Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

ST@Lone

Μέγας
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Κριτικές
38
Like
2.443
Πόντοι
4.110
Τιτανοτιτανα σταλονε εγραψες αυτο που ηθελα να διαβασω γιατι με τη συγκεκριμενη εχω βγαλει τρελα γουστα!! λες να κανει comeback??
δε γνωρίζω κάτι συγκεκριμένο. Στο άλλο σιτε είχαν να τη βάλουν κανένα 4μηνο. για να μπήκε πιστεύω θα έχουμε σύντομα ευχάριστα. μέχρι την άλλη βδομάδα στο 2.15 η απόδοση.

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.582
Πόντοι
7.195
Ναι ρε σύ στο σπιτάκι πίσω από το αφρός κάθε πρωί μια τρελοκαμπερο αλβανιδα γύρω στα 50κατι με σώμα χωραφισιο αλλά καβλωτικο αν έχεις να χύσεις μέρες, είναι πάντα μέχρι τις έξι. Την πήρα πριν κάνα εξάμηνο και ήταν πολύ αγχωτική. Μιλούσε πολύ κ ολο «ναι αγάπη μου να κάνουμε αυτό, ναι μωρό μου ότι θες» και ψιλοαεροπιπα. Θα μαζεύει κάνα φράγκο να κάνει καμια προικα στο Φιερ ή στ Τροπογια
Εσυ γιατί αντεδρασες; Τη ξέρεις;
Παλία όσο ήταν στο βαρδάρη σε ενα μαγαζί σε ημιόροφο απέναντι απο τα δίδυμα ήταν και πολύ ωραία γυναίκα....
Ε βέβαια άμα είναι η παλιά Χριστίνα που μάλλον αυτή είναι όπως την περιγράφεις είναι παλιά καραβανα
Ναι αλλά έχει σπάσει πολύ.....
Ίσως είναι για κανέναν πιτσιρικά που θα πάει πρώτη φορά με γυναίκα ,να τον φτιάξει και να τον περιποιηθεί.

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
Να ρωτησω παιδια, υπαρχουνε 2 Ειρήνες;;
Η μια Νικ. Ουρ. 26 η παλια και μια άλλη ανακάλυψα σημερα μιλφ στο Πετρου Ερ. 3Α... ξανθια.
Τι παιζει μαυτην;
Καλη είναι;

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
αλλά μου βγήκε Βερόνικα μια ξανθιά ψηλή με στιβαρό κορμί και δυνατό πάτημα

Η Βερόνικα από περιγραφή πρέπει να είναι αυτή που ήταν και το καλοκαίρι ,ρωτούσα εδώ πριν λίγες μέρες .δεν πέρασα καθόλου από στούντιο σήμερα

πέρασε κάποιος μαζί της? αξίζει η κοπέλα ή είναι εντελώς διεκπαιρεωτική ως προς τις υπηρεσίες της

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.790
Πόντοι
3.796
πέρασε κάποιος μαζί της? αξίζει η κοπέλα ή είναι εντελώς διεκπαιρεωτική ως προς τις υπηρεσίες της
Εγώ μπήκα μια φορά παλιότερα ,όχι κάτι το ιδιαίτερο αλλά έχει ωραίο κωλο όταν την έστησα στα τέσσερα .μην περιμένεις πολλά πολλά ,πίπα μέτρια και στο γαμησι ότι ζητήσεις θα στηθεί και τέλος .αν είναι η ίδια .κάποιοι νομίζω την είχαν σχολιάσει και αρνητικά .αλλά εγώ για απλό που πήρα δεν είχα θέμα

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Εγώ μπήκα μια φορά παλιότερα ,όχι κάτι το ιδιαίτερο αλλά έχει ωραίο κωλο όταν την έστησα στα τέσσερα .μην περιμένεις πολλά πολλά ,πίπα μέτρια και στο γαμησι ότι ζητήσεις θα στηθεί και τέλος .αν είναι η ίδια .κάποιοι νομίζω την είχαν σχολιάσει και αρνητικά .αλλά εγώ για απλό που πήρα δεν είχα θέμα

κατάλαβα ευχαριστώ για την ενημέρωση :hi:, να μην περιμένω να πάρω υπηρεσίες σαν της Ρίτας ή της Λιλιάνας με την καμία

Υ.Γ. θα δοκιμάσω κάποια στιγμή την 'Αννα από το Venus και θα γράψω και κριτική μιας και ο Al ανέφερε ότι κάνει καλό παιχνίδι μέσα στο δωμάτιο

Τελευταία τροποποίηση:

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.790
Πόντοι
3.796

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Δεν υπάρχει περίπτωση ..!

τόσες πολλές κοπέλες στα στούντιο της πόλης, αλλά μετρημένες στα δάκτυλα ενός χεριού είναι αυτές που προσφέρουν σούπερ υπηρεσίες μέσα στο δωμάτιο

niksalonica

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2015
Like
186
Πόντοι
1
τόσες πολλές κοπέλες στα στούντιο της πόλης, αλλά μετρημένες στα δάκτυλα ενός χεριού είναι αυτές που προσφέρουν σούπερ υπηρεσίες μέσα στο δωμάτιο
Μπορείς εάν θες να μας υποδείξεις ποιες κατατην γνώμη σου προσφέρουν σούπερ υπηρεσίες....

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346

Sfinosp

Νέο Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2022
Like
0
Πόντοι
0
Για Βιολέτα τι λέτε; Άλλοι λένε σούπερ άλλοι όχι.

Είμαι καμία ώρα απόσταση από θεσσ και θα ήθελα από τους έμπειρους 1-2 ονόματα

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
13
Like
851
Πόντοι
371
Καλησπέρα παιδιά μια ερώτηση μια Αμαλία που δουλεύει πρωί στην ερημητη 2 στο wet dreams έχει πάει κανένας γιατί φαίνεται πολύ ωραία κοπελα

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.740
Πόντοι
1.336
Ρε παιδιά , στην πρωινή βάρδια , στην αρχή της Νικηφόρου Ουρανού στο πρώτο σπιτάκι αριστερά,δίπλα από το αφρός ,ένα κοντοπουτανο μελαχρινό που δουλεύει μόνη της τη φάση; Την έχει πάρει κανείς;; Αξίζει η θα είναι φόλα; Παλιά πρέπει να δουλευε αλλού αυτή .
Επίσης στο Φρίξου 14 τραγική η τσατσά μέχρι αηδιας τα έφαγε τα μπινελικια της όμως
Ρουμάνα μιλφ
Παλιά καραβάνα
Καβλιαρα αλλά με ραγάδες πολλες

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Για Βιολέτα τι λέτε; Άλλοι λένε σούπερ άλλοι όχι.

Είμαι καμία ώρα απόσταση από θεσσ και θα ήθελα από τους έμπειρους 1-2 ονόματα

μην μπεις στον κόπο καν, τυποποιημένες στουντιακού τύπου υπηρεσίες θα λάβεις

Εγγρ.
25 Ιουλ 2022
Like
314
Πόντοι
20
Περασμα με Ειρηνη μιλφ στο νικ. Ουρανου 26. Αυτη παιδια καποτε ηταν η βασιλισσα της κωλοτρυπιδας. Τα δυνατοτερα πρωκτικα γαμησια της ζωης μου και τα ποιο βρωμικα εχω κανει στο βαρδαρη οταν την γνωρισα εποχες 2009-2010 νομιζω. Ειχα χρονια να την δω λογω αποχης. Εχει σπασει αρκετα μεγαλωσε αλλα ακομα το εχει και εκανε σαν τρελη οταν με θυμηθηκε. Η πιπα της διαχρονικη αξια το πρωκτικο το αναιβασε στα 100 αλλα το κανει ακομα καλα. Μπαινουμε δωματιο γλωσσοφιλα στα ορθια πιπα επισης 2 δαχτυλα στην κωλοτρυπα πολυ γλυψιμο και απο τους 2 καρφωμα ολο το καυλι μεσα βαθεια στην κωλοτρυπιδα και στο 2 λεπτο εχυσα.
Πριν Λιγες μερες πηρα και μια ξανθια Ειρηνη και αυτη μιλφ προς γκρανυ η οποια ειναι στο μαγαζι της Ναταλι. Μονο πιπα εδωσα και εχυσα δεν ειναι για γαμησι για μενα. Αλλα στην πιπα ειναι αρκετα καλη. Σωστη πιεση και νιωθεις το λαρρυγι της κατω απο τον χαληνο και αυτο εμενα με τελειωνει.
Αν εχει καποιος νεο για Ναταλι να ενημερωσει. Τον σεβασμο μου σε ολους και καλα γαμησια.

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.740
Πόντοι
1.336
κατάλαβα ευχαριστώ για την ενημέρωση :hi:, να μην περιμένω να πάρω υπηρεσίες σαν της Ρίτας ή της Λιλιάνας με την καμία

Υ.Γ. θα δοκιμάσω κάποια στιγμή την 'Αννα από το Venus και θα γράψω και κριτική μιας και ο Al ανέφερε ότι κάνει καλό παιχνίδι μέσα στο δωμάτιο
Άννα από Vila erotica νομίζω εννοουσε

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
Αν εχει καποιος νεο για Ναταλι να ενημερωσει. Τον σεβασμο μου σε ολους και καλα γαμησια.
Το άλλο σάιτ τη δείχνει αύριο πρωί στο villa prive... έχει μετακομίσει σε αυτή την αλυσίδα μαγαζιών δηλαδή,δεν έχω πάει ακόμα

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
Επίσης βλέπω βάλανε και την Εμμανουέλα νύχτα στο villa erotica αλλά και φωτογραφίες της Βερονικα που είχα δει στο Venus πριν μερικά βράδια...

Και μια απορία που παρατηρώ εδώ και καιρό... πολλά γυφτακια πολύ νεαρής ηλικίας γυρνάνε τη νύχτα στα μπουρδέλα.Το έχετε προσέξει?? και μάλιστα μια νύχτα σε ένα στούντιο που κανονικά ξεκινάει με 30 ,η τσατσά προκειμένου μάλλον να διώξει ένα τέτοιο άτομο του είπε 40 και το γυφτάκι χωρίς να το σκεφτεί είπε εντάξει μπαίνω... βέβαια εγώ αποχώρησα από το σαλόνι οπότε δεν ξέρω αν τελικά δέχθηκε και η κοπέλα να τον πάρει

JohnPehtis

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2022
Like
0
Πόντοι
0
Guys παίζει τίποτα και προς τα Ανατολικά? Χαριλάου-Ντεπο-Καλαμαρια? Σε άλλα φόρουμ είδα ότι παλιά υπήρχαν γενικά σε αυτές τις περιοχές αλλά πλέον έχουν κλείσει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom