Spacelordmf
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Και εγώ και εγώ!!!
μπα και τζακουζι να πηρεγεια σας παιχτες...καλα;κανα τζακουζι θα πηρε ο μαγκας...θελω κι εγω να τριφτω μαζι της ...
ή καμια ωριτσα φουλ με 2 εκτονωσεις....μπα και τζακουζι να πηρε
δεν φτανει τοσα
ωρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε γουστα ανωμαλα
ε....για αυτο εκει πανε μονο τα μεγαλα και εμπειρα παλικαριαη μαλακια με τα προγραμμα των πολλων ευρω ειναι οτι αμα τελιωσει σε κανα τζακουζι μεσα η σε κανα σοου μετα τον παιρνεις παραμασχαλα και δρομο.....και μουνι δεν εχεις φαει!!!
ή καμια ωριτσα φουλ με 2 εκτονωσεις....
οι ντιζελοκινητοι πανε οχι οι εμπειροιε....για αυτο εκει πανε μονο τα μεγαλα και εμπειρα παλικαρια
η μαλακια με τα προγραμμα των πολλων ευρω ειναι οτι αμα τελιωσει σε κανα τζακουζι μεσα η σε κανα σοου μετα τον παιρνεις παραμασχαλα και δρομο.....και μουνι δεν εχεις φαει!!!
ελα μην νομιζεις δεν ειναι επικινδυνο το τζακουζι...λιγο τριψιμο θα πεσει και κανα φιλακι ή χαδακι..πιπουλα μετα στα ορθια ή στο κρεβατι...α ρε τι μου θυμισατε...την αννα μαρια να με τσιμπουκωνει στα ορθια μπροστα στον καθρεφτη-επιπλο στην κοροβαγκου με λεοπαρδαλε εσωρουχα και γυαλακια....καυλιαρα και μετα παιχνιδι με τον δονητη στην μουναρα της και γαμησι στα ορθια πισοκολλητο..με θεα απο τον καθτρεφτη...παλιες καυλες εποχες....και γαμησια αξεχαστα....Risk of the trade. Άμα γίνει έγινε. Χαλάλι τα λεφτά άμα η γκόμενα αξίζει και κάνει καλώ τρίψιμο και
Προσωπική άποψη πάντα.
Η κάνεις πρόγραμμα με 2 εκτονώσεις και είσαι jet ;)
πονανε ορε τα παλικαρια;ε....για αυτο εκει πανε μονο τα μεγαλα και εμπειρα παλικαρια
οι ντιζελοκινητοι πανε οχι οι εμπειροι
πονανε ορε τα παλικαρια;
μονο μην φυγει κι αυτη....ελπιζωφιλε gl λεω να παω επιτελους στη φιλη μας την μαντυ για ενα ...μια που εχουν φυγει ολοι σημερα πιστευω να μην εχει πιεση χρονου
μη λες τετοια κανα 150 ευρο θα χτασουν εμπειρε φιλε?μονο μην φυγει κι αυτη....ελπιζω
αντε καλο βολι...και περιμενουμε νεα...
χαλαρα ...μπορει να το διαπραγμετευτεις κιολας ....μερικες παιζουν φθηνοτερα δες το το θεμαμη λες τετοια κανα 150 ευρο θα χτασουν εμπειρε φιλε?
χαλαρα ...μπορει να το διαπραγμετευτεις κιολας ....μερικες παιζουν φθηνοτερα δες το το θεμα
ο kiri θελει αλλα γουστα φιλε...γιαυτα μιλαμε...Για δύο ώρες δεν ξέρω αν έχει... εδώ τζακούζι δεν έχουν. Αν είχαν τζακουζάκι ψηνόμουνα.
Πάντως από την πρώτη δοκιμή και αυτής και της αδερφής της Χριστίνας μπορώ να πω ότι ο μπαμπάς τους έκανε καλή δουλειά!!! ;-)