polymprizos
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2017
- Like
- 211
- Πόντοι
- 21
βγηκε ξαναεπεστρεψε μετα σε δικο της χωρο .τωρα που ειναι????Είχε βγει στη Γιαννιτσών μετά
βγηκε ξαναεπεστρεψε μετα σε δικο της χωρο .τωρα που ειναι????Είχε βγει στη Γιαννιτσών μετά
Σε καμιά λέσχη συνταξιούχων ίσως?βγηκε ξαναεπεστρεψε μετα σε δικο της χωρο .τωρα που ειναι????
Σίγουρα, θα σου πω πολλές περιπτώσεις που αν ειχανε μείνει μέχρι τώρα θα ειχανε μείνει αξέχαστες.... Η Εμμανουέλα η πατρινη (αλβανιδα), η Όλγα από το Βαρδάρη, η ζανετ η Γερμανίδα (ειδικά για Γερμανίδα) η Σάρα /Ζανα η Ρωσίδα, όλες αυτές βγάζανε γούστα.... Αλλά το θέμα δεν είναι αυτό.Η Ειρήνη και η Νικόλ δουλεύουν 12 χρόνια τώρα συνεχόμενα... κάτι λέει αυτό.
Δε θυμάμαι σε αυτά τα 12 χρόνια πολλές κοπέλες κάτω των 30 που να είχαν τα προσόντα να ανταγωνιστούν αυτές τις 2 σε απόδοση...κι εγώ γάμησα κάποια νέα όμορφα μουνάκια αυτά τα 12 χρόνια αλλά δε τα θυμάμαι καν...τη Νικόλ γιατί θα τη θυμάμαι για πάντα άσχετα που ξεκόψαμε?... κάποια εξήγηση θα υπάρχει
Από τα καλύτερα χυσιματα που έχω κάνει. Η Εμμανουέλα ήταν μάστορας την πίπα. Αχαχα......Γιατί η θρυλική Εμμανουέλα στην Νικ ουρανού 28 τέρμα κάτω γωνία δίπλα στης ειρήνης; Τέτοια πιπα ποτε ξανά ΟΛΟ ΜΕΣΑ plus χύνω μεσα
Η ποιο σωστη προσεγγιση εμφανησιακα ειναι οτι μοιαζει ή ισως ηταν αδερφη της Χρυσας Ρωπα
Ναι δε διαφωνώ σε αυτό που λες αλλά με βάζεις στον πειρασμό να αναρωτηθώ...η Μιρέλα όταν γίνει 50 χρονών θα πιάσει ποτέ σε απόδοση την Ειρήνη ή τη θεία Μόνικα ή την Νάταλι??... ούτε με σφαίρεςΕιναι λογικό μετά από κάποια φάση αφού η ποιότητα της εμφάνισης σου πέφτει, θα πρέπει να ανεβάσεις την ποιότητα των υπηρεσιών σου.... Φαντάσου για παράδειγμα την Μιρελα, να είχε υπηρεσίες Ειρήνης, θα γινόταν κάθε μέρα της πού... ας το κάγκελο....
Δεν ειναι απόλυτο ακριβώς... Οπότε καταλαβαίνεις πως η Μιρελα σε μερικά χρόνια (προσωπικά πιστεύω πως θα σταματήσει πριν φτάσει τα 50)Ναι δε διαφωνώ σε αυτό που λες αλλά με βάζεις στον πειρασμό να αναρωτηθώ...η Μιρέλα όταν γίνει 50 χρονών θα πιάσει ποτέ σε απόδοση την Ειρήνη ή τη θεία Μόνικα ή την Νάταλι??... ούτε με σφαίρες
Η πουτανιά πρέπει να είναι και λίγο έμφυτη, υπήρξαν και πιτσιρίκες εμφανίσιμες που ήταν πουταναρες από την πρώτη ώρα και υπήρξαν και εμφανίσιμες μιλφαρες που ήταν αδιάφορες...
Σαν πρόχειρα παραδείγματα μου έρχονται τώρα στο μυαλό πχ η Σιμονα και η Λάουρα στο Βαρδάρη...η Έμμα φυσικά που ήταν νέα αλλά όχι τόσο εμφανίσιμη και αντίστοιχα στην κατηγορία μιλφ μου έρχεται στο μυαλό ας πούμε η Τζάστιν η Ολλανδή, γυναικάρα μεν τυπικότατη δε.... και σίγουρα και άλλες τέτοιες περιπτώσεις.
Άρα τίποτα δεν είναι απόλυτο
Μην ασχολείσαι με τον καραγκιόζη!Θέλει να τον κατουραει η θείτσα που έγραψε κ ο Alfie! . Είναι κ βλαξ που έβαλε κ ψηφοφορία για κλείδωμα θρεντ μόνο για μέλη κ ο Φακι του εξήγησε ότι είναι ανέφικτο.Γελαν κ οι πέτρες!Ποια κοπελα μαυρισαμε? Επειδη την χαρακτηρισε καποιος χομπιτ μια κοπελα , την μαυρισε? Δεν σε πιανω.
Εδω ειναι σαιτ για να γραφουμε χαρακτηρισμους για κοπελες αμα δεν σου αρεσει να μην διαβαζεις και να μην ειρωνευεσαι αλλα μελη.
Άλλαξε το όνομα σου σε topvlakas θα σου πάει περισσότερο.Μην ασχολείσαι με τον καραγκιόζη!Θέλει να τον κατουραει η θείτσα που έγραψε κ ο Alfie! . Είναι κ βλαξ που έβαλε κ ψηφοφορία για κλείδωμα θρεντ μόνο για μέλη κ ο Φακι του εξήγησε ότι είναι ανέφικτο.Γελαν κ οι πέτρες!
Εσυ πιστευε οτι η πουτανα χυνει για την παρτυ σου και ασε το νικ του topscorer.Άλλαξε το όνομα σου σε topvlakas θα σου πάει περισσότερο.
Εσύ βρες πρώτα που πέφτει η Νικ. Ουρανού και μετά έλα να γράψεις και κανένα μύνημαΕσυ πιστευε οτι η πουτανα χυνει για την παρτυ σου και ασε το νικ του topscorer.
Bγαλε εσύ το Dewars και βαλε μια moet και κάτσε πάνω σαν την Τζουλια!Άλλαξε το όνομα σου σε topvlakas θα σου πάει περισσότερο.
Κάτι θα ξέρεις από καθίσματα...Bγαλε εσύ το Dewars και βαλε μια moet και κάτσε πάνω σαν την Τζουλια!
Εσύ βρες πρώτα που πέφτει η Νικ. Ουρανού και μετά έλα να γράψεις και κανένα μύνημα
Γιατι δεν την εδιωξες ρε τυπε με το καλημερα να παρεις τα λεφτα σου πισω, εισαι ηρωας που μπορεσες να λειτουργισεις μετα με τετοια ατακα που σου πεταξε.Καλησπέρα θα ηθελα να πω και εγώ την εμπειρία μου από Πέτρου ερημίτη αριστερά από το Medusa μιας και η μιρελα δεν δούλευε σήμερα! Πέρασα λοιπόν με την Αναστασία με το που άνοιξε την πόρτα η πρώτη κουβέντα που είπε ήταν you have 10 minutes to finish or I leave λέω από μέσα μου μάλιστα δεν ξεκινάμε καλά ! Στα του αγώνα πίπα αεράτη πάω να την πιάσω τον κωλο don’t touch my ass άρχισα να ξενερώνω, και λέω κρίμα είναι να δώσω πάλι λεφτά και να μην τελειώσω καν βάζω που λέτε τα δυνατά μου και σηκώνετε κάπως αξιοπρεπές το εργαλείο και την λέω γυρνά στα 4 έχω να πω ότι πρώτη φορά στην ζωή μου είδα τέτοιο στήσιμο έκατσε σαν ανάπηρη ώστε να μην μπορώ να βάλω το εργαλείο μου στο μουνι της.
Έχετε το νου σας που δίνεται τα λεφτά σας !! Επίσης της φέρθηκα παρά πολύ όμορφα ήμουν μπανιαρισμενος και μοσχοβολουσα αρώματα!! Δεν θα ξανά πάω!
Κάθομαι κ σε χεζω λιγε!Κάτι θα ξέρεις από καθίσματα...
Έτσι που έχεις κάνει την σούφρα σου φυσικό είναι να σου φεύγουνΚάθομαι κ σε χεζω λιγε!
Διότι το έχω κάνει φιλος και δεν τα πήρα ποτέ δύστυχος !!Γιατι δεν την εδιωξες ρε τυπε με το καλημερα να παρεις τα λεφτα σου πισω, εισαι ηρωας που μπορεσες να λειτουργισεις μετα με τετοια ατακα που σου πεταξε.