GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.666
- Πόντοι
- 25.165
Και εσυ νομιζεις και εκει να ρωτησει θα βρει απαντηση?
Και εσυ νομιζεις και εκει να ρωτησει θα βρει απαντηση?
Δυστυχώς (ή ευτυχώς ανάλογα τα γούστα) όμως υπάρχει. Δεν θα την πρότεινα αλλά η Νίκη είχε τέτοιες τιμές...Και εσυ νομιζεις και εκει να ρωτησει θα βρει απαντηση?
Nα πανε να σκουπισουνε σκαλες ή σε σουπερ μαρκετ να δουλεψουν. Δεν το ξερουν πως ειμαι τα πραματα σαυτους τους κυκλους;;Είναι πάντως σοκαριστικό ότι οι κοπέλες (ή τουλάχιστον η συγκεκριμένη) παίρνουν μόνο το 40% του αντιτίμου. Αν βάλεις κάτω τα δεδομένα, κούραση, ρίσκο κλπ, θα έπρεπε να παίρνουν τουλάχιστον το 70%.
Πω πω μίσος για αυτές που αν δεν υπήρχαν θα τον είχες καταστρέψει από τη χρήση!Nα πανε να σκουπισουνε σκαλες ή σε σουπερ μαρκετ να δουλεψουν. Δεν το ξερουν πως ειμαι τα πραματα σαυτους τους κυκλους;;
Καλυτερα, θα γλυτωνα και τα λεφτα που δινει σε σενα...Πω πω μίσος για αυτές που αν δεν υπήρχαν θα τον είχες καταστρέψει από τη χρήση!
Αυτα ειδα και γω το καλοκαιρι. Απο τοτε δεν ξαναπηγα...Επίσης θέλω να επιβεβαιώσω τον φίλο ARIS , πέρασμα πριν λίγες μέρες με Ναταλί , δεν ήταν η Ναταλί που ήξερα τόσο καιρό ήταν βιαστική με νεύρα , ισως κάτι να την απασχολεί απλά εγώ έφυγα λίγο ξενερωμένος και δε νομίζω να ξαναπάω.
Τι να σεβαστει πουτανες ειναι και ο συνηγoρος της giorgos88.Βρε δεν πάει να γαμηθεί , άτομο που δεν σέβεται τα λεφτά που δίνουμε.
Ευτυχως υπαρχουν και αυτες και παιρνεις κα συ ενα φραγκο. Αλιως θα την ειχες καταστρεψει απο τι πρωΐ μεχρι το βραδυ...ασε μας ρε φιλε!Πω πω μίσος για αυτές που αν δεν υπήρχαν θα τον είχες καταστρέψει από τη χρήση!
τι την θες την χοντρη με τα σαπια δοντια...Η Αθηνά η βυζαρου που ήταν στα τρίδυμα πριν λίγο καιρό σταμάτησε; Ξέρει κανείς;
Μαρεσει που λες το επίπεδο στα τάρταρα κ συ ψάχνεις την Αθηνά....Πέρασμα προ καμία ώρας από τους δρόμους του έρωτα. Το επίπεδο είναι στα τάρταρα. Θα ενημερώσω για όσα θυμάμαι.
Ερημίτη, ειλικρινά δεν θυμάμαι ούτε μισή κοπέλα ήταν όλες τόσο αδιάφορες, μπήκα σε όλα όσα ήταν ανοιχτά. Μόνο στο πρώτο αριστερά ήταν μια Ρεμπέκα την οποία και θυμάμαι λόγω του ότι έχει αρκετό καιρό στην πόλη.
Λας Βεγκας: στο πρώτο Ιζαμπέλα ξανθιά με τατουάζ, στα άλλα δύο δύο αδιάφορες για τα γούστα μου.
Μινώταυρου: καρινα στο πόστο της, ακριβώς απέναντι στο ξύλινο δύο κοπέλες μια από Ρωσία κοντή με βυζια μεγάλα και μια Ουγγαρέζα ψιλό αδιάφορη.
Στα διπλανα από το ξύλινο στο μπροστά η γνωστή από το παρανταις Αλεξάνδρα λατίνα με πλαστικά τα πάντα και στο πίσω η νινα που ήταν στο παρανταις
Φρι χάουζ η Λιλιανα
Στα παρανταις κάτι λατινες και η Ιταλίδα ξανθιά μπιανκα
Φρίξου σεξ εντ δε σιτι η Άννα, δίπλα η καταλινα η οποία όπως ενημερώθηκα φεύγει σε κάνα δυο εβδομάδες. Πλέιμποϊ ή μπαστι Ουκρανέζα Αφροδίτη.
Black angels η ψιλή μιλφ σουζη
Στο Γκόλντεν λιπς η μαριζα η οποία έχει κάνει πέντε στρέμματα κωλο.
Βίλα πριβέ μια λατινα λούνα νομίζω και στο bad girls Αλεξάνδρα Κύπρια.
Κλειστο το μπελά ντονα
Κατάθεση πουθενά, γιατί ήθελα κάτι νέο και οι κοπέλες είτε δεν μου άρεσαν είτε τις έχω πάρει.
Κλειστά είναι. Υπάρχει τπτ καλό να προλάβω πριν τις 8 ή να πάω καρφί Αμαρυλλις για δοκιμη;Γνωρίζει κανείς απόψε paradise αν έχει τίποτα καλό; δεν έχουν πρόγραμμα για όλα τα μαγαζιά.
Που είναι η Αλεξανδρα φίλε?Επίσκεψη Αλεξάνδρα Κύπρια τίμια κατάθεση τσιμπουκι βαθύ κ υγρό δίχως βιασύνη,στον αγώνα τον έφαγε αδιαμαρτύρητα,δυνατή κωλαρα..οι μοντελοπνιχτες ας προσπεράσουν