιω εγω δλδ
όσο για το εργοαστάσιο μάλλον εγώ είμαι ο διευθυντης σου αλλά όποτε θες έλα
μην βριζεις και κατηγορεις καποιον που δεν μπορει να σου απαντησει

rolaho

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
παλι τα ιδια ρε ρουφ,πατα απο δω ρε,απο κατι τετοιουσ το σαιτ 3 μηνεσ λουκεταρισε.

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
ρουφ μάλλον φαινεσαι εσύ. αλλά και κλώνος
διάβασε πρωτα και μετά βάλε το μυαλουδάκι σου να δουλέψει
σου ζητάω πολλα... αλλά τι να κάνω...
και εγώ θέλω να προστατευσω το site...η επιμονη σου όμως είναι περίεργη αλλά και ότι ποστάρεις μια εσύ και μία ό αλλός
δεν σας προλαβαίνω.... 

rolaho

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
καλυτερα να κανεισ ουουουστ απο δω μεσα το συντομοτερω.να ξεβρωμισει το σαιτ.

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
Λοιπόν και οι δυο σας δεν το κόβετε; Ή αν δεν θέλετε να το κόψετε γεμίστε το Φάκελο Εισερχομένων ΠΜ σας... άντε γιατί φτάσαμε στην 569 σελίδα και αν βγάλουμε τα χαζά, μηδενός εξαιρουμένου, τότε μόνο οι ενημερώσεις να είναι 100 σελίδες...

rolaho

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ετσι ξυστο μηπωσ και φυτρωσει κατι.

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
λοιπον θα κανω και γω μια δηλωση και μην τολμησει κανεις (γενικως)να μου απευθυνει τον λογο...οχι απο σας τους δυο αλλα κανενας γενικως...
απευθυνομαι σε ολους οσους γραφουν εδω και σε αυτους που αμετοχοι και απογοητευμενοι παρακολουθουν:
1)το θρεντ που το παρακολουθω χρονια (οχι ως gl) εχει υποβαθμιστει απιστευτα ως προς την ενημερωση και εδω και εναν χρονο εχει γινει σπαμινγκ θρεντ και χωρος για να γινονται χαιρετουρες και κουβεντουλα...ενιοτε και βρισιδια...
2)το θρεντ δεν ανηκει σε κανεναν και δεν ειναι μονοπωλιο κανενος.οποιου δεν του αρεσει να μην γραφει ...και τον πουλο
3)γελοιες και παιδιαστικες συμπεριφορες απωθουν σοβαρα μελη απο το να συμμετεχουν και να ενημερωνουν
4)καποτε κατηγορηθηκα απο καποιο μελος οτι σας ζαλιζω.....εγω που στο θρεντ μιλουσα μονο για να απαντησω σε ερωτηματα,να γραψω προγραμμα κοριτσιων και εχω απαντησει σε 200 πμ περιπου...πραγμα που φυσικα δεν ξερετε...οσο ημουν τελοσπαντων ενημερωτικος γιατι τωρα δεν ειμαι...και παρολαυτα εκανα την αυτοκριτικη μου
6)μην αποκτατε ιδεες μεγαλειου βασιζομενοι στο ποσα ποστ εχετε...η προσφορα στο σαιτ ειναι ποικιλη για τον καθενα και ακομη και νεα μελη μπορει να ειναι χρησιμα
7)η αποχη αφορα οποιον θελει να την κανει...κανω προταση...αποχη και απο το θρεντ για ολο αυτο το διαστημα....οποιος θελει ας ποσταρει μονος του...
8)η μπουρδελοκατασταση αν συνεχιστει αυτο το χαλι θα γινει το πιο θλιβερο κομματι του σαιτ και δεν θα διαβαζεται παρα απο 12-15 ατομα οσα δηλαδη βλεπω και καθε φορα που
9)οσοι θεσσαλονικεις μπουρδελιαρηδες συμφωνουν με οσα λεω και δεν γραφουν ας κανουν εναν κοπο να το δηλωσουν με την παρουσια τους και ενα δυο λογια,ενα μικρο ποστ....ξερω οτι πολλοι κουνατε κεφαλια....βγειτε πειτε το για να επανελθει το θρεντ στις παλιες καλες του μερες...μην αφηνετε λιγα ατομα να το υποβαθμιζουν...αλλιως ειστε ολοι αξιοι της μοιρας σας...
10)προσωπικα δεν θα ξαναγραψω εδω τιποτα και θα απαντω ενδεχομενως μονο απο τα δικα μου θρεντ τα οποια θα χρησιμοποιω επισης και για οποια ενημερωση χρειαστει μελλοντικα να κανω...αυτα και τις κριτικες μου...

gl +10000000000

fuck al pa

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
2)το θρεντ δεν ανηκει σε κανεναν και δεν ειναι μονοπωλιο κανενος.οποιου δεν του αρεσει να μην γραφει ...και τον πουλο
και εγω συμφωνω απολυτα μαζι σου,  ( εκτος απτο 10) δεν περισευει κανεις,αντι να κερδισουμε κανεναν καινουριο ανταποκριτη,τον στεινουμε στα 3 μετρα γιατι δεν του εκατσε καλα μια τανα που εμεις την γουσταρουμε,τι  να πω?? αν εχουμε νεους θα ελαφρωσουν και οι παλοι απτο να τους πριζουμε καθε λιγο τραβηξου να μας πεις τι παιζει,στο 6 το αν εχει καποιος πχ 1000 ποστ και τα 900 ειναι μλκς ...κλαιν μαιν, δεν αξιζει ουτε να το λεει οτι εχει τοσα,στο 7 ειναι ποιο δικαιο οποιος  κανει αποχη και δαιμονιζεται απτα λεγομενα καποιον καλυτερα να κανει και αποχη απτο θεμα εδω,η αποχη πρεπει να γινει για να ζυγισουμε τις δυναμεις του θρεντ,ειναι η αρχη και ειναι το μισο του παντως, πως 8α συνεχισουμε με την αποχη 2?λοιπον για να ολοκληρονω ολοι χρειαζομαστε  και οποιος δαιμονιζεται ας ξανα ανοιξει το 8εμα μετα τις 15, αν δεν γινει η αποχη πιστευω μας αξιζει μετα να γαμαμε τις τσατσαδες με 50ε και τις τανες στα 150

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom