georgekp34
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.498
- Πόντοι
- 736
Αφροδίτη ή Αλινα λέτε από την πρωινή βάρδια?
Εκει που δουλευε η Εβελινα παλια.Πια είναι τα 4 σπιτακια που ήταν εκκλησία?
Ε οχι και εκμεταλευσηεγω δυσκολευομαι να πιστεψω οτι παιρνει απο το 40αρι μονο 16 ευρω... αν οντως ειναι ετσι παιζει τρελη εκμεταλευση.
Αμα δεις στις προηγούμενες σελίδες γράφει ένας οτι την πέτυχε στον Βόλο , σε στούντιο η σε μπουρδέλο συμπεραίνω απο Μαθ
Εβελινα δεν βλέπω να ξανάρχεται!!Εκει που δουλευε η Εβελινα παλια.
Δεν ηταν κανονικη Εκκλησια, ετσι ονομασαμε το μοναδικο στουντιο που ειχε τοτε γιατι εμοιαζε λιγο με Εκκλησια.
Παλια συναδελφε τα βγαζαμε παρατσουκλια τωρα οχι! π.χ ενα το λεγαμε τσιρκο κατω στην εφορια.
Απο οτι λέγανε σε προηγούμενα σχόλια την τσατσά την πληρώνει η κοπέλα , μήπως για αυτό κάποιες δουλεύουν κατα καιρούς χωρίς τσατσά. Η απλά δεν υπάρχει διαθέσιμη τσατσά ποιός ξέρει.Ε οχι και εκμεταλευσησκεψου λιγο..μενουν 24 το μαγαζι εχει να πληρωση τσα2 κανα 4-6 (μερικες εχουν και ασφαλεια
) δεν θα παιρνει στον πελατη.
τι μενουν 18 με 20 βαλε τωρα τα υπολοιπα..ρευμα,νερο, προστασια και αμα δεν ειναι δικο του και νοικι.
Μπορει αυτα που ανεφερα ανα πελατη να τους φευγουν 5 εως 10 τι μενει τελος για αυτους.. κανα δεκαρι και λιγο παραπανω. Να δωσουν ποσα στην κοπελα απο αυτα..αμα το κανουν 25 π.χ θα βγαζουν 3-4 ευρω στο ατομο;;![]()
Ναι σωστα εχει λογικη αυτο..για να μην κλεβουν το μαγαζι! οποτε απο το προηγουμενο μ σχολιο βγαλτε τα λεφτα που παιρνει η τσατσα..αρα νομιζω ειναι ενταξει να βγαζει στο ατομο η κοπελα 12 ευρω! οκ δεν ειναι πολλα, αλλα ειναι νορμαλ!Απο οτι λέγανε σε προηγούμενα σχόλια την τσατσά την πληρώνει η κοπέλα , μήπως για αυτό κάποιες δουλεύουν κατα καιρούς χωρίς τσατσά. Η απλά δεν υπάρχει διαθέσιμη τσατσά ποιός ξέρει.
Με παλιά γνωστή κοπέλα του χώρου που έτυχε να βγαίνω αρκετό καιρό ραντεβού μου είχε πει ότι τους μετράνε τα προφυλακτικά . Οκ και πάλι μπορούν να κλέψουν απλά αυτό μου είχε πει.Βασικα παλι μπορουν να κλεψουν το μαγαζι..αν συνεννοηθουν τσα2 και κοπελα..και αντι για 15 ατομα που περασαν, γραψουν οτι πηραν δεκα. Δεν ξερω ακριβως τι παιζει μ αυτα να πω την αληθεια.
Kαι εμενα παλια μια κοπελα που δεν χρησιμοποιησαμε προφυλακτικο..μου ειπε μην ξεχασω στο τελος να το ανοιξω και να το πεταξω.Με παλιά γνωστή κοπέλα του χώρου που έτυχε να βγαίνω αρκετό καιρό ραντεβού μου είχε πει ότι τους μετράνε τα προφυλακτικά . Οκ και πάλι μπορούν να κλέψουν απλά αυτό μου είχε πει.
Το νιώθεις από την μυρωδιά και την υφή εξάλλου.. Δε γαμιεται έχουμε αντισώματαΠαντως για πετσετες ξερω..οτι γνωστο στουντιο με την γνωστη μεσα, καταλαβατε πια λεω.. της παιρνουν με το κιλο απο το πανηγυρι στο αιγινιο! ηρθε μια μερα ενα παλικαρι και ειχε δυο τεραστιες σακουλες με καμια πενηνταρια κιλα η καθε μια.
Αφου λεω την τσα2 θες βοηθεια να της βαλουμε στην κουζινα.. και μου λεει οχι θα της παρω μια μια![]()
Γενικα μην περιμενεις να παρουν τιποτα καλο.. οτι πιο φτηνο βρισκουν.Το νιώθεις από την μυρωδιά και την υφή εξάλλου.. Δε γαμιεται έχουμε αντισώματα
Γεια σου ακαποτε καβαλαρη.Kαι εμενα παλια μια κοπελα που δεν χρησιμοποιησαμε προφυλακτικο..μου ειπε μην ξεχασω στο τελος να το ανοιξω και να το πεταξω.
Δικο μου ειχα βρε τραχανοπλαγια!Γεια σου ακαποτε καβαλαρη.
Αν πιείς μια μπλε fanta δεν πρόκειται να κολλήσεις τίποτα..Μια ερώτηση ρε παιδιά με προφυλακτικό υπάρχει περίπτωση να κολλήσεις κάτι? Νιώθω λίγο περίεργα τα λαιμα μου και έχω μπει σε περίεργες σκέψεις το θέμα είναι ότι τα έκανα όλα με προφυλακτικό υπάρχει περίπτωση να κόλλησα κάτι?
Στα λαιμά λογικά κάτι σε αναπνευστικό θα είναι , αλλιώς ξέρω γω ... όταν λές όλα με προφυλακτικό που θα βοηθούσε στα λαιμά το προφυλακτικό ; Εκτός αν έκανες και γλειφομούνι με προφυλακτικόΜια ερώτηση ρε παιδιά με προφυλακτικό υπάρχει περίπτωση να κολλήσεις κάτι? Νιώθω λίγο περίεργα τα λαιμα μου και έχω μπει σε περίεργες σκέψεις το θέμα είναι ότι τα έκανα όλα με προφυλακτικό υπάρχει περίπτωση να κόλλησα κάτι?
κατσε να σε τσακαρω... διαστημοπλοιο ποιο ηταν;Εκει που δουλευε η Εβελινα παλια.
Δεν ηταν κανονικη Εκκλησια, ετσι ονομασαμε το μοναδικο στουντιο που ειχε τοτε γιατι εμοιαζε λιγο με Εκκλησια.
Παλια συναδελφε τα βγαζαμε παρατσουκλια τωρα οχι! π.χ ενα το λεγαμε τσιρκο κατω στην εφορια.
CovidΜια ερώτηση ρε παιδιά με προφυλακτικό υπάρχει περίπτωση να κολλήσεις κάτι? Νιώθω λίγο περίεργα τα λαιμα μου και έχω μπει σε περίεργες σκέψεις το θέμα είναι ότι τα έκανα όλα με προφυλακτικό υπάρχει περίπτωση να κόλλησα κάτι?