bdsm72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.287
- Πόντοι
- 201
Ω ρε φίλε, τι μου θύμησες τώρα...μεσα δουλευε η θρυλικη αρχοντογυναικα Σαρα...που με μυησε στα μονοπατια της πληρωμενης ιδωνης.!!!
Ω ρε φίλε, τι μου θύμησες τώρα...μεσα δουλευε η θρυλικη αρχοντογυναικα Σαρα...που με μυησε στα μονοπατια της πληρωμενης ιδωνης.!!!
Βρε δεν πάει να γαμηθεί , άτομο που δεν σέβεται τα λεφτά που δίνουμε.Πέρασα χθες από το Godiva και το στανταράκι μου τη Ναταλί. Μου επιβεβαίωσε ότι σταματάει τέλος του μήνα. Δεν ξέρει, λέει, ακόμη τι θα κάνει στη συνέχεια, σίγουρα όμως δε θα δουλέψει καθόλου για τουλάχιστον ένα μήνα.
Με τις μαλακίες που σου είπε, ένα δίκιο το έχεις.Βρε δεν πάει να γαμηθεί , άτομο που δεν σέβεται τα λεφτά που δίνουμε.
το κουδουνατο πιο ητανεΠαμε αλλη ερωτηση: Ποιο ηταν το αλουμινατο;
Καμια βιζιτα εδω για σπιτι υπαρχει με 30€;Όντως έτσι είναι δυστυχώς!
εσυ εισαι αμεα για βραβειοΚαμια βιζιτα εδω για σπιτι υπαρχει με 30€;
Από εκεί Μαντζαρου14 έκανε πρεμιέρα η γνωστή σε όλους μας και μη εξαιρεταία GalinovaTo ρουλια ηταν σε οροφο, με μεγαλο σαλονι υποδοχης, μεσα στην χλιδα της εποχης, δουλευε μια ψιλη 2μετρη Ελινα που σου επεφτε το σαγονι οταν την εβλεπες, υπηρχαν υποψιες οτι ηταν αγορακι παλια, αλλα ηταν μουναρα, δεν υπαρχουν τετοιες τωρα. Ισογειο ηταν ακριβως διπλα το Μαντζαρου 14, λες εκεινο να λεγαμε διαστημοπλοιο.?? Γιατι τα φωτα πηγαινανε και στην γωνια, πανω στο μπαλκονι ειχε κατι σαν βαρελι.?? τωρα που βλεπω στις φωτογραφιες, μεσα δουλευε η θρυλικη αρχοντογυναικα Σαρα...που με μυησε στα μονοπατια της πληρωμενης ιδωνης.!!!
Βαλε κατι ποιο δυσκολο, αυτο το ξερουν και οι πετρες, πχ τι ειχε μεσα στο σαλονι το αλουμινατο,
To ρουλια ηταν σε οροφο, με μεγαλο σαλονι υποδοχης, μεσα στην χλιδα της εποχης, δουλευε μια ψιλη 2μετρη Ελινα που σου επεφτε το σαγονι οταν την εβλεπες, υπηρχαν υποψιες οτι ηταν αγορακι παλια, αλλα ηταν μουναρα, δεν υπαρχουν τετοιες τωρα. Ισογειο ηταν ακριβως διπλα το Μαντζαρου 14, λες εκεινο να λεγαμε διαστημοπλοιο.?? Γιατι τα φωτα πηγαινανε και στην γωνια, πανω στο μπαλκονι ειχε κατι σαν βαρελι.?? τωρα που βλεπω στις φωτογραφιες, μεσα δουλευε η θρυλικη αρχοντογυναικα Σαρα...που με μυησε στα μονοπατια της πληρωμενης ιδωνης.!!!
Βαλε κατι ποιο δυσκολο, αυτο το ξερουν και οι πετρες, πχ τι ειχε μεσα στο σαλονι το αλουμινατο,
Από εκεί Μαντζαρου14 ξεκίνησε η γνωστή σε όλους μας και μη εξαιρεταία GalinovaTo ρουλια ηταν σε οροφο, με μεγαλο σαλονι υποδοχης, μεσα στην χλιδα της εποχης, δουλευε μια ψιλη 2μετρη Ελινα που σου επεφτε το σαγονι οταν την εβλεπες, υπηρχαν υποψιες οτι ηταν αγορακι παλια, αλλα ηταν μουναρα, δεν υπαρχουν τετοιες τωρα. Ισογειο ηταν ακριβως διπλα το Μαντζαρου 14, λες εκεινο να λεγαμε διαστημοπλοιο.?? Γιατι τα φωτα πηγαινανε και στην γωνια, πανω στο μπαλκονι ειχε κατι σαν βαρελι.?? τωρα που βλεπω στις φωτογραφιες, μεσα δουλευε η θρυλικη αρχοντογυναικα Σαρα...που με μυησε στα μονοπατια της πληρωμενης ιδωνης.!!!
Χόρτασε χρήμα η μεγαλοκοπέλα μας βλέπεις…Βρε δεν πάει να γαμηθεί , άτομο που δεν σέβεται τα λεφτά που δίνουμε.
Για κουβαρντοπαιδο σε κοβω.Καμια βιζιτα εδω για σπιτι υπαρχει με 30€;
Πω ρε φίλε! Ελίνα, τι μου θύμησες, ήμουν πιτσιρικάς τότε, όποτε έβρισκα λεφτά πήγαινα για κατάθεση, τώρα θα τα έτρωγα όλα εκεί. Νομίζω ότι ήταν Ελληνοαμερικανίδα, και είχε περάσει και από Ολλανδία πρωτύτερα. Όντως μούναρος!To ρουλια ηταν σε οροφο, με μεγαλο σαλονι υποδοχης, μεσα στην χλιδα της εποχης, δουλευε μια ψιλη 2μετρη Ελινα που σου επεφτε το σαγονι οταν την εβλεπες, υπηρχαν υποψιες οτι ηταν αγορακι παλια, αλλα ηταν μουναρα, δεν υπαρχουν τετοιες τωρα. Ισογειο ηταν ακριβως διπλα το Μαντζαρου 14, λες εκεινο να λεγαμε διαστημοπλοιο.?? Γιατι τα φωτα πηγαινανε και στην γωνια, πανω στο μπαλκονι ειχε κατι σαν βαρελι.?? τωρα που βλεπω στις φωτογραφιες, μεσα δουλευε η θρυλικη αρχοντογυναικα Σαρα...που με μυησε στα μονοπατια της πληρωμενης ιδωνης.!!!
Εμ άμα ρωτάει ο καθένας πού περνάει μέσα και πρέπει να δίνει συνέχεια απάντηση Ε δεν θα αντέξει , λογικό δεν είναινα φοβάσαι δηλαδή να κάνεις μια ερώτηση... εκεί φτάσαμε
Εγω περασα αλλα βαρεθηκα να κατεβω.Έχουμε κανέναν φίλο στα σπιτάκια να μας δώσει ενημέρωση; Καμία βυζαρου δουλεύει σήμερα; Ψήνομαι να κατέβω μια τσάρκα
Ναι αμα συνεχισεις το δρομο μετα το τσιρκο που λεμε, στα αριστερα σου ειναι το γηπεδο και αμα συνεχισεις ακομα 400-500 μ. εχει και στρατοπεδο παλι στα αριστερα σου.Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Γηπεδο Θερμαικου; Εδω με πιανεις αδιαβαστο
ρώτα εδώ :Καμια βιζιτα εδω για σπιτι υπαρχει με 30€;
Tην Μπιανκα το Ρουμανακι λες. Την πηρα προσφατα αναλ, αφου ειχα φαει χ για κωλαρακι απο την Μιλενα του γραφειου και ηθελα απεγνωσμενα κωλο. Την ειχα πετυχει καποτε σε τσαρκα και ο πετιτ σωματοτυπος σε συνδιασμο με αναλ μου ειχε καρφωθει στο μυαλο. Τιμια, στηθηκε να τον φαει κατευθειαν απο κωλο μετα το τσιμπουκι, με αφησε να μπω βαθια και το τελος ηρθε γρηγορα. Με δεδομενο οτι απο τα εσκορτ συνηθως τρωω αρνηση για κωλαρακι την θεωρω αξια κουλουρτζουΓειά σας παιδιά προχτές βραδάκι περίπου 9.30 πέρασα διπλα από το στούντιο της καρινας το γωνιακό, βγήκε ένα κοριτσάκι με ένα κολαρακι μούρλια, 30 με είπε απλό και 80 πρωκτικο, αλλά 2ιχε 1 ώρα πρόγραμμα δυστυχώς δεν μπορούσα να περιμένω και έφυγα, επειδή μαρεσε αδύνατο γλυκό και ομορφο θα ξαναπεράσω και θα ενημερώσω..
Και εσυ νομιζεις και εκει να ρωτησει θα βρει απαντηση?