al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.992
- Πόντοι
- 13.755
Ε αυτό δε περίμενα να το ακούσω... όταν διάβασα αλβανίδα και μιλφ λίγο πήγε το μυαλό μου αλλά είπα αποκλείεταιΧριστίνα
Ε αυτό δε περίμενα να το ακούσω... όταν διάβασα αλβανίδα και μιλφ λίγο πήγε το μυαλό μου αλλά είπα αποκλείεταιΧριστίνα
Ναι ρε σύ στο σπιτάκι πίσω από το αφρός κάθε πρωί μια τρελοκαμπερο αλβανιδα γύρω στα 50κατι με σώμα χωραφισιο αλλά καβλωτικο αν έχεις να χύσεις μέρες, είναι πάντα μέχρι τις έξι. Την πήρα πριν κάνα εξάμηνο και ήταν πολύ αγχωτική. Μιλούσε πολύ κ ολο «ναι αγάπη μου να κάνουμε αυτό, ναι μωρό μου ότι θες» και ψιλοαεροπιπα. Θα μαζεύει κάνα φράγκο να κάνει καμια προικα στο Φιερ ή στ ΤροπογιαΕ αυτό δε περίμενα να το ακούσω... όταν διάβασα αλβανίδα και μιλφ λίγο πήγε το μυαλό μου αλλά είπα αποκλείεται
Ε βέβαια άμα είναι η παλιά Χριστίνα που μάλλον αυτή είναι όπως την περιγράφεις είναι παλιά καραβαναΕσυ γιατί αντεδρασες; Τη ξέρεις;
Καμιά 7 χρόνια πριν στο fever όταν έφερε Valeria Visconti μήπως ήσουν εκεί??
Εκεί να'βλεπες τρίχα...δε θα το ξεχάσω ποτέ εκείνο το μουνι
Το μέλος που το έγραψε πάντως είναι παλιό μέλος και δε νομίζω να θεωρείται παπατζής...
Το free house και τις περισσότερες φορές που περνάω νύχτα εγώ κλειστό είναι... και η Μόνικα στο τέλος όσο είχαμε επαφές δούλευε 3-4 φορές τη βδομάδα απ'όσο θυμάμαι
και η ανια να λέει δεν παίρνω πελάτες της πολύ περίεργα
Μέρα δε θυμάμαι , ώρα κατά τις 11:00. Όσο για την βαρεμένη Άνια δεν έχει να κάνει με την Μόνικα , όποια και να δουλεύει δίπλα αν την απατήσεις και το πάρει χαμπάρι τρως άκυρο. Παλιότερα όταν πήγα στην Λιλιάνα ενώ αυτή ήταν στο δωμάτιο στην επόμενη επίσκεψη η τσατσά το θυμόταν και μου είπε αν σε δει από τις κάμερες δεν θα σε δεχτεί. Αλλά την έκοψα εγώ γιατί είναι βλήμα και αλλοπρόσαλλη ούτως ή άλλος.Ώρα και μέρα; Τι σκατα μόνο εμείς είμαστε γκαντεμηδες.
Κοντό μαλλί περούκα και η ανια να λέει δεν παίρνω πελάτες της πολύ περίεργα
Αυτή η Μαρία δεξιά από το medusa πόσο χρονών είναι;Έγινε καλή βόλτα σήμερα
Πέρασμα από ερημίτη για καρίνα, κλειστό στις 12
Πάω δίπλα από το medusa δεξιά, μια Μαρία πολύ αδύνατο, ήταν πολύ άσπρη και κόκκινη στην κωλοχωριστρα και με χάλασε αν και είχε καλό σώμα
Απέναντι μια Ρεβέκα; Μια μιλφιτσα με ωραία φάτσα και φράντζα μαλλί.
Μετά πέρασα από posion να δω την Αντριάνα. Μαρεσουν οι μεγάλοι κώλοι αλλά αυτός φαίνεται ψεύτικος και υπερβολικός, δε μαρεσε
Μετά πήγα red night να δω arina. Ωραίο σώμα μεγάλος κωλος αλλά σωστός, αλλά πολύ ρωσσοφατσα με σαγόνια του καρχαρία
Ακολούθησε paradise 2 να δω την Dorina. Ο φωτογράφος δε ξέρω πως κατάφερε να εξαφανίσει αυτό το μπυροκοιλι. Η bianca που δούλευε μαζί πολύ καλύτερη, καλό μιλφακι
Τέλος πέρασα από red light να δω Anita, δε μου έκανε εντύπωση, συμπαθητικό κοριτσάκι αλλά αγυμναστο με πλακέ κώλο
Τελικά δε κατέθεσα πουθενά και κατέληξα στο le cabaret όπου θα γράψω αύριο κριτική
Όντως πολύ μιλάει ακόμα τα έχει τα χρυσά τα δόντια?Ναι ρε σύ στο σπιτάκι πίσω από το αφρός κάθε πρωί μια τρελοκαμπερο αλβανιδα γύρω στα 50κατι με σώμα χωραφισιο αλλά καβλωτικο αν έχεις να χύσεις μέρες, είναι πάντα μέχρι τις έξι. Την πήρα πριν κάνα εξάμηνο και ήταν πολύ αγχωτική. Μιλούσε πολύ κ ολο «ναι αγάπη μου να κάνουμε αυτό, ναι μωρό μου ότι θες» και ψιλοαεροπιπα. Θα μαζεύει κάνα φράγκο να κάνει καμια προικα στο Φιερ ή στ Τροπογια
Εσυ γιατί αντεδρασες; Τη ξέρεις;
22 ειπε...Αυτή η Μαρία δεξιά από το medusa πόσο χρονών είναι;
Τότε ήμουν στο ξεκίνημα της καριέρας μου. Και αφού βαρέθηκα να βλέπω τις ίδιες, πήγα και προς τα εκεί από περιέργεια. Σαν χώρος δεν ήταν και ότι καλύτερο το ερως αλλά τη μια και μοναδική φορά που πήγα πέρασα σούπερ. Είχε μια Ελληνίδα μιλφ, Ελσα αν θυμάμαι καλά.Με άρεσε που είχες κουράγιο να μπεις...πλεον μόνο για βόλτα έτσι για να ξυπνήσουν αναμνήσεις είναι.
Οσες φορές έχω πάει μεσημερακι δεν ανοίγει γιαυτο ρωτάωΔυο σελίδες πίσω το γράφω. Μεσημέρι είναι η Χριστίνα που δούλευε ερημίτη. Αλβανίδα λέγανε κάποιοι εδώ μέσα. Λίγο σαικο αν πας θα καταλάβεις
Έχει μια κριτική εδω , μπορεί να έχει και σε άλλα στούντιο ... μπορεί και όχι.Natali κυπρια στο δίπλα site είναι εδώ και τρεις μέρες αλλά χωρίς πρόγραμμα... Τη θυμάται κανείς από τη προηγούμενη της παρουσία;; μια μπαίνει μια την αφαιρούν εδώ και κάνα χρόνο...
Η παλιά Δούκισσα είναι... στα 4 και κοπάνημα τη πατάρα.Natali κυπρια στο δίπλα site είναι εδώ και τρεις μέρες αλλά χωρίς πρόγραμμα... Τη θυμάται κανείς από τη προηγούμενη της παρουσία;; μια μπαίνει μια την αφαιρούν εδώ και κάνα χρόνο...
Τιτανοτιτανα σταλονε εγραψες αυτο που ηθελα να διαβασω γιατι με τη συγκεκριμενη εχω βγαλει τρελα γουστα!! λες να κανει comeback??Η παλιά Δούκισσα είναι... στα 4 και κοπάνημα τη πατάρα.
H Ρεμπέκα στου ερημιτη είναι πολύ καλή....Να ξέρεις...Έγινε καλή βόλτα σήμερα
Πέρασμα από ερημίτη για καρίνα, κλειστό στις 12
Πάω δίπλα από το medusa δεξιά, μια Μαρία πολύ αδύνατο, ήταν πολύ άσπρη και κόκκινη στην κωλοχωριστρα και με χάλασε αν και είχε καλό σώμα
Απέναντι μια Ρεβέκα; Μια μιλφιτσα με ωραία φάτσα και φράντζα μαλλί.
Μετά πέρασα από posion να δω την Αντριάνα. Μαρεσουν οι μεγάλοι κώλοι αλλά αυτός φαίνεται ψεύτικος και υπερβολικός, δε μαρεσε
Μετά πήγα red night να δω arina. Ωραίο σώμα μεγάλος κωλος αλλά σωστός, αλλά πολύ ρωσσοφατσα με σαγόνια του καρχαρία
Ακολούθησε paradise 2 να δω την Dorina. Ο φωτογράφος δε ξέρω πως κατάφερε να εξαφανίσει αυτό το μπυροκοιλι. Η bianca που δούλευε μαζί πολύ καλύτερη, καλό μιλφακι
Τέλος πέρασα από red light να δω Anita, δε μου έκανε εντύπωση, συμπαθητικό κοριτσάκι αλλά αγυμναστο με πλακέ κώλο
Τελικά δε κατέθεσα πουθενά και κατέληξα στο le cabaret όπου θα γράψω αύριο κριτική