Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 44 άτομα (2 μέλη και 42 επισκέπτες)

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
σορρυ ρε παιδια ενταξει μην βαρατε !!!
ουτε εγω εχω ξανα ασχοληθει αλλα επειδη ειμαι 2μερο μονος στο σπιτι λεω να κανω ενα δοκιμαστικο!
sorry ρε φιλε deker παρεξηγηθηκες?δεν ηξερα οτι εισαι τοσο ευαισθητος σε αυτα τα θεματα! :2funny:
τι να κανω ρε παιδια στα μπουρδελα τωρα τελευταια πολυ ακυρο εχω ακουσει εδω μεσα και εχουν αρχησει να με φοβιζουν!
θα παω και εγω στην εφη μου φαινεται αφου ολη η θεσσαλονικη εκει παει.
να σας πω και ενα μυστικο?
οσο παλιο και να με λες deker το πιστευεις οτι τις εχω γυρισει σχεδον ολες και η πλακα ειναι οτι ποτε δεν πηγα στην εφη και την αφρουλα!!!ουτε καν τις εχω δει!

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ουτε εγω εχω ξανα ασχοληθει αλλα επειδη ειμαι 2μερο μονος στο σπιτι λεω να κανω ενα δοκιμαστικο!
sorry ρε φιλε deker παρεξηγηθηκες?δεν ηξερα οτι εισαι τοσο ευαισθητος σε αυτα τα θεματα! :2funny:
τι να κανω ρε παιδια στα μπουρδελα τωρα τελευταια πολυ ακυρο εχω ακουσει εδω μεσα και εχουν αρχησει να με φοβιζουν!
οσο παλιο και να με λες deker το πιστευεις οτι τις εχω γυρισει σχεδον ολες και η πλακα ειναι οτι ποτε δεν πηγα στην εφη και την αφρουλα!!!ουτε καν τις εχω δει!
κατ αρχην με προσβαλες με το ποστ σου πριν παρα πολυ.....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
δευτερον,το πιστευω γιατι μπορει με οσα διαβαζεις να θεωρεις οτι τις εχεις παρει οποτε ειναι τζαμπα χρηματα.πιστευω πως σε αυτες εχει μπει ολη η πολη κ ολα τα προαστια σε ακτινα 150χλμ

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
κατ αρχην με προσβαλες με το ποστ σου πριν παρα πολυ.....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
δευτερον,το πιστευω γιατι μπορει με οσα διαβαζεις να θεωρεις οτι τις εχεις παρει οποτε ειναι τζαμπα χρηματα.πιστευω πως σε αυτες εχει μπει ολη η πολη κ ολα τα προαστια σε ακτινα 150χλμ
οχι ρε συ μην παρεξηγησαι.ντροπη!
δεν ξερω τι προτεινεις να ψαξω τιποτα για σπιτι ειναι να κανω κανενα ντου το βραδυ μπας και βρουμε τιποτα καλο?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
φιλε να πας ειναι must....εγω για παρτη σας τα δοκιμασα ολα σχεδον οσα μπορουσα και εγραψα...εχει και αλλες που αξιζουν ,δεν ειναι ολες φολα....πηγαινε πχ μια μονικα τωρα που ειναι πρωινη,μια μιλανα κλπ...ποτε γυριζει η χριστινα και η σαρα ρε γαμωτο; :headbang: :headbang: :headbang:
αν μαθω πρωτος κατι θα σας πω.....αμεσα.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
οχι ρε συ μην παρεξηγησαι.ντροπη!
δεν ξερω τι προτεινεις να ψαξω τιποτα για σπιτι ειναι να κανω κανενα ντου το βραδυ μπας και βρουμε τιποτα καλο?
κανε μια βολτα,μπορει να βρεις κατι καλο κ να σου μεινουν κ φραγκα στην τσεπη.

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
σχετικα με αυτες που ειπα απλα δεν ετυχε μην με παρεξηγησετε,γιατι τωρα ετσι οπως εχει γινει το σαιτ τον τελευταιο καιρο βλεπω να πεταγονται δυο τρεις και να με κατηγορουν οτι δεν καταδεχομαι να γαμησω τις μουναρες της πολης!
αληθεια η εφη κανει τοσο καλο γαμιση η το παρατραβανε?

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ναι αυτη την μιλανα ειχα διαβασει μπορει να περασει ενα σωματικο ελενχο το σκεφτηκα.
αλλιως απ οτι δειχνουν τα πραγματα η παλι η βραζιλιανα θα τον φαει η αλλιως θα το παιξω κορωνα γραμματα οπου βρω θα μπω!
παρεπιπτοντως η βραζιλιανα ρε παιδια αν και ειμαι ευχαριστιμενος απο αυτη μονο βραζιλιανα δεν ειναι,ειχα παει πριν καιρο και μεσα στο δωματιο μου ειχε βαλει να παιζουν κατι ρωσσικα τραγουδια και τις λεω τιποτα αλλο δεν παιζει το καταστημα και αυτη πηγε και το δυναμωσε κι αλλο! :grin: και φαινεται εχει πολυ μογκολικη φατσα.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
σχετικα με αυτες που ειπα απλα δεν ετυχε μην με παρεξηγησετε,γιατι τωρα ετσι οπως εχει γινει το σαιτ τον τελευταιο καιρο βλεπω να πεταγονται δυο τρεις και να με κατηγορουν οτι δεν καταδεχομαι να γαμησω τις μουναρες της πολης!
αληθεια η εφη κανει τοσο καλο γαμιση η το παρατραβανε?
απο τα καλυτερα αν και δεν παιζει τιποτα σε εξτρα που μου αρεσουν αλλα εχει εναν μοναδικο τροπο να σε καυλωνει...ειναι τουρμπο,εγω προσωπικα της εχω αδυναμια και την βαζω και πανω απο την αφρουλα μπορω να σου πω ενα σκαλι...κοιτα μουναρες δεν τις λες και τις δυο αμα το παμε ετσι αλλα ειναι τα καλυτερα γαμησια της πολης και ειδικα με ενα 40 αρι που λεει ο λογος... cost effective που λεμε....τωρα πολυ θερμη για μενα ειναι και η μαρια αλλα θελει το λαδωματακι της με χρημα και η σαμπρινα του τζαμπο απεναντι αλλα κι αυτη στα πιο σπεσιαλ προγραμματα κλπ.αυτες ειναι τοπ γιατι πιστευω δεν μετραν το χρημα που δινεις...ειναι με ολους εξισου καλες κι δεκτικες και θελουν να περασεις καλα χωρις να κοιταν τον χρονο...γιαυτο τις εχουν ολοι αδυναμια πιστευω κι οχι για την ομορφια τους...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ναι αυτη την μιλανα ειχα διαβασει μπορει να περασει ενα σωματικο ελενχο το σκεφτηκα.
αλλιως απ οτι δειχνουν τα πραγματα η παλι η βραζιλιανα θα τον φαει η αλλιως θα το παιξω κορωνα γραμματα οπου βρω θα μπω!
παρεπιπτοντως η βραζιλιανα ρε παιδια αν και ειμαι ευχαριστιμενος απο αυτη μονο βραζιλιανα δεν ειναι,ειχα παει πριν καιρο και μεσα στο δωματιο μου ειχε βαλει να παιζουν κατι ρωσσικα τραγουδια και τις λεω τιποτα αλλο δεν παιζει το καταστημα και αυτη πηγε και το δυναμωσε κι αλλο! :grin: και φαινεται εχει πολυ μογκολικη φατσα.
ναι σαν ινδιανα ειναι,δεν ξερω αν θαναι σημερα,την παρασκευη την πηρα ...πολυ καλη ακαποτη πιπα και συμμετοχη αλλα μου σπασε τα παπαρια να καθαριζομαστε κι οι δυο,σαν ιεροτελεστια... :headbang: :headbang: :headbang: χαρτια,μωρομαντιλα,κρεμες χεσε μεσα διαδικασια....αλλα στηνεται καλα και το παλευει...αν μου λες οτι το δυναμωσε μαλακια της...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
η αλλη φιλε η σαμπρινουλα απο το λαφαμ,με πηρε μια πιπα ακαποτη το πιπινι χωρις να την πληρωσω καν, τυχερος ημουν τι να πω;εμεινα.... :huh: :huh: :huh:
αλλα γαμησι κομοδινο ....βεβαια ειναι 50 κιλα με το ζορι και αν εισαι και σαν εμενα ευσωμος  την βαζεις οπως θες να την γαμησεις πανω,κατω και πλαγιως αλλα μηδεν συμμετοχη....σαν κουκλα πλαστικη :headbang: :headbang: :headbang: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: δεν λεει οχι ομως σε τιποτα,οπως εγραψα χυμα στο κυμα....παιζει να δινει και καναν κωλο,ρωτηστε κι εσεις...αλλα την τσατσα γιατι ελληνικα λιγκο....μιλαει :2funny: :2funny:

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ναι ρε φιλε εχει χοντρο κολημα με τα μαντηλακια και γενικα με την καθαριοτητα αλλα το εχω ξανα πει καλα κανει οχι σαν κατι αλλες βρωμιαρες που ουτε πλενονται.
ε ενταξει δεν την παρεξηγησα μετα δυναμωσε και στο κρεβατι,κανει φοβερο γαμιση το πουτανακι! :fuck1:

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
η αλλη φιλε η σαμπρινουλα απο το λαφαμ,με πηρε μια πιπα ακαποτη το πιπινι χωρις να την πληρωσω καν, τυχερος ημουν τι να πω;εμεινα.... :huh: :huh: :huh:
αλλα γαμησι κομοδινο ....βεβαια ειναι 50 κιλα με το ζορι και αν εισαι και σαν εμενα ευσωμος  την βαζεις οπως θες να την γαμησεις πανω,κατω και πλαγιως αλλα μηδεν συμμετοχη....σαν κουκλα πλαστικη :headbang: :headbang: :headbang: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: δεν λεει οχι ομως σε τιποτα,οπως εγραψα χυμα στο κυμα....παιζει να δινει και καναν κωλο,ρωτηστε κι εσεις...αλλα την τσατσα γιατι ελληνικα λιγκο....μιλαει :2funny: :2funny:
μπορει να μπερδευτηκε ρε φιλε μπορει ο αλλος που ηταν στο διπλανο δωματιο να ειχε πληρωσει εξτρα για ακαποτο και αυτη να μπερδευτηκε και να το εκανε σε σενα.φαντασου τι φρικη εφαγε ο αλλος!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
μπορει να μπερδευτηκε ρε φιλε μπορει ο αλλος που ηταν στο διπλανο δωματιο να ειχε πληρωσει εξτρα για ακαποτο και αυτη να μπερδευτηκε και να το εκανε σε σενα.φαντασου τι φρικη εφαγε ο αλλος!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
δεν ειχε κανεναν πελατη σε λεω...παω πρωι συνηθως γιατι τοτε μπορω...ειναι μαλλον ουφο αλλα δεν με χαλαει...μαλλον θα  ξαναπαω και θα δω τι παιζει μηπως δινει και κωλαρακι γιατι ειναι μικρη και γουσταρω...οι ρουμανιτσες φιλε εχουν ενα θεμα με το χρημα και ισως με λιγο λαδωμα δινει...ατιμη κριση κατεστρεψες τις ρουμανικες τραπεζες και ηρθαν τοσα ωραια κοριτσια στο ελλαντα να πηδιουνται για να ζησουν  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
να δεις τι φρικη επαθα εγω που πληρωσα μια φορα με την λουνα γλειψιμο και πηρα τα αρχιδια μου,μου ρθε με τις κρεμες στο μουνι...αχ ξεχασα μου λεει.....καλα θα σου κατσω πιο πολυ ωρα,μου λεει,γλειψε οπου αλλου θες :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :s&m_3: :s&m_3: και δεν ειχε ακομη τοτε τους αεροσακους :tits2:

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
δεν ειχε κανεναν πελατη σε λεω...παω πρωι συνηθως γιατι τοτε μπορω...ειναι μαλλον ουφο αλλα δεν με χαλαει...μαλλον θα  ξαναπαω και θα δω τι παιζει μηπως δινει και κωλαρακι γιατι ειναι μικρη και γουσταρω...οι ρουμανιτσες φιλε εχουν ενα θεμα με το χρημα και ισως με λιγο λαδωμα δινει...ατιμη κριση κατεστρεψες τις ρουμανικες τραπεζες και ηρθαν τοσα ωραια κοριτσια στο ελλαντα να πηδιουνται για να ζησουν  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :2funny:
αυτη πρωινη ειναι?αμα ειναι θα παω εκει μπορει να εχει γελιο η κατασταση

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
να δεις τι φρικη επαθα εγω που πληρωσα μια φορα με την λουνα γλειψιμο και πηρα τα αρχιδια μου,μου ρθε με τις κρεμες στο μουνι...αχ ξεχασα μου λεει.....καλα θα σου κατσω πιο πολυ ωρα,μου λεει,γλειψε οπου αλλου θες :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :s&m_3: :s&m_3: και δεν ειχε ακομη τοτε τους αεροσακους :tits2:
σιγα μην ξεχασε η γαμιολα ηταν προμελετιμενο!
ωρες ωρες μου φαινεται μας περναν για πολυ μαλακες

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
αυτη πρωινη ειναι?αμα ειναι θα παω εκει μπορει να εχει γελιο η κατασταση
σημερα πρωι οχι,τωρα για βραδυ να δουμε ποια θα ειναι,μαλλον καμια λουνα...εχουν μαζευτει πολλες στο μαγαζι και δεν παιρνουν σειρα στις βαρδιες :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: τις ξεκουραζουν γιατι ειναι και αδουλευτες ακομη....

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
σημερα πρωι οχι,τωρα για βραδυ να δουμε ποια θα ειναι,μαλλον καμια λουνα...εχουν μαζευτει πολλες στο μαγαζι και δεν παιρνουν σειρα στις βαρδιες :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: τις ξεκουραζουν γιατι ειναι και αδουλευτες ακομη....
ναι σιγα μην τους φυγει η μεση!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom