Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
και προσεχως ανοιγει κι αλλο μαγαζι 26 οκτωβριου 35 νομιζω...λες ναναι αυτο που λεγαν;
αυτο που το ξερεις?ειδες απ εξω εργασιες?εγω δεν κανω πλακα ε περιπτωση που με κοροιδευεις,οντως το ακουσα

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
αυτο που το ξερεις?ειδες απ εξω εργασιες?εγω δεν κανω πλακα ε περιπτωση που με κοροιδευεις,οντως το ακουσα
το γραφει στο γνωστο σαιτ φιλε,για το αλλο δεν κοροιδευω(περα απο τις μετοχες)στο μελλον θα δουμε πολλα και μαλλον ο βαρδαρης που ξερουμε θα παψει να υπαρχει σε λιγα χρονια...ή τουλαχιστον μ αυτην την αθλιοτητα...αλλα εμεις τοτε μπορει να μην ασκουμε πια το σπορ...

vdgle

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Το ειχα αναφέρει και εγω παλιότερα και ηταν πληροφορία που ειχα παρει από μια τσατσα…
Μαλιστα τα πρωτα κορίτσια θα είναι τσεχες όπως μου ειχε πει…

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ρε λετε?να μπαινουμε μεσα κ να βγαινον 15 μουνια κ να τις γαμας με 20ε?
ποτε ξυπναω?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
εγω ειμαι μεσα.εχω κ προταση απο τους νταβαδες τους φιλους μου.αλλα οχι τιποτα ψιχουλα.θελω τουλαχιστον 20% ο καθενας μας.τωρα περα απο την πλακα,παιζει να γινει κατι τετοιο?
αν δεν ηταν βρωμοκυκλωμα δεν θα λεγα οχι να βαλω λεφτα αληθεια...τωρα...η αποσβεση και το κερδος ειναι βεβαια..αλλα πρεπει να σαι ανθρωπος της νυχτας και των κολπων...οχι φλωρος σαν εμας.... :2funny: :2funny: τα λεφτα δεν αρκουν...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ρε λετε?να μπαινουμε μεσα κ να βγαινον 15 μουνια κ να τις γαμας με 20ε?
ποτε ξυπναω?
αυτο φιλε χλομο το κοβω,αλλα αν εχει και τσεχες και κανα 2-3 εστω θα γαμαμε καλυτερα και θα χουμε επιλογη στον ιδιο χωρο να μην τρεχουμε...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
αυτο φιλε χλομο το κοβω,αλλα αν εχει και τσεχες και κανα 2-3 εστω θα γαμαμε καλυτερα και θα χουμε επιλογη στον ιδιο χωρο να μην τρεχουμε...
αν ειναι να γινει κατι,να γινει σωστη δουλεια.πολλα μουνια κ καλα μουνια.τιμες σωστες ετσι ωστε να μπορουμε να γαμαμε κ να μην πηγαινουμε για να βαραμε μαλακια αν μας ζητανε 50ε το απλο κ υπηρεσιες ανταξιες του χωρου κ των περιστασεων

same

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2009
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
10
Από το στόμα σου και στων νταβάδων τ' αυτί!
URL]]

same

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2009
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
10
Ε ναι ρε παιδιά.. Είναι δυνατόν στις μέρες μας να υπάρχει αυτό το έκτρωμα, ο Βαρδάρης?
Στην τελική το κέφι μας κάνουμε και το ακριβοπληρώνουμε κι όλας, δεν πρέπει να μας υπολογίζουν λίγο? Τόσα λεφτά παίζουν στη μέση! Εδώ παπούτσια πας να αγοράσεις και σε έχουν στα ώπα ώπα, αυτοί πότε θα ξυπνήσουν για να μαζέψουν όλο το χαρτί?

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.818
Πόντοι
11.585
Εγω πιστευω δεν προκειτε να γινει τιποτα για τον εξης απλο λογο οτι ειμαστε στην ελλαδα και νωμιζω και οι νταβαδες ειναι ελληνες...και ο ελληνας ειναι ελληνας.
Που θελω να καταληξω? Οτι αυτοι βγαζουν αν οχι παρα παρα πολλα γκαφρα σιγουρα πολλα.
Για ποιο λογο να επενδυσουν ωστε να βγαλουν ακομα περισοτερα αφου τους φτανουν αυτα?
Προτιμουν με ενα μετριο μουνι που τους κανει και οτι θελει και να βγαζουν αυτα που βγαζουν.
Για να υπαρξει βελτιωση σε αυτο το τομεα η γνωμη μου ειναι οτι ο κλαδος (των νταβαδων)
χρειαζετε νεο αιμα. Δυσκολο κατα μια ενοια γιατι αυτα τα επαγγελματα ειναι κατα καποιο τροπο κλειστα επαγγελματα οπως τους ταξιτζηδες! Δηλαδη μονο αν υπαρξει ανταγωνισμος θα δουμε καλες μερες.
Ποιος θα τολμησει να ανοιξει ενα χωρο στον οποιο φτανει να βαλει 5-6 καλα τεμαχια τα οποια ειναι το μονο ευκολο να βρεθουν αλλα το δυσκολο ειναι πως θα κρατηθεις ορθιος μεσα σε αυτο το χορο στον οποιο παιζονται πολλα χρηματα.

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.675
Πόντοι
25.165
Πηγα σημερα κωλετη κατα τις 5 45. ΜΑ ΤΙ ΚΙΝΗΣΗ ΠΛΑΚΩΣΕ ΠΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! η Αφρουλα ομως εκανε την μαγκεια της και μολις περασα εγω σε δωματιο ηρθε σε μενα αγνοωντας 1 που ηταν πριν απο μενα! χαχα! Για καποιον που ρωτησε λογικα η Εφη απο Πεμπτη ξανα η πρωι η βραδυ ακομα δν ειναι γνωστο γιαυτο παρτε τηλεφωνο να μαθετε.

ΥΓ απο 5 45 εφυγα 6 45  :2funny:

ΥΓ2 η Αφρουλα τελικα στην πιπα δν παιζεται με τπτ!  :pipa1: :pipa2: :pipa3:

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
525
Πόντοι
7.135
Το ότι δεν υπάρχουν νόμιμοι "πολυχώροι" όπως στο εξωτερικό μου φαίνεται ότι έχει να κάνει με τη υφιστάμενη νομοθεσία... η Villa Erotica στη Λάρισα ας πούμε μπορεί να λειτουργεί ως συγκρότημα studios με πολλές άδειες.. δεν παίρνω όρκο, αλλά μου φαίνεται ότι αυτό παίζει, διορθώστε με αν κάνω λάθος.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Το ότι δεν υπάρχουν νόμιμοι "πολυχώροι" όπως στο εξωτερικό μου φαίνεται ότι έχει να κάνει με τη υφιστάμενη νομοθεσία... η Villa Erotica στη Λάρισα ας πούμε μπορεί να λειτουργεί ως συγκρότημα studios με πολλές άδειες.. δεν παίρνω όρκο, αλλά μου φαίνεται ότι αυτό παίζει, διορθώστε με αν κάνω λάθος.
καπως ετσι ειναι,μια κοπελα σε μια βαρδια πρεπει να ναι...η βιλα εροτικα ειναι απλα τρια σπιτια νομιζω,ετσι μπορει να γινει κι εδω.απο βδομαδα παιζει να παω λαρισα και θα γραψω αν ειναι στο θρεντ εκει...

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
525
Πόντοι
7.135
καπως ετσι ειναι,μια κοπελα σε μια βαρδια πρεπει να ναι...η βιλα εροτικα ειναι απλα τρια σπιτια νομιζω,ετσι μπορει να γινει κι εδω.απο βδομαδα παιζει να παω λαρισα και θα γραψω αν ειναι στο θρεντ εκει...

Τελικά έτσι είναι, έψαξα και βρήκα το νόμο. Δεν είχα ιδέα επίσης για τη διάταξη για τις τσατσάδες... βρε τι μαθαίνει κανείς:

Άρθρο 4

Απαγόρευση επαγγελματικού ομαδικού εταιρισμού

1. Η χρήση οικημάτων για άσκηση επαγγελματικού ομαδικού εταιρισμού με οποιαδήποτε μορφή, όνομα ή τίτλο απαγορεύεται.

2. Κάτοχος άδειας εγκατάστασης και χρήσης οικήματος μπορεί να επιτρέπει κατόπιν εγγράφου δηλώσεως προς την αρμόδια αστυνομική αρχή, τη χρήση αυτού σε ακόμη δύο το πολύ εκδιδόμενα με αμοιβή πρόσωπα, που κατέχουν πιστοποιητικό άσκησης επαγγέλματος, υπό την προϋπόθεση ότι υφίσταται έγγραφη προς τούτο συγκατάθεση του ιδιοκτήτη του οικήματος ή οποία επισυνάπτεται στην ανωτέρω δήλωση και με τον περιορισμό ότι καθένα θα κάνει χρήση αυτού σε διαφορετικές ώρες. Τόσο ο κάτοχος της ανωτέρω άδειας εγκατάστασης, όσο και τα λοιπά πρόσωπα που κάνουν χρήση του ίδιου κατά τα ανωτέρω οικήματος, δεν επιτρέπεται να ασκούν την εν λόγω δραστηριότητα και σε άλλο οίκημα.

3. Η χορήγηση δεύτερης άδειας στο ίδιο οίκημα ή στην ίδια πολυκατοικία απαγορεύεται.

4. Η πρόσληψη υπηρετικού προσωπικού από κατόχους αδειών εγκατάστασης και χρήσης απαγορεύεται χωρίς άδεια του αρμόδιου νομάρχη. Η άδεια χορηγείται μόνο σε γυναίκες ηλικίας άνω των πενήντα πέντε ετών, εφόσον πληρούν και τις προϋποθέσεις των εδαφίων γ’, δ’ και ε’ της παρ. 1 του άρθρου 1 και ισχύει για τρία χρόνια. Η διαδικασία έκδοσης, ανάκλησης και ανανέωσης της άδειας αυτής, τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και κάθε άλλη σχετική λεπτομέρεια καθορίζονται με την κοινή υπουργική απόφαση που προβλέπεται στην παρ. 4 του άρθρου 1. Η διάταξη της παρ. 5 του ίδιου άρθρου έχει εφαρμογή και για τα πρόσωπα αυτά, τα οποία υποχρεούνται ανά εξάμηνο σε ιατρική εξέταση. Κατά τα λοιπά εφαρμόζονται οι διατάξεις του άρθρου 2.

same

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2009
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
10
Ωραίος ο Apollo64. Άρα κάτι σαν το Artemis στο βερολίνο δεν θα δούμε το προσεχές μέλλον..

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
ο σχοινοβατης τι τραβηξε ρε ο ανθρωπος ψες;τα δε ολα.εγω αυτα με τα προ-χυσια το χω παθει με την ρενατα που σας ελεγα γιατι πηγα πολυ γεματος απο μερες αγαμιας παλια...και μετα επεσε το βρισιματακι στα ουγγαρεζοιταλιανικα...αλλα με το ζορι επεσε δευτερος γυρος με τσαμπουκα δικο μου που μου περασε ευτυχως...τοτε.εστω και με δυσανασχετηση εκ μερους της

Έχει καιρό 31 Ιούλη έγινε το σκηνικό..! Έκατσα κ έγραψα 3 κριτικές..!
Εκτός από Μάντυ, για Κάρολαϊν (Συγγρού 144) κ Κίμπερλυ (Citytour)..!
Είχα φύγει για τριήμερο κ μόλις γύρισα κ έχω χάσει επεισόδια..!
Για τη Μάντυ βλέπω έχετε όλοι πολύ καλή άποψη..! Πολύ ωραίο σώμα δε λέω, κι η πίπα της πάρα πολύ καλή..! Αλλά εμένα το πρόσωπό της δε μ' άρεσε ιδιαίτερα, ήταν κ άβαφη...
Κ μου φάνηκε ψυχρή, εννοώ ανέκφραστη, τυπική Γερμανίδα δηλ..!
Είχε δηλ. συμμετοχή κ έκανε καλή δουλεία, αλλά εμένα μου θύμιζε ρομπότ..!
Δεν ξέρω, μπορεί να 'ταν θέμα ημέρας κ χημείας..!
Ίσως να φταίει κ ο δικός μου τρόπος, που 'ναι μάλλον λίγο ιδιαίτερος..!
Η Αφρούλα γύρισε βλέπω..;
Κ σκεφτόμουν ότι πέρασε πολύς καιρός από τον Απρίλη που πηγα στην Αφρούλα..!
Κ ήταν η πρώτη μου φορά σε μπουρδέλο, μετά από πολλά χρόνια..!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
τις διαβασα ολες...

Επισκέπτης
Σχοινοβάτη ονειρεύομαι κ εγώ κανένα CT αλλά δεν λέει.. θα μείνουμε στην ψάθα αμα γλυκαθούμε χαχα! Την Κίμπερλυ την λιγουρεύομαι κ εγώ εδώ κ πάαααααρα πολυ καιρό, όπως κ εσύ.

vaskore

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Τι ώρα ξεκινάει η Αφρούλα στην Κωλλέτη?

Stories

Νέο!

Stories