Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (3 μέλη και 40 επισκέπτες)

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
2.647
Πόντοι
456
Παντως για πετσετες ξερω..οτι γνωστο στουντιο με την γνωστη μεσα, καταλαβατε πια λεω.. της παιρνουν με το κιλο απο το πανηγυρι στο αιγινιο! ηρθε μια μερα ενα παλικαρι και ειχε δυο τεραστιες σακουλες με καμια πενηνταρια κιλα η καθε μια.
Αφου λεω την τσα2 θες βοηθεια να της βαλουμε στην κουζινα.. και μου λεει οχι θα της παρω μια μια :2funny:
Καλύτερα από το πανυγήρι και τις αποθήκες με τα ποντίκια παρά οι διπλοχρησιμοποιημενες από το παπάρι και τα πόδια του προηγούμενου

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
2.647
Πόντοι
456
Μια ερώτηση ρε παιδιά με προφυλακτικό υπάρχει περίπτωση να κολλήσεις κάτι? Νιώθω λίγο περίεργα τα λαιμα μου και έχω μπει σε περίεργες σκέψεις το θέμα είναι ότι τα έκανα όλα με προφυλακτικό υπάρχει περίπτωση να κόλλησα κάτι?
Από την ουρήθρα μέχρι τις αμυγδαλές ένα τσιγάρο δρόμος για το μικρόβιο

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.114
Πόντοι
506
Και άμα τρυπίσει ένα και χρειαστεί αλλαγή τι γίνεται; Το δηλώνουν σαν απώλεια;
Μια φορά που έσπασε το προφυλακτικό η κοπέλα μου είπε ότι δεν έχω άλλο. Αν τις ελέγχουν βάση των προφυλακτικών ήταν λογικό να μην έχει και άλλο μαζί της. Βέβαια.... Έχω δει κάνα δυο κοπέλες να μπαίνουν στο δωμάτιο και να έχουν δύο τρία μαζί τους. Εκτός αυτού άλλη μου είπε ότι μετράνε τους πελάτες από τις κάμερες στο σαλόνι.

Midnight24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2024
Κριτικές
6
Like
746
Πόντοι
301
Η Αμαρυλλίς είναι αυτή π έχει στο δίπλα σαιτ;

Nikthegreek23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2022
Κριτικές
25
Like
1.024
Πόντοι
376
Γνωριζει κανενας μυστης, αν η Καταλινα στο inside δουλευει ή εφυγε.?? :think: Γιατι οπως υπολογιζω εκλεισε 3μηνο...μηπως προλαβαινω να της ριξω ενα αποχαιρετηστηριο πριν παρει το βαπορι της επιστροφης....:zfuck:
Εγώ αυτή τη Κυριακή τη πετυχα στο ινσαιντ

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.818
Πόντοι
11.585

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.818
Πόντοι
11.585

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
751
Πόντοι
4.535
Δηλαδη δεν ειναι το Ρουλια κωττα γωνια που ειχε λαμπακια γυρω γυρω στην γωνια κατω απο το μπαλκονι.??? :think:
Και εγώ αυτό θυμάμαι σαν τσίρκο...

Μαλακες με κάνετε και νιώθω γέρος.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.818
Πόντοι
11.585

Το τσιρκο ηταν το 26ης οκτωβρη 35Α, διπλα στο Platinum, που ειχε τα χρωματα σαν τσιρκο.... μαλακες τι καλα χρονια ζησαμε.... τοτε που το πληρωμενο μουνι ηταν αφθονο... ποιοτικο κυριως...

ZackThePlaya

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2023
Like
6
Πόντοι
0
Ειναι δυνατον να μην εχουμε τιποτα ασιατικο; Θελω λιγο κοτοπουλο kung pao και δεν βρισκω

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
2.647
Πόντοι
456
Μια φορά που έσπασε το προφυλακτικό η κοπέλα μου είπε ότι δεν έχω άλλο. Αν τις ελέγχουν βάση των προφυλακτικών ήταν λογικό να μην έχει και άλλο μαζί της. Βέβαια.... Έχω δει κάνα δυο κοπέλες να μπαίνουν στο δωμάτιο και να έχουν δύο τρία μαζί τους. Εκτός αυτού άλλη μου είπε ότι μετράνε τους πελάτες από τις κάμερες στο σαλόνι.
Εμένα η Λάρα ήθελε να μου κάνει τράκα καπότα γιατί της είχαν τελειώσει και έπρεπε να περιμένουμε τον νταβα να φέρει άλλες.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.005
Πόντοι
3.346

Το τσιρκο ηταν κοντα στο μπλοκ 33.. και κολλητα με το στριπτιτζαδικο πλατινουμ. 26ης οκτωβριου που βγαζει στο γηπεδο του θερμαικου.
Ειχε την φραουλιτσα αν την θυμασαι..που δουλευε σε ενα γωνιακο στον βαρδαρη και μετα πηγε για λιγο εκει.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.005
Πόντοι
3.346
Δηλαδη δεν ειναι το Ρουλια κωττα γωνια που ειχε λαμπακια γυρω γυρω στην γωνια κατω απο το μπαλκονι.??? :think:
Στην μαντζαρου τερμα κατω ειχε ενα μικρο που ανεβενες οροφο.. μπορει να λεει αυτο.

Βαθυ Πασοκ

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2024
Like
248
Πόντοι
20
Μια ερώτηση προς μύστες που ίσως να γνωρίζουν καθότι άσχετος.
Προχθές έκανα τσάρκα και στα paradise στο τέρμα αριστερά είδα μια ξανθιά milf εξ ανατολικού μπλοκ μου έκανε.
Δεν συγκράτησα όνομα, αλλά μου κίνησε το ενδιαφέρον.
Ψηλή, ωραίο σώμα και γενικά έδειχνε ευδιάθετη στο σαλοναρισμα.
Ξέρει κανένας για ποια πρόκειται; Να δω καμία κριτική πριν πάω;
Ελληνικά μιλούσε αρκετά καλά.
Επίσκεψη κατά τις 8 το απόγευμα.

iosiff

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2023
Like
383
Πόντοι
21
Μια ερώτηση προς μύστες που ίσως να γνωρίζουν καθότι άσχετος.
Προχθές έκανα τσάρκα και στα paradise στο τέρμα αριστερά είδα μια ξανθιά milf εξ ανατολικού μπλοκ μου έκανε.
Δεν συγκράτησα όνομα, αλλά μου κίνησε το ενδιαφέρον.
Ψηλή, ωραίο σώμα και γενικά έδειχνε ευδιάθετη στο σαλοναρισμα.
Ξέρει κανένας για ποια πρόκειται; Να δω καμία κριτική πριν πάω;
Ελληνικά μιλούσε αρκετά καλά.
Επίσκεψη κατά τις 8 το απόγευμα.
Vip Girls | Studio Paradise - Koritsia Thessaloniki Ψαξε εδω μηπως την βρεις....

Βαθυ Πασοκ

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2024
Like
248
Πόντοι
20
@Egnat μάλλον για αυτή λέμε. Μπιάνκα.
Όσο διαβάζω περιγραφές συναγωνιστών εκεί κλείνω περισσότερο.
Ίσως την επισκεφτώ αυτές τις ημέρες. Εμφανισιακά και στο social μου έκανε κλικ αλλά λόγω ενός τηλεφώνου που έσκασε όσο βόλταρα έπρεπε να την κάνω με ελαφρά…
Σε ευχαριστώ για τη βοήθεια!

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.261
Πόντοι
6.817
Ναι αλλα δεν ηταν σε οροφο, ισογειο ηταν. Απλα τα φωτακια ηταν ψηλα

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.261
Πόντοι
6.817
Το τσιρκο ηταν το 26ης οκτωβρη 35Α, διπλα στο Platinum, που ειχε τα χρωματα σαν τσιρκο.... μαλακες τι καλα χρονια ζησαμε.... τοτε που το πληρωμενο μουνι ηταν αφθονο... ποιοτικο κυριως...
Σωστος!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Το τσιρκο ηταν κοντα στο μπλοκ 33.. και κολλητα με το στριπτιτζαδικο πλατινουμ. 26ης οκτωβριου που βγαζει στο γηπεδο του θερμαικου.
Ειχε την φραουλιτσα αν την θυμασαι..που δουλευε σε ενα γωνιακο στον βαρδαρη και μετα πηγε για λιγο εκει.
Γηπεδο Θερμαικου; Εδω με πιανεις αδιαβαστο

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.261
Πόντοι
6.817
Παμε αλλη ερωτηση: Ποιο ηταν το αλουμινατο;