κ που εργαζεται το συγκεκριμενο κοριτσι?μαγαζι κ περιοχη.να στειλω φιλους μου αθηναιους να μαθω κριτικεςναι η αννα η σερβα,θα ξαναπαω αθηνα συντομα και θα την φαω αν μπορεσω..εν τω μεταξυ θα μπει αβαταρ κι αυτη..
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 55 άτομα (1 μέλη και 54 επισκέπτες)
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
κασσανδρας 3 εχει και θρεντ πλεον, και το μαγαζι εχει σαιτ,ενας παραδρομος της κων/πολεως ειναι νομιζω...δες το θρεντ,εχει χαρτη μια σελιδα πισω απο αντισθενη..κ που εργαζεται το συγκεκριμενο κοριτσι?μαγαζι κ περιοχη.να στειλω φιλους μου αθηναιους να μαθω κριτικες
oso_nixtonei
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 16
- Πόντοι
- 1
στο λα φαμ μια βικτωρια που εδειχνε το σαιτ την εφαγε κανεις? πρωινη νομιζω δουλευε δουλευει ακομα?
Επισκέπτης
Παιδιά απο σωματάρα Αθήνα είναι η Μαρία η ψηλή απο Σόλωνος 32 Ισόγειο, δουλεύει κ αλλού νομίζω. Απίστευτο σώμα είμαι σίγουρος ότι από κοντά θα είναι ακόμα καλύτερο.
παντως αυτη τη στιγμη στο λα φαμ ειναι η λουνα.περασα μια βολτα γιατι ημουν εκει κοντα κ εχει μαυρισει κ φορουσε ενα πορτοκαλι μαγιω με καυλωσε απιστευτα αλλα δεν ειχα χρονο να μπω.επισης περασα κ απο φριξου κ ηταν η ξανθια κ απο κεφαληνιας 8 η τρελοτζενη κ μου εκανε κ ναζακια,επαιρνε ποζες καυλιαρικες κμε το που το βλεπω σκαω στα γελια κ μου λεει γιατι γελας ρε.απανταω τα ρε αλλου κ της λεω ρε τρελοτζενη σε ξερω καλα,μην τα κανεις σε μενα.ρε παιδια ενα σουφρωμα χειλιων κ κατι γκριματσες......στο λα φαμ μια βικτωρια που εδειχνε το σαιτ την εφαγε κανεις? πρωινη νομιζω δουλευε δουλευει ακομα?
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
και στην ρουλια η αλλη παλια γνωστη η ντονα...αλλα περιμενω να φαω τσεχικο μενου(=αννα)μετα τις 12...αν μπορεσωπαντως αυτη τη στιγμη στο λα φαμ ειναι η λουνα.περασα μια βολτα γιατι ημουν εκει κοντα κ εχει μαυρισει κ φορουσε ενα πορτοκαλι μαγιω με καυλωσε απιστευτα αλλα δεν ειχα χρονο να μπω.επισης περασα κ απο φριξου κ ηταν η ξανθια κ απο κεφαληνιας 8 η τρελοτζενη κ μου εκανε κ ναζακια,επαιρνε ποζες καυλιαρικες κμε το που το βλεπω σκαω στα γελια κ μου λεει γιατι γελας ρε.απανταω τα ρε αλλου κ της λεω ρε τρελοτζενη σε ξερω καλα,μην τα κανεις σε μενα.ρε παιδια ενα σουφρωμα χειλιων κ κατι γκριματσες......
καλα ναι,ξεχασα να το πω.περασα αλλα ειχε προγραμμα.μηπως ησουν εσυ gl?επισης θα βρειτε στα υπεροχα σπιτακια μας την αξιαγαπητη σαρα στην ξεκωλετη κ την λαουρα,οχι την γνωστη αλλα ειναι κ αυτη βραζιλιανα,νεο αιμα μου ειπε η τσατσα,στην ματζαρου στο καινουριο.αυτα αγαπητοι μας πελατες κ μην ξεχνατε την προσφορα του μηνα....με ενα γαμησι δωρο αλλο ενα.μονο στα ονειρα βεβαια αλλα δε γαμιεται....και στην ρουλια η αλλη παλια γνωστη η ντονα...αλλα περιμενω να φαω τσεχικο μενου(=αννα)μετα τις 12...αν μπορεσω
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
στην ντονα να παρω προγραμμα;οχι ρε...ποιος πηρε;για κανα 40αρι καλο πιπινι ειναι...λεω μετα τον αγωνα να παω αννα αν δεν κοιμηθω...γιατι η αφρο το πρωι δεν φτουρησε τελικα...καλα ναι,ξεχασα να το πω.περασα αλλα ειχε προγραμμα.μηπως ησουν εσυ gl?επισης θα βρειτε στα υπεροχα σπιτακια μας την αξιαγαπητη σαρα στην ξεκωλετη κ την λαουρα,οχι την γνωστη αλλα ειναι κ αυτη βραζιλιανα,νεο αιμα μου ειπε η τσατσα,στην ματζαρου στο καινουριο.αυτα αγαπητοι μας πελατες κ μην ξεχνατε την προσφορα του μηνα....με ενα γαμησι δωρο αλλο ενα.μονο στα ονειρα βεβαια αλλα δε γαμιεται....
γαυρος εισαι?εγω λεω να πεσεις να κοιμηθεις να κανεις κ οικονομια.που να τρεχεις τωρα να γαμας.....ασε καλυτεραστην ντονα να παρω προγραμμα;οχι ρε...ποιος πηρε;για κανα 40αρι καλο πιπινι ειναι...λεω μετα τον αγωνα να παω αννα αν δεν κοιμηθω...γιατι η αφρο το πρωι δεν φτουρησε τελικα...
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
οχι ρε ηρακλης,ανοιξα και θρεντ 3 πατησαν μεχρι τωρα αλλα να μην πιω μια μπυρα με το ποδοσφαιρο;τι να δω;ελληνικη ταινια με τον βουτσα;γαυρος εισαι?εγω λεω να πεσεις να κοιμηθεις να κανεις κ οικονομια.που να τρεχεις τωρα να γαμας.....ασε καλυτερα
εχεις δικιο....οχι ρε ηρακλης,ανοιξα και θρεντ 3 πατησαν μεχρι τωρα αλλα να μην πιω μια μπυρα με το ποδοσφαιρο;τι να δω;ελληνικη ταινια με τον βουτσα;
mpourdeleon
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Χθες σε συντομη περιηγηση στην γωνια σαπφους με προμηθεως ειχε μια μαυρη.Γνωριζει κανεις κατι παραπανω γιατι σκεφτομαι να την επισκεφτω.Επισης ανορθογραφο ηταν η μαριανα ελληνιδα μελαχρινη και αρκετα αδυνατισμενη και κατα 5 ευρω φθηνοτερη
Οσο δε για το ρωσικο πυρηνοκινητο (βανεσα)αλλαξε γειτονια και πηγε κατεχακη 13.
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
νομιζω εγραφε καποιος οτι δεν αξιζει φιλε....για την μαυρη λεω,προσωπικα βεβαια δεν εχω αποψη...Χθες σε συντομη περιηγηση στην γωνια σαπφους με προμηθεως ειχε μια μαυρη.Γνωριζει κανεις κατι παραπανω γιατι σκεφτομαι να την επισκεφτω.Επισης ανορθογραφο ηταν η μαριανα ελληνιδα μελαχρινη και αρκετα αδυνατισμενη και κατα 5 ευρω φθηνοτερη
τα εχουμε ξαναπει,ολες οι μαυρες στην πολη μας δεν αξιζουν....αυτη δεν νομιζω να ειναι εξαιρεση.θυμασαι μηπως ονομα?νομιζω εγραφε καποιος οτι δεν αξιζει φιλε....για την μαυρη λεω,προσωπικα βεβαια δεν εχω αποψη...
Αν και κουρασμενος σχεδον νυσταγμένος ειπα να κανω μια βολτα…
Περασα λοιπον από Κωλετη μπας και πετυχω κανενα από τα δυο αστερια που έλειπαν το τελευταιο και ρο ( αφρουλα εφη)
Δυστυχώς δεν βρηκα καμια και ψιλοσπάστηκα που δεν μπορω να της πετυχω κάποιο βραδινό…
Μα καλα παντα πρωι ειναι αυτά τα κοριτσια;;;
Δεν μπηκα στην Σαρα αν και το μετάνιωσα αργοτερα…
Περασα από Φριξου για Μαντυ αλλα για κακη μου τυχη και αυτή γύρισε πρωι αυτή την εβδομαδα και εν τέλει κατέληξα Μιλανα οπου και το μετάνιωσα…
Πολύ διεκπεραιωτικη σημερα…
Δεν ξερω αν φταιει το γεγονος ότι πηρα το απλο αλλα δεν με εντυπωσίασε και γενικα δεν έμεινα ευχαριστημένος…
Δεν πρόκειται να ξαναπαω και καπου εκει μετάνιωσα που δεν πήρα την σάρα που είναι και κορμαρα σε σύγκριση με την Μιλανα…
Αυριο φεύγω για μικρες διακοπές για ξεκούραση καθως τα εχω παιξει ,και από εβδομαδα ισως ειμαι πιο τυχερος ώστε να πετυχω επιτέλους Αφρουλα η Εφη…
Περασα λοιπον από Κωλετη μπας και πετυχω κανενα από τα δυο αστερια που έλειπαν το τελευταιο και ρο ( αφρουλα εφη)
Δυστυχώς δεν βρηκα καμια και ψιλοσπάστηκα που δεν μπορω να της πετυχω κάποιο βραδινό…
Μα καλα παντα πρωι ειναι αυτά τα κοριτσια;;;
Δεν μπηκα στην Σαρα αν και το μετάνιωσα αργοτερα…
Περασα από Φριξου για Μαντυ αλλα για κακη μου τυχη και αυτή γύρισε πρωι αυτή την εβδομαδα και εν τέλει κατέληξα Μιλανα οπου και το μετάνιωσα…
Πολύ διεκπεραιωτικη σημερα…
Δεν ξερω αν φταιει το γεγονος ότι πηρα το απλο αλλα δεν με εντυπωσίασε και γενικα δεν έμεινα ευχαριστημένος…
Δεν πρόκειται να ξαναπαω και καπου εκει μετάνιωσα που δεν πήρα την σάρα που είναι και κορμαρα σε σύγκριση με την Μιλανα…
Αυριο φεύγω για μικρες διακοπές για ξεκούραση καθως τα εχω παιξει ,και από εβδομαδα ισως ειμαι πιο τυχερος ώστε να πετυχω επιτέλους Αφρουλα η Εφη…
μαζευομαστε βλεπω σιγα σιγα!!!!οχι ρε ηρακλης,ανοιξα και θρεντ 3 πατησαν μεχρι τωρα
oso_nixtonei
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 16
- Πόντοι
- 1
θα παω στη λουνα μαγκες στο λα φαμ με καβλωσε οπως την ειδα σημερα μαυρισμενη κ μπαμπατσικια κοντοπουτανη.η φατσα της μονο μου τα χαλαει
dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 763
- Πόντοι
- 4.535
μαζευομαστε βλεπω σιγα σιγα!!!!
Βρε είμαστε πολλοί σε λέω...