Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (5 μέλη και 18 επισκέπτες)

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.740
Πόντοι
1.336
Ε αυτό δε περίμενα να το ακούσω... όταν διάβασα αλβανίδα και μιλφ λίγο πήγε το μυαλό μου αλλά είπα αποκλείεται :grin:
Ναι ρε σύ στο σπιτάκι πίσω από το αφρός κάθε πρωί μια τρελοκαμπερο αλβανιδα γύρω στα 50κατι με σώμα χωραφισιο αλλά καβλωτικο αν έχεις να χύσεις μέρες, είναι πάντα μέχρι τις έξι. Την πήρα πριν κάνα εξάμηνο και ήταν πολύ αγχωτική. Μιλούσε πολύ κ ολο «ναι αγάπη μου να κάνουμε αυτό, ναι μωρό μου ότι θες» και ψιλοαεροπιπα. Θα μαζεύει κάνα φράγκο να κάνει καμια προικα στο Φιερ ή στ Τροπογια
Εσυ γιατί αντεδρασες; Τη ξέρεις;

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Καμιά 7 χρόνια πριν στο fever όταν έφερε Valeria Visconti μήπως ήσουν εκεί??
Εκεί να'βλεπες τρίχα...δε θα το ξεχάσω ποτέ εκείνο το μουνι

μπορεί να είναι και δέκα τα χρόνια πίσω, πάντως και εγώ θυμάμαι ήμουν εκείνο το βράδυ που ήταν η valeria visconti στο fever

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Το μέλος που το έγραψε πάντως είναι παλιό μέλος και δε νομίζω να θεωρείται παπατζής...

Το free house και τις περισσότερες φορές που περνάω νύχτα εγώ κλειστό είναι... και η Μόνικα στο τέλος όσο είχαμε επαφές δούλευε 3-4 φορές τη βδομάδα απ'όσο θυμάμαι

εγώ έχω να την δω κάτι χρόνια την θεία Μόνικα και να περάσω μαζί της, ίσως αν την δω τώρα να μην την γνωρίσω αν άλλαξε τόσο πολύ

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
και η ανια να λέει δεν παίρνω πελάτες της πολύ περίεργα

καθόλου περίεργα, δεν παίρνει πελάτες της διότι η θεία Μόνικα είναι λιγάκι ρομαντική στις περιπτύξεις της (όποιος κατάλαβε κατάλαβε) :wink:

juvesalonika

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Κριτικές
2
Like
74
Πόντοι
0
Ώρα και μέρα; Τι σκατα μόνο εμείς είμαστε γκαντεμηδες.
Κοντό μαλλί περούκα και η ανια να λέει δεν παίρνω πελάτες της πολύ περίεργα
Μέρα δε θυμάμαι , ώρα κατά τις 11:00. Όσο για την βαρεμένη Άνια δεν έχει να κάνει με την Μόνικα , όποια και να δουλεύει δίπλα αν την απατήσεις:2funny: και το πάρει χαμπάρι τρως άκυρο. Παλιότερα όταν πήγα στην Λιλιάνα ενώ αυτή ήταν στο δωμάτιο στην επόμενη επίσκεψη η τσατσά το θυμόταν και μου είπε αν σε δει από τις κάμερες δεν θα σε δεχτεί. Αλλά την έκοψα εγώ γιατί είναι βλήμα και αλλοπρόσαλλη ούτως ή άλλος.

SweetZeta

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2022
Like
16
Πόντοι
0
Έγινε καλή βόλτα σήμερα

Πέρασμα από ερημίτη για καρίνα, κλειστό στις 12
Πάω δίπλα από το medusa δεξιά, μια Μαρία πολύ αδύνατο, ήταν πολύ άσπρη και κόκκινη στην κωλοχωριστρα και με χάλασε αν και είχε καλό σώμα

Απέναντι μια Ρεβέκα; Μια μιλφιτσα με ωραία φάτσα και φράντζα μαλλί.

Μετά πέρασα από posion να δω την Αντριάνα. Μαρεσουν οι μεγάλοι κώλοι αλλά αυτός φαίνεται ψεύτικος και υπερβολικός, δε μαρεσε

Μετά πήγα red night να δω arina. Ωραίο σώμα μεγάλος κωλος αλλά σωστός, αλλά πολύ ρωσσοφατσα με σαγόνια του καρχαρία

Ακολούθησε paradise 2 να δω την Dorina. Ο φωτογράφος δε ξέρω πως κατάφερε να εξαφανίσει αυτό το μπυροκοιλι. Η bianca που δούλευε μαζί πολύ καλύτερη, καλό μιλφακι

Τέλος πέρασα από red light να δω Anita, δε μου έκανε εντύπωση, συμπαθητικό κοριτσάκι αλλά αγυμναστο με πλακέ κώλο

Τελικά δε κατέθεσα πουθενά και κατέληξα στο le cabaret όπου θα γράψω αύριο κριτική
Αυτή η Μαρία δεξιά από το medusa πόσο χρονών είναι;

nik1111

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2020
Κριτικές
1
Like
513
Πόντοι
26
Ναι ρε σύ στο σπιτάκι πίσω από το αφρός κάθε πρωί μια τρελοκαμπερο αλβανιδα γύρω στα 50κατι με σώμα χωραφισιο αλλά καβλωτικο αν έχεις να χύσεις μέρες, είναι πάντα μέχρι τις έξι. Την πήρα πριν κάνα εξάμηνο και ήταν πολύ αγχωτική. Μιλούσε πολύ κ ολο «ναι αγάπη μου να κάνουμε αυτό, ναι μωρό μου ότι θες» και ψιλοαεροπιπα. Θα μαζεύει κάνα φράγκο να κάνει καμια προικα στο Φιερ ή στ Τροπογια
Εσυ γιατί αντεδρασες; Τη ξέρεις;
Όντως πολύ μιλάει ακόμα τα έχει τα χρυσά τα δόντια?

teochatz

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2016
Κριτικές
44
Like
1.500
Πόντοι
1.071
Με άρεσε που είχες κουράγιο να μπεις...πλεον μόνο για βόλτα έτσι για να ξυπνήσουν αναμνήσεις είναι. :cry: :lheel:
Τότε ήμουν στο ξεκίνημα της καριέρας μου. Και αφού βαρέθηκα να βλέπω τις ίδιες, πήγα και προς τα εκεί από περιέργεια. Σαν χώρος δεν ήταν και ότι καλύτερο το ερως αλλά τη μια και μοναδική φορά που πήγα πέρασα σούπερ. Είχε μια Ελληνίδα μιλφ, Ελσα αν θυμάμαι καλά.

strekmean

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2015
Like
15
Πόντοι
0
Δυο σελίδες πίσω το γράφω. Μεσημέρι είναι η Χριστίνα που δούλευε ερημίτη. Αλβανίδα λέγανε κάποιοι εδώ μέσα. Λίγο σαικο αν πας θα καταλάβεις
Οσες φορές έχω πάει μεσημερακι δεν ανοίγει γιαυτο ρωτάω

horhitto4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2014
Κριτικές
4
Like
955
Πόντοι
361
Natali κυπρια στο δίπλα site είναι εδώ και τρεις μέρες αλλά χωρίς πρόγραμμα... Τη θυμάται κανείς από τη προηγούμενη της παρουσία;; μια μπαίνει μια την αφαιρούν εδώ και κάνα χρόνο...

Mythical Zoan

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
21
Like
3.967
Πόντοι
1.436
Μάγκες σε ποια διεύθυνση είναι τα Free House;

teochatz

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2016
Κριτικές
44
Like
1.500
Πόντοι
1.071
Κάποιες κοπέλες δεν είναι κανονικά, γι αυτό μια εμφανίζονται στο σαιτ μια βγαίνουν. Για παράδειγμα η Γαλήνη, πρέπει να σταμάτησε απ ότι κατάλαβα και εμφανίζεται μια στο τόσο πλέον. Γενικά η καλύτερη περίοδος αν δεν κάνω λάθος, είναι άνοιξη και αρχές ή τέλη καλοκαιριού. Κάποιες μεμονωμένα που έρχονται να μαζέψουν φράγκα για διακοπές. Παλαιότερα φέρνανε και από Αθήνα προς Δεκέμβριο, τώρα δεν παρακολουθώ χάθηκα. Αν κάπου κάνω λάθος διορθώστε με

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.675
Πόντοι
736
Natali κυπρια στο δίπλα site είναι εδώ και τρεις μέρες αλλά χωρίς πρόγραμμα... Τη θυμάται κανείς από τη προηγούμενη της παρουσία;; μια μπαίνει μια την αφαιρούν εδώ και κάνα χρόνο...
Έχει μια κριτική εδω , μπορεί να έχει και σε άλλα στούντιο ... μπορεί και όχι.

rage

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2008
Like
221
Πόντοι
20
Ρε παιδιά , στην πρωινή βάρδια , στην αρχή της Νικηφόρου Ουρανού στο πρώτο σπιτάκι αριστερά,δίπλα από το αφρός ,ένα κοντοπουτανο μελαχρινό που δουλεύει μόνη της τη φάση; Την έχει πάρει κανείς;; Αξίζει η θα είναι φόλα; Παλιά πρέπει να δουλευε αλλού αυτή .
Επίσης στο Φρίξου 14 τραγική η τσατσά μέχρι αηδιας τα έφαγε τα μπινελικια της όμως

ST@Lone

Μέγας
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Κριτικές
38
Like
2.443
Πόντοι
4.110
Η παλιά Δούκισσα είναι... στα 4 και κοπάνημα τη πατάρα.

horhitto4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2014
Κριτικές
4
Like
955
Πόντοι
361
Η παλιά Δούκισσα είναι... στα 4 και κοπάνημα τη πατάρα.
Τιτανοτιτανα σταλονε εγραψες αυτο που ηθελα να διαβασω γιατι με τη συγκεκριμενη εχω βγαλει τρελα γουστα!! λες να κανει comeback??

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.582
Πόντοι
7.195
Έγινε καλή βόλτα σήμερα

Πέρασμα από ερημίτη για καρίνα, κλειστό στις 12
Πάω δίπλα από το medusa δεξιά, μια Μαρία πολύ αδύνατο, ήταν πολύ άσπρη και κόκκινη στην κωλοχωριστρα και με χάλασε αν και είχε καλό σώμα

Απέναντι μια Ρεβέκα; Μια μιλφιτσα με ωραία φάτσα και φράντζα μαλλί.

Μετά πέρασα από posion να δω την Αντριάνα. Μαρεσουν οι μεγάλοι κώλοι αλλά αυτός φαίνεται ψεύτικος και υπερβολικός, δε μαρεσε

Μετά πήγα red night να δω arina. Ωραίο σώμα μεγάλος κωλος αλλά σωστός, αλλά πολύ ρωσσοφατσα με σαγόνια του καρχαρία

Ακολούθησε paradise 2 να δω την Dorina. Ο φωτογράφος δε ξέρω πως κατάφερε να εξαφανίσει αυτό το μπυροκοιλι. Η bianca που δούλευε μαζί πολύ καλύτερη, καλό μιλφακι

Τέλος πέρασα από red light να δω Anita, δε μου έκανε εντύπωση, συμπαθητικό κοριτσάκι αλλά αγυμναστο με πλακέ κώλο

Τελικά δε κατέθεσα πουθενά και κατέληξα στο le cabaret όπου θα γράψω αύριο κριτική
H Ρεμπέκα στου ερημιτη είναι πολύ καλή....Να ξέρεις...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom