Κατάθεση στις δεκα στην Αννια στο free house 2. Στο 1 είναι η ξανθιά μιλφαρα Λιλιανα. Η επιλογή έγινε καθώς βγηκα για αναζητηση Μονικας, όπως λέγαμε.
Πήγα κατά τις έξι και βρηκα στο πεζούλι έξω από τα στούντιο Τσατσα και τις δυο εν λόγω κοπέλες. Μου είπαν πως η Μονικα βγαίνει όποτε της καπνίσει από μόνη της. Προφανως θα βγαίνει όταν έχουν περίοδο αυτές. Έτσι κατάλαβα
Πήγα τρεις φορές από τις 6μιση μέχρι τις 9μιση και παντα ήταν μέσα σε μεγάλο προγραμα. Αυτό με πείσμωσε. Βγήκε δεκα παρά και πείστηκα γιατί την είχα δει πριν με κολάν φορμεσ Κτλ. Ήταν καβλαρα με αυτά που φορούσε. Εν τελει μπηκα στις 10.
Προγραμα 50€ ακα πιπα γλυφυμουναρα.
Κωλαρα, πεσμένα μακρόστενα βυζια, που φαινόταν Τελεια στο γαματο σουτιέν της. Γενικά υπέροχα εσώρουχα και τακουνες! Άρρωστο κωλι, στα μπούτια είδα μελανιές (προφανώς περνούσαν καλά οι άλλοι)
Μ κανε εντύπωση ότι μου είπε στην αρχή πως δε θα με πάρει επειδή ρώτησα νωρίτερα περί Μονικας
«Δεν παίρνω πελάτες της Μονικαααας» είπε συγκεκριμένα, αλλά της εξήγησα πως απλά την έψαχνα και μπήκαμε μέσα κανονικά.
Μπήκε μέσα, το δωμάτιο καθαρό και ωραίο μου έκανε εντύπωση, άρχισε να μ τρίβεται και να μ χορεύει, νυχαρες που μου έμπηξε στα παπαρια και τρελάθηκα, πολύ ωραίο δέρμα η Ουκρανή, κ όπως είπα έχασε πόντους σε βυζι και όταν έβγαλε τακούνι και σουτιέν!
Πιπαρα αργή, -αλλά όχι και σαν της Άντζελας στο bella Dona- μουνακι ωραίο με ωραία μουνοχειλα. Κατάθεση στην κωλαρα της. Δε δέχεται σ μούτρα ή στόμα.
36 ετών. Αρκετά καλή λοιπόν. Θα ήταν Τελεια αν έδινα 40€. Κάθε μέρα από 6-12.
Μαρία χειραψία και κωλαρακι φινο στο wet dreams θα τιμηθεί
Καρινα άλογο βαθύ λαρύγγι στα χαλίκια έναντι Venus. Η Τσατσα Άννα πολύ μουναρα επίσης. Καβλα αλλά σήμερα είχα κέφια για κάτι πιο πικάντικο.
Λατρεμένη Μιρελα στο Medusa.
Venus 2 Ριτα. Καταλαβαίνω Al μου ότι σας φτιάχνει αλλά προσωπικά μπα. Είχες δίκιο Dew!
Μετά Γιαννιτσων απ τις 8 παρά γυρνούσαν σα στολισμένα χριστουγεννιάτικα δέντρα η Αλβανιδα με την Έλενα-Αναστασία με λαχανί φόρεμα κτλ!