δεκα νομιζω..χθες που περασα ηταν υπεροχη
Τι ώρα ξεκινάει η Αφρούλα στην Κωλλέτη?
Τι ώρα ξεκινάει η Αφρούλα στην Κωλλέτη?
πιθανον και απο τις 9,πηγαινε 10 εσυ να σαι σιγουρος εκτος αν δεν εχεις δουλεια οποτε το πολυ πολυ πινεις καναν καφε στα σιτιγκειτ.αν μπεις σε κανα αλλο τωρα το πρωι δωσε καμια ενημερωση φιλε τι αλλο ειδες...Τι ώρα ξεκινάει η Αφρούλα στην Κωλλέτη?
δειτε κι εδω απο αλλο θρεντ που γαμανε οι γερμανοι...γιαυτα που λεγαμε χθες..ποτε θα γινουμε κι εμεις ευρωπαιοι...;και εχει και αλλα που ειχα βρει αυστρια με καλες τιμες για φουλ προγραμματα και χωρους σαν ξενοδοχεια πολυτελειας.....αν βρω το λινκ θα το γραψω...Ωραίος ο Apollo64. Άρα κάτι σαν το Artemis στο βερολίνο δεν θα δούμε το προσεχές μέλλον..
Σχοινοβάτη ονειρεύομαι κ εγώ κανένα CT αλλά δεν λέει.. θα μείνουμε στην ψάθα αμα γλυκαθούμε χαχα! Την Κίμπερλυ την λιγουρεύομαι κ εγώ εδώ κ πάαααααρα πολυ καιρό, όπως κ εσύ.
καλημερα,ειπα καθε μερα θα το αλλαζω...πηγες πουθενα σημερα;Να και η Sativa στο άβαταρ του gl. Τι βυζία τρομερά έχει αυτό το κορίτσι...
εμφανισιακα καλη ειναι απο αποδοση δεν ξερω,εγω στα κλασικα αφρουλα...Τελευταία πήγα Αλεξάνδρα την Κυριακή αλλά τώρα σκέφτομαι να περάσω να δώ αυτή τη Τατιάνα που είπες κ αν είναι καλό να το δοκιμάσω.
δοκιμάσω.
ελα...Με φώναξε κανείς;;;
ειπαμε τατιανα στην ρουλια...αντε επιβεβαιωσε το νικ σου...δοκιμασεΑ ρε gl με την Sativa... Να το πω;;; Θα το πω... μου θυμίζει λίγο την Τζένη στην αρχή της.
Λέει τίποτα καλό για σήμερα; Πέρα των κλασικών που τα έχω δοκιμάσει όλα... τίποτα καινούργιο για δοκιμή;
ειπαμε τατιανα στην ρουλια...αντε επιβεβαιωσε το νικ σου...δοκιμασε
τωρα λεμε πρωι,φευγα...Καλά το νικ δεν βγήκε τυχαία... ξέρουν κάποιοι!!! Θα πάω να δω. Πρωί ή βράδυ η κυρία;
εμφανισιακα καλη ειναι απο αποδοση δεν ξερω,εγω στα κλασικα αφρουλα...
τωρα λεμε πρωι,φευγα...
ωχ ωχ!!!!!
ειπαμε τατιανα στην ρουλια...αντε επιβεβαιωσε το νικ σου...δοκιμασε