gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ναι για πες μολις μαθεις μετα την πεμπτη θαναι;Αρα αυτο που γραφει στο Αθενςλεϊντις...
Ευχαριστω φιλε gl, μολις μαθω μερες κ ωρες θα σας ενημερωσω!
ναι για πες μολις μαθεις μετα την πεμπτη θαναι;Αρα αυτο που γραφει στο Αθενςλεϊντις...
Ευχαριστω φιλε gl, μολις μαθω μερες κ ωρες θα σας ενημερωσω!
οκ well doneΛοιπον, πηρα τηλ, το σηκωσε η τσατσα-αν καταλαβα καλα- και μου πε οτι η Εφη θα ναι σημερα μετα τις 19:00, και εψαχνε εκει κατι κιταπια να δει και ποιες αλλες μερες θα ναι επειδη τη ρωτησα, αλλα δεν τα χε συγκεντρωμενα τη στιγμη εκεινη!! Μου πε να ξαναπαρω τηλ μετα τις 7 το απογευμα για να μου πει
ετσι ημουν εγω πριν 3 μηνες με αλλο νικ... κουβεντα δεν ελεγα ...για οτι εκανα...οποτε κρινοντας απο αυτο ειναι κι αλλοι τεσπα πολυ το σπαμαραμε...οχι αλλα δεν νομιζω πως υπαρχουν ατομα τα οποια ξερουν το site κ δεν γραφουν.απλα μπαινουν μια στο τοσο.εχω πετυχει ακυρες ωρες ατομα τα οποια ειναι γραμμενα εδω μεσα 3 χρονια κ εχουν γραψει 5 ποστ να ειναι on line αλλα να μην λενε κουβεντα
Οντως!μολις περασαμε εναν πολυ ωραιο αριθμο ποστ στο θεμα
Α ρε gl, ολα καλα δε λεω, μια απο τις επομενες μερες θα την τιμησω την Εφαρα, αλλα εγω περιμενω την επιστροφη αλλης... Χριστινακι(Πολωνη) Κεφαλληνιας...οκ well done
ντεκερ ψηνομαι για λουνα,απο την περιγραφη σου ολη την βδομαδα νυχτα λες να ναι;να παω το σ-κ αν μπορεσω...γιατι σημερα-αυριο δεν παιζει με τιποτα....
το ειδα ,αλλα φωτο δεν βαλαν οντως,εγω ενταξει την ξερω,καλη ειναι και εχει και βυζους πλαστικους,και κωλαρακι καλο ...καυλα..απλα την πεθυμησα κι αυτην κι ετσι που την περιεγραψε ο ντεκερ μαυρισμενη και σεξι θα την τιμησω παλι κατα σαββατο μερια μαλλον...που μπορω βραδι..τωρα για αυριο εχεις επιλογη ή αυτην ή την εφη θα λεγα...αννα πατατα φιλε με δυο λογια...Την βαλανε στο athens ladies τη Λουνα αλλα μονο προγραμμα φωτο δεν εχει
Ολη τη βδομαδα 20-06 λεει στο λα φαμ
Αξιζει καταθεση?
..γιατι αυριο παιζει μπαρτσελορ και μετα πρεπει καπου να ανακουφισω το συστημα
ο γαμπρος πες του χαιρετισματα να τα ξεχασει αυτα μετα την κουλουρα....πηγαινε τον σε κανα κομοδινο να απογοητευτει και να μην ξαναπατησει αν ειναι...η λουνα γαμιεται καλα και τσαχπινα ειναι και πιπινι να πας...εμενα απο τις καλες μου μεινε η μαντυ αλλα δεν ξερω καπου σκεφτομαι κιολας να παω να μην παω,εμφανισιακα δεν με κανει πολυ κλικ...ειδικα απο μαλλι και φατσα λεω...Μολις διαβασα κριτικες της. Οντως παιζει βυζι σιλικονη!!
Μαλλον Λουνα θα παω να δωκιμασω νεο αιμα για μενα.
Στη Εφη θα παω τον γαμπρο αυριο αν θελει να καταθεσει αλλα τον φοβαμαι μην αλαξει γνωμη και δεν παει το σαββατο στην εκλησια με αυτα που θα τον κανει!
Την Εφη την εχω μεσα στη λιστα μου δετερη για επομενη καταθεση γιατι πρωτη εβαλα την ...Μιλανα μου!
Και εγω προχθες το μετανιωσα που πηγα ημουν αναμεσα στη Σαρα και στη Αννα ξεκινησα για Σαρα και τελευταια στιγμη ερχομενος απο το κεντρο αλαξα λωριδα και εστριψα δεξια και δεν νωμιζω να την ξαναπρωτιμησω. ...Ακου με 30ε δεν ανεβαινω!
εμφανισιακα δεν με κανει πολυ κλικ...ειδικα απο μαλλι και φατσα λεω...
....πηγαινε τον σε κανα κομοδινο να απογοητευτει και να μην ξαναπατησει
Σε ποιες φωτο? Που?στις φωτο στο ****** σαν αξιωματικος της Gestapo ειναι ! Απο κοντα ειναι καλυτερη ευτυχως
για manty λεει...οσο για το αλλο δεν ειπαμε κι ετσι να παθει τιποτα το παιδι...κατι πιο ηπιο ειχα κατα νου...οχι την τζενηΣε ποιες φωτο? Που?
ακριβως οπως τα πες..Εγω που πηγα καλο ηταν για πλαστικο το βυζι και ωραια κωλαρα. Καλο κοντοπουτανο στο δωματιο καλη αλλα οχι τιποτα τρομερο.
εχασα και την αννα-μαρια γαμωτο,εμαθες κανα νεοτερο εσυ;μαλλον δεν θα την ξαναφαμε...περασες απο ερημιτη μηπως;ειπαν κατι;Μαντυ για μενα ηταν καλη εμπειρια αλλα η συγγεκριμενη δεν ειναι στα γουστα μου.
Για τα λεφτα της αξιζε και με το παραπανω ομως.