Πέρασα πριν λίγο απο την Roberta στο red night , καταρχήν είναι αρκετά πιο σκούρη απο τις φωτογραφίες.
Συνεννοήθηκα με την τσατσά για πρόγραμμα με γλειφομούνι και μου είπε οτι το ελεύθερο στοματικό είναι στα 60 ευρώ και το 69 στα 70 , έδωσα 70 για 69 αλλά τελικά δεν με άφησε να γλείψω κάτι για money έλεγε ... την έλεγα οτι έδωσα 70 και λέει όχι αυτά είναι για το γυμνό στοματικό απο μεριάς της. Προσπάθησα να την πω να το κάνουμε όχι γυμνό για να γλείψω εγω αλλά που να συννενοηθείς ισπανικά δεν ήξερα εγω , αγγλικά ελάχιστα εκείνη οπότε φάγαμε κανένα πεντάλεπτο προσπαθώντας να συνεννοηθούμε ... και μείναμε στην προσπάθεια
Τελικά και γυμνό δεν μου έκανε ... οπότε κάναμε απλό πρόγραμμα στην τιμή του 69 , δεν γαμείς. Στο μεταξύ η τσατσά είχε πει οτι η κοπέλα μιλάει και αγγλικά , λέω ωραία αλλά τελικά δεν. Φεύγοντας είπα στην τσατσά οτι δεν με άφησε να γλείψω και είπε οτι θα της μιλήσει και οτι δεν μπορεί να κάνει οτι θέλει , είχε μπεί στον επόμενο μάλλον η κοπέλα.
Τέλος πάντων , απλά αν κάποιος συναγωνιστής θέλει να περάσει με το ίδιο πρόγραμμα ας προτιμήσει καμιά άλλη καλύτερα. Κριτική δεν ξέρω αν θα γράψω , τα έγραψα εδω τα πιο σημαντικά.