Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (0 μέλη και 51 επισκέπτες)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Ναι αλλα δεν ηταν σε οροφο, ισογειο ηταν. Απλα τα φωτακια ηταν ψηλα
To ρουλια ηταν σε οροφο, με μεγαλο σαλονι υποδοχης, μεσα στην χλιδα της εποχης, δουλευε μια ψιλη 2μετρη Ελινα που σου επεφτε το σαγονι οταν την εβλεπες, υπηρχαν υποψιες οτι ηταν αγορακι παλια, αλλα ηταν μουναρα, δεν υπαρχουν τετοιες τωρα. Ισογειο ηταν ακριβως διπλα το Μαντζαρου 14, λες εκεινο να λεγαμε διαστημοπλοιο.?? Γιατι τα φωτα πηγαινανε και στην γωνια, πανω στο μπαλκονι ειχε κατι σαν βαρελι.?? τωρα που βλεπω στις φωτογραφιες, μεσα δουλευε η θρυλικη αρχοντογυναικα Σαρα...που με μυησε στα μονοπατια της πληρωμενης ιδωνης.!!! :rockon:

2394_Mantzarou14_1289291577.jpg

Παμε αλλη ερωτηση: Ποιο ηταν το αλουμινατο;
Βαλε κατι ποιο δυσκολο, αυτο το ξερουν και οι πετρες, πχ τι ειχε μεσα στο σαλονι το αλουμινατο,

Τελευταία τροποποίηση:

ntines85

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα..η Μιρέλα ξέρετε αν δουλεύει ακόμα...?
Γιατί την έβγαλαν από το site..

bdsm72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2021
Κριτικές
1
Like
1.192
Πόντοι
201
Πέρασα χθες από το Godiva και το στανταράκι μου τη Ναταλί. Μου επιβεβαίωσε ότι σταματάει τέλος του μήνα. Δεν ξέρει, λέει, ακόμη τι θα κάνει στη συνέχεια, σίγουρα όμως δε θα δουλέψει καθόλου για τουλάχιστον ένα μήνα.

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
2.776
Πόντοι
456
Πέρασα χθες από το Godiva και το στανταράκι μου τη Ναταλί. Μου επιβεβαίωσε ότι σταματάει τέλος του μήνα. Δεν ξέρει, λέει, ακόμη τι θα κάνει στη συνέχεια, σίγουρα όμως δε θα δουλέψει καθόλου για τουλάχιστον ένα μήνα.
Βρε δεν πάει να γαμηθεί , άτομο που δεν σέβεται τα λεφτά που δίνουμε.

ollandos3

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Like
12
Πόντοι
6
To ρουλια ηταν σε οροφο, με μεγαλο σαλονι υποδοχης, μεσα στην χλιδα της εποχης, δουλευε μια ψιλη 2μετρη Ελινα που σου επεφτε το σαγονι οταν την εβλεπες, υπηρχαν υποψιες οτι ηταν αγορακι παλια, αλλα ηταν μουναρα, δεν υπαρχουν τετοιες τωρα. Ισογειο ηταν ακριβως διπλα το Μαντζαρου 14, λες εκεινο να λεγαμε διαστημοπλοιο.?? Γιατι τα φωτα πηγαινανε και στην γωνια, πανω στο μπαλκονι ειχε κατι σαν βαρελι.?? τωρα που βλεπω στις φωτογραφιες, μεσα δουλευε η θρυλικη αρχοντογυναικα Σαρα...που με μυησε στα μονοπατια της πληρωμενης ιδωνης.!!! :rockon:

Βαλε κατι ποιο δυσκολο, αυτο το ξερουν και οι πετρες, πχ τι ειχε μεσα στο σαλονι το αλουμινατο,
Από εκεί Μαντζαρου14 έκανε πρεμιέρα η γνωστή σε όλους μας και μη εξαιρεταία Galinova

Από εκεί Μαντζαρου14 ξεκίνησε η γνωστή σε όλους μας και μη εξαιρεταία Galinova

Ckramer

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2013
Κριτικές
25
Like
123
Πόντοι
10

Πω ρε φίλε! Ελίνα, τι μου θύμησες, ήμουν πιτσιρικάς τότε, όποτε έβρισκα λεφτά πήγαινα για κατάθεση, τώρα θα τα έτρωγα όλα εκεί. Νομίζω ότι ήταν Ελληνοαμερικανίδα, και είχε περάσει και από Ολλανδία πρωτύτερα. Όντως μούναρος!

777F

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2016
Κριτικές
14
Like
594
Πόντοι
311
να φοβάσαι δηλαδή να κάνεις μια ερώτηση... εκεί φτάσαμε
Εμ άμα ρωτάει ο καθένας πού περνάει μέσα και πρέπει να δίνει συνέχεια απάντηση Ε δεν θα αντέξει , λογικό δεν είναι

Road23

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
0
Πόντοι
0
Υπάρχει καμία μαύρη τώρα Θεσσαλονίκη, ανεβαίνω από βδομάδα και θέλω να ξεδωσω, όχι η Άναμπελ από στούντιο παραντισε

Mick7

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2024
Κριτικές
1
Like
119
Πόντοι
0
Έχουμε κανέναν φίλο στα σπιτάκια να μας δώσει ενημέρωση; Καμία βυζαρου δουλεύει σήμερα; Ψήνομαι να κατέβω μια τσάρκα

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.141
Πόντοι
3.346
Έχουμε κανέναν φίλο στα σπιτάκια να μας δώσει ενημέρωση; Καμία βυζαρου δουλεύει σήμερα; Ψήνομαι να κατέβω μια τσάρκα
Εγω περασα αλλα βαρεθηκα να κατεβω.
Ειδα ομως καμια 20αρια πιτσιρικια αγορια και κοριτσια, μαλλον γυμνασιοπαιδα να περανε μαζι με τους καθηγητες εξω απο το γκοτιβα. Γελουσαν τα κοριτσια και δειχναν τα ρδελα.. τωρα η χαθηκαν η εχουν κανα πουτανιαρη δασκαλο.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.141
Πόντοι
3.346
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Γηπεδο Θερμαικου; Εδω με πιανεις αδιαβαστο
Ναι αμα συνεχισεις το δρομο μετα το τσιρκο που λεμε, στα αριστερα σου ειναι το γηπεδο και αμα συνεχισεις ακομα 400-500 μ. εχει και στρατοπεδο παλι στα αριστερα σου.

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
2.037
Πόντοι
446
Γειά σας παιδιά προχτές βραδάκι περίπου 9.30 πέρασα διπλα από το στούντιο της καρινας το γωνιακό, βγήκε ένα κοριτσάκι με ένα κολαρακι μούρλια, 30 με είπε απλό και 80 πρωκτικο, αλλά 2ιχε 1 ώρα πρόγραμμα δυστυχώς δεν μπορούσα να περιμένω και έφυγα, επειδή μαρεσε αδύνατο γλυκό και ομορφο θα ξαναπεράσω και θα ενημερώσω..
Tην Μπιανκα το Ρουμανακι λες. Την πηρα προσφατα αναλ, αφου ειχα φαει χ για κωλαρακι απο την Μιλενα του γραφειου και ηθελα απεγνωσμενα κωλο. Την ειχα πετυχει καποτε σε τσαρκα και ο πετιτ σωματοτυπος σε συνδιασμο με αναλ μου ειχε καρφωθει στο μυαλο. Τιμια, στηθηκε να τον φαει κατευθειαν απο κωλο μετα το τσιμπουκι, με αφησε να μπω βαθια και το τελος ηρθε γρηγορα. Με δεδομενο οτι απο τα εσκορτ συνηθως τρωω αρνηση για κωλαρακι την θεωρω αξια κουλουρτζου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom