topscorer
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2014
- Κριτικές
- 30
- Like
- 5.059
- Πόντοι
- 5.646
Στα παπάρια μας!Αύριο κατάθεση 1 ώρα πέρασμα με Μαρίζα το μωρό μου
Στα παπάρια μας!Αύριο κατάθεση 1 ώρα πέρασμα με Μαρίζα το μωρό μου
Στον πουτσο μας αγαπουλη ....Αύριο κατάθεση 1 ώρα πέρασμα με Μαρίζα το μωρό μου
Με οποία ζου σηκώνεται μπες αν σου σηκώνεται και με της 2 τότε πήγαινε και στης 2 αν δεν σου σηκώνεται τότε μην γαμησεις αντε καλό βραδυΣκέφτομαι να κατέβω αύριο για κατάθεση να δοκιμάσω λέτε την Άννα την Ισπανίδα ή στο στανταρακι μου την Μαρίζα?
Τυπε ξες ποιο ειναι το προβλημα, θα παει ο αλλος να δει το αστερι που γραφεις και θα δει το φεγγαρι αναποδα, μπορει να ειναι αστερι στο κρεβατι, αλλα εμφανησιακα ειναι γαματα αναποδα.... νταρντανα την λες, με πρισμενο προσωπο απο τις πλαστικες...Πριν λίγη ώρα πέρασμα με Μαρίζα το αστέρι έγινε όμως και η κλασική τσάρκα στο golden lips η maya μουναρα βυζάρες κωλαρα ,στο red light η ίνα επίσης μουναρα και στο villa erotica αν θυμάμαι καλά η ξανθιά η Σαμπρίνα πολύ ωραία επίσης ,sex and the city η Άννα και στο inside η κρυσταλ στα paradise που ήταν ανοικτά και τα 3 ήταν η Σάρα ,η δάφνη και η μελάνι η κάθε μία στο καθένα στα πίσω δεν πήγα γιατί ξέρω. Την κατάσταση που επικρατεί σήμερα πάντως. Μετά από καιρό πολύ ωραίες κοπέλες ας ελπίσουμε να αρχίσει το επίπεδο να ανεβαίνει ,επίσης στο poison μια Ρωσίδα αδύνατη σάπια ....αυτά μάγκες καλά γαμησια
Και λίγο μαλακισμένη στον χαρακτήρα.Τυπε ξες ποιο ειναι το προβλημα, θα παει ο αλλος να δει το αστερι που γραφεις και θα δει το φεγγαρι αναποδα, μπορει να ειναι αστερι στο κρεβατι, αλλα εμφανησιακα ειναι γαματα αναποδα.... νταρντανα την λες, με πρισμενο προσωπο απο τις πλαστικες...
Ξέρω από πρώτο χέρι..Που ξες εσύ ότι είναι μαλακισμενη ? Εγώ σε πληροφορω μόνο μαλακισμενη δεν είναι
Για να σου λέω από πρώτο χέριΈχεις περάσει μαζί της?
Καταρχην οπα για το τρομπα που γραφεις, δεν σε χαρακτηρισα, ....μαγκακο του πληκτρολογιου που σε γαμισε καλα ενα μουνι και εχεις αληθωρησει....Πιες πλαστικές ρε τρόμπα ,επιπλέον γούστο σου και σεβαστό δεν σου αρέσει τέτοιο στυλ γκόμενας οκει όπως εγώ θα πω για. Την κρυσταλ ότι γαμάτα ανάποδα στην εμφάνιση σε έναν άλλο μπορεί να αρέσει δεν έχουμε όλοι το ίδιο γούστο για τα δικά μου δεδομένα είναι αστέρι
Μάλλον ο συνάδελφος βλέπει μόνο τις τρύπες τους. Απ' οτι κατάλαβα του είναι αδιάφορη η εξωτερική εικόνα.Η Μαρίζα αστέρι...
Από μυωπία πως πας τυπε,που θα μας πεις ότι το βουβάλι που κάνει σαν χαζοχαρουμενο στο σαλόνι είναι αστέρι.
Αν αρέσει σε σένα δεν μας ενδιαφέρει,σταμάτα όμως να πετάς στάχτη στα μάτια των υπολοίπων και πάνε μάθε την να παίρνει πίπες γιατί έχει μείνει στην πρώτη γυμνασίου...
Στο λευκό δίπατο δουλεύει ή στην πλευρά που δουλεύει η Καρίνα;Γωνία Νικηφόρου Ουρανού με Μινωταύρου. Έρικα . Ότι πιο δροσερό και νεανικό υπάρχει στην περιοχή. Πολλη όμορφη κοπελίτσα με όμορφο προσωπάκι με σούπερ σωματάκι και κωλαράκι που σφυρίζει. Όχι προστυχο αλλα΄πολύ ευχαριστο και ομορφο. Πολύ καλή υποδοχή με χαμόγελο και χειραψία (?) για να συστηθεί. Καλή ενέργεια στα τουυ αγωνα με τιμημένο απλό. Θα προτιμηθειι και για προγραμμα. Δεν έχει την εμπειρια και την καυλά της ρίτας ή της λιλιανας αλλά εχει μια φρασκαδα που ελειπε απο τη περιοχη. Είναι τόσο όμορφο με τοσο θετικά vibes poy μου εβγαλε ότι αξιζει να επενδύσεις χρόνο και χρημα. Αν θελησει και αντέξει να συνεχισει και αποκτησει εμπειριες νομιζω θα είναι η λαρα της νεας γενιας.
Aπό τη πλευρά της καρίνας στο πρασινο. Από την πλευρά που πιο πάνω ειναι τα βεγκαςΣτο λευκό δίπατο δουλεύει ή στην πλευρά που δουλεύει η Καρίνα;
Ευχαριστώ για την διευκρίνιση αν μπορείς πες μας και την βάρδια.Aπό τη πλευρά της καρίνας στο πρασινο. Από την πλευρά που πιο πάνω ειναι τα βεγκας
Πριν της 7. Τώρα δεν ξερω πως χωρίζουν τις βάρδιες η σειρά των σπιτιων αυτών γτ γενικα δεν τα προτιμώ λόγω των τσατσαδων τους. Εκτός της τσατσας της καρίνας που ειναι οκ, αν ανηκεί και αυτή σε αυτό το μπλοκ τω σπιτιών.Ευχαριστώ για την διευκρίνιση αν μπορείς πες μας και την βάρδια.
Μαλιστα.... εσυ εδω και 2 βδομαδες.?? γραφεις μαλακιες, αλλα δεν ειδα κανεναν να σε χαρακτιριζει, με το τροπο σου διχνεις και το ποιόν σου...συνεχισε ετσι καλα τα πας...Έτσι θα απάνταω σε όποιον λέει μαλακίες
Πρωι η βράδυ πέρασες?Γωνία Νικηφόρου Ουρανού με Μινωταύρου. Έρικα . Ότι πιο δροσερό και νεανικό υπάρχει στην περιοχή. Πολλη όμορφη κοπελίτσα με όμορφο προσωπάκι με σούπερ σωματάκι και κωλαράκι που σφυρίζει. Όχι προστυχο αλλα΄πολύ ευχαριστο και ομορφο. Πολύ καλή υποδοχή με χαμόγελο και χειραψία (?) για να συστηθεί. Καλή ενέργεια στα τουυ αγωνα με τιμημένο απλό. Θα προτιμηθειι και για προγραμμα. Δεν έχει την εμπειρια και την καυλά της ρίτας ή της λιλιανας αλλά εχει μια φρασκαδα που ελειπε απο τη περιοχη. Είναι τόσο όμορφο με τοσο θετικά vibes poy μου εβγαλε ότι αξιζει να επενδύσεις χρόνο και χρημα. Αν θελησει και αντέξει να συνεχισει και αποκτησει εμπειριες νομιζω θα είναι η λαρα της νεας γενιας.
Μαρίζα είναι ένα μαύρο χαλί εμφανισιακά παλαιότερα ήταν καλύτερη και από χαρακτήρα είναι βλήμα, έχω περάσει 3 φορές μαζί της..Πριν λίγη ώρα πέρασμα με Μαρίζα το αστέρι έγινε όμως και η κλασική τσάρκα στο golden lips η maya μουναρα βυζάρες κωλαρα ,στο red light η ίνα επίσης μουναρα και στο villa erotica αν θυμάμαι καλά η ξανθιά η Σαμπρίνα πολύ ωραία επίσης ,sex and the city η Άννα και στο inside η κρυσταλ στα paradise που ήταν ανοικτά και τα 3 ήταν η Σάρα ,η δάφνη και η μελάνι η κάθε μία στο καθένα στα πίσω δεν πήγα γιατί ξέρω. Την κατάσταση που επικρατεί σήμερα πάντως. Μετά από καιρό πολύ ωραίες κοπέλες ας ελπίσουμε να αρχίσει το επίπεδο να ανεβαίνει ,επίσης στο poison μια Ρωσίδα αδύνατη σάπια ....αυτά μάγκες καλά γαμησια