Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (2 μέλη και 21 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
gl thanks για της πληροφοριες περι αιθιοποιας
ναι ρε συ anytime αλλα ειναι μονο ταξιδιωτικες...για αλλα  :fuck2:δεν βρηκα τιποτα.καλα να περασεις.οταν γυρισεις γραψε τιποτα.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
maaneskyggen βραδι ή πρωι ηταν η αλεξανδρα που πηρες στην ουρανου 1;ειναι αυτη της ερημιτου η παλια φιλε ή αλλη;

Επισκέπτης
Είναι πρωινή η Αλεξανδρα της εκκλησίας, καμία σχέση με την Αλεξάνδρα της Ερημίτη. Η Αλεξάνδρα της Ερημίτη είναι μισή μερίδα  :P

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Είναι πρωινή η Αλεξανδρα της εκκλησίας, καμία σχέση με την Αλεξάνδρα της Ερημίτη. Η Αλεξάνδρα της Ερημίτη είναι μισή μερίδα  :P
εχεις δικιο δεν ειχα δει προσεκτικα την κριτικη...λες καπου για κιλακια παραπανισια :thumbsup: αλλα μετα ηταν αργα να σβησω το μηνυμα...

vaskore

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Πηγε κανένας Κωλλέτη?
Γυρισε η Αφρούλα?

Nick-Thess

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
307
Πόντοι
21
Η Εφη στην Κωλεττη καθε ποτε εργαζεται? Δεδομενου οτι το πρωι ειναι η Αφρουλα και το βραδυ η Σαρα, η Εφη ποτε ειναι?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Η Εφη στην Κωλεττη καθε ποτε εργαζεται? Δεδομενου οτι το πρωι ειναι η Αφρουλα και το βραδυ η Σαρα, η Εφη ποτε ειναι?
μετα την πεμπτη λογικα...αλλα ρωτηστε και κανενας ξανα μην εχουμε εκπληξεις

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
επιτελους μετα απο διακοπες διαρκειας επιστροφη στα πατρεια εδαφη.τι κανετε?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
επιτελους μετα απο διακοπες διαρκειας επιστροφη στα πατρεια εδαφη.τι κανετε?
καλησπερα,{εκτος απο ολα ντεκερ) κανουμε και τους πολεμικους ανταποκριτες...απο το μετωπο της κωλετη....

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
καλησπερα σας,εκανα μια βολτα απο βαρδαρη σημερα επειδη ημουν σε ενα ξενοδοχειο για δουλεια εκει κοντα,οχι για διασκεδαση,για δουλεια ειπαμε....περασα απο το μπλε μπροστα κ στο γνωστο σημειο λιγο πιο πανω απο το σπιτακι αυτο καθοταν οπως σχεδον παντα δυο νταβαδες οι οποιοι νομιζα στην αρχη οτι ελεγαν ανεκδοτα γιατι αυτο που ακουσα για την πολη μας μαλλον σαν ανεκδοτο μου ακουστηκε.λοιπον,ελεγαν οτι γινονται σκεψεις να ανοιξει πολυχωρος δεν το επιασα που,με πολλες κοπελες μεσα.μαλλον θα ειναι στυλ βιλα ερωτικα στη Λαρισα,υποθετω.οταν ακουσα την κουβεντα εκανα πως κατουρουσα εκει διπλα μπας κ πιασω ολο το θεμα αλλα τιποτα,ξερετε κατι?παιζει να εχουμε κατι τετοιο στην πολη μας?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
καλησπερα σας,εκανα μια βολτα απο βαρδαρη σημερα επειδη ημουν σε ενα ξενοδοχειο για δουλεια εκει κοντα,οχι για διασκεδαση,για δουλεια ειπαμε....περασα απο το μπλε μπροστα κ στο γνωστο σημειο λιγο πιο πανω απο το σπιτακι αυτο καθοταν οπως σχεδον παντα δυο νταβαδες οι οποιοι νομιζα στην αρχη οτι ελεγαν ανεκδοτα γιατι αυτο που ακουσα για την πολη μας μαλλον σαν ανεκδοτο μου ακουστηκε.λοιπον,ελεγαν οτι γινονται σκεψεις να ανοιξει πολυχωρος δεν το επιασα που,με πολλες κοπελες μεσα.μαλλον θα ειναι στυλ βιλα ερωτικα στη Λαρισα,υποθετω.οταν ακουσα την κουβεντα εκανα πως κατουρουσα εκει διπλα μπας κ πιασω ολο το θεμα αλλα τιποτα,ξερετε κατι?παιζει να εχουμε κατι τετοιο στην πολη μας?
ειπαμε ντεκερ ερχεται παγκοσμιοποιηση του αγοραιου ερωτα και πουτανοκαρφουρ....(συγνωμη για την διαφημιση)τα συζηταγαμε με καραμαν στο αλλο θρεντ μπορει να παιζει η γνωστη αλυσιδα τυπου φραντσαιζ κατασταση.τι λες θα μπουμε μετοχοι αν ειναι; :2funny: :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
και προσεχως ανοιγει κι αλλο μαγαζι 26 οκτωβριου 35 νομιζω...λες ναναι αυτο που λεγαν;

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ειπαμε ντεκερ ερχεται παγκοσμιοποιηση του αγοραιου ερωτα και πουτανοκαρφουρ....(συγνωμη για την διαφημιση)τα συζηταγαμε με καραμαν στο αλλο θρεντ μπορει να παιζει η γνωστη αλυσιδα τυπου φραντσαιζ κατασταση.τι λες θα μπουμε μετοχοι αν ειναι; :2funny: :2funny: :2funny:
εγω ειμαι μεσα.εχω κ προταση απο τους νταβαδες τους φιλους μου.αλλα οχι τιποτα ψιχουλα.θελω τουλαχιστον 20% ο καθενας μας.τωρα περα απο την πλακα,παιζει να γινει κατι τετοιο?

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom