Σήμερα είπα επιτέλους να πάω να συναντήσω και εγώ την Ναταλία για να δω πόσο μπαζο είναι όπως προαναφέρθηκε.
Το συμπέρασμα είναι ,αν και δεν ήθελα να γράψω δημόσια αλλά δεν μπορώ μετά από ότι προηγήθηκε,ότι τελικά μερικοί εδώ μέσα είναι μεγάλοι καραγκιοζηδες και χωρίς εικόνα και εμπειρία γράφουν μαλακίες για να μαυρίσουν πραγματικά κοπέλες και να προωθήσουν συγκεκριμένες .
Πραγματικά να ξέρετε ότι όσοι γράφετε στο σάιτ σχετικά με κοπέλες χωρίς να κάνετε καν τον κόπο να επισκεφτείτε έχετε σοβαρό πρόβλημα και πρέπει να δείτε ειδικό .
Η Ναταλία παρουσιάστηκε πολύ ευδιάθετη στο σαλοναρισμα ,ηλικία ακριβώς όπως τα είπε ο iron maiden ,δλδ 45-48.
Ξανθό κοντό μαλλί ,κλασική μιλφορωσιδα στο πρόσωπο .
Αδύνατη γκόμενα για πετιτ καταστάσεις με σιλικόνη βυζί πολύ ωραίο θα έλεγα , σκληρό βέβαια στην αφή.
Πέρασα με απλό στα 40 ευρώ έχοντας αμφιβολίες και εγώ μήπως πάνε χαμένα .
Ήρθε χαμογελαστή μέσα ,μιλάει καλά ελληνικά και μετά από λίγο σοσιαλ ξεκίνησε πίπα πολύ καλή με όσο μπορούσε ντιπ θροατ..
Δύο στάσεις στο γαμιση με πολύ ωραία στησίματα και με άνεση χρόνου ,χωρίς να δείχνει ούτε μια φορά ότι έχει στο μυαλό της ρολόι .
Σχετικά με το χύσιμο ,η κοπέλα χύνει όντως ,επειδή της αρέσει το γαμησι και δεν το κρύβει και όχι όπως λέει ο επιστήμονας πιο πάνω ότι κατουράει ..
Δεν θα δεις ποτάμια να τρέχουν στο δωμάτιο ..είναι φυσιολογικά χυσια γυναίκας που είναι στην καύλα εκείνη την ώρα .
Πολύ ευγενική και αυτή και η τσατσά μέχρι την ώρα που έφυγα .
Εδώ πρέπει να αναφέρω και τον χώρο ο οποίος είναι πολύ καθαρός και το δωμάτιο .
Προβλεπόμενος χώρος για όλα και μπράβο ,σεντόνι αδιάβροχο ειδικό που πιστεύω επρεπε να εφαρμοστεί σε όλα και η κοπέλα έχει μαζί πάνες φαρμακείου αυτές που βάζουν σαν υποσεντονο για να μην λερώνει με υγρά το κρεβάτι .
Οπότε και σε καθαριότητα έχει ψηλά τον πήχη.
Δεν θέλω να κουράζω κανέναν αλλά πραγματικά σταματήστε να γράφετε μαλακίες και να σπαμαρετε το νήμα για να κάνετε τους έξυπνους ,απορώ τι κερδίζετε από αυτό .
Η κοπέλα είναι μιλφ ,οπότε όσοι ψάχνετε πιπινακια τσάμπα θα κάνετε τον κόπο να περάσετε .
Μπορείτε να πάτε στη Λάρα που είναι 30 χρόνων για να μην ανησυχούν και οι αγαπουληδες της μην χάσει πελατεία .