Αρχικά καλή χρονιά...
Διαβάζω τις τελευταίες 10 σελίδες και συμφωνώ σχεδόν με όλους σας, ενώ εσείς διαφωνείτε.
Λοιπόν, στη Λάρα έχω πάει 3 φορές με το 40ρι...είναι κατηγορία Μιρέλα και στο απλό κάνει λίγα παραπάνω από Μιρέλα, άρα αν η Μιρέλα είναι στα 30, αυτή τίμια είναι στα 40. Για 50 με τίποτα. Κανά γλωσσόφιλο, κανά γλυφομούνι αυτά εγώ τουλάχιστον τα έπαιρνα στα 40 χωρίς να με ξέρει.
Πάω Ρίτα με 30, οκ καλή μέσα, όχι ότι έκανε παπάδες, αλλά με 30 τι περιμένεις. Εμφάνιση, απλά ανεκτή για να χώσω.
Στο πέρασμα των 15+ χρόνων που είμαι στο φόρουμ, συνήθως οι κοπέλες που λέει ο
@al pacino (και άλλοι της κατηγορίας) δε με τραβούσαν...οπότε αν και όποτε έμπαινα, συνήθως δεν έπαιρνα ότι θα μπορούσαν να δώσουν.
Ενδεικτικά αναφέρω....
Θεια Νάντια για όσους θυμούνται, πολύ μέτριο γαμήσι...με το ζόρι μου σηκώθηκε.
Ειρήνη Ρουμάνα δε μπήκα ποτέ.
Ρίτα, τα είπα.
Ειρήνη γκιλφ ξανθιά, αυτή που παίζει μπάλα τώρα κάπου, μέτριο γαμήσι.
Νικόλ, απορώ ακόμα πως τη γάμησα, σόρρυ
@argyrotoxos
Επίσης, στις δυο φορές με Λιλιάνα, η πρώτη ήταν επιεικώς μέτρια...τη δεύτερη όντως ππέρασα σούπερ.
Από την άλλη, για τους παλιούς με Έμμα και Σιμόνα ακόμα χύνω...μη μου πείτε ότι ήταν ωραίες, ήταν μετριόμπαζα, αλλά ηταν νέες. Οπότε μάλλον το mature+ δε μου κάνει...από την άλλη, τη
@Ζωή50 τις 2 φορές που την έχω πάρει σε διαφορετική δεκαετία, μια στα μπουρδέλα και μια σαν cg την καραγούσταρα. Άρα, πάει κι αυτό.
Θέλετε άλλη που τον πρώτο καιρό γούσταρα μαζί της τα πιο βρώμικα? Η Ιζαμπέλα η "Τσέχα" που πρέπει να είναι ακόμα κάπου, τελευταία την είδα στα τρίδυμα.
Συνοψίζοντας,
όταν μιλάμε για μπουρδέλα, στις νέες και μουνάρες, σπάνια θα βρεις αστέρι μέσα, συνήθως θα είναι ανεκτές ή μέτριες και καμια φορά απαράδεκτες (Θυμάστε την περιβόητη Πάολα? Κακό χρόνο να έχει όπου κι αν είναι).
Όσο πέφτει εμφανισιακά, ή ανεβαίνει ηλικιακά, στην ίδια τιμή συνήθως παίρνεις πιο πολλά.
Αλλά ρε μάγκες, το ίδιο δε συμβαίνει κι έξω?
Οι γκόμενες που σας άρεσαν στα 20,30 πως έγιναν σαν 40,50?
Οι γυναίκες σας, για τους παντρεμένους?
Από την άλλη, συνήθως οι άντρες μετράμε περισσότερο μεγαλώνοντας.
Οπότε κάντε όλοι τις καλύτερες επιλογές σύμφωνα με τα γούστα σας...τόσο στο τζάμπα, όσο και στο επί πληρωμή.
Καλή χρονιά και πάλι.