gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
απεναντι απο τα καρφουρ,σιτιγκειτ το καινουριο...ολη μερα ανοικτο με 3 βαρδιες...pia einai auti i tatiana sti roulia re paidia. pou einai?
απεναντι απο τα καρφουρ,σιτιγκειτ το καινουριο...ολη μερα ανοικτο με 3 βαρδιες...pia einai auti i tatiana sti roulia re paidia. pou einai?
μαλλον οχι.ειχε φυγει απο κεφαλληνιας,και πηγε πετρου ερημιτη για καποιες μερες...τωρα δεν πρεπει να ειναι...μαλλον τελειωνει οριστικα,αν εχω κατι νεοτερο θα σας πω...ετσι κι αλλιως ελεγε αυγουστος τελευταιος μηνας...θα ητανΠαίδες να ρωτήσω κάτι..Πσιλό άσχετο..Η Αννα-Μαρια δουλεύει ακόμα ? Κι αν ναι,που... ?
Ευχαριστώ
ωραιο το καινουριο μωρο.....με αρεσει σε λεωμαλλον οχι.ειχε φυγει απο κεφαλληνιας,και πηγε πετρου ερημιτη για καποιες μερες...τωρα δεν πρεπει να ειναι...μαλλον τελειωνει οριστικα,αν εχω κατι νεοτερο θα σας πω...ετσι κι αλλιως ελεγε αυγουστος τελευταιος μηνας...θα ηταν
καλημερα,λιγοι μειναμε ....ακομη διακοπες κανουν οι αλλοι;ή τρων και δεν μιλανε(α) πλεον; σατιβα καυλακαλημερα παιδες.τι κανετε?ολα καλα?σημερα βλεπω σχεδον ολη την ομαδα μεσα
ειναι αστερι η ρουφιανα.....καλημερα,λιγοι μειναμε ....ακομη διακοπες κανουν οι αλλοι;ή τρων και δεν μιλανε(α) πλεον; σατιβα καυλα
ναι ρε συ και ολοι εχουν αποριες δεν ξεκινει κανεις να παει να δει μονος...τι λεει συναγωνιστες ολα καλα?καλησπερα!deker τι λεει ολα καλα?gl ολη την βδομαδα του δεκαπενταυγουστου μονος σχεδον την εβγαλες?!
εγω παντως τοση ωρα αυτο κανω γαμωτο διαβαζω τα προηγουμενα!ναι ρε συ και ολοι εχουν αποριες δεν ξεκινει κανεις να παει να δει μονος...
να σας βαλω ενα λεωφορειο απο τον ζορπιδη να παμε στην αννα την σερβα στην αθηνα προσκυνηματικη εκδρομη φιλε το σ-κ ;Ο gl ειναι ρουφιανος, θελει να μας φτιαχνει να πηγαινουμε να τρωμε τα λεφτα μας, τελικα κανεις για μετοχος! λολ
ολα καλα φιλε μου.εσυ που εχεις χαθει?τι λεει συναγωνιστες ολα καλα?καλησπερα!deker τι λεει ολα καλα?gl ολη την βδομαδα του δεκαπενταυγουστου μονος σχεδον την εβγαλες?!
ναι η αννα η σερβα,θα ξαναπαω αθηνα συντομα και θα την φαω αν μπορεσω..εν τω μεταξυ θα μπει αβαταρ κι αυτη..gl αυτη στη φωτο ειναι η σερβα?