Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 81 άτομα (6 μέλη και 75 επισκέπτες)

MongolianGreek

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2020
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
0

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
Είναι πάντως σοκαριστικό ότι οι κοπέλες (ή τουλάχιστον η συγκεκριμένη) παίρνουν μόνο το 40% του αντιτίμου. Αν βάλεις κάτω τα δεδομένα, κούραση, ρίσκο κλπ, θα έπρεπε να παίρνουν τουλάχιστον το 70%.
Nα πανε να σκουπισουνε σκαλες ή σε σουπερ μαρκετ να δουλεψουν. Δεν το ξερουν πως ειμαι τα πραματα σαυτους τους κυκλους;;

Giorgos88

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Κριτικές
6
Like
285
Πόντοι
1
Nα πανε να σκουπισουνε σκαλες ή σε σουπερ μαρκετ να δουλεψουν. Δεν το ξερουν πως ειμαι τα πραματα σαυτους τους κυκλους;;
Πω πω μίσος για αυτές που αν δεν υπήρχαν θα τον είχες καταστρέψει από τη χρήση!

Mick7

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2024
Κριτικές
1
Like
117
Πόντοι
0
Η Αθηνά η βυζαρου που ήταν στα τρίδυμα πριν λίγο καιρό σταμάτησε; Ξέρει κανείς;

Mick7

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2024
Κριτικές
1
Like
117
Πόντοι
0
Πέρασμα προ καμία ώρας από τους δρόμους του έρωτα. Το επίπεδο είναι στα τάρταρα. Θα ενημερώσω για όσα θυμάμαι.

Ερημίτη, ειλικρινά δεν θυμάμαι ούτε μισή κοπέλα ήταν όλες τόσο αδιάφορες, μπήκα σε όλα όσα ήταν ανοιχτά. Μόνο στο πρώτο αριστερά ήταν μια Ρεμπέκα την οποία και θυμάμαι λόγω του ότι έχει αρκετό καιρό στην πόλη.

Λας Βεγκας: στο πρώτο Ιζαμπέλα ξανθιά με τατουάζ, στα άλλα δύο δύο αδιάφορες για τα γούστα μου.

Μινώταυρου: καρινα στο πόστο της, ακριβώς απέναντι στο ξύλινο δύο κοπέλες μια από Ρωσία κοντή με βυζια μεγάλα και μια Ουγγαρέζα ψιλό αδιάφορη.
Στα διπλανα από το ξύλινο στο μπροστά η γνωστή από το παρανταις Αλεξάνδρα λατίνα με πλαστικά τα πάντα και στο πίσω η νινα που ήταν στο παρανταις

Φρι χάουζ η Λιλιανα

Στα παρανταις κάτι λατινες και η Ιταλίδα ξανθιά μπιανκα

Φρίξου σεξ εντ δε σιτι η Άννα, δίπλα η καταλινα η οποία όπως ενημερώθηκα φεύγει σε κάνα δυο εβδομάδες. Πλέιμποϊ ή μπαστι Ουκρανέζα Αφροδίτη.

Black angels η ψιλή μιλφ σουζη

Στο Γκόλντεν λιπς η μαριζα η οποία έχει κάνει πέντε στρέμματα κωλο.

Βίλα πριβέ μια λατινα λούνα νομίζω και στο bad girls Αλεξάνδρα Κύπρια.

Κλειστο το μπελά ντονα

Κατάθεση πουθενά, γιατί ήθελα κάτι νέο και οι κοπέλες είτε δεν μου άρεσαν είτε τις έχω πάρει.

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
Επίσης θέλω να επιβεβαιώσω τον φίλο ARIS , πέρασμα πριν λίγες μέρες με Ναταλί , δεν ήταν η Ναταλί που ήξερα τόσο καιρό ήταν βιαστική με νεύρα , ισως κάτι να την απασχολεί απλά εγώ έφυγα λίγο ξενερωμένος και δε νομίζω να ξαναπάω.
Αυτα ειδα και γω το καλοκαιρι. Απο τοτε δεν ξαναπηγα...

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
Πω πω μίσος για αυτές που αν δεν υπήρχαν θα τον είχες καταστρέψει από τη χρήση!
Ευτυχως υπαρχουν και αυτες και παιρνεις κα συ ενα φραγκο. Αλιως θα την ειχες καταστρεψει απο τι πρωΐ μεχρι το βραδυ...ασε μας ρε φιλε!

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.966
Πόντοι
456
Πέρασμα προ καμία ώρας από τους δρόμους του έρωτα. Το επίπεδο είναι στα τάρταρα. Θα ενημερώσω για όσα θυμάμαι.

Ερημίτη, ειλικρινά δεν θυμάμαι ούτε μισή κοπέλα ήταν όλες τόσο αδιάφορες, μπήκα σε όλα όσα ήταν ανοιχτά. Μόνο στο πρώτο αριστερά ήταν μια Ρεμπέκα την οποία και θυμάμαι λόγω του ότι έχει αρκετό καιρό στην πόλη.

Λας Βεγκας: στο πρώτο Ιζαμπέλα ξανθιά με τατουάζ, στα άλλα δύο δύο αδιάφορες για τα γούστα μου.

Μινώταυρου: καρινα στο πόστο της, ακριβώς απέναντι στο ξύλινο δύο κοπέλες μια από Ρωσία κοντή με βυζια μεγάλα και μια Ουγγαρέζα ψιλό αδιάφορη.
Στα διπλανα από το ξύλινο στο μπροστά η γνωστή από το παρανταις Αλεξάνδρα λατίνα με πλαστικά τα πάντα και στο πίσω η νινα που ήταν στο παρανταις

Φρι χάουζ η Λιλιανα

Στα παρανταις κάτι λατινες και η Ιταλίδα ξανθιά μπιανκα

Φρίξου σεξ εντ δε σιτι η Άννα, δίπλα η καταλινα η οποία όπως ενημερώθηκα φεύγει σε κάνα δυο εβδομάδες. Πλέιμποϊ ή μπαστι Ουκρανέζα Αφροδίτη.

Black angels η ψιλή μιλφ σουζη

Στο Γκόλντεν λιπς η μαριζα η οποία έχει κάνει πέντε στρέμματα κωλο.

Βίλα πριβέ μια λατινα λούνα νομίζω και στο bad girls Αλεξάνδρα Κύπρια.

Κλειστο το μπελά ντονα

Κατάθεση πουθενά, γιατί ήθελα κάτι νέο και οι κοπέλες είτε δεν μου άρεσαν είτε τις έχω πάρει.
Μαρεσει που λες το επίπεδο στα τάρταρα κ συ ψάχνεις την Αθηνά....

Bboytt

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2022
Like
218
Πόντοι
20
Επισκεψη ρεντ ναιτ στη νατασα.
2 μετρα μουνι. Ωραια παρουσια.
Περασα με απλο. Οκ φιλοτιμη προσπαθεια.
Καλουτσικο τσιμπουκι.
Στησιμο στα 4 ζωρις κλεψιμο.
Καθαρη προσχαρη.
Περιμενα πατατα.
Δεν τα εκλαψα , τωρα αν θα ξαναπηγαινα θα πω πως ισως ναι δεδομενου της πρωινης καταστασης που δε νομιζω να εχει κατι πιο αξιολογο για μενα.

Hristos2

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2023
Like
52
Πόντοι
0
Γνωρίζει κανείς απόψε paradise αν έχει τίποτα καλό; δεν έχουν πρόγραμμα για όλα τα μαγαζιά.

Midnight24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2024
Κριτικές
6
Like
746
Πόντοι
301
Γνωρίζει κανείς απόψε paradise αν έχει τίποτα καλό; δεν έχουν πρόγραμμα για όλα τα μαγαζιά.
Κλειστά είναι. Υπάρχει τπτ καλό να προλάβω πριν τις 8 ή να πάω καρφί Αμαρυλλις για δοκιμη;

giamaris8

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2024
Like
110
Πόντοι
0
Επίσκεψη Αλεξάνδρα Κύπρια τίμια κατάθεση τσιμπουκι βαθύ κ υγρό δίχως βιασύνη,στον αγώνα τον έφαγε αδιαμαρτύρητα,δυνατή κωλαρα..οι μοντελοπνιχτες ας προσπεράσουν

venomvenom

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2024
Like
2
Πόντοι
0
η καρίνα στο παρελθόν μήπως δούλευε στα ξύλινα με άλλο όνομα?

Midnight24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2024
Κριτικές
6
Like
746
Πόντοι
301
Πέρασμα με απλο με Αμαρυλλίς πριν λίγο στο red diamond. Οκευ η κοπέλα έχει τρελό σωματάκι. Ωραίο στήθος κ ρώγα κ καλό κώλο. Καλούτσικη πίπα. Παρά πολύ καλό καβαλημα σαν να σε γαμαει μπρος πίσω. Ιεραποστολικο με τα ποδαράκια της να σε αγκαλιάζει κ καυλιαρικη κωλαρα στα τέσσερα. Δυνατές στροφές κνδν είπε όχι σε κάτι. Δάχτυλα μεσα και φιλιά εννοείται όχι. Επειδή πηδηξα κ πιο πριν δυσκολεύτηκα να χυσω. Την έβαλα να στέκεται δίπλα μ κ να παίζει το μουνακι της κ έχυσα με μαλάκια. Τι πρόσωπο είναι οκευ. Στις φωτο φαίνεται πιο νταρντανα αλλά είναι πετιτ. Ήταν λίγο βιαστική στο απλο. Τώρα σε πρόγραμμα λογικά θα ναι πιο χαλαρά από θέμα χρόνου. Overall καλό μουνακι για το παλμαρε. Σελίδα της δν βρήκα να γράψω κριτική.

Bill987

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2021
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
0
Παιδια περασε κανεις απο τα σπιτακια??η Καρινα δουλευει?

privatepilot

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2024
Like
20
Πόντοι
0
Επίσκεψη Αλεξάνδρα Κύπρια τίμια κατάθεση τσιμπουκι βαθύ κ υγρό δίχως βιασύνη,στον αγώνα τον έφαγε αδιαμαρτύρητα,δυνατή κωλαρα..οι μοντελοπνιχτες ας προσπεράσουν
Που είναι η Αλεξανδρα φίλε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom