Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (3 μέλη και 46 επισκέπτες)

SweetZeta

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2022
Like
16
Πόντοι
0
Καλησπέρα στα μέλη της συμπρωτεύουσας. Βυζαρού στη πρωινή βάρδια παίζει; Εκτός από τις γνωστές καραβάνες Ρουμάνες Χριστίνα και Έλενα. Έχω κάτι αιώνες να τσαρκάρω πρωινή βάρδια. Στη βραδινή πήγα πρόσφατα απογοητευτική η κατάσταση. Με κανά δυο ελάχιστες εξαιρέσεις. Μια στο πρωτελευταίο της Νικηφόρου Ουρανού, το κόκκινο. Μια ψηλή αδύνατη μελαχρινή με τατού και συλικονάτους βύζους Εμανουέλα και άλλη στο bella dona ονομάτι Αλεξάνδρα αν θυμάμαι καλά, μπαμπάτσικη, όχι η Κύπρια
Αυτή η Εμμανουέλα που λες, πόσο χρονών είναι περίπου;

Mastarovic

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2021
Like
45
Πόντοι
0
Αλεξάνδρα Κύπρια! Και κάτι ειπα ότι έχει και στο μπελαρους μια αλλά δεν την έχω δει!
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου χτες ήθελα να πάω γιατί δεν είμαι από Θεσσαλονίκη και ρώτησα γιατί είχα πρόβλημα στο πόδι και δεν μπορούσα να τα περπατούσα όλα.το Belarus που είναι ακριβώς?σε ευχαριστώ πολύ πάντως

Vascoda25

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2022
Κριτικές
1
Like
996
Πόντοι
81
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου χτες ήθελα να πάω γιατί δεν είμαι από Θεσσαλονίκη και ρώτησα γιατί είχα πρόβλημα στο πόδι και δεν μπορούσα να τα περπατούσα όλα.το Belarus που είναι ακριβώς?σε ευχαριστώ πολύ πάντως
Δίπλα στο villa erotica

horhitto4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2014
Κριτικές
4
Like
955
Πόντοι
361
εμμανουελα να ξερετε αν δείτε άσπρο bmw x5 με βουλγάρικες πινακίδες παρκαρισμένο εξω απο στούντιο σημαίνει οτι είναι μέσα, εγώ τελευταία φορά που τη πέτυχα στα στούντιο ήταν στο venus αλλά όπως είπαν και οι προηγούμενοι πηγαινοέρχεται!!

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.348
Πόντοι
201
Είναι στην Νικιφορου ουρανού! Περίπου στην μέση, όπως έγραψε και ένας ακόμα δίπλα από βίλα εροτικα!

Mythical Zoan

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
21
Like
3.967
Πόντοι
1.436
Αυτή η Εμμανουέλα που λέτε μήπως είναι η Σούζη που εκδιδόταν σαν ανεξάρτητη σε airbnb στο κέντρο πριν μερικούς μήνες;

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.651
Πόντοι
25.165

georgepalaio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2017
Κριτικές
10
Like
489
Πόντοι
311
Καλησπέρα στα μέλη της συμπρωτεύουσας. Βυζαρού στη πρωινή βάρδια παίζει; Εκτός από τις γνωστές καραβάνες Ρουμάνες Χριστίνα και Έλενα. Έχω κάτι αιώνες να τσαρκάρω πρωινή βάρδια. Στη βραδινή πήγα πρόσφατα απογοητευτική η κατάσταση. Με κανά δυο ελάχιστες εξαιρέσεις. Μια στο πρωτελευταίο της Νικηφόρου Ουρανού, το κόκκινο. Μια ψηλή αδύνατη μελαχρινή με τατού και συλικονάτους βύζους Εμανουέλα και άλλη στο bella dona ονομάτι Αλεξάνδρα αν θυμάμαι καλά, μπαμπάτσικη, όχι η Κύπρια
Αυτές που είπες νομίζω είναι και η Νικολ που πλέον είναι γκρανι. Απογοητευτική και το πρωί. Πέρασα Παρασκευή μεσημέρι από την περιοχή για να πετύχω τη Θεια Μονικα που είπε εδώ ενας φίλος ότι την είδε να δουλεύει, τζίφος πάλι. Δεν έχω καταλάβει τι παίζει με το Φρι Χαουζ. Άσε που πλέον το κτήριο απέναντι δουλεύει κανονικά και σε βλέπει πόσος κόσμος.
Πέρασμα στα τρία μαγαζιά του αφρός όλες για τα μπάζα. Πέτυχα μια Χριστίνα Αλβανίδα μάλλον που δούλευε ερημίτη παλιά. Παραμένει θεόμουρλη

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.740
Πόντοι
1.336
Αυτές που είπες νομίζω είναι και η Νικολ που πλέον είναι γκρανι. Απογοητευτική και το πρωί. Πέρασα Παρασκευή μεσημέρι από την περιοχή για να πετύχω τη Θεια Μονικα που είπε εδώ ενας φίλος ότι την είδε να δουλεύει, τζίφος πάλι. Δεν έχω καταλάβει τι παίζει με το Φρι Χαουζ. Άσε που πλέον το κτήριο απέναντι δουλεύει κανονικά και σε βλέπει πόσος κόσμος.
Πέρασμα στα τρία μαγαζιά του αφρός όλες για τα μπάζα. Πέτυχα μια Χριστίνα Αλβανίδα μάλλον που δούλευε ερημίτη παλιά. Παραμένει θεόμουρλη
& γώ πέρασα από free house και τα δυο στούντιο ήταν κλειστά

Κάτι μ λέει ότι είναι παπατζα περί μονικα;

straham

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
40
Πόντοι
0
εμμανουελα να ξερετε αν δείτε άσπρο bmw x5 με βουλγάρικες πινακίδες παρκαρισμένο εξω απο στούντιο σημαίνει οτι είναι μέσα, εγώ τελευταία φορά που τη πέτυχα στα στούντιο ήταν στο venus αλλά όπως είπαν και οι προηγούμενοι πηγαινοέρχεται!!
Δωράκι του παντρεμένου χορηγού της το όχημα...

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
Περασμα τις προαλλες με την ρωξανα
Ξεκινησε με μια οχι κ τόσο βαθιά πίπα αλλά γρήγορα στήθηκε κ ήταν δοτική σε ότι στάση ζήταγες (ίσα ίσα συμμετοχική)
Για τον χρόνο δεν έκανε κανένα παράπονο, επιβεβαιώθηκαν όσοι γράψατε οτι αξίζει για μια φορά (τελείωμα βυζια)
Παρεπιπτοντως, τι ξενοδοχειαρα χτιζεται παλι μπροστά από το παλιο ape??

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796

SweetZeta

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2022
Like
16
Πόντοι
0
Περασμα τις προαλλες με την ρωξανα
Ξεκινησε με μια οχι κ τόσο βαθιά πίπα αλλά γρήγορα στήθηκε κ ήταν δοτική σε ότι στάση ζήταγες (ίσα ίσα συμμετοχική)
Για τον χρόνο δεν έκανε κανένα παράπονο, επιβεβαιώθηκαν όσοι γράψατε οτι αξίζει για μια φορά (τελείωμα βυζια)
Παρεπιπτοντως, τι ξενοδοχειαρα χτιζεται παλι μπροστά από το παλιο ape??
Πόσο χρονών είναι η Ρωξανα;
Περιέγραψε και εμφάνιση λίγο αν θες

straham

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
40
Πόντοι
0
Και σιγά το αμάξι ..πόσο μάλλον με βουλγαρικές πινακίδες ..
Σαν να την πήρε χιουνται στην Ελλάδα κόστισε
Νταξ.. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα.. 60-70κ αυτοκίνητο δεν το λες σιγα το αμαξι. Άλλο αν στη Βουλγαρία μπορεί να είναι και κλεμμένο.
Όσο για την μεγάλο-κορασίδα πρέπει να ομολογήσουμε ότι είναι απο τις πιό εντυπωσιακές σε εμφάνιση που έχουν περάσει απο τα στέκια.. Ειδικά όταν πρωτοφανιστηκε.

• Like
Αντιδράσεις: tonika

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.679
Πόντοι
9.297
την περίμενα τη σύγκριση:2funny: επί του συνόλου τι να πει το νέο αίμα στο ρωσικό μας ποιμενικό; γατάκια όλα... :wink:
όσον αφορά τις στοματικές ικανοτήτες όμως, από τις λίγες που παίζουν σε παρόμοια κατηγορία...
Δεν αποδόθηκε τυχαία η προσωνυμία της Τσαρινας...τόσες Ρωσίδες (γα) μυησαμε όμως όταν λέμε η ακούμε την λέξη "Τσαρίνα" η "Τσαριτσα" ΜΟΝΟ σε μια πάει το μυαλό μας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom