η μαιρούλα τα κοψε τα μαλια εχει κοντο αγορε μαλλι απο ποτε εχεισ να πασ ρε φιλε?
deker μετεξετασταιος γρηγορα
απο ποτε ρε εχεις να πας
δεν πας καθε δευτερα τεταρτη παρασκευη?
θα μεινεις απο απουσιες λεμε
η μαιρούλα τα κοψε τα μαλια εχει κοντο αγορε μαλλι απο ποτε εχεισ να πασ ρε φιλε?
τουλαχιστον 3 φορες τη βδομαδα τι σκατα μπουρδελιαρηδες ειμαστε ρεεdeker μετεξετασταιος γρηγορα
απο ποτε ρε εχεις να πας
δεν πας καθε δευτερα τεταρτη παρασκευη?
θα μεινεις απο απουσιες λεμε
τι να παω να κανω στο βαρδαρη ρε φιλε με ολους τους αλβανους?η μαιρούλα τα κοψε τα μαλια εχει κοντο αγορε μαλλι απο ποτε εχεισ να πασ ρε φιλε?
καρατζαφερης?? μια βολτα σημερα απο ματζαρου για σαρα ,, παω στο τερμα ειναι μια ναντια ξανθια στηθος μετριο σωμα μετριο προς αφρατο και γενικα ολα μετρια για τα γουστα μου,, παω στο επομενο 14 πρωιν 10 και ειναι η λαουρα μια σχιστοματα βραζιλιανα με μανα απο εγυπτο κλαιν μαιν, εκανα το λα8ος και μπηκα, σε τεσεραμιση λεπτα την εκανε κιολας, πιστευω απου την δω δεν 8α ξανα ασχολει8ω,, και δεν ειχα και λεφτα να παω στο επομενο που που φενετε απτο παρκινκ του σιτι,, εκει μαλλον 8α ηταν η σαρα αλλα εκανα τη μλκ νοριτερα , και οι μλκς πληρονωντε,, εκει ειναι η σαρα?? στο πρωτο??τι να παω να κανω στο βαρδαρη ρε φιλε με ολους τους αλβανους?
ρε αυτο το αυταρχικοΚαταθεση χθες βραδυ στην Κατεχακη,στην Βικυ.νεαρη Ουκρανη,πολυ ομορφη ξανθια με μεγαλα βυζακια και τρυφερο δερμα.την πηρα για 50ε με γυμνο τσιμπουκι,το οποιο κανει καταπληκτικα!!Στα μειον της ειναι οτι την ωρα που τη γαμας ειναι καπως ανεκφραστη.νομιζω αξιζει μια καταθεση απο οσους δεν δοκιμασατε.Επισης για οσους ενδιαφερονται,η Νταϊανα που δουλευει βραδια στο αλουμινατο,κανει αυταρχικο για 70ε και κωλαρακι στα 130ε
σε βαζει δαχτυλο;
η Χριστινα στη Φριξου τι λεει παιδες, την εχει παρει κανεις?
οποιος παει να εχει και βηταμηνεςνα την δωσει ,εξω στο σαλονι να ενεργεισουν πρωτσ,και μεσα να προσεχει μη του μεινει στα χερια χχ χχχ χχ !!!! ειναι αυτη απο κοροβαγκυ η ψηλη ξανθια με τα βιδωτα βυζια??Εχει να ρίξει κατι 12ωρα και 17ωρα αυτές τις μερες που πολύ φοβάμαι πως αυτό θα εχει επίπτωση στις υπηρεσίες της…
Ψεύτης να βγω αλλα δεν θα μου φανει παράξενο να διαβάσω παράπονα τις επόμενες μερες …
Μα από της 12 το μεσημέρι μεχρι της 5 το πρωί;;;
Είναι τρελοί οι ανθρωποι;;;
ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ 22-06 ΕΩΣ 28-06-2009
ΔΕ
10.00-19.00
ΦΡΙΞΟΥ 9
ΤΡ
10.00-19.00 ΦΡΙΞΟΥ 9
ΤΕ
10.00-19.00 ΦΡΙΞΟΥ 9
ΠΕ 10.00-19.00 ΦΡΙΞΟΥ 9
ΠΑ
12.00-05.00 ΦΡΙΞΟΥ 9
ΣΑ
12.00-05.00 ΦΡΙΞΟΥ 9
ΚΥ
12.00-05.00 ΦΡΙΞΟΥ 9
Οχι ,η Χριστίνα από Κοροβάγκου δουλεύει στην Κεφαλληνίας (δεν ξέρω αν δουλεύει όλες τις μέρες)ειναι αυτη απο κοροβαγκυ η ψηλη ξανθια με τα βιδωτα βυζια??
πηγαινε πιο πισω κ διαβασε τις κριτικες.τα εχουμε πει τις τελευταιες μερες 15 φορες για την χριστιναη Χριστινα στη Φριξου τι λεει παιδες, την εχει παρει κανεις?
προς μυλο πλευρα με ελαχιστες εξαιρεσεις ολα ειναι καθαρα κ δεν εχει τον κοσμο που εχει ο βαρδαρης φιλεΦίλε deker ποιες περιοχές είναι όσο γίνεται να τις πούμε καθαρές;
Kάποια καθαρά μαγαζιά να μου προτείνεις;
Σε βλέπω ψαγμένο!!! ;)
και που ξερεις ποιος τη γαμουσε πριν απο σενα τη πουτανα
καλα ρε να μας τρελανεις θελεις