You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 63 άτομα (5 μέλη και 58 επισκέπτες)
Και εγω χτες στη Μιλανα ( σε λιγο αναβαίνει review)
Μου ζητησε να δωσω χαιρετίσματα σε καποια καλοπαιδα του Site ( το νου σας ρεμαλια)
Ειχε έναν τυπο που με εκανε να περιμένω αρκετη ωρα καθως ειχε παρει βαρβάτο πρόγραμμα σαν των διακοσίων ευρω που αναφέρεται παραπανω…
Μου ζητησε να δωσω χαιρετίσματα σε καποια καλοπαιδα του Site ( το νου σας ρεμαλια)
Ειχε έναν τυπο που με εκανε να περιμένω αρκετη ωρα καθως ειχε παρει βαρβάτο πρόγραμμα σαν των διακοσίων ευρω που αναφέρεται παραπανω…
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
τα χαιρετισματα παν στον γαμαικανο μαλλον που πηγε αφου του σφυριξα την ειδηση οτι εμφανιστηκε στο ερως και εγραψε καλη κριτικη...δεν θα ακουει τωρα ο μπαγασας ομως...θα τα δει αυριο...Και εγω χτες στη Μιλανα ( σε λιγο αναβαίνει review)
Spacelordmf
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Τώρα διάβαζα τις κριτικές σας για τι Μιλάνα στο σχετικό Thread και μπορώ να πω ότι συμφωνώ απόλυτα... η κοπέλα απλά προσφέρει τρομερές υπηρεσίες στο θέμα gfe και η πίπα της είναι άψογη!. Οι έρωτες μου στην περιοχή με χρονολογική σειρά είναι Ελίνα στη κοροβάγκου αρκετά χρόνια πριν...Έπειτα είχα κόλλημα με την Χριστήνα από κοροβάγκου μετά Μάντυ και τώρα μου πείρε τα μυαλά (ή τα λεφτά καλύτερα) το Μιλανάκι.
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
η ελινα φιλε ηταν μια γερμανιδα ξανθια για θυμισε μου λιγο...;καλα οι αλλες που λες ολες τοπ γαμησια..Τώρα διάβαζα τις κριτικές σας για τι Μιλάνα στο σχετικό Thread και μπορώ να πω ότι συμφωνώ απόλυτα... η κοπέλα απλά προσφέρει τρομερές υπηρεσίες στο θέμα gfe και η πίπα της είναι άψογη!. Οι έρωτες μου στην περιοχή με χρονολογική σειρά είναι Ελίνα στη κοροβάγκου αρκετά χρόνια πριν...Έπειτα είχα κόλλημα με την Χριστήνα από κοροβάγκου μετά Μάντυ και τώρα μου πείρε τα μυαλά (ή τα λεφτά καλύτερα) το Μιλανάκι.
Spacelordmf
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Όχι φίλε μου. Η Ελίνα είναι 170-175 μελαχρινή με καταπληκτικό 3αρι στητό βυζάκι από Πολωνία. Στο πρόσωπο δεν έλεγε πολλά αλλά στο κρεβάτι τα έσπαγε! Που να χάθηκε αυτή άραγε?η ελινα φιλε ηταν μια γερμανιδα ξανθια για θυμισε μου λιγο...;καλα οι αλλες που λες ολες τοπ γαμησια..
πηγα αποψε πρωτη φορα φριξου στη μαντυ(μεντυ)....ειναι παρα πολυ καλη αναστενει και πεθαμενο...μακρια απο δω.επαγγελματιας πολυ χαλαρη θετικο ατομο με ζωντανια πρωτη φορα μουχει τυχει μακαρι να υπαρχουν και αλλες σαν και αυτη.οκ καλυτερα μωρε...υπαρχει χρονος....
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
μπα δεν την ειχα φαει αυτην που λες...αυτη που ελεγα ηταν μια ψιλομαλακο γερμανιδα στην κοροβαγκου μεσα του 07. τεσπα. θα την εκανε η δικια σου....τι βγαζει ρε πουστη μου αυτη η πολωνια;Όχι φίλε μου. Η Ελίνα είναι 170-175 μελαχρινή με καταπληκτικό 3αρι στητό βυζάκι από Πολωνία. Στο πρόσωπο δεν έλεγε πολλά αλλά στο κρεβάτι τα έσπαγε! Που να χάθηκε αυτή άραγε?
Spacelordmf
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Γενικά το ανατολικό block τι βγάζει. Έχω έρωτα με αυτές τι να κάνω ρε γαμώτο
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
πολωνια-τσεχια ιδιως φιλε,ρωσια εχει και τελειες εχει και εντελως ηλιθιες,ρουμανια γενικα καλες αλλα του χρηματος πολυ...κατι ουκρανες που περασαν ηταν τελειες(νικη,ελενα)...πολωνες τσεχες γαμιουνται για το κεφι τους....ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ γενικα αξιοπρεπεις παρουσιες απο επιδοσεις...Γενικά το ανατολικό block τι βγάζει. Έχω έρωτα με αυτές τι να κάνω ρε γαμώτο
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
ρε σεις αυτος που πηρε προγραμμα 200 ευρω με την μιλανα
τι στο διαολο περιλαμβανε
α..ρε πουστη μου ξεχασα να της πως οτι ειμαι απο το σαιτ
oso_nixtonei
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 16
- Πόντοι
- 1
Φιλαρακι του συστησα να παει χθες στην Μαντυ την οποια εγω δεν εχω παρει ακομα και εχω ενοχες οχι γιατι δεν του αρεσε αλλα γιατι ετσι οπως τον ειδα σαν να βγηκε απο τον παραδεισο θα του φυγουν τα χρηματα στη γερμανιδα
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
που σαι τσακαλεΦιλαρακι του συστησα να παει χθες στην Μαντυ την οποια εγω δεν εχω παρει ακομα και εχω ενοχες οχι γιατι δεν του αρεσε αλλα γιατι ετσι οπως τον ειδα σαν να βγηκε απο τον παραδεισο θα του φυγουν τα χρηματα στη γερμανιδα
εφαγα μιλανα
σουπερ
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
γεια σας παιχτες...καλα;κανα τζακουζι θα πηρε ο μαγκας...θελω κι εγω να τριφτω μαζι της ...ρε σεις αυτος που πηρε προγραμμα 200 ευρω με την μιλανα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις