Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 74 άτομα (5 μέλη και 69 επισκέπτες)

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
546
Πόντοι
7.135
Γύρα στα πέριξ της Μινωταύρου κατά 3-4 η ώρα το βράδυ. Είδα 6 κοπέλες συνολικά και να πω την αλήθεια και οι 6 μου αρέσαν -κάπως- εμφανισιακά, μάλλον έχουν πέσει τα στάνταρντς μου. Ν. Ουρανού 24 γωνία είχε τη ζωηρή μικρόσωμη κοπελίτσα Έρικα από Ρουμανία που κάνει φουλ και κάνει καλή εντύπωση στο σαλόνι με τη διάθεσή της. Ξύλινο είχε τη ρωσίδα Ανδριάνα, ωραία κλασσική ρωσική εμφάνιση με τατάρικα χαρακτηριστικά και καλό σώμα, το στήθος λίγο χαλάει το όλο πακέτο. Δυστυχώς μέσα μέτρια τα πράγματα, κομοδινέξ με ψεύτικες κραυγές, δύσκολη συνεννόηση, κακό γαμήσι επιπέδου Βαρδάρη 2005, πεταμένο πενηντάρικο για γυμνό/69. Δεν θα γράψω κριτική, αλλά προσοχή στην συγκεκριμένη γιατί η εμφάνισή της θα τραβήξει κόσμο μέσα.

Τώρα στις άλλες που είδα. Δίπλα από το Medusa είχε μια άλλη Έρικα από Ουγγαρία που κάνει και αυτή φουλ. Ξανθούλα και ψιλονόστιμη. Στο Medusa η Μελίντα που δεν την είδα. Από την κάτω πλευρά η Κάρλα με το χαρακτηριστικό μεγάλο τατού πλάγια στο πόδι. Φουλ και αυτή και εμφανισιακά σε κάποια πιτσιρίκια θα κάνει ζημιά. Η τσατσά της btw πολύ δυνατή. Και δύο λατίνες που γενικώς τις αποφεύγω και δεν ασχολούμαι, "από Αρτζεντίνα" τάχα μου και με μεγάλα βυζά και οι δυό, η μια Κίττυ στα κάτω της Ερημίτη και η άλλη Άμπερ στο Belladona.

Τέσπα, κρατάω την ευχάριστη βόλτα με την δροσούλα. Θα μπορούσα να πάω Καρίνα στα σίγουρα, αλλά ήθελα κάτι καινούργιο και στις περισσότερες τέτοιες περιπτώσεις την πατάς.

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
13
Like
861
Πόντοι
371
Εχθες το βραδυ Είδα και στο χοτ λειντι είχε μια κοπέλα 24 ετών από Ελλάδα αδυνατη όμορφη με τατουαζ, ο προηγούμενος μύστης έφυγε ευχαριστημένος που τον ρωτησα από 40 το απλο..

djinos

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2024
Like
72
Πόντοι
0
Καλημέρα ναι όντως αυτή η ελληνίδα Βαλεντίνα Βανέσα έχει 2-3 ονόματα πέρασε και από το Belarus πριν λίγο καιρό! Πέρασα και ήταν πολύ καλή με το 60€ άδειασμα στο λαρυγκι!

djinos

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2024
Like
72
Πόντοι
0
Εχει δοκιμάσει κανείς μια σάρα στο paradise 1; ήταν χθες βράδυ ελληνίδα νομίζω γυμνασμένη με τσάτσο ένα κοτσίδα! Δε μπόρεσα να μπω είχε δωμάτια γεμάτα κ δεν είχα πολύ χρόνο

Lashaa1914

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2024
Like
6
Πόντοι
0
Για αυτήν την Ελληνίδα που λέτε την πιτσιρίκα έχουμε κάποιο ινφο?
Δούλευε πότε σαν ανεξάρτητη ?
Ωραίο μωρό φάνηκε πάντως.
Επίσης μια Έλενα εκεί που είναι το medusa τέρμα αριστερά φάνηκε καλό κομμάτι αλλά με ερωτηματικό για το πώς θα είναι μέσα.Η αλήθεια είναι ότι εκτός Μιρέλλας δεν έχω περάσει ποτέ καλά με καμία σε εκείνα τα σπίτια

Dimitrisss(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2020
Κριτικές
5
Like
572
Πόντοι
301
Καλησπέρα,αυτή η κοπέλα που αναφέρθηκε για το Φρίξου 12 (play boy)με ασιατικά χαρακτηριστικά ,Βικτώρια το όνομα της,τι ώρα τη βρίσκουμε?

psolovronths

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2024
Like
16
Πόντοι
0
Γύρα στα πέριξ της Μινωταύρου κατά 3-4 η ώρα το βράδυ. Είδα 6 κοπέλες συνολικά και να πω την αλήθεια και οι 6 μου αρέσαν -κάπως- εμφανισιακά, μάλλον έχουν πέσει τα στάνταρντς μου. Ν. Ουρανού 24 γωνία είχε τη ζωηρή μικρόσωμη κοπελίτσα Έρικα από Ρουμανία που κάνει φουλ και κάνει καλή εντύπωση στο σαλόνι με τη διάθεσή της. Ξύλινο είχε τη ρωσίδα Ανδριάνα, ωραία κλασσική ρωσική εμφάνιση με τατάρικα χαρακτηριστικά και καλό σώμα, το στήθος λίγο χαλάει το όλο πακέτο. Δυστυχώς μέσα μέτρια τα πράγματα, κομοδινέξ με ψεύτικες κραυγές, δύσκολη συνεννόηση, κακό γαμήσι επιπέδου Βαρδάρη 2005, πεταμένο πενηντάρικο για γυμνό/69. Δεν θα γράψω κριτική, αλλά προσοχή στην συγκεκριμένη γιατί η εμφάνισή της θα τραβήξει κόσμο μέσα.

Τώρα στις άλλες που είδα. Δίπλα από το Medusa είχε μια άλλη Έρικα από Ουγγαρία που κάνει και αυτή φουλ. Ξανθούλα και ψιλονόστιμη. Στο Medusa η Μελίντα που δεν την είδα. Από την κάτω πλευρά η Κάρλα με το χαρακτηριστικό μεγάλο τατού πλάγια στο πόδι. Φουλ και αυτή και εμφανισιακά σε κάποια πιτσιρίκια θα κάνει ζημιά. Η τσατσά της btw πολύ δυνατή. Και δύο λατίνες που γενικώς τις αποφεύγω και δεν ασχολούμαι, "από Αρτζεντίνα" τάχα μου και με μεγάλα βυζά και οι δυό, η μια Κίττυ στα κάτω της Ερημίτη και η άλλη Άμπερ στο Belladona.

Τέσπα, κρατάω την ευχάριστη βόλτα με την δροσούλα. Θα μπορούσα να πάω Καρίνα στα σίγουρα, αλλά ήθελα κάτι καινούργιο και στις περισσότερες τέτοιες περιπτώσεις την πατάς.
Καλησπερα φιλε εχω ακουσει πολλα για την καρινα αλλα λογω οτι ειμαι απο αλλη πολη αλλα ανεβαινω συχνα θεσσαλονικη που ακριβως ειναι η καρινα; Ευχαριστω

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
546
Πόντοι
7.135
Καλησπερα φιλε εχω ακουσει πολλα για την καρινα αλλα λογω οτι ειμαι απο αλλη πολη αλλα ανεβαινω συχνα θεσσαλονικη που ακριβως ειναι η καρινα; Ευχαριστω
Ανεβαίνοντας από το σταυροδρόμι Μινωταύρου/Ν. Ουρανού το δεύτερο από αριστερά (Μινωταύρου 3)

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
13
Like
861
Πόντοι
371
Καλησπέρα,αυτή η κοπέλα που αναφέρθηκε για το Φρίξου 12 (play boy)με ασιατικά χαρακτηριστικά ,Βικτώρια το όνομα της,τι ώρα τη βρίσκουμε?
Εγώ έγραψα και πέρασα εχθές 12 το βράδυ..

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.141
Πόντοι
3.346
Πέρασα πριν λίγο απο την Roberta στο red night , καταρχήν είναι αρκετά πιο σκούρη απο τις φωτογραφίες.

Συνεννοήθηκα με την τσατσά για πρόγραμμα με γλειφομούνι και μου είπε οτι το ελεύθερο στοματικό είναι στα 60 ευρώ και το 69 στα 70 , έδωσα 70 για 69 αλλά τελικά δεν με άφησε να γλείψω κάτι για money έλεγε ... την έλεγα οτι έδωσα 70 και λέει όχι αυτά είναι για το γυμνό στοματικό απο μεριάς της. Προσπάθησα να την πω να το κάνουμε όχι γυμνό για να γλείψω εγω αλλά που να συννενοηθείς ισπανικά δεν ήξερα εγω , αγγλικά ελάχιστα εκείνη οπότε φάγαμε κανένα πεντάλεπτο προσπαθώντας να συνεννοηθούμε ... και μείναμε στην προσπάθεια :confused:

Τελικά και γυμνό δεν μου έκανε ... οπότε κάναμε απλό πρόγραμμα στην τιμή του 69 , δεν γαμείς. Στο μεταξύ η τσατσά είχε πει οτι η κοπέλα μιλάει και αγγλικά , λέω ωραία αλλά τελικά δεν. Φεύγοντας είπα στην τσατσά οτι δεν με άφησε να γλείψω και είπε οτι θα της μιλήσει και οτι δεν μπορεί να κάνει οτι θέλει , είχε μπεί στον επόμενο μάλλον η κοπέλα.

Τέλος πάντων , απλά αν κάποιος συναγωνιστής θέλει να περάσει με το ίδιο πρόγραμμα ας προτιμήσει καμιά άλλη καλύτερα. Κριτική δεν ξέρω αν θα γράψω , τα έγραψα εδω τα πιο σημαντικά.
Λαθος εκανες..επρεπε να παρεις τα 30 πισω αφου τελικα σου εκανε απλο.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.684
Πόντοι
736
Λαθος εκανες..επρεπε να παρεις τα 30 πισω αφου τελικα σου εκανε απλο.
Όντως , αλλά εκτός αυτού διάλεξα και την μέρα χτές που τα μισά σπίτια ήταν κλειστά το πρωί. Αλλιώς μπορεί να πήγαινα στην Μπιάνκα η στην Ίνα , για πρώτη φορά θα πήγαινα και σε αυτές αλλά μάλλον καλύτερα θα περνούσα.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.141
Πόντοι
3.346
Όντως , αλλά εκτός αυτού διάλεξα και την μέρα χτές που τα μισά σπίτια ήταν κλειστά το πρωί. Αλλιώς μπορεί να πήγαινα στην Μπιάνκα η στην Ίνα , για πρώτη φορά θα πήγαινα και σε αυτές αλλά μάλλον καλύτερα θα περνούσα.
Ναι σε γιορτες συνηθως τα περισσοτερα ειναι κλειστα.
Σε θεμα με λεφτα μην τους χαριζεις καθολου.. αλλο αν ειναι κανα στανταρακι που θα σου δωσει και το κατι παραπανω σε απλο, εκει λες να δωσω και πιο πολλα καμια φορα το αξιζει!
Αυτες ομως που και καλα δεν ξερουν να μιλανε και καλα δεν καταλαβαινουν, μην τρως παραμυθι μια χαρα γνωριζουν τι προγραμμα εχεις παρει, μου εχει πει τσα2 οτι εχουν γραμμενα τα προγραμματα σε χαρτι και τους το δειχνουν πριν μπει σε ενα δωματιο.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.684
Πόντοι
736
Ναι σε γιορτες συνηθως τα περισσοτερα ειναι κλειστα.
Σε θεμα με λεφτα μην τους χαριζεις καθολου.. αλλο αν ειναι κανα στανταρακι που θα σου δωσει και το κατι παραπανω σε απλο, εκει λες να δωσω και πιο πολλα καμια φορα το αξιζει!
Αυτες ομως που και καλα δεν ξερουν να μιλανε και καλα δεν καταλαβαινουν, μην τρως παραμυθι μια χαρα γνωριζουν τι προγραμμα εχεις παρει, μου εχει πει τσα2 οτι εχουν γραμμενα τα προγραμματα σε χαρτι και τους το δειχνουν πριν μπει σε ενα δωματιο.
Αυτή βασικά μπορεί να ήξερε αγγλικά και να με δούλευε , η αλλιώς με δούλεψε η τσατσά γιατί μου είπε οτι στα αγγλικά συνεννοείται μαζί της.

Αλλά και να μην ήξερε αγγλικά , της έδειξα πολλές φορές οτι έδωσα 70 δείχνοντας 7 δάχτυλα (δική της ιδέα ηταν η συνεννόηση με τα δάχτυλα) εκείνη παρόλαυτά επέμενε οτι αυτά ήταν για το γυμνό αλλά δεν μου έδειξε πόσο θα έπρεπε να δώσω για το 69. Κάτι στα ισπανικά έλεγε η σε άλλη γλώσσα , μάλλον για να φάμε τον χρόνο προσπαθώντας να βγάλουμε συνεννόηση.

Στο τέλος η τσατσά για να δικαιολογηθεί μου είπε οτι είναι καινούργια η κοπέλα , αλλά έχει καμιά εβδομάδα περίπου απο οτι βλέπω στο πρόγραμμα ... και μάλιστα τα ίδια πάνω κάτω έκανε και στον άλλον που σχολίασε κάτω απο το δικό μου πόστ , άρα πιθανών τα ίδια να κάνει σε όλους όσους παίρνουν κάποιο πρόγραμμα.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.141
Πόντοι
3.346
Αυτή βασικά μπορεί να ήξερε αγγλικά και να με δούλευε , η αλλιώς με δούλεψε η τσατσά γιατί μου είπε οτι στα αγγλικά συνεννοείται μαζί της.

Αλλά και να μην ήξερε αγγλικά , της έδειξα πολλές φορές οτι έδωσα 70 δείχνοντας 7 δάχτυλα (δική της ιδέα ηταν η συνεννόηση με τα δάχτυλα) εκείνη παρόλαυτά επέμενε οτι αυτά ήταν για το γυμνό αλλά δεν μου έδειξε πόσο θα έπρεπε να δώσω για το 69. Κάτι στα ισπανικά έλεγε η σε άλλη γλώσσα , μάλλον για να φάμε τον χρόνο προσπαθώντας να βγάλουμε συνεννόηση.

Στο τέλος η τσατσά για να δικαιολογηθεί μου είπε οτι είναι καινούργια η κοπέλα , αλλά έχει καμιά εβδομάδα περίπου απο οτι βλέπω στο πρόγραμμα ... και μάλιστα τα ίδια πάνω κάτω έκανε και στον άλλον που σχολίασε κάτω απο το δικό μου πόστ , άρα πιθανών τα ίδια να κάνει σε όλους όσους παίρνουν κάποιο πρόγραμμα.
Μαλλον θα το βρηκε κολπο για να βγαζει πιο ευκολα λεφτα.. μαυριστε αυτες τις συμπεριφορες και μην ξαναπατατε εκει.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.433
Πόντοι
34.538

Ρε συ Σαββα,μην νομιζε οτι θα την εβαζες τα 7 δαχτυλα στο κωλο και
θυμωσε?

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.131
Πόντοι
506
Έκανα μια βόλτα πριν απο λίγο. Πέρασα να δω την κοπέλα με τα ασιατικά χαρακτηριστικά στο playboy, δεν μου άρεσε αν και όσο περίμενα να βγει από το δωμάτιο ακουγόταν μεγάλη μάχη. Πέρασα να δω και την Έρικα, μέτρια έως καλή η εμφάνιση αλλά το στιλακι της εκνευριστικο. Πέρασα από το Βένους όπου δεν μου άνοιξαν όπως σε κάνα δυο αλλά. Τελικά λύγισα και πήγα καρίνα. Πίπα καλή αλλά έως εκεί, όχι χουφτοματα, όχι σφαλιάρες και το γνωστό μην χύσεις στο στόμα μου. Αν και μου αρέσει η πίπα τής άρχισα να την βαριέμαι και αυτήν. Πρέπει να δοκιμάσω και καμία άλλη.

venomvenom

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2024
Like
2
Πόντοι
0
Καλημέρα μάγκες, μια Αλινα που δούλευε απέναντι από Λας Βέγκας μπορεί να κάνω λάθος στο όνομα της που φορούσε γυαλιά και είχε ένα σημάδι στον κωλο συνεχίζει κάπου αλλού η το κρέμασε ?

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.348
Πόντοι
201
Πέρασα πριν λίγο απο την Roberta στο red night , καταρχήν είναι αρκετά πιο σκούρη απο τις φωτογραφίες.

Συνεννοήθηκα με την τσατσά για πρόγραμμα με γλειφομούνι και μου είπε οτι το ελεύθερο στοματικό είναι στα 60 ευρώ και το 69 στα 70 , έδωσα 70 για 69 αλλά τελικά δεν με άφησε να γλείψω κάτι για money έλεγε ... την έλεγα οτι έδωσα 70 και λέει όχι αυτά είναι για το γυμνό στοματικό απο μεριάς της. Προσπάθησα να την πω να το κάνουμε όχι γυμνό για να γλείψω εγω αλλά που να συννενοηθείς ισπανικά δεν ήξερα εγω , αγγλικά ελάχιστα εκείνη οπότε φάγαμε κανένα πεντάλεπτο προσπαθώντας να συνεννοηθούμε ... και μείναμε στην προσπάθεια :confused:

Τελικά και γυμνό δεν μου έκανε ... οπότε κάναμε απλό πρόγραμμα στην τιμή του 69 , δεν γαμείς. Στο μεταξύ η τσατσά είχε πει οτι η κοπέλα μιλάει και αγγλικά , λέω ωραία αλλά τελικά δεν. Φεύγοντας είπα στην τσατσά οτι δεν με άφησε να γλείψω και είπε οτι θα της μιλήσει και οτι δεν μπορεί να κάνει οτι θέλει , είχε μπεί στον επόμενο μάλλον η κοπέλα.

Τέλος πάντων , απλά αν κάποιος συναγωνιστής θέλει να περάσει με το ίδιο πρόγραμμα ας προτιμήσει καμιά άλλη καλύτερα. Κριτική δεν ξέρω αν θα γράψω , τα έγραψα εδω τα πιο σημαντικά.
Τα λεφτά τα πήρες πίσω;

Bj lover

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2024
Like
6
Πόντοι
0
Καλησπέρα στην παρέα.περασμα από Έλενα ραισα πριν κάνα μήνα.μουναρα,μακάρι να ήτανε και λίγο καυλιάρα.ειναι τυπικότατη

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.684
Πόντοι
736
Τα λεφτά τα πήρες πίσω;
Όχι δεν είπα τίποτα , αλλά μετά απο ένα χρόνο αποχή ήθελα απλά να περάσω καλά και ας έδινα και 100 ευρώ ... πάλι καλά δηλαδή που δεν πήρα μεγαλύτερο πρόγραμμα :P Τώρα και να έλεγα κάτι το πολύ πολύ να μου έδινε το 10άρικο πίσω , γιατί πως να αποδείξω οτι δεν μου έκανε ούτε γυμνό ; Αυτή και να μην είχε μπεί στον επόμενο μπορεί να έλεγε οτι μου έκανε γυμνό.

Τέλος πάντων δεν ήθελα να μπώ σε τέτοια διαδικασία ... ελπίζω πάντως εγω και ο άλλος που γράψαμε να σώσαμε κανέναν απο εδω μέσα αν ηταν να πάει στην συγκεκριμένη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom