ψηλη,μακρι μαλλι,ομορφο προσωπο ,αρκετα ασπρη,λιγο χαλαρο σωματακι και βυζι;
Ναι αλλά δεν νομίζω να ήταν χαλαρό το σώμα της.. Η κωλάρα της ήταν πολύ πεταχτή και φαινόταν σφιχτή.. Μάλλον δεν είναι αυτή.. Πάντως πολύ καλό!
ψηλη,μακρι μαλλι,ομορφο προσωπο ,αρκετα ασπρη,λιγο χαλαρο σωματακι και βυζι;
οι ντιζελοκινητοι πανε οχι οι εμπειροι
φριξου ηταν ανοιχτο συναγωνιστη?Περάσαμε πριν από λίγο με ένα φιλαράκι από εκεί και μας είπε ότι την κοπέλα τη λένε Μαρίνα. Η τσατσά εκεί μόνο που δεν είχε κοιμηθεί!! Κάποια στιγμή θυμήθηκε να μας πει το μενού!!! Φαίνεται το είδε στον ύπνο της. Όταν πήγαμε πάντως, μόλις είχε μπει μέσα στο δωμάτιο με συναγωνιστή η κοπέλα και έκανε κοντά 20 λεπτά να βγει.
Στη βόλτα (σιγά τη βόλτα!!) που κάναμε έχουμε και λέμε :
Ερημίτη - κλειστό
Κωλέττη - Σάρα
Έρως - Μιλάνα
26ης - Μαρίνα
Υ.Γ. Είχε κινησούλα σήμερα η περιοχή πάντως.
ναι οπως μας ειπε κι ο αλλος συναγωνιστης ηταν αλλη...η μαρινα ...μετα βγηκα και πηγα κι εγω μιλανα...μην ανησυχεις για την κριτικη διαφημιση και καλα...τωρα την διαβασα κι εγω μαζι με την δικη μου που αναρτησαν μολις. και ενω δημοσιευτηκαν ταυτοχρονα οι κριτικες μας, λεμε τα ιδια...δεν ειναι τυχαιο φιλε...η κοπελα το χει τελεια και παυλα..Ναι αλλά δεν νομίζω να ήταν χαλαρό το σώμα της.. Η κωλάρα της ήταν πολύ πεταχτή και φαινόταν σφιχτή.. Μάλλον δεν είναι αυτή.. Πάντως πολύ καλό!
φριξου ηταν ανοιχτο συναγωνιστη?
Το μονο που μου τη σπαει οποτε παω στη Μιλανα ειναι η τσατσα που αν και μιλαει ομορφα ειναι πολυ πιεστικη με τους πελατες και γενικα με αυτους που βλεπουν την Μιλανα και δεν μπενουν.
Απο τη στιγμη που θα σηκωθουν να φυγουν εως τη πορτα προσπαθει να τους αλαξει γνωμη..ημαρτον!
Αν διαβαζεις τσατσα αυτο ..ΗΜΑΡΤΟΝ! (γιατι σιγουρα μπαινει εδω μεσα μια φορα με ρωτησε αν την ηξερα τη Μιλανα απο το ιντερνετ)
7 την εβαλα πολυ επιεικως... παντως εκει που ξερω παω αποφασισμενος γενικα...και αραζω ανετα...εκει που δεν ξερω καθομαι κοντα στην πορτα,ορθιος και την κανω αιλουροειδως καραμαν για να μην με πρηζουν μολις δω το τεμαχιο...καμια φορα βεβαια παιζει εκπληξη,περιμενεις αλλη και βγαινει καμια ρεπατζου οποτε τρως ενα ακυρο και ψαχνεις γρηγορα την εξοδο...Έτσι είναι, όντως. Πολυ σπαστικιά. Το ίδιο έκανε και με εμάς χθες το βράδυ.
κι εγω την πεθυμησα αν ειναι θα παω μονο γιαυτην ...θα ναι ανοιχτα;Σημερα θα κανω μια καταδρομικη αργα το βραδυ.
Μαλλον στη Σαρα θα ειναι η τυχερη
αλλα θα κανω μια γυρα πριν παω να δω μπας και παιζει τιποτα καινουριο
Χμμμ ωστε Μιλανα ε.... χμμμμ... Λεω να δοκιμασω και εγω σημερα! θα δουλευει το βραδυ?? Παω ομως πρωτα μια στα σιγουρα στην αδυναμια μου την Εφαρα
ηταν αυτη η λαουρα η βραζιλιανα αλλα δεν μπηκα...αλλος συναγωνιστης εγραψε κριτικη....εδωΧθες μου είπε ότι θα είναι ανοιχτά (για σήμερα) αλλά αυτή θα έχει ρεπό. Ατύχησες.
Κεφαλληνίας 8
Αφου ειχανε τη πορτα ορθανοιχτη μπηκα και αφου με πηρανε χαμπαρι ηρθε ενα ξανθο κοντο ξωβυζο ωραιο βυζακι σωματακι μαγκιωρα -θα περασεις μεσα? Μεγα σπασιμο!