Βόλτα απόψε τη νύχτα...
Νικ.Ουρανου 1β πρώην Αφροδίτη και νυν Devil girls studio... Κλειώ μελαχρινή Ρωσίδα με πολύ όμορφο πρόσωπο, ωραίο καρέ μαλλί και καλό σώμα.Απο 40 εδώ και φουλ προγράμματα με κώλο, χυσιματα ,πρόγραμμα χωρίς χρόνο κλπ παπατζιλικια μιας Βούλγαρογυφτισας τσατσας.
Καλή μου φάνηκε η κοπέλα αλλά δε συμπαθώ το στούντιο.
Τα υπόλοιπα τρία σπίτια του συγκροτήματος κλειστά
Νικ.Ουρανου 24... η μελαχρινή Έρικα, όμορφο νεαρό κορίτσι μικροκαμωμένο με φοβερό κωλαρακι.
Μινώταυρου 12...δύο Ουκρανες Τζούλια και Βερόνικα,η πρώτη μελαχρινή λίγο νταρντανουλα χωρίς στήθος όμως που κάνει και την παρουσίαση και μετά βγαίνει η ξανθιά Βερόνικα, μιλφακι όμορφο με αφράτο κώλο... αυτή μου έκανε ένα κλικ να πω την αλήθεια.
Μέτριας εμφάνισης αλλά πολύ ευχάριστες κοπέλες και οι δύο
Μινώταυρου 14 ξύλινο... Αντριάννα κούκλα ωραίο κορμί με καμπύλες,σνομπισμος στο βλέμμα... και νομίζω το έχω ξαναγράψει μου θυμίζει έντονα την τσαρίνα αυτή σαν σύνολο άρα πρέπει να δοκιμάσω.Πολύ ωραία κοπέλα
Ερημίτη 3... Κάρλα ο μουναρος, απόψε τη σκαναρα πιο καλά.Κουκλα στο πρόσωπο και κωλάρα που ζαλίζει με ωραία πόδια.
Ίδιο καλούπι με την Έλενα θα έλεγα αλλά χωρίς στήθος
Φρίξου 13... Αλεξάντρα ένα μικρό και μικροκαμωμένο μελαχρινό μέτριας εμφάνισης χωρίς κάποιο ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έλεγα.
Κλασικό ρουμανικό καλούπι... μπορεί και Βουλγάρα
Επίσης όλα τα σπιτιού της Φρίξου ανοιχτά με πάρα πολύ κόσμο μέχρι και προχωρημένη ώρα γύρω στις 2 ίσως
Ωραία μουνια είδα απόψε... επίσης ανοιχτά αλλά δε μπήκα το 26 και το Μινώταυρου 3 που αν δουλεύουν λογικά Έλενα και Καρίνα και μαζί με Αντριάννα, Κάρλα και Έρικα που είδα απόψε, έχεις 5 δυνατά μουνια στην ίδια γειτονιά....συν Μελίντα που είχα δει προχθές, επίσης ωραίο μουνί αλλά απόψε κλειστό.
Υπάρχει υλικό προς διερεύνηση δηλαδή για το χειμώνα