Ρουμανολόγος
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2022
- Like
- 314
- Πόντοι
- 20
Θα παω καρφι αυριο μηπως την πετυχω. Ευχαριστω.Το άλλο σάιτ τη δείχνει αύριο πρωί στο villa prive... έχει μετακομίσει σε αυτή την αλυσίδα μαγαζιών δηλαδή,δεν έχω πάει ακόμα
Θα παω καρφι αυριο μηπως την πετυχω. Ευχαριστω.Το άλλο σάιτ τη δείχνει αύριο πρωί στο villa prive... έχει μετακομίσει σε αυτή την αλυσίδα μαγαζιών δηλαδή,δεν έχω πάει ακόμα
Γιατί να μην τον πάρει; Μια φορά παρκαρα στην ερημίτη και είδα τόσες παρέες γύφτων και Πακιστανών, κάτι αδύνατους σαν ανορεξικους μαυριδερους που σιχαθηκα τη ζωή μου και δε μπήκα πουθενά, λέω για ένα πήδημα θα βγάλουμε καμιά μαλακιά δερματικό.Επίσης βλέπω βάλανε και την Εμμανουέλα νύχτα στο villa erotica αλλά και φωτογραφίες της Βερονικα που είχα δει στο Venus πριν μερικά βράδια...
Και μια απορία που παρατηρώ εδώ και καιρό... πολλά γυφτακια πολύ νεαρής ηλικίας γυρνάνε τη νύχτα στα μπουρδέλα.Το έχετε προσέξει?? και μάλιστα μια νύχτα σε ένα στούντιο που κανονικά ξεκινάει με 30 ,η τσατσά προκειμένου μάλλον να διώξει ένα τέτοιο άτομο του είπε 40 και το γυφτάκι χωρίς να το σκεφτεί είπε εντάξει μπαίνω... βέβαια εγώ αποχώρησα από το σαλόνι οπότε δεν ξέρω αν τελικά δέχθηκε και η κοπέλα να τον πάρει
προχθες στην Καρινα, ήταν μια 8αδα από τέτοιους....τους έβαζε άνετα.Επίσης βλέπω βάλανε και την Εμμανουέλα νύχτα στο villa erotica αλλά και φωτογραφίες της Βερονικα που είχα δει στο Venus πριν μερικά βράδια...
Και μια απορία που παρατηρώ εδώ και καιρό... πολλά γυφτακια πολύ νεαρής ηλικίας γυρνάνε τη νύχτα στα μπουρδέλα.Το έχετε προσέξει?? και μάλιστα μια νύχτα σε ένα στούντιο που κανονικά ξεκινάει με 30 ,η τσατσά προκειμένου μάλλον να διώξει ένα τέτοιο άτομο του είπε 40 και το γυφτάκι χωρίς να το σκεφτεί είπε εντάξει μπαίνω... βέβαια εγώ αποχώρησα από το σαλόνι οπότε δεν ξέρω αν τελικά δέχθηκε και η κοπέλα να τον πάρει
το γλείψιμο να ήταν μόνο...Γιατί να μην τον πάρει; Μια φορά παρκαρα στην ερημίτη και είδα τόσες παρέες γύφτων και Πακιστανών, κάτι αδύνατους σαν ανορεξικους μαυριδερους που σιχαθηκα τη ζωή μου και δε μπήκα πουθενά, λέω για ένα πήδημα θα βγάλουμε καμιά μαλακιά δερματικό.
Άσε που οι περισσότερες από τον ένα πελάτη μπαίνουν στον άλλο χωρίς ούτε χέρια να πλύνουν. Θα γλύφει καμιά ρώγα το πάκι θα γλύφεις κι εσύ από πίσω...
Για αυτό κάποτε υπήρχαν κατηγορίες ,η πήγαινες Βαρδάρη στα τελευταία που γαμουσε ότι θέλεις εκεί ,όχι ότι και πριν δεν γινόταν ,η αν ήθελες καθαρά πράγματα πήγαινες στα παλιά στούντιο .Παιδιά να μην λέμε ότι θέλουμε το σωστό είναι να τους παίρνουν σε ορισμένα μαγαζιά βέβαια όχι στις βίλλες κλπ...Και με συγκεκριμένους όρους υγιεινής πχ όχι ελεύθερο στοματικό και όχι γλυφομούνι φυσικά... Γιατί πολύ απλά μετά δεν θα έχουν που θα ξεδωσουν και θα βιάζουν και θα κυνηγάνε κοπέλες.... Θέλω λίγο σκέψη το όλο θέμα...
Εύκολο χρήμα φίλε Αλ ,βγάζει το γαριδακι του χύνει μόλις ακουμπήσει το μουνι και 40 ευρώ μπαίνουν τσέπη .Παιδιά η απορία μου είχε να κάνει με το πολύ νεαρό της ηλικίας... μιλάμε για κάτι παιδάκια δηλαδή εμφανώς ανήλικα σε κάποιες περιπτώσεις.
Κάτι που τόσα χρόνια εγώ δεν είχα συναντήσει ... και συμβαίνει έντονα τους τελευταίους μήνες
Αυτό φιλέ Αλ με το πατίνι το έχεις δει? Αποκλείεται να είναι πάνω από 16 χρόνων και το έχω δει να μπαίνει σε σπιτάκια... Λέω τι γίνεται πρώτη φορά το είχα δει και δύο φορές μάλιστα το πέτυχαΠαιδιά η απορία μου είχε να κάνει με το πολύ νεαρό της ηλικίας... μιλάμε για κάτι παιδάκια δηλαδή εμφανώς ανήλικα σε κάποιες περιπτώσεις.
Κάτι που τόσα χρόνια εγώ δεν είχα συναντήσει ... και συμβαίνει έντονα τους τελευταίους μήνες
Πάνε να το κάνουν μαχαλά τους ..αυτά να τα βλέπουν αυτοί που είναι για προστασία εκεί ,γιατί άμα αρχίσουν τα πεσιματα σε αμάξια και πελάτες ...δύσκολα τα πράγματαΚαι συνήθως όταν εμφανίζονται μαζικά οι γύφτοι δεν είναι για καλό σκοπό γι'αυτό και το έγραψα...
Τώρα σχετικά με τους Πακιστανούς αν μιλάμε καθαρά για Πακιστανούς ,τα μισά μαγαζιά σε Βαρδάρη, Αναγεννήσεως, Αγίων Πάντων, Μοναστηρίου και πέριξ Πακιστανοί τα έχουν....
Αν λοιπόν ο Πακιστανός που ζει εδώ 20 χρόνια και έχει πχ το μαγαζί του και μετά το κλείσιμο πάει και μια μπουρδελότσαρκα εμένα δε μου κάνει καμιά εντύπωση.
Δε νομίζω να υπάρχει κανένας κανόνας που λέει ότι οι Έλληνες είναι πάντα καθαροί και πλυμμενοι.
Και επίσης οι κοπέλες είναι αλλοδαπές κι εμείς για εκείνες αντίστοιχα ξένοι
Τώρα που το λες κάτι θυμάμαι...Αυτό φιλέ Αλ με το πατίνι το έχεις δει? Αποκλείεται να είναι πάνω από 16 χρόνων και το έχω δει να μπαίνει σε σπιτάκια... Λέω τι γίνεται πρώτη φορά το είχα δει και δύο φορές μάλιστα το πέτυχα
Έτσι ακριβώς,δεν υπολογίζουν τίποτα ,ειδικά άμα πεις την λέξη αστυνομία γελάνε κιόλαςΤώρα που το λες κάτι θυμάμαι...
Ευτυχώς έχω παρατηρήσει κάποιες νύχτες ότι όταν εμφανίζονται γυφτακια υπάρχει και η ανάλογη κινητοποίηση από τους φύλακες που είναι έξω από τα μπουρδέλα γιατί κι αυτοί ξέρουν ότι μπορεί να γίνει η μαλακία...
Να πει ένας εγώ θα περάσω στο δωμάτιο,να τραβηχτεί η τσατσά στο κατώφλι του δωματίου και τα υπόλοιπα να μπουκάρουν στη κουζίνα να σηκώσουν το ταμείο πχ... για γύφτους μιλάμε
Ναι πολύ σωστή σκέψη...Πάνε να το κάνουν μαχαλά τους ..αυτά να τα βλέπουν αυτοί που είναι για προστασία εκεί ,γιατί άμα αρχίσουν τα πεσιματα σε αμάξια και πελάτες ...δύσκολα τα πράγματα
Δε γίνεται δουλειά έτσι... πρέπει να εξαφανιστούν από την περιοχή για το καλό όλων μας, πελατών και μαγαζιώνΈχουν πάρει κάποια μέτρα ,βλέπω ότι όταν βλέπουν πάνω από δύο άτομα στην πόρτα δεν τους ανοίγουν ,αλλα αυτό καταντάει κουραστικό για μας .κάθε φορά παίζω κρυφτό με τις μεγάλο παρέες γύφτων και πιτσιρικάδων για να μην ήμαστε μαζί στην πόρτα
Μόνο η αστυνομία μπορεί να το κάνει αυτό .άμα γυρνάει περιπολικό συνέχεια εκεί θα φύγουν μόνοι τους ,έχουν αλεργια σε αυτά ,γιατί πάντα έχουν κάτι να κρύψουν .Δε γίνεται δουλειά έτσι... πρέπει να εξαφανιστούν από την περιοχή για το καλό όλων μας, πελατών και μαγαζιών
Είχαν όντως εδώ και 20 χρόνια τα μαγαζιά τους εκει; Μήπως είναι πολλά τα χρόνια που αναφερεις. Νόμιζα κυρίως μετα το 18-19 αρχισαν να ανοίγουν μαζικά οι πακιστανοι κομμωτήρια κλπ εκει περαΚαι συνήθως όταν εμφανίζονται μαζικά οι γύφτοι δεν είναι για καλό σκοπό γι'αυτό και το έγραψα...
Τώρα σχετικά με τους Πακιστανούς αν μιλάμε καθαρά για Πακιστανούς ,τα μισά μαγαζιά σε Βαρδάρη, Αναγεννήσεως, Αγίων Πάντων, Μοναστηρίου και πέριξ Πακιστανοί τα έχουν....
Αν λοιπόν ο Πακιστανός που ζει εδώ 20 χρόνια και έχει πχ το μαγαζί του και μετά το κλείσιμο πάει και μια μπουρδελότσαρκα εμένα δε μου κάνει καμιά εντύπωση.
Δε νομίζω να υπάρχει κανένας κανόνας που λέει ότι οι Έλληνες είναι πάντα καθαροί και πλυμμενοι.
Και επίσης οι κοπέλες είναι αλλοδαπές κι εμείς για εκείνες αντίστοιχα ξένοι
ναι γι' αυτήν λέωΆννα από Vila erotica νομίζω εννοουσε