Μόλις πέταξα 40 ευρώ στο καλάθι των αχρείστων. Πήγα καυλώμένος μεσημεριάτικα και αφου πέρασα απο το Poison βλέπω μια Σοφία καμιά 5-10 κιλά πιο πάνω απο τις φώτο στο ιν καλ το σαιτ. Δίπλα στο σεξ εντ δε σιτι μια αννα πολυ μπαμπάτσικη οχι για τα γούστα μου και έιχα σκάσει ήθελα μια αδύνατη. Περνάω απο το μπελαρους βλέπω μια αδύνατη καρολίνα, λεω θα περάσω ποσο χάλια να είναι;;;;;; Λοιπόν για πρώτη φορά στην καριέρα μου δεν μου πήραν πίπα! Έδωσα 40 ευρώ μπαίνει κάθεται 1 μέτρο μακριά, δεν μπορούσα να ποιάσω κώλο πάει να βάλει τζελ πάνω στον πεσμένο πούτσο μου, τι λέω τι κάνεις , μου λεει no english. Την δείχνω την καποτα. Βάζει καποτα το κουνάει 2-3 φορές ξανα το μπουκάλι με το τζελ το αδειάζει πανω στο πουλί μου ειχα γίνει μουνί απο το πολύ ζελε, ανεβαίνει πάνω, πίπα ούτε καν, κόντεψε να μου τον λιώσει. Εγω ειχα ξενερώσει δεν πρόκειται να τελίωνα, την λέω γυρνα αλλιως, λεει no english, ε την ποιανω μια την γυρναω παω να μπω, τζελ παντου δεν ενιωθα τιποτα.... ε σηκωνομαι μια λεω την κανω, αρχισε τα περκε στα ισπανικα, αρχισαμε την νοηματικη. Σκατά. Τζαμπα τα 40.