Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.818
Πόντοι
11.585
εχασα και την αννα-μαρια γαμωτο,εμαθες κανα νεοτερο εσυ;μαλλον δεν θα την ξαναφαμε...περασες απο ερημιτη μηπως;ειπαν κατι;

Δεν περασα οχι.
Λες να σταματησε νωριτερα?
Θα ηθελα ακομα ενα γυρο μαζι της, δε λεω!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Δεν περασα οχι.
Λες να σταματησε νωριτερα?
Θα ηθελα ακομα ενα γυρο μαζι της, δε λεω!
δεν δουλευει τωρα,αν αργοτερα δουλεψει κανα δυο-τρεις μερες αρχες σεπτεμβρη ή τελη αυγουστου παιζεται απο οτι εμαθα απο την ιδια τελικα...αν δεις κατι περνωντας κι εσυ τοτε γραψε να μαθω γιατι θα λειπω μαλλον εκεινη την περιοδο...τελικα νυχτα χλωμο  για σαββατο και γενικα για αυτην την βδομαδα... ντεκερ και λοιποι συναγωνιστες . μαλλον αυριο θα κανω μια καταδρομικη στην μαντυ αν την πετυχω πρωι να κλεισει και αυτο το κεφαλαιο επιτελους στην μπουρδελοκαριερα μου... :2funny: :2funny: θα δωσω ρεπορτ αν παω.

Επισκέπτης
παλιοτερα πριν κανα μηνα και εχοντας μεγαλες καβλες πηρα τη λουνα το απλο με 40 την εχυσα στο 10λεπτο και λιγοτερο αλλα την συνηστω μονο για κανα γρηγορο  ξεσκισμα δεν ειναι gfe

Επισκέπτης
για μιλανα συμφωνω και εγω μετρια πραγματα αλλα γουστα ειναι αυτα,
μεχρισ στιγμησ η μονη που μου πηρε τα μυαλα και τα ουμπαλα και ολα ειναι η Μαντυ η υπερτατη καβλα για μενα αυτη τη περιοδο

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
για μιλανα συμφωνω και εγω μετρια πραγματα αλλα γουστα ειναι αυτα,
μεχρισ στιγμησ η μονη που μου πηρε τα μυαλα και τα ουμπαλα και ολα ειναι η Μαντυ η υπερτατη καβλα για μενα αυτη τη περιοδο
αυριο παω σφαιρα μαντυ αφου σ-κ θα μαι εκτος...πρωι θα ναι ε;

Επισκέπτης
αυριο δε ξερω τι θα ειναι φιλε χτυπα τηλεφωνο και ρωτα

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
παντως στο ερως16 πρωινη θα ναι η λαουρα αυριο...ρε λες να δοκιμασω αυτην :knockinb:;καλη ηταν μια κριτικη που ειχε...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
λοιπον μερικα νεα.η δαναη σταθερα καλη στην προμηθεως...δοκιμασε φιλος μου σημερα πρωι.θα το σκεφτω κι εγω ξανα.η μαντυ ειναι πρωινη αυριο.αλλα τωρα ειναι φριξου μια ελενα απο το τηλεφωνο μου ειπαν. :helpplea: :helpplea: :helpplea: ξερει κανεις τιποτα ,ποια ειναι και τι ρολο βαραει;εφαγε κανεις;
τελος κεφαλληνιας βραδυ η τζενη...η χριστινα αγνοουν λενε ποτε γυριζει...να ξαναδουμε μετα τις 22-8 που μου λεγε παλια η τσατσα η ολγα με τα σπαστα ρωσοελληνικα της....οτι παιζει να γυρισει..

north_sac

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Δοκιμή στην Άννα απέναντι απο το carrefour. Καλή μου φάνηκε αν και ήμουν λίγο τύφλα. Με 40αρι την πήρα γιατί ήξερα ότι το 30αρι δυστυχώς γι αυτούς σημαίνει (με 30€ θες και να γαμήσεις?). Αυτό που μου κάνε εντύπωση ήταν ή ότι ήταν αρκετά στενή ή ότι δεν βάζει γαμοκρέμα με αποτέλεσμα να νιώθεις πολλά. Εμένα δεν με χαλούσε να ξαναπάω.
gl είχα πάει πριν από εσένα αλλά δεν μπορούσα να γράψω γιατί την έκανα απευθείας για διακοπές.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
gl τελικα ειχες δικιο,ανοιγει νεο στουντιο στην 26ης σχεδον διπλα απο το πλατινουμ

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Δοκιμή στην Άννα απέναντι απο το carrefour. Καλή μου φάνηκε αν και ήμουν λίγο τύφλα. Με 40αρι την πήρα γιατί ήξερα ότι το 30αρι δυστυχώς γι αυτούς σημαίνει (με 30€ θες και να γαμήσεις?). Αυτό που μου κάνε εντύπωση ήταν ή ότι ήταν αρκετά στενή ή ότι δεν βάζει γαμοκρέμα με αποτέλεσμα να νιώθεις πολλά. Εμένα δεν με χαλούσε να ξαναπάω.
gl είχα πάει πριν από εσένα αλλά δεν μπορούσα να γράψω γιατί την έκανα απευθείας για διακοπές.
ετσι κι εγω, λεω καλη μεν αλλα το παλευει και για καλυτερα νομιζω...μαυρο δεν της βαζω...απλα μπορει να βαριοταν εκεινο το βραδυ...

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
Παιδια η Βερόνικα κάνει ακόμα παιχνίδι?

Ευχαριστώ...

AndisRoi

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Αναφορά από το μέτωπο:

Ερημίτη: Μάρθα milf. Ξανθιά με σχετικά καλούτσικο σωματάκι. Η τσατσά ήταν όμως όλα τα λεφτά!!! Θεϊκή!!
Νικ. Ουρανού τέρμα: Κλαούντια. Καλό σωματάκι στο πρόσωπο όμως όχι κάτι ιδιαίτερο. Όταν περιμέναμε βγήκε και έκανε μια χαζή γκριμάτσα με τη γλώσσα και νόμιζε ότι με αυτόν τον τρόπο θα μπούμε....Το αντίθετο έγινε...
La Femme: Λούνα. Όντως έχει μαυρίσει ωραία. Παραδόξως είχε αρκετό κόσμο και φάνηκε να παραξενεύει και την ίδια!!
Μαντζάρου 14: Μόνικα. Ζουμπουρλού με πρόσωπο που μετά βίας έδειχνε 18!! Για λάτρεις μεγάλου γυναικείου πάτου! Πρόγραμμα μέχρι 250 ευρώ (1 ώρα, 2 εκτονώσεις και full πρόγραμμα)
Φρίξου: Έλενα. Πολύ γυμνασμένη φαινόταν, με πιασήματα αλλά μάλλον πέτρα θα ήταν!!
Κωλέττη: Η γνωστή Έφη. Εκεί έγινε και η κατάθεση. Πρώτη μου φορά με την Έφη! Και σίγουρα όχι η τελευταία! Φοβερή gfe συμπεριφορά!! Η κοπέλα είναι πάρα πολύ καλή σε αυτό που κάνει. Πάντως δεν έδειξε να ενθουσιάζεται με το ντόρο που γίνεται γι'αυτήν στο φόρουμ.

Αυτά.....

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ε οχι ρε πουστη....μην ουμε για μια κοπελα,γινεται πανικος.αλλη φορα δεν μιλαμε για καμια.κριμα,θα μας πηδηξετε κ την λουνα
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
κεφαλληνιας πρωι η αννα μια κοντοπουτανη καστανοξανθη με μικρο βυζι που δεν φορουσε καν σουτιεν με ωραιο κωλαρακι με τατουαζ.πιπινι.
λαφαμ μια καινουρια ρουμανιτσα που βεβαια εχει γινει ξανα λογος για αυτην,σαμπρινα.ξανθια,πιπινακι,καλο σωματακι,μεσαιο βυζακι αρκετα καλης υφης,πολυ καθαρη...κανει σχεδον τα παντα αλλα συνεννοηση μηδεν και απο συμμετοχη κομοδινο...θα ανεβει κριτικη...με ξεφορτωσε αλλα αν προλαβω αργοτερα και μπορω θΑ πεσει κι αλλη καταθεση γιατι δεν χορτασα...
ανδρεου γεωργιου 4 κλειστο γαμωτο και ελεγα μπας κι ετρωγα κουλουρι χριστινας...
σε αλλα δεν μπηκα γιατι κατι προεκυψε.αν ξανακαταθεσω απογευμα θα γραψω....

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Αναφορά από το μέτωπο:

Ερημίτη: Μάρθα milf. Ξανθιά με σχετικά καλούτσικο σωματάκι. Η τσατσά ήταν όμως όλα τα λεφτά!!! Θεϊκή!!
Νικ. Ουρανού τέρμα: Κλαούντια. Καλό σωματάκι στο πρόσωπο όμως όχι κάτι ιδιαίτερο. Όταν περιμέναμε βγήκε και έκανε μια χαζή γκριμάτσα με τη γλώσσα και νόμιζε ότι με αυτόν τον τρόπο θα μπούμε....Το αντίθετο έγινε...
La Femme: Λούνα. Όντως έχει μαυρίσει ωραία. Παραδόξως είχε αρκετό κόσμο και φάνηκε να παραξενεύει και την ίδια!!
Μαντζάρου 14: Μόνικα. Ζουμπουρλού με πρόσωπο που μετά βίας έδειχνε 18!! Για λάτρεις μεγάλου γυναικείου πάτου! Πρόγραμμα μέχρι 250 ευρώ (1 ώρα, 2 εκτονώσεις και full πρόγραμμα)
Φρίξου: Έλενα. Πολύ γυμνασμένη φαινόταν, με πιασήματα αλλά μάλλον πέτρα θα ήταν!!
Κωλέττη: Η γνωστή Έφη. Εκεί έγινε και η κατάθεση. Πρώτη μου φορά με την Έφη! Και σίγουρα όχι η τελευταία! Φοβερή gfe συμπεριφορά!! Η κοπέλα είναι πάρα πολύ καλή σε αυτό που κάνει. Πάντως δεν έδειξε να ενθουσιάζεται με το ντόρο που γίνεται γι'αυτήν στο φόρουμ.

Αυτά.....
καλησπερα σε ολους!

η κλαουντια αμα ειναι αυτη που ηταν παλια στην προμηθεως τερμα κατω εκει που ηταν η βερονικα ειναι πολυ χαλια παιδια ειχα μια κακη εμπειρια και φυσικα δεν την ξανα τιμησα.
μια απορια,η λουνα ειναι αυτη που ηταν παλια στο λαφαμ και παρουσιαζοταν σαν σουιδεζα?μια που εβγαινε με κατι πολυ προστιχα εσωρουχα.

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Παιδια η Βερόνικα κάνει ακόμα παιχνίδι?

Ευχαριστώ...
αυτη απ οτι ακουσα απο εδω μεσα φιλε πρεπει να βγηκε στην αποσυρση.
ξερεις τωρα οπως λεει και η διαφημιση αμα αποσυρεις το παλιο σου αυτοκινητο παιρνεις μεχρι και 2000 ευρω :2funny:
ασχετο!
παντως πρεπει να σταματησε

same

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2009
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
10
λοιπον μερικα νεα.η δαναη σταθερα καλη στην προμηθεως...δοκιμασε φιλος μου σημερα πρωι.θα το σκεφτω κι εγω ξανα.η μαντυ ειναι πρωινη αυριο.αλλα τωρα ειναι φριξου μια ελενα απο το τηλεφωνο μου ειπαν. :helpplea: :helpplea: :helpplea: ξερει κανεις τιποτα ,ποια ειναι και τι ρολο βαραει;εφαγε κανεις;
τελος κεφαλληνιας βραδυ η τζενη...η χριστινα αγνοουν λενε ποτε γυριζει...να ξαναδουμε μετα τις 22-8 που μου λεγε παλια η τσατσα η ολγα με τα σπαστα ρωσοελληνικα της....οτι παιζει να γυρισει..

Την έφαγα εγώ που να μην την έτρωγα! Ούτε κριτική δεν είχα όρεξη να γράψω.. Ευγενική, υπάκουη κτλπ, αλλά είναι σαν να μην πήγα ποτέ!
Η στάση που γαμηθήκαμε ήταν η γνωστή: Κομοδινέ!

same

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2009
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
10
Από ότι διάβασα και από πολλούς, τη βδομάδα αυτή έπεσε πολύ φόλα! Τι να κάνουμε έτσι είναι τα αθλήματα, τη μια νικητής την άλλη χαμένος.. Αλλά στην περίπτωσή μας, είτε το ένα είτε το άλλο πάντα εμείς πληρώνουμε!  :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom