You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (2 μέλη και 24 επισκέπτες)
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ναι φιλε αυτη ειναι και ισχυουν αυτα που λεει ο ρεξ ειναι βυζαρου,κωλαρου,ησυχο και καλο κοριτσι...η μαιρουλα δεν γυρισε ακομη νομιζω...σορι παιδια μην παρεξηγειτε εχω προβλημα με το ιντερνετ σημερα.......gl Η Δαναη παλια δουλευε ανδρεου γεωργιου στο βενζιναδικο?
αν ειναι αυτη την ειχα παρει μια φορα πολυ καλες εντυπωσεις υσηχη.
Αλαξε καθολου? τοτε ειχε λιγο τα κιλακια της...και τις βυζαρες της!
α οκ, σε ευχαριστωη μαιρουλα δεν γυρισε ακομη νομιζω...
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.689
- Πόντοι
- 25.165
Παντως rexs διαβασα την κριτικη σου για την Αφρουλα και με παραξενευσε το γεγονος οτι σκας 60ε...
Αν και καθυστερημένα θα συμφωνήσω..τωρα αν πω καλα να παθεις θα ειμαι κακος?δες λιγα ποστ πριν το δικο σου κ θα καταλαβεις γιατι στο λεω.αφου εγραψα αναφορα κ ειπα κ για σαρα κ για μαντυ οτι λειπει
Καλα να παθω αφου δεν το ειχα δει…
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
φιλε γυρισες,πως περασες καλα;εγω σημερα εφτασα λαρισα αργα απογευμα για καποια υποχρεωση κοινωνικη.που λες να πας για καταθεση τωρα;μας διαβασες καθολου;Αν και καθυστερημένα θα συμφωνήσω..
Καλα να παθω αφου δεν το ειχα δει…
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
καλημερα συναγωνιστες....η λουνα μολις ανεβασε και φωτο στο γνωστο σαιτ αλλα με μασκα...δεν μου αρεσαν ιδιαιτερα μονο για αυτον τον λογο.κατα τα αλλα η ψηφοφορια στα πουτανοβραβεια αλλαξε,εβαλα μονο τις καινουριες...αν θυμηθειτε καμια που ξεχασα γραψτε εκει να την προσθεσω.απο το συνολο πριν την νοθευση της ψηφοφοριας απο κλωνους πρωταθλητρια ειχε αναδειχθει η αφρουλα...
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
μεχρι και χθες χριστινα δεν εμφανιστηκε στο κεφαλληνιας.στο τηλεφωνο μου απαντησε η κατα δηλωση της (με περισση αυτοπεποιθηση ομολογουμενως)....μοναδικη μουναρα τζενη...αντε να δουμε απο βδομαδα,θα δουμε φως στο τουνελ;
ο ακριβης διαλογος:
-καλησπερα,μηπως δουλευει η χριστινα αποψε;
-οχι η χριστινα δεν γυρισε ακομη και δεν ξερουμε ποτε θα γυρισει
-καλα ,ποια κοπελα ειναι;
-εσυ ξερεις καμια (αλλη)μουναρα;
-τζενη εσυ;
-ναι μωρο μου η τζενη η μουναρα ειμαι..χαχα
-οκ καλο βραδυ.
τα σχολια δικα σας....
ο ακριβης διαλογος:
-καλησπερα,μηπως δουλευει η χριστινα αποψε;
-οχι η χριστινα δεν γυρισε ακομη και δεν ξερουμε ποτε θα γυρισει
-καλα ,ποια κοπελα ειναι;
-εσυ ξερεις καμια (αλλη)μουναρα;
-τζενη εσυ;
-ναι μωρο μου η τζενη η μουναρα ειμαι..χαχα
-οκ καλο βραδυ.
τα σχολια δικα σας....
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.689
- Πόντοι
- 25.165
Την μασκα ξες γιατι την εβαλε. Επειδη η φατσα της ειναι σαν το βυζι της, ασχημο και κακοσχηματισμενο.
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
Την μασκα ξες γιατι την εβαλε. Επειδη η φατσα της ειναι σαν το βυζι της, ασχημο και κακοσχηματισμενο.
Επισκέπτης
Χαχαχα γάμησες!
Παιδιά το μουνάκι στην 26ης είναι όντως πολύ ομορφούλι, αλλά έχει πάρει κακή κριτική συμπεριφοράς, εγώ παρ'όλα αυτά σκέφτομαι απόψε να το δοκιμάσω. Το έχει πάρει κανείς αλλός να μας πει σχόλια?
Παιδιά το μουνάκι στην 26ης είναι όντως πολύ ομορφούλι, αλλά έχει πάρει κακή κριτική συμπεριφοράς, εγώ παρ'όλα αυτά σκέφτομαι απόψε να το δοκιμάσω. Το έχει πάρει κανείς αλλός να μας πει σχόλια?
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ποια λες;Χαχαχα γάμησες!
Επισκέπτης
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
για εναν πουτσο καλη ειναι...θα την φαμε παλι καποια στιγμη...Και επι της λουνας ...η κοπελα διωρθωθηκε!!!!!
pantaprotos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Γεια χαρα παιδια...βασικα ξερει κανεις που τραγουδαει η βανεσα?περασα απο κατεχακη πρωι κατα τισ 3 χθες ηταν κλειστο...αν ξερει καποιοσ ας στειλει ρδελομπου και βαρδια..θελω μια μιλφοτσιμπουκαρα επειγοντως
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις