Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 64 άτομα (1 μέλη και 63 επισκέπτες)
Εγγρ.
4 Οκτ 2022
Like
0
Πόντοι
0
Έχουν κλείσει όλα στο Βαρδάρη φίλε δυστυχώς ο παλιός Βαρδάρης πεθανε .έγιναν όλα κινέζικα.
Κρίμα, άργησα αρκετά χρόνια. Πρώτα τα παλιά Λαδάδικα, τώρα ο παλιός Βαρδάρης. Μπορεί και σύντομα ο παλιός Μύλος. Τρεις και λίγο τα πάνε από εδώ και από εκεί τα σπιτάκια.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.977
Πόντοι
9.297
Καμιά 7 χρόνια πριν στο fever όταν έφερε Valeria Visconti μήπως ήσουν εκεί??
Εκεί να'βλεπες τρίχα...δε θα το ξεχάσω ποτέ εκείνο το μουνι
Εγώ να δεις....προμνημονιακα ,στις καλές μέρες ,γύρω στο 2008 η 2009 είχα πάρει μια Μολδαβεζα σε στούντιο η οποία είχε τόσο τρίχα ώστε εφτυνα και έβγαζα δικό της πράμα για ένα 24ωρο περίπου....

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Εγώ να δεις....προμνημονιακα ,στις καλές μέρες ,γύρω στο 2008 η 2009 είχα πάρει μια Μολδαβεζα σε στούντιο η οποία είχε τόσο τρίχα ώστε εφτυνα και έβγαζα δικό της πράμα για ένα 24ωρο περίπου....
Σε ποιο στούντιο και πως τη λέγανε?

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.348
Πόντοι
201
Καμιά 7 χρόνια πριν στο fever όταν έφερε Valeria Visconti μήπως ήσουν εκεί??
Εκεί να'βλεπες τρίχα...δε θα το ξεχάσω ποτέ εκείνο το μουνι
Μπα δεν την έχω γνωρίσει! Από το 13 ζω θεσσαλονικη!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.977
Πόντοι
9.297

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755

juvesalonika

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Κριτικές
2
Like
74
Πόντοι
0
Το μέλος που το έγραψε πάντως είναι παλιό μέλος και δε νομίζω να θεωρείται παπατζής...

Το free house και τις περισσότερες φορές που περνάω νύχτα εγώ κλειστό είναι... και η Μόνικα στο τέλος όσο είχαμε επαφές δούλευε 3-4 φορές τη βδομάδα απ'όσο θυμάμαι
Την πέτυχα κι εγώ τη θεία Μόνικα πριν 2 εβδομάδες περίπου και μάλιστα την στιγμή που έμπαινε στο αριστερό , με κοντό μαλλί αλλά δεν μου κάνει κλικ πλέον αν και πέρασα μοναδικές στιγμές μαζί της.

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.744
Πόντοι
1.336
Κατάθεση στις δεκα στην Αννια στο free house 2. Στο 1 είναι η ξανθιά μιλφαρα Λιλιανα. Η επιλογή έγινε καθώς βγηκα για αναζητηση Μονικας, όπως λέγαμε.
Πήγα κατά τις έξι και βρηκα στο πεζούλι έξω από τα στούντιο Τσατσα και τις δυο εν λόγω κοπέλες. Μου είπαν πως η Μονικα βγαίνει όποτε της καπνίσει από μόνη της. Προφανως θα βγαίνει όταν έχουν περίοδο αυτές. Έτσι κατάλαβα

Πήγα τρεις φορές από τις 6μιση μέχρι τις 9μιση και παντα ήταν μέσα σε μεγάλο προγραμα. Αυτό με πείσμωσε. Βγήκε δεκα παρά και πείστηκα γιατί την είχα δει πριν με κολάν φορμεσ Κτλ. Ήταν καβλαρα με αυτά που φορούσε. Εν τελει μπηκα στις 10.
Προγραμα 50€ ακα πιπα γλυφυμουναρα.
Κωλαρα, πεσμένα μακρόστενα βυζια, που φαινόταν Τελεια στο γαματο σουτιέν της. Γενικά υπέροχα εσώρουχα και τακουνες! Άρρωστο κωλι, στα μπούτια είδα μελανιές (προφανώς περνούσαν καλά οι άλλοι)

Μ κανε εντύπωση ότι μου είπε στην αρχή πως δε θα με πάρει επειδή ρώτησα νωρίτερα περί Μονικας
«Δεν παίρνω πελάτες της Μονικαααας» είπε συγκεκριμένα, αλλά της εξήγησα πως απλά την έψαχνα και μπήκαμε μέσα κανονικά.

Μπήκε μέσα, το δωμάτιο καθαρό και ωραίο μου έκανε εντύπωση, άρχισε να μ τρίβεται και να μ χορεύει, νυχαρες που μου έμπηξε στα παπαρια και τρελάθηκα, πολύ ωραίο δέρμα η Ουκρανή, κ όπως είπα έχασε πόντους σε βυζι και όταν έβγαλε τακούνι και σουτιέν!
Πιπαρα αργή, -αλλά όχι και σαν της Άντζελας στο bella Dona- μουνακι ωραίο με ωραία μουνοχειλα. Κατάθεση στην κωλαρα της. Δε δέχεται σ μούτρα ή στόμα.
36 ετών. Αρκετά καλή λοιπόν. Θα ήταν Τελεια αν έδινα 40€. Κάθε μέρα από 6-12.

Μαρία χειραψία και κωλαρακι φινο στο wet dreams θα τιμηθεί
Καρινα άλογο βαθύ λαρύγγι στα χαλίκια έναντι Venus. Η Τσατσα Άννα πολύ μουναρα επίσης. Καβλα αλλά σήμερα είχα κέφια για κάτι πιο πικάντικο.
Λατρεμένη Μιρελα στο Medusa.
Venus 2 Ριτα. Καταλαβαίνω Al μου ότι σας φτιάχνει αλλά προσωπικά μπα. Είχες δίκιο Dew!

Μετά Γιαννιτσων απ τις 8 παρά γυρνούσαν σα στολισμένα χριστουγεννιάτικα δέντρα η Αλβανιδα με την Έλενα-Αναστασία με λαχανί φόρεμα κτλ!

georgepalaio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2017
Κριτικές
10
Like
489
Πόντοι
311
Στο studio mona liza τι φάση ; ξέρεις κανεις ; πίσω από το άφρος !
Δυο σελίδες πίσω το γράφω. Μεσημέρι είναι η Χριστίνα που δούλευε ερημίτη. Αλβανίδα λέγανε κάποιοι εδώ μέσα. Λίγο σαικο αν πας θα καταλάβεις

georgepalaio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2017
Κριτικές
10
Like
489
Πόντοι
311
Λοιπόν πήγα να δω αυτή τη Βικτώρια στο Venus που έγραψα πριν αλλά μου βγήκε Βερόνικα μια ξανθιά ψηλή με στιβαρό κορμί και δυνατό πάτημα

Νικ.Ουρανού 24... Κάρλα

Νικ.Ουρανού 28 ...Λόρυ μια κούκλα από αυτές που ερωτεύομαι με την πρώτη ματιά. Ρουμάνα με τα πιασίματα της και βυζί και κωλο αλλά κυρίως όμορφη

Ερημίτη 5 η νταρντανα μελαχρινή Μάνια,ο κωλος ξέφυγε πλέον νομίζω

Απέναντι η Ιζαμπέλα που είχε όρεξη για σαχλαμαρίτσες...
Και παραδίπλα η νεαρή Μαρία με το πανέμορφο κωλαρακι.
Και το μεσαίο ήταν ανοιχτό αλλά ήταν σε προγραμμα η κοπέλα

Las Vegas μόνο το πρώτο ανοιχτό και ένα πολύ ωραίο μουνάκι Χριστίνα και όμορφη και έκφυλη και κορμί ωραίο.Κι αυτή σαν λατίνα κάπως μου φάνηκε.
Free house πάλι κλειστά .

Φρίξου 14 Σύλβια λατίνα κι αυτή πολύ ωραίο μουνάκι και με φοβερό κωλαρακι στητό . Από 40 ξεκινάει αλλά όταν έφευγα η γνωστή καθυστερημένη τσατσά φώναζε... έλα έλα με 30

Φρίξου 15 Βιολέτα,αν δε κάνω τρομερό λάθος είναι η κοπέλα που είδα την προηγούμενη βδομάδα στο Belarus και έγραψα για μεγάλο βυζί και γενικά νταρντανουλα και ομορφούλα

Φρίξου 13 Μόνικα ένα νεαρό γυφτάκι πολύ έκφυλο με κωλαρα αφρατη που μου έκανε κλικ και προς στιγμήν το σκέφτηκα... αλλά σίγουρα την βάζω στη λίστα μου, κάτι μου λέει ότι κάνει βρώμικο γαμησι αυτό το κορίτσι...

Τέλος πάντων δε μπήκα πουθενά γιατί είχα περπατήσει 4 χιλιόμετρα το απόγευμα και ήμουν κάπως κουρασμένος θα έλεγα... αν και είδα ωραία κορίτσια.
υποτονική κίνηση,σε κάποια σπίτια είχαν και ζεστουλα
Φρίξου 13 είναι το γωνιακό; Μια μελαχρινή ψηλή λες με μεγάλο στήθος αν θυμάμαι καλά. Μου έκανε το κλικ και μένα. Την περίμενα να βγει 20 λεπτά . Και βγαίνει ενας πακι και άδειασε το σαλόνι..

georgepalaio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2017
Κριτικές
10
Like
489
Πόντοι
311
Την πέτυχα κι εγώ τη θεία Μόνικα πριν 2 εβδομάδες περίπου και μάλιστα την στιγμή που έμπαινε στο αριστερό , με κοντό μαλλί αλλά δεν μου κάνει κλικ πλέον αν και πέρασα μοναδικές στιγμές μαζί της.
Ώρα και μέρα; Τι σκατα μόνο εμείς είμαστε γκαντεμηδες.
Κοντό μαλλί περούκα και η ανια να λέει δεν παίρνω πελάτες της πολύ περίεργα

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Φρίξου 13 είναι το γωνιακό; Μια μελαχρινή ψηλή λες με μεγάλο στήθος αν θυμάμαι καλά. Μου έκανε το κλικ και μένα. Την περίμενα να βγει 20 λεπτά . Και βγαίνει ενας πακι και άδειασε το σαλόνι..
Το 13 είναι το πρώτο αριστερά όπως ανεβαίνουμε τη Φρίξου,το κόκκινο σπίτι

straham

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
40
Πόντοι
0
Ώρα και μέρα; Τι σκατα μόνο εμείς είμαστε γκαντεμηδες.
Κοντό μαλλί περούκα και η ανια να λέει δεν παίρνω πελάτες της πολύ περίεργα
Που είναι το περίεργο?
1)παραμεγάλωσε
2)προφανώς κραζει τις άλλες γι αυτό η Ανια είπε ότι είπε
3)Πέρασε ένα θεματάκι υγείας

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Έγινε καλή βόλτα σήμερα

Πέρασμα από ερημίτη για καρίνα, κλειστό στις 12
Πάω δίπλα από το medusa δεξιά, μια Μαρία πολύ αδύνατο, ήταν πολύ άσπρη και κόκκινη στην κωλοχωριστρα και με χάλασε αν και είχε καλό σώμα

Απέναντι μια Ρεβέκα; Μια μιλφιτσα με ωραία φάτσα και φράντζα μαλλί.

Μετά πέρασα από posion να δω την Αντριάνα. Μαρεσουν οι μεγάλοι κώλοι αλλά αυτός φαίνεται ψεύτικος και υπερβολικός, δε μαρεσε

Μετά πήγα red night να δω arina. Ωραίο σώμα μεγάλος κωλος αλλά σωστός, αλλά πολύ ρωσσοφατσα με σαγόνια του καρχαρία

Ακολούθησε paradise 2 να δω την Dorina. Ο φωτογράφος δε ξέρω πως κατάφερε να εξαφανίσει αυτό το μπυροκοιλι. Η bianca που δούλευε μαζί πολύ καλύτερη, καλό μιλφακι

Τέλος πέρασα από red light να δω Anita, δε μου έκανε εντύπωση, συμπαθητικό κοριτσάκι αλλά αγυμναστο με πλακέ κώλο

Τελικά δε κατέθεσα πουθενά και κατέληξα στο le cabaret όπου θα γράψω αύριο κριτική

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom