Trelo Agori
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2006
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
αυτη η σαρα με τα μεγαλο στη8ος η καλη..που ειπαμε που το δινει??ματζαρου 14 βραδυ??
Nομίζω Μαντζαρου 1 πρωι
αυτη η σαρα με τα μεγαλο στη8ος η καλη..που ειπαμε που το δινει??ματζαρου 14 βραδυ??
στο ερως στον βαρδαρη λεωΜπορεί να λές την Μιλάνα, ντάξει κάλη είναι όχι για τρέλα όμως.. Εμφανισιακά μιλάμε για performance δεν έχω ιδέα.
στο ερως στον βαρδαρη λεω
καινουργιο ειναι λενε
για αυτο ρωτησα και εγω,γιατι το συγκεκριμενο κοκκινοσπιτο δεν φημιζετε για τις καλες πορνεςΏρες, μέρες και αδρή περιγραφή πιστεύω θα βοήθαγε! Την απόλαυσε ο φιλαράκος?
για αυτο ρωτησα και εγω,γιατι το συγκεκριμενο κοκκινοσπιτο δεν φημιζετε για τις καλες πορνες
ναι ο φιλος μου την εφαγε, αλλα το μονο που μου ειπε ειναι οτι ειναι ενα φανταστικο κουτσικο ξανθο
το βραδυ εχθες πηγε
αυτη που ειχε δουλεψει σε αυτο δηλαδη μαπε ολε;Άντε μωρε και μας τρόμαξες!!! (με την καλή έννοια!)
Η γνωστή κοντοπούτανη ελληνίδα (?) που δεν θυμάμαι το όνομά της είναι!
Την είχα πάρει 2 φορές στο ανορθόγραφο παλιότερα με ΠΟΛΥ ΜΕΤΡΙΕΣ εως κακές εντυπώσεις. Οι περισσότεροι την λατρεύουν
Άντε μωρε και μας τρόμαξες!!! (με την καλή έννοια!)
Η γνωστή κοντοπούτανη ελληνίδα (?) που δεν θυμάμαι το όνομά της είναι!
Την είχα πάρει 2 φορές στο ανορθόγραφο παλιότερα με ΠΟΛΥ ΜΕΤΡΙΕΣ εως κακές εντυπώσεις. Οι περισσότεροι την λατρεύουν
αν λετε για την Κελλυ ειναι καλη αλλα ως εκεικαι το όνομα αυτής ... Κέλλυ!!!
Αυτή αφού έχει ψευτικα! Δεν μετρανε. :o
Γιατί δεν δοκιμάζεις τη μισέλ? βραδινή έναντι ανορθόγραφου με τιτανοτεράστιες βυζάρες, μπόλικα πιασίματα αλλά και ... μύτρα ταχύτητας!!! εμένα δεν με κάνει αλλά άλλο εγώ, άλλο εσυ
Εντάξει ,γούστα είναι αυτά.ΒΒS απογοητεύτηκα πάρα πολύ, η Μόνικα που έλεγες είναι κοντούλα γεματοαφρατούλα και με κοιμισμένη φάτσα.. :S
Προφάνως έχουμε πολύ διαφορετικό γούστο.
καλο μωρο,χριστινα στο ονομα,κοντο μαλλακι μετριο βυζακι ωραιο κωλαρακι.