Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (2 μέλη και 30 επισκέπτες)

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.740
Πόντοι
1.336
Σου είπα ότι δουλεύει κάθε μέρα εκεί;;για παπατζες ψάξε αλλού.
Αν το πετύχεις ανοιχτό πρωί το free house θα είναι η Μόνικα μεσα
Το αποσύρω φίλε με συγχωρείς
Δε διευκρίνισες και κατλααβαινεις πως με τη σάρα κ τη μαρα εδω μεσα

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.348
Πόντοι
201
Πέρασμα χτες το βράδυ από Poison. Κολομβιανή Adriana με τεράστια κωλαρα ολοστρόγγυλη και βυζάρες όλα ψευτικα έμοιαζαν. Πολύ σκοτάδι στο συγκεκριμένο μαγαζί. Ίσως με φως να ήταν τρομακτική αλλά εμένα μου άρεσε πολύ. Δεν χορταινω την κωλαρα της. Στο σέρβις καλή όχι κάτι το ιδιαίτερο. Πήρα το γυμνό στοματικό στα 50 εγλυψε και λίγο μπάλες . Η φωτό στο άλλο σάιτ πάντως καμία σχέση μια με γυαλιά δείχνει .
Εγώ όταν την πήρα τα φορούσε τα γυαλιά! Από την όλη φάση μόνο ο κωλος μέτρησε γιατί έκανε ωραίο παφλασμό! Δεν με άφησε να χουφτώσω άλλου! Για μενα Χ η συγκεκριμένη!

ΑΝΤΩΝΗΣΑΝΤΩΝ19

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Δεκ 2015
Κριτικές
20
Like
1.276
Πόντοι
1.076
Καλησπέρα στην ομήγυρη. Θέλω να ρωτήσω, υπάρχουν ακόμα σπιτάκια ανοικτά στον Βαρδάρη μετά το μαζικό κλείσιμο του 2014; Είχα δει ότι κάποια ελάχιστα 1-2 παρέμειναν ανοικτά έως και το 2017 τουλάχιστον. Υπάρχει τίποτε εκεί σήμερα;
Έχουν κλείσει όλα στο Βαρδάρη φίλε δυστυχώς ο παλιός Βαρδάρης πεθανε .έγιναν όλα κινέζικα.

horhitto4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2014
Κριτικές
4
Like
955
Πόντοι
361
για katalina καποιος αποψη?? ισχυουν οι φωτο στο διπλα σαιτ η μπα??

teochatz

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2016
Κριτικές
44
Like
1.500
Πόντοι
1.071
Έχουν κλείσει όλα στο Βαρδάρη φίλε δυστυχώς ο παλιός Βαρδάρης πεθανε .έγιναν όλα κινέζικα.
Λειτουργούσε μόνο το έρως το υπόγειο και στη γωνία το πράσινο. Πακιστανοί πρέπει να τα είχανε. Πήγα να μπω στο ένα και δεν άνοιγαν και με είδε ένας που στεκόμουν στη πόρτα και φώναξε στη τσατσά να με ανοίξει αλλά τζήφος.

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.096
Πόντοι
506
Εχθές το μεσημέρι πήγα να βρω την λορετα και πέτυχα την Έλενα. Γενικά γουστάρω Έλενα αλλά φτάνει πια, ας δοκιμάσουμε και τίποτα άλλο. Όσες φορές έχω πάει βράδυ δουλεύει πρωί και οπότε πάω πρωί δουλεύει βράδυ....(λορετα). Anyway...δεν βρήκα τίποτα αξιογαματο και πήγα στην Ρίτα. Φουλ δωμάτια, περίμενα καμία ώρα αλλά τι να κάνεις....άμα έχεις γκαυλες δεν σκέφτεσαι φυσιολογικά. Λοιπόν μετά από μια ώρα αναμονής μπενει στο δωμάτιο φουλ γκαυλομενη. Με βάζει κάτω και αρχίζει ένα τσιμπούκι απίστευτο. Μου λεει έλα για 69, απαντάω δεν πληρώσα για κάτι τέτοιο, λέει κάτι στα ρωσικά και μου βάζει Καποτά και με καβαλάει δίχως αύριο....Ε λοιπόν σε 5 λεπτά τελείωσα. Μόλις έχυσα μου λέει νευριασμένη, γιατί τελείωσες τόσο γρήγορα; Εγώ δεν έχυσα ακόμα. Βάλε μου δάκτυλο.... Και την τελείωσα με δάχτυλο. Φεύγοντας μου είπε ευχαριστώ πολύ και ότι την επόμενη φορά θα κάνουμε 69 με τελειομα στο στόμα γιατί θέλει να δοκιμάσει το σπέρμα μου. Really τι παίρνει; Γαμιεται όλη μέρα και είναι γκαυλομενη;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.684
Πόντοι
9.297
Λειτουργούσε μόνο το έρως το υπόγειο και στη γωνία το πράσινο. Πακιστανοί πρέπει να τα είχανε. Πήγα να μπω στο ένα και δεν άνοιγαν και με είδε ένας που στεκόμουν στη πόρτα και φώναξε στη τσατσά να με ανοίξει αλλά τζήφος.
Με άρεσε που είχες κουράγιο να μπεις...πλεον μόνο για βόλτα έτσι για να ξυπνήσουν αναμνήσεις είναι. :cry: :lheel:

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.740
Πόντοι
1.336

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.348
Πόντοι
201
Εχθές το μεσημέρι πήγα να βρω την λορετα και πέτυχα την Έλενα. Γενικά γουστάρω Έλενα αλλά φτάνει πια, ας δοκιμάσουμε και τίποτα άλλο. Όσες φορές έχω πάει βράδυ δουλεύει πρωί και οπότε πάω πρωί δουλεύει βράδυ....(λορετα). Anyway...δεν βρήκα τίποτα αξιογαματο και πήγα στην Ρίτα. Φουλ δωμάτια, περίμενα καμία ώρα αλλά τι να κάνεις....άμα έχεις γκαυλες δεν σκέφτεσαι φυσιολογικά. Λοιπόν μετά από μια ώρα αναμονής μπενει στο δωμάτιο φουλ γκαυλομενη. Με βάζει κάτω και αρχίζει ένα τσιμπούκι απίστευτο. Μου λεει έλα για 69, απαντάω δεν πληρώσα για κάτι τέτοιο, λέει κάτι στα ρωσικά και μου βάζει Καποτά και με καβαλάει δίχως αύριο....Ε λοιπόν σε 5 λεπτά τελείωσα. Μόλις έχυσα μου λέει νευριασμένη, γιατί τελείωσες τόσο γρήγορα; Εγώ δεν έχυσα ακόμα. Βάλε μου δάκτυλο.... Και την τελείωσα με δάχτυλο. Φεύγοντας μου είπε ευχαριστώ πολύ και ότι την επόμενη φορά θα κάνουμε 69 με τελειομα στο στόμα γιατί θέλει να δοκιμάσει το σπέρμα μου. Really τι παίρνει; Γαμιεται όλη μέρα και είναι γκαυλομενη;
Γιαυτο είναι γεμάτα τα δωμάτια! Απ αυτά που έχω διαβάσει καταλαβαίνω ότι ξέρει πως να σε κάνει πελάτη! Να πας πολλές φορές και να την πληρώσεις, και όχι να στα αρπάξει απ το πρώτο γαμησι!

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.650
Πόντοι
716
Έκανε κάνεις βόλτα σήμερα; Είναι η Έλενα στα τρίδυμα; Η η καρίνα στην ερημίτη;

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.348
Πόντοι
201
Επιστροφή από Βλαντα που την πέτυχα τυχαία! Στο σάιτ την δείχνει από αύριο λόγο λάθους,αύριο σταματάει! Αναλυτικά δεν θα γράψω γιατί έχω γράψει και εγώ και αρκετοί άλλοι! Μόνο το αποκορύφωμα που έγινε με ελαφρύ mouthfuck στα όρθια! Έφυγα με πλατύ χαμόγελο!

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
Επιστροφή από Βλαντα που την πέτυχα τυχαία! Στο σάιτ την δείχνει από αύριο λόγο λάθους,αύριο σταματάει! Αναλυτικά δεν θα γράψω γιατί έχω γράψει και εγώ και αρκετοί άλλοι! Μόνο το αποκορύφωμα που έγινε με ελαφρύ mouthfuck στα όρθια! Έφυγα με πλατύ χαμόγελο!
Έχει τρίχα στο μουνι??

strekmean

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2015
Like
15
Πόντοι
0
Στο studio mona liza τι φάση ; ξέρεις κανεις ; πίσω από το άφρος !

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
Είσαι θεός !
Μιλφακι χωρίς τρίχα δεν αξίζει ,αλλιώς δεν είναι καλτ κατάσταση ..λίγο χρειάζεται έστω μια λοριδα
Τι λωρίδα,η Βλάντα πέρυσι την πρώτη φορά που την πήρα είχε ολόκληρο θαμνάκι...τη δεύτερη φορά ήταν πιο κουρεμένο..
Γι'αυτό ρωτάω

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.348
Πόντοι
201
Έχει τρίχα στο μουνι??
Μια γραμμουλα είχε al! Και γώ με την τριχωτή μουναρα την είχα πάρει τις πρώτες δυο φορές! Γκαυλωσανε αρκετοί με αυτό γιατι ταιριάζει με την μιλφοκατασταση!

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755

al pacino

Τιμημένος