Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.834
- Πόντοι
- 11.585
Θα δουλευει αυριο? Πρωινη νωμιζω μαλλον? Γιατι αμα βρω χρονο να πεταχτω να τη καλωσορισω!γεια σου τετσουο!ΕΦΗ οπωσδηποτε αυριο...εννοειται...
Θα δουλευει αυριο? Πρωινη νωμιζω μαλλον? Γιατι αμα βρω χρονο να πεταχτω να τη καλωσορισω!γεια σου τετσουο!ΕΦΗ οπωσδηποτε αυριο...εννοειται...
Παιδια αυτην την Μαρθα απο Νικ. Ουρανου, μπορειτε να δωσετε καμια περιγραφη της? Την δοκιμασε κανεις στο ακριβο της προγραμμα? Διαβασα οτι ειναι μιλφ που κανει πρωκτικο και θελω να ρωτησω αν αξιζει να την παρει κανεις? Ευχαριστω προκαταβολικα.
του τα πα ξανα φιλε...σημερα βραδυ δουλευει αν θελει τσεκαρει κιολας απο μονος...Δες τις προηγούμενες σελίδες του thread, έχει κριτικές και σχόλια γι αυτήν.
αν μπορεις στο ανοιγμα κοντα 10-11 αλλιως μαλλον μεχρι μεσημερι γενικα...απογευμα χεσε μεσα συνηθως...Φιλε μου gl εσυ που ξερεις τα πρωινα προγραμματα καλυτερα, πια λες ειναι η καλυτερη ωρα να επισκεφτω τη εφουλα στη κωλετη αυριο για να μην πεσω σε συνωστισμο?
ειναι μεχρι 4 ναι...μαντυξερει κανεις μεχρι τι ωρα ειναι ανοιχτα στη φριξου, και αν δουλευει αποψε η μαντυ
που ειναι φιλε αυτη;εμφανισιακα πως ειναι;εγω είδα χθές τη ρηνούλα.....φαίνεται πολύ καλό κομμάτι και πολύ ξυγημένη...μάλλον θα τη δοκιμάσω σήμερα...
εγραψα κριτικη....καλα ειχε μια παλια μονο πριν μηνες;;;;Πηγα στην Εφη Πριν κανα δυωρο...
Ενα εχω να πω το οποιο πλανιετε στο μυαλο μου απο την ωρα που εφυγα απο εκει...
[size=10pt]ΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
................ΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size]
χαιρομαι γιατι την ειχα ανακαλυψει απο τους πρωτους στην αρχη της....αστεριΠροσπαθω να γραψω κριτικη και δεν μου βγαινουν λογια
Οτι και να γραψω οπως ειπες και εσυ θα ειναι λιγο...
Εγω προτεινω να ανοιξει ακαδημια εκδιδωμενων κοπελων θεσσαλονικης (Α.Ε.Κ.ΘΕ.) και να βαλουνε για δασκαλα την Εφη να μαθει σε ολα τα τσουτσεκια που θελουν να παριστανουν την πουτανα τι εστει ΙΕΡΟΔΟΥΛΟΣ.