Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)
Εγγρ.
25 Ιουλ 2022
Like
314
Πόντοι
20
Το άλλο σάιτ τη δείχνει αύριο πρωί στο villa prive... έχει μετακομίσει σε αυτή την αλυσίδα μαγαζιών δηλαδή,δεν έχω πάει ακόμα
Θα παω καρφι αυριο μηπως την πετυχω. Ευχαριστω.

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Επίσης βλέπω βάλανε και την Εμμανουέλα νύχτα στο villa erotica αλλά και φωτογραφίες της Βερονικα που είχα δει στο Venus πριν μερικά βράδια...

Και μια απορία που παρατηρώ εδώ και καιρό... πολλά γυφτακια πολύ νεαρής ηλικίας γυρνάνε τη νύχτα στα μπουρδέλα.Το έχετε προσέξει?? και μάλιστα μια νύχτα σε ένα στούντιο που κανονικά ξεκινάει με 30 ,η τσατσά προκειμένου μάλλον να διώξει ένα τέτοιο άτομο του είπε 40 και το γυφτάκι χωρίς να το σκεφτεί είπε εντάξει μπαίνω... βέβαια εγώ αποχώρησα από το σαλόνι οπότε δεν ξέρω αν τελικά δέχθηκε και η κοπέλα να τον πάρει
Γιατί να μην τον πάρει; Μια φορά παρκαρα στην ερημίτη και είδα τόσες παρέες γύφτων και Πακιστανών, κάτι αδύνατους σαν ανορεξικους μαυριδερους που σιχαθηκα τη ζωή μου και δε μπήκα πουθενά, λέω για ένα πήδημα θα βγάλουμε καμιά μαλακιά δερματικό.
Άσε που οι περισσότερες από τον ένα πελάτη μπαίνουν στον άλλο χωρίς ούτε χέρια να πλύνουν. Θα γλύφει καμιά ρώγα το πάκι θα γλύφεις κι εσύ από πίσω...

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.466
Πόντοι
7.095
Επίσης βλέπω βάλανε και την Εμμανουέλα νύχτα στο villa erotica αλλά και φωτογραφίες της Βερονικα που είχα δει στο Venus πριν μερικά βράδια...

Και μια απορία που παρατηρώ εδώ και καιρό... πολλά γυφτακια πολύ νεαρής ηλικίας γυρνάνε τη νύχτα στα μπουρδέλα.Το έχετε προσέξει?? και μάλιστα μια νύχτα σε ένα στούντιο που κανονικά ξεκινάει με 30 ,η τσατσά προκειμένου μάλλον να διώξει ένα τέτοιο άτομο του είπε 40 και το γυφτάκι χωρίς να το σκεφτεί είπε εντάξει μπαίνω... βέβαια εγώ αποχώρησα από το σαλόνι οπότε δεν ξέρω αν τελικά δέχθηκε και η κοπέλα να τον πάρει
προχθες στην Καρινα, ήταν μια 8αδα από τέτοιους....τους έβαζε άνετα.
και πακια βάζουν οι πιο πολλές...
δυστυχώς

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.864
Πόντοι
4.766
Παιδιά να μην λέμε ότι θέλουμε το σωστό είναι να τους παίρνουν σε ορισμένα μαγαζιά βέβαια όχι στις βίλλες κλπ...Και με συγκεκριμένους όρους υγιεινής πχ όχι ελεύθερο στοματικό και όχι γλυφομούνι φυσικά... Γιατί πολύ απλά μετά δεν θα έχουν που να ξεδωσουν και θα βιάζουν και θα κυνηγάνε κοπέλες.... Θέλει λίγο σκέψη το όλο θέμα...

Τελευταία τροποποίηση:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
Παιδιά η απορία μου είχε να κάνει με το πολύ νεαρό της ηλικίας... μιλάμε για κάτι παιδάκια δηλαδή εμφανώς ανήλικα σε κάποιες περιπτώσεις.
Κάτι που τόσα χρόνια εγώ δεν είχα συναντήσει ... και συμβαίνει έντονα τους τελευταίους μήνες

ST@Lone

Μέγας
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Κριτικές
38
Like
2.443
Πόντοι
4.110
Γιατί να μην τον πάρει; Μια φορά παρκαρα στην ερημίτη και είδα τόσες παρέες γύφτων και Πακιστανών, κάτι αδύνατους σαν ανορεξικους μαυριδερους που σιχαθηκα τη ζωή μου και δε μπήκα πουθενά, λέω για ένα πήδημα θα βγάλουμε καμιά μαλακιά δερματικό.
Άσε που οι περισσότερες από τον ένα πελάτη μπαίνουν στον άλλο χωρίς ούτε χέρια να πλύνουν. Θα γλύφει καμιά ρώγα το πάκι θα γλύφεις κι εσύ από πίσω...
το γλείψιμο να ήταν μόνο...

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.790
Πόντοι
3.796
Παιδιά να μην λέμε ότι θέλουμε το σωστό είναι να τους παίρνουν σε ορισμένα μαγαζιά βέβαια όχι στις βίλλες κλπ...Και με συγκεκριμένους όρους υγιεινής πχ όχι ελεύθερο στοματικό και όχι γλυφομούνι φυσικά... Γιατί πολύ απλά μετά δεν θα έχουν που θα ξεδωσουν και θα βιάζουν και θα κυνηγάνε κοπέλες.... Θέλω λίγο σκέψη το όλο θέμα...
Για αυτό κάποτε υπήρχαν κατηγορίες ,η πήγαινες Βαρδάρη στα τελευταία που γαμουσε ότι θέλεις εκεί ,όχι ότι και πριν δεν γινόταν ,η αν ήθελες καθαρά πράγματα πήγαινες στα παλιά στούντιο .
Τώρα δυστυχώς έχουν γίνει όλα ένα .
Ακόμα και στο Βαρδάρη όμως υπήρχε επιλεκτικότητα , εξαρτάται από το μαγαζί και την κοπέλα βέβαια .

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.790
Πόντοι
3.796
Παιδιά η απορία μου είχε να κάνει με το πολύ νεαρό της ηλικίας... μιλάμε για κάτι παιδάκια δηλαδή εμφανώς ανήλικα σε κάποιες περιπτώσεις.
Κάτι που τόσα χρόνια εγώ δεν είχα συναντήσει ... και συμβαίνει έντονα τους τελευταίους μήνες
Εύκολο χρήμα φίλε Αλ ,βγάζει το γαριδακι του χύνει μόλις ακουμπήσει το μουνι και 40 ευρώ μπαίνουν τσέπη .
Εξάλλου όλα αυτά τα πιτσιρίκια νομίζουν ότι είναι οικογένεια Εσκομπάρ

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
Και συνήθως όταν εμφανίζονται μαζικά οι γύφτοι δεν είναι για καλό σκοπό γι'αυτό και το έγραψα...

Τώρα σχετικά με τους Πακιστανούς αν μιλάμε καθαρά για Πακιστανούς ,τα μισά μαγαζιά σε Βαρδάρη, Αναγεννήσεως, Αγίων Πάντων, Μοναστηρίου και πέριξ Πακιστανοί τα έχουν....
Αν λοιπόν ο Πακιστανός που ζει εδώ 20 χρόνια και έχει πχ το μαγαζί του και μετά το κλείσιμο πάει και μια μπουρδελότσαρκα εμένα δε μου κάνει καμιά εντύπωση.
Δε νομίζω να υπάρχει κανένας κανόνας που λέει ότι οι Έλληνες είναι πάντα καθαροί και πλυμμενοι.
Και επίσης οι κοπέλες είναι αλλοδαπές κι εμείς για εκείνες αντίστοιχα ξένοι

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.864
Πόντοι
4.766
Αυτό φιλέ Αλ με το πατίνι το έχεις δει? Αποκλείεται να είναι πάνω από 16 χρόνων και το έχω δει να μπαίνει σε σπιτάκια... Λέω τι γίνεται πρώτη φορά το είχα δει και δύο φορές μάλιστα το πέτυχα

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.790
Πόντοι
3.796
Και συνήθως όταν εμφανίζονται μαζικά οι γύφτοι δεν είναι για καλό σκοπό γι'αυτό και το έγραψα...

Τώρα σχετικά με τους Πακιστανούς αν μιλάμε καθαρά για Πακιστανούς ,τα μισά μαγαζιά σε Βαρδάρη, Αναγεννήσεως, Αγίων Πάντων, Μοναστηρίου και πέριξ Πακιστανοί τα έχουν....
Αν λοιπόν ο Πακιστανός που ζει εδώ 20 χρόνια και έχει πχ το μαγαζί του και μετά το κλείσιμο πάει και μια μπουρδελότσαρκα εμένα δε μου κάνει καμιά εντύπωση.
Δε νομίζω να υπάρχει κανένας κανόνας που λέει ότι οι Έλληνες είναι πάντα καθαροί και πλυμμενοι.
Πάνε να το κάνουν μαχαλά τους ..αυτά να τα βλέπουν αυτοί που είναι για προστασία εκεί ,γιατί άμα αρχίσουν τα πεσιματα σε αμάξια και πελάτες ...δύσκολα τα πράγματα

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
Αυτό φιλέ Αλ με το πατίνι το έχεις δει? Αποκλείεται να είναι πάνω από 16 χρόνων και το έχω δει να μπαίνει σε σπιτάκια... Λέω τι γίνεται πρώτη φορά το είχα δει και δύο φορές μάλιστα το πέτυχα
Τώρα που το λες κάτι θυμάμαι...
Ευτυχώς έχω παρατηρήσει κάποιες νύχτες ότι όταν εμφανίζονται γυφτακια υπάρχει και η ανάλογη κινητοποίηση από τους φύλακες που είναι έξω από τα μπουρδέλα γιατί κι αυτοί ξέρουν ότι μπορεί να γίνει η μαλακία...
Να πει ένας εγώ θα περάσω στο δωμάτιο,να τραβηχτεί η τσατσά στο κατώφλι του δωματίου και τα υπόλοιπα να μπουκάρουν στη κουζίνα να σηκώσουν το ταμείο πχ... για γύφτους μιλάμε

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.790
Πόντοι
3.796
Τώρα που το λες κάτι θυμάμαι...
Ευτυχώς έχω παρατηρήσει κάποιες νύχτες ότι όταν εμφανίζονται γυφτακια υπάρχει και η ανάλογη κινητοποίηση από τους φύλακες που είναι έξω από τα μπουρδέλα γιατί κι αυτοί ξέρουν ότι μπορεί να γίνει η μαλακία...
Να πει ένας εγώ θα περάσω στο δωμάτιο,να τραβηχτεί η τσατσά στο κατώφλι του δωματίου και τα υπόλοιπα να μπουκάρουν στη κουζίνα να σηκώσουν το ταμείο πχ... για γύφτους μιλάμε
Έτσι ακριβώς,δεν υπολογίζουν τίποτα ,ειδικά άμα πεις την λέξη αστυνομία γελάνε κιόλας

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
Πάνε να το κάνουν μαχαλά τους ..αυτά να τα βλέπουν αυτοί που είναι για προστασία εκεί ,γιατί άμα αρχίσουν τα πεσιματα σε αμάξια και πελάτες ...δύσκολα τα πράγματα
Ναι πολύ σωστή σκέψη...
Κάτι αντίστοιχο πήγε να γίνει και τα προηγούμενα χρόνια στη νυχτερινή διασκέδαση μετά από κάποιες ανακατατάξεις που έγιναν... κάτι πυροβολισμοί στα Λαδάδικα κλπ... έτσι να μη το αναλύσουμε παραπάνω.
Οι γύφτοι δεν εμφανίζονται ποτέ για καλό γι'αυτό οι φίλοι μας οι φυλακες που μας διαβάζουν και οι ιδιοκτήτες αλλά και οι κοπέλες να το λάβουν σοβαρά υπόψιν...

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.790
Πόντοι
3.796
Έχουν πάρει κάποια μέτρα ,βλέπω ότι όταν βλέπουν πάνω από δύο άτομα στην πόρτα δεν τους ανοίγουν ,αλλα αυτό καταντάει κουραστικό για μας .κάθε φορά παίζω κρυφτό με τις μεγάλο παρέες γύφτων και πιτσιρικάδων για να μην ήμαστε μαζί στην πόρτα

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
Έχουν πάρει κάποια μέτρα ,βλέπω ότι όταν βλέπουν πάνω από δύο άτομα στην πόρτα δεν τους ανοίγουν ,αλλα αυτό καταντάει κουραστικό για μας .κάθε φορά παίζω κρυφτό με τις μεγάλο παρέες γύφτων και πιτσιρικάδων για να μην ήμαστε μαζί στην πόρτα
Δε γίνεται δουλειά έτσι... πρέπει να εξαφανιστούν από την περιοχή για το καλό όλων μας, πελατών και μαγαζιών

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.790
Πόντοι
3.796
Δε γίνεται δουλειά έτσι... πρέπει να εξαφανιστούν από την περιοχή για το καλό όλων μας, πελατών και μαγαζιών
Μόνο η αστυνομία μπορεί να το κάνει αυτό .άμα γυρνάει περιπολικό συνέχεια εκεί θα φύγουν μόνοι τους ,έχουν αλεργια σε αυτά ,γιατί πάντα έχουν κάτι να κρύψουν .
Από αυτούς που είναι προστασία δεν μπορούν να κάνουν κάτι γιατί κάθε μέρα θα έχει φασαρία ..δυστυχώς έτσι είναι

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456

Είχαν όντως εδώ και 20 χρόνια τα μαγαζιά τους εκει; Μήπως είναι πολλά τα χρόνια που αναφερεις. Νόμιζα κυρίως μετα το 18-19 αρχισαν να ανοίγουν μαζικά οι πακιστανοι κομμωτήρια κλπ εκει περα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom