Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 156 άτομα (0 μέλη και 156 επισκέπτες)

vaskore

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Τι μερες δουλεύει η Αφρούλα στην Κωλλέτη?
Εντυπώσεις από κα΄ποιον που επισκεφθηκε πρόσφατα?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Τι μερες δουλεύει η Αφρούλα στην Κωλλέτη?
Εντυπώσεις από κα΄ποιον που επισκεφθηκε πρόσφατα?
δε-τρ-τε πρωινα
εντυπωσεις αριστες οπως και παλια...
τρεις κριτικες εχει χθεσινες μπροστα ολες καλες μεταξυ αυτων και δικη μου....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ρε πουστη μου απο το πρωι προσπαθω να γραψω μια κριτικη για αυτην την αννα και παπαλα...εχει γαμηθει το σαιτ...τεσπα μετρια πραματα...η συγκεκριμενη

goustaro

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Κριτικές
10
Like
45
Πόντοι
10
paides. pantos auti i kainouria i 19xroni i tatianna sti roulia pou legate. apo protis opseos kali. molis vgazei to soutien to sti8os os to gonato. k ektos autou krua pagokolona k se ola oxi. mono ierapostoliki k auti me ksinismeni fatsa. xeirotero den exo dei.  piga k mia afroula meta na ftiaksei ligo i mera

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Αν και κουρασμενος σχεδον νυσταγμένος ειπα να κανω μια βολτα…
Περασα λοιπον από Κωλετη μπας και πετυχω κανενα από τα δυο αστερια που έλειπαν το τελευταιο και ρο ( αφρουλα εφη)
Δυστυχώς δεν βρηκα καμια και  ψιλοσπάστηκα που δεν μπορω να της πετυχω κάποιο βραδινό…
Μα καλα παντα πρωι ειναι αυτά τα κοριτσια;;;
Δεν μπηκα στην Σαρα αν και το μετάνιωσα αργοτερα…
Περασα από Φριξου για Μαντυ αλλα για κακη μου τυχη και αυτή γύρισε πρωι αυτή την εβδομαδα και εν τέλει κατέληξα Μιλανα οπου και το μετάνιωσα…
Πολύ διεκπεραιωτικη σημερα…
Δεν ξερω αν φταιει το γεγονος ότι πηρα το απλο αλλα δεν με εντυπωσίασε και γενικα δεν έμεινα ευχαριστημένος…
Δεν πρόκειται να ξαναπαω και καπου εκει μετάνιωσα που δεν πήρα την σάρα που είναι και κορμαρα σε σύγκριση με την Μιλανα…
Αυριο φεύγω για μικρες διακοπές για ξεκούραση καθως τα εχω παιξει ,και από εβδομαδα ισως ειμαι πιο τυχερος ώστε να πετυχω επιτέλους Αφρουλα η Εφη…
τωρα αν πω καλα να παθεις θα ειμαι κακος?δες λιγα ποστ πριν το δικο σου κ θα καταλαβεις γιατι στο λεω.αφου εγραψα αναφορα κ ειπα κ για σαρα κ για μαντυ οτι λειπει

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
τωρα αν πω καλα να παθεις θα ειμαι κακος?δες λιγα ποστ πριν το δικο σου κ θα καταλαβεις γιατι στο λεω.αφου εγραψα αναφορα κ ειπα κ για σαρα κ για μαντυ οτι λειπει
οχι την σαρα την πετυχε λεει αλλα δεν μπηκε...τεσπα ο ανθρωπος πηγε διακοπες σημερα αστον,κανει μπανια τωρα....:2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
paides. pantos auti i kainouria i 19xroni i tatianna sti roulia pou legate. apo protis opseos kali. molis vgazei to soutien to sti8os os to gonato. k ektos autou krua pagokolona k se ola oxi. mono ierapostoliki k auti me ksinismeni fatsa. xeirotero den exo dei.  piga k mia afroula meta na ftiaksei ligo i mera
ριξτην ενα μαυρο στο σχετικο θρεντ να μην το κανω εγω που δεν δοκιμασα αλλα απλα την ειδα :grin: :grin:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
οχι την σαρα την πετυχε λεει αλλα δεν μπηκε...
μαλλον δεν το διατυπωσα σωστα.ηθελα να πω οτι κ για την σαρα ειπα οτι ειναι εκει κ οτι η μαντυ η η χριστινα δεν δουλευουν

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
μαλλον δεν το διατυπωσα σωστα.ηθελα να πω οτι κ για την σαρα ειπα οτι ειναι εκει κ οτι η μαντυ η η χριστινα δεν δουλευουν
ναι ετσι,και εγω εφαγα την φολα μου χθες,καλα να παθω ,με την αννουλα και εγραψα επιτελους κριτικη που θα βγει αλλα βαριομουν και δεν ειπα πολλα...γιατι απο το πρωι την παλευα με τον αντισθενη  να καταφερω να ανοιξει η επιλογη στο θρεντ να γραψω....μαυρο δεν μπορω να της ριξω να μην ειμαι και απολυτος αλλα μετρια πραγματα...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ναι ετσι,και εγω εφαγα την φολα μου χθες,καλα να παθω ,με την αννουλα και εγραψα επιτελους κριτικη που θα βγει αλλα βαριομουν και δεν ειπα πολλα...γιατι απο το πρωι την παλευα με τον αντισθενη  να καταφερω να ανοιξει η επιλογη στο θρεντ να γραψω....μαυρο δεν μπορω να της ριξω να μην ειμαι και απολυτος αλλα μετρια πραγματα...
τζαμπα το προμοσιον της εκανες

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ελα μην γινεσαι κακος...
δεν αφορα αυτους που γραφουν,αλλα αυτους που μονο μας αγναντευουν πλεον....και δεν καταθετουν καμια εμπειρια...ειναι πολλοι ξερεις :grin: :grin:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
δεν αφορα αυτους που γραφουν,αλλα αυτους που μονο μας αγναντευουν πλεον....και δεν καταθετουν καμια εμπειρια...ειναι πολλοι ξερεις :grin: :grin:
αναφερεσαι σε καποιους συγκεκριμενα?

Nick-Thess

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
307
Πόντοι
21
γεια σας συναγωνιστες, περασα κ γω μια βολτα πριν λιγο απο Κωλεττη, γινοταν της ποπης απο κοσμο, εκατσα απλως να δω την Αφρουλα και την εκανα...

Να σας ρωτησω, επειδη θελω να μαθω το προγραμμα της Εφης, το τηλ της Κωλεττη ειναι τελικα αυτο που υπαρχει στην καταχωρηση του σπιτιου στο bourdela η αυτο που γραφει το αθενςλεϊντις?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
γεια σας συναγωνιστες, περασα κ γω μια βολτα πριν λιγο απο Κωλεττη, γινοταν της ποπης απο κοσμο, εκατσα απλως να δω την Αφρουλα και την εκανα...

Να σας ρωτησω, επειδη θελω να μαθω το προγραμμα της Εφης, το τηλ της Κωλεττη ειναι τελικα αυτο που υπαρχει στην καταχωρηση του σπιτιου στο bourdela η αυτο που γραφει το αθενςλεϊντις?
6940653999 το νεο τηλεφωνο της κωλετη

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
οχι...αλλα δεν θα υπαρχουν και τετοιοι;ολοκληρη σαλονικη 10 ανθρωποι πηδανε;
οχι αλλα δεν νομιζω πως υπαρχουν ατομα τα οποια ξερουν το site κ δεν γραφουν.απλα μπαινουν μια στο τοσο.εχω πετυχει ακυρες ωρες ατομα τα οποια ειναι γραμμενα εδω μεσα 3 χρονια κ εχουν γραψει 5 ποστ να ειναι on line αλλα να μην λενε κουβεντα

Nick-Thess

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
307
Πόντοι
21
Αρα αυτο που γραφει στο Αθενςλεϊντις... :)
Ευχαριστω φιλε gl, μολις μαθω μερες κ ωρες θα σας ενημερωσω!

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom