Apollo64
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 81
- Like
- 548
- Πόντοι
- 7.135
Γύρα στα πέριξ της Μινωταύρου κατά 3-4 η ώρα το βράδυ. Είδα 6 κοπέλες συνολικά και να πω την αλήθεια και οι 6 μου αρέσαν -κάπως- εμφανισιακά, μάλλον έχουν πέσει τα στάνταρντς μου. Ν. Ουρανού 24 γωνία είχε τη ζωηρή μικρόσωμη κοπελίτσα Έρικα από Ρουμανία που κάνει φουλ και κάνει καλή εντύπωση στο σαλόνι με τη διάθεσή της. Ξύλινο είχε τη ρωσίδα Ανδριάνα, ωραία κλασσική ρωσική εμφάνιση με τατάρικα χαρακτηριστικά και καλό σώμα, το στήθος λίγο χαλάει το όλο πακέτο. Δυστυχώς μέσα μέτρια τα πράγματα, κομοδινέξ με ψεύτικες κραυγές, δύσκολη συνεννόηση, κακό γαμήσι επιπέδου Βαρδάρη 2005, πεταμένο πενηντάρικο για γυμνό/69. Δεν θα γράψω κριτική, αλλά προσοχή στην συγκεκριμένη γιατί η εμφάνισή της θα τραβήξει κόσμο μέσα.
Τώρα στις άλλες που είδα. Δίπλα από το Medusa είχε μια άλλη Έρικα από Ουγγαρία που κάνει και αυτή φουλ. Ξανθούλα και ψιλονόστιμη. Στο Medusa η Μελίντα που δεν την είδα. Από την κάτω πλευρά η Κάρλα με το χαρακτηριστικό μεγάλο τατού πλάγια στο πόδι. Φουλ και αυτή και εμφανισιακά σε κάποια πιτσιρίκια θα κάνει ζημιά. Η τσατσά της btw πολύ δυνατή. Και δύο λατίνες που γενικώς τις αποφεύγω και δεν ασχολούμαι, "από Αρτζεντίνα" τάχα μου και με μεγάλα βυζά και οι δυό, η μια Κίττυ στα κάτω της Ερημίτη και η άλλη Άμπερ στο Belladona.
Τέσπα, κρατάω την ευχάριστη βόλτα με την δροσούλα. Θα μπορούσα να πάω Καρίνα στα σίγουρα, αλλά ήθελα κάτι καινούργιο και στις περισσότερες τέτοιες περιπτώσεις την πατάς.
Τώρα στις άλλες που είδα. Δίπλα από το Medusa είχε μια άλλη Έρικα από Ουγγαρία που κάνει και αυτή φουλ. Ξανθούλα και ψιλονόστιμη. Στο Medusa η Μελίντα που δεν την είδα. Από την κάτω πλευρά η Κάρλα με το χαρακτηριστικό μεγάλο τατού πλάγια στο πόδι. Φουλ και αυτή και εμφανισιακά σε κάποια πιτσιρίκια θα κάνει ζημιά. Η τσατσά της btw πολύ δυνατή. Και δύο λατίνες που γενικώς τις αποφεύγω και δεν ασχολούμαι, "από Αρτζεντίνα" τάχα μου και με μεγάλα βυζά και οι δυό, η μια Κίττυ στα κάτω της Ερημίτη και η άλλη Άμπερ στο Belladona.
Τέσπα, κρατάω την ευχάριστη βόλτα με την δροσούλα. Θα μπορούσα να πάω Καρίνα στα σίγουρα, αλλά ήθελα κάτι καινούργιο και στις περισσότερες τέτοιες περιπτώσεις την πατάς.