gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ναι ρε συ anytime αλλα ειναι μονο ταξιδιωτικες...για αλλα δεν βρηκα τιποτα.καλα να περασεις.οταν γυρισεις γραψε τιποτα.gl thanks για της πληροφοριες περι αιθιοποιας
ναι ρε συ anytime αλλα ειναι μονο ταξιδιωτικες...για αλλα δεν βρηκα τιποτα.καλα να περασεις.οταν γυρισεις γραψε τιποτα.gl thanks για της πληροφοριες περι αιθιοποιας
πας γυρευονταςΩστέ επέστρεψε η Τζένη ε;;;
πας γυρευοντας
εμενα παντος η συγκεκριμενη με τρομαζει με τις μαλακιες που λεει και κανει που και που.Τι να κάνεις φίλε;;; Αφού είδες... τραβιέμαι!!!
εχεις δικιο δεν ειχα δει προσεκτικα την κριτικη...λες καπου για κιλακια παραπανισια αλλα μετα ηταν αργα να σβησω το μηνυμα...Είναι πρωινή η Αλεξανδρα της εκκλησίας, καμία σχέση με την Αλεξάνδρα της Ερημίτη. Η Αλεξάνδρα της Ερημίτη είναι μισή μερίδα
Ναι λεμε. Το ειπε ο gl πιο πανω..Πηγε κανένας Κωλλέτη?
Γυρισε η Αφρούλα?
μετα την πεμπτη λογικα...αλλα ρωτηστε και κανενας ξανα μην εχουμε εκπληξειςΗ Εφη στην Κωλεττη καθε ποτε εργαζεται? Δεδομενου οτι το πρωι ειναι η Αφρουλα και το βραδυ η Σαρα, η Εφη ποτε ειναι?
καλησπερα,{εκτος απο ολα ντεκερ) κανουμε και τους πολεμικους ανταποκριτες...απο το μετωπο της κωλετη....επιτελους μετα απο διακοπες διαρκειας επιστροφη στα πατρεια εδαφη.τι κανετε?
γιατι?τι εγινε?καλησπερα,{εκτος απο ολα ντεκερ) κανουμε και τους πολεμικους ανταποκριτες...απο το μετωπο της κωλετη....
ηρθε η εφη και η αφρουλα και πλακωσε κινηση απεξω.... σκοτωμος....γιατι?τι εγινε?
καταλαβα....ηρθε η εφη και η αφρουλα και πλακωσε κινηση απεξω.... σκοτωμος....
ειπαμε ντεκερ ερχεται παγκοσμιοποιηση του αγοραιου ερωτα και πουτανοκαρφουρ....(συγνωμη για την διαφημιση)τα συζηταγαμε με καραμαν στο αλλο θρεντ μπορει να παιζει η γνωστη αλυσιδα τυπου φραντσαιζ κατασταση.τι λες θα μπουμε μετοχοι αν ειναι;καλησπερα σας,εκανα μια βολτα απο βαρδαρη σημερα επειδη ημουν σε ενα ξενοδοχειο για δουλεια εκει κοντα,οχι για διασκεδαση,για δουλεια ειπαμε....περασα απο το μπλε μπροστα κ στο γνωστο σημειο λιγο πιο πανω απο το σπιτακι αυτο καθοταν οπως σχεδον παντα δυο νταβαδες οι οποιοι νομιζα στην αρχη οτι ελεγαν ανεκδοτα γιατι αυτο που ακουσα για την πολη μας μαλλον σαν ανεκδοτο μου ακουστηκε.λοιπον,ελεγαν οτι γινονται σκεψεις να ανοιξει πολυχωρος δεν το επιασα που,με πολλες κοπελες μεσα.μαλλον θα ειναι στυλ βιλα ερωτικα στη Λαρισα,υποθετω.οταν ακουσα την κουβεντα εκανα πως κατουρουσα εκει διπλα μπας κ πιασω ολο το θεμα αλλα τιποτα,ξερετε κατι?παιζει να εχουμε κατι τετοιο στην πολη μας?
εγω ειμαι μεσα.εχω κ προταση απο τους νταβαδες τους φιλους μου.αλλα οχι τιποτα ψιχουλα.θελω τουλαχιστον 20% ο καθενας μας.τωρα περα απο την πλακα,παιζει να γινει κατι τετοιο?ειπαμε ντεκερ ερχεται παγκοσμιοποιηση του αγοραιου ερωτα και πουτανοκαρφουρ....(συγνωμη για την διαφημιση)τα συζηταγαμε με καραμαν στο αλλο θρεντ μπορει να παιζει η γνωστη αλυσιδα τυπου φραντσαιζ κατασταση.τι λες θα μπουμε μετοχοι αν ειναι;