Αυτή η Εμμανουέλα που λες, πόσο χρονών είναι περίπου;Καλησπέρα στα μέλη της συμπρωτεύουσας. Βυζαρού στη πρωινή βάρδια παίζει; Εκτός από τις γνωστές καραβάνες Ρουμάνες Χριστίνα και Έλενα. Έχω κάτι αιώνες να τσαρκάρω πρωινή βάρδια. Στη βραδινή πήγα πρόσφατα απογοητευτική η κατάσταση. Με κανά δυο ελάχιστες εξαιρέσεις. Μια στο πρωτελευταίο της Νικηφόρου Ουρανού, το κόκκινο. Μια ψηλή αδύνατη μελαχρινή με τατού και συλικονάτους βύζους Εμανουέλα και άλλη στο bella dona ονομάτι Αλεξάνδρα αν θυμάμαι καλά, μπαμπάτσικη, όχι η Κύπρια
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (3 μέλη και 46 επισκέπτες)
Mastarovic
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2021
- Like
- 45
- Πόντοι
- 0
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου χτες ήθελα να πάω γιατί δεν είμαι από Θεσσαλονίκη και ρώτησα γιατί είχα πρόβλημα στο πόδι και δεν μπορούσα να τα περπατούσα όλα.το Belarus που είναι ακριβώς?σε ευχαριστώ πολύ πάντωςΑλεξάνδρα Κύπρια! Και κάτι ειπα ότι έχει και στο μπελαρους μια αλλά δεν την έχω δει!
Δίπλα στο villa eroticaΣε ευχαριστώ πολύ φίλε μου χτες ήθελα να πάω γιατί δεν είμαι από Θεσσαλονίκη και ρώτησα γιατί είχα πρόβλημα στο πόδι και δεν μπορούσα να τα περπατούσα όλα.το Belarus που είναι ακριβώς?σε ευχαριστώ πολύ πάντως
horhitto4
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 955
- Πόντοι
- 361
εμμανουελα να ξερετε αν δείτε άσπρο bmw x5 με βουλγάρικες πινακίδες παρκαρισμένο εξω απο στούντιο σημαίνει οτι είναι μέσα, εγώ τελευταία φορά που τη πέτυχα στα στούντιο ήταν στο venus αλλά όπως είπαν και οι προηγούμενοι πηγαινοέρχεται!!
Μπερμπαντακος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.348
- Πόντοι
- 201
Είναι στην Νικιφορου ουρανού! Περίπου στην μέση, όπως έγραψε και ένας ακόμα δίπλα από βίλα εροτικα!Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου χτες ήθελα να πάω γιατί δεν είμαι από Θεσσαλονίκη και ρώτησα γιατί είχα πρόβλημα στο πόδι και δεν μπορούσα να τα περπατούσα όλα.το Belarus που είναι ακριβώς?σε ευχαριστώ πολύ πάντως
Mythical Zoan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 21
- Like
- 3.967
- Πόντοι
- 1.436
Αυτή η Εμμανουέλα που λέτε μήπως είναι η Σούζη που εκδιδόταν σαν ανεξάρτητη σε airbnb στο κέντρο πριν μερικούς μήνες;
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.651
- Πόντοι
- 25.165
οχι. αυτη που λες εσυ ειναι η Ελενη/ΡαισαΑυτή η Εμμανουέλα που λέτε μήπως είναι η Σούζη που εκδιδόταν σαν ανεξάρτητη σε airbnb στο κέντρο πριν μερικούς μήνες;
georgepalaio
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2017
- Κριτικές
- 10
- Like
- 489
- Πόντοι
- 311
Αυτές που είπες νομίζω είναι και η Νικολ που πλέον είναι γκρανι. Απογοητευτική και το πρωί. Πέρασα Παρασκευή μεσημέρι από την περιοχή για να πετύχω τη Θεια Μονικα που είπε εδώ ενας φίλος ότι την είδε να δουλεύει, τζίφος πάλι. Δεν έχω καταλάβει τι παίζει με το Φρι Χαουζ. Άσε που πλέον το κτήριο απέναντι δουλεύει κανονικά και σε βλέπει πόσος κόσμος.Καλησπέρα στα μέλη της συμπρωτεύουσας. Βυζαρού στη πρωινή βάρδια παίζει; Εκτός από τις γνωστές καραβάνες Ρουμάνες Χριστίνα και Έλενα. Έχω κάτι αιώνες να τσαρκάρω πρωινή βάρδια. Στη βραδινή πήγα πρόσφατα απογοητευτική η κατάσταση. Με κανά δυο ελάχιστες εξαιρέσεις. Μια στο πρωτελευταίο της Νικηφόρου Ουρανού, το κόκκινο. Μια ψηλή αδύνατη μελαχρινή με τατού και συλικονάτους βύζους Εμανουέλα και άλλη στο bella dona ονομάτι Αλεξάνδρα αν θυμάμαι καλά, μπαμπάτσικη, όχι η Κύπρια
Πέρασμα στα τρία μαγαζιά του αφρός όλες για τα μπάζα. Πέτυχα μια Χριστίνα Αλβανίδα μάλλον που δούλευε ερημίτη παλιά. Παραμένει θεόμουρλη
Almanaco
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2019
- Κριτικές
- 10
- Like
- 5.740
- Πόντοι
- 1.336
& γώ πέρασα από free house και τα δυο στούντιο ήταν κλειστάΑυτές που είπες νομίζω είναι και η Νικολ που πλέον είναι γκρανι. Απογοητευτική και το πρωί. Πέρασα Παρασκευή μεσημέρι από την περιοχή για να πετύχω τη Θεια Μονικα που είπε εδώ ενας φίλος ότι την είδε να δουλεύει, τζίφος πάλι. Δεν έχω καταλάβει τι παίζει με το Φρι Χαουζ. Άσε που πλέον το κτήριο απέναντι δουλεύει κανονικά και σε βλέπει πόσος κόσμος.
Πέρασμα στα τρία μαγαζιά του αφρός όλες για τα μπάζα. Πέτυχα μια Χριστίνα Αλβανίδα μάλλον που δούλευε ερημίτη παλιά. Παραμένει θεόμουρλη
Κάτι μ λέει ότι είναι παπατζα περί μονικα;
georgepalaio
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2017
- Κριτικές
- 10
- Like
- 489
- Πόντοι
- 311
Κάτι τέτοιο υποψιάζομαι..& γώ πέρασα από free house και τα δυο στούντιο ήταν κλειστά
Κάτι μ λέει ότι είναι παπατζα περί μονικα;
straham
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2009
- Like
- 40
- Πόντοι
- 0
Δωράκι του παντρεμένου χορηγού της το όχημα...εμμανουελα να ξερετε αν δείτε άσπρο bmw x5 με βουλγάρικες πινακίδες παρκαρισμένο εξω απο στούντιο σημαίνει οτι είναι μέσα, εγώ τελευταία φορά που τη πέτυχα στα στούντιο ήταν στο venus αλλά όπως είπαν και οι προηγούμενοι πηγαινοέρχεται!!
plutarxos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 659
- Πόντοι
- 366
Ααα καλα ... τετοια ζητανε αυτες...Δωράκι του παντρεμένου χορηγού της το όχημα...
Διαγραμμένο μέλος 215864
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2021
- Like
- 3.709
- Πόντοι
- 456
Περασμα τις προαλλες με την ρωξανα
Ξεκινησε με μια οχι κ τόσο βαθιά πίπα αλλά γρήγορα στήθηκε κ ήταν δοτική σε ότι στάση ζήταγες (ίσα ίσα συμμετοχική)
Για τον χρόνο δεν έκανε κανένα παράπονο, επιβεβαιώθηκαν όσοι γράψατε οτι αξίζει για μια φορά (τελείωμα βυζια)
Παρεπιπτοντως, τι ξενοδοχειαρα χτιζεται παλι μπροστά από το παλιο ape??
Ξεκινησε με μια οχι κ τόσο βαθιά πίπα αλλά γρήγορα στήθηκε κ ήταν δοτική σε ότι στάση ζήταγες (ίσα ίσα συμμετοχική)
Για τον χρόνο δεν έκανε κανένα παράπονο, επιβεβαιώθηκαν όσοι γράψατε οτι αξίζει για μια φορά (τελείωμα βυζια)
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.651
- Πόντοι
- 25.165
Και σιγα την γκομενα που μου θελει και Χ5.Δωράκι του παντρεμένου χορηγού της το όχημα...
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.786
- Πόντοι
- 3.796
Και σιγά το αμάξι ..πόσο μάλλον με βουλγαρικές πινακίδες ..Και σιγα την γκομενα που μου θελει και Χ5.
Σαν να την πήρε χιουνται στην Ελλάδα κόστισε
Πόσο χρονών είναι η Ρωξανα;Περασμα τις προαλλες με την ρωξανα
Περιέγραψε και εμφάνιση λίγο αν θες
plutarxos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 659
- Πόντοι
- 366
Σοβαρα πατσαβουρα ειναι;;!!! ΧαχαΚαι σιγα την γκομενα που μου θελει και Χ5.
straham
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2009
- Like
- 40
- Πόντοι
- 0
Νταξ.. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα.. 60-70κ αυτοκίνητο δεν το λες σιγα το αμαξι. Άλλο αν στη Βουλγαρία μπορεί να είναι και κλεμμένο.Και σιγά το αμάξι ..πόσο μάλλον με βουλγαρικές πινακίδες ..
Σαν να την πήρε χιουνται στην Ελλάδα κόστισε
Όσο για την μεγάλο-κορασίδα πρέπει να ομολογήσουμε ότι είναι απο τις πιό εντυπωσιακές σε εμφάνιση που έχουν περάσει απο τα στέκια.. Ειδικά όταν πρωτοφανιστηκε.
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.679
- Πόντοι
- 9.297
Δεν αποδόθηκε τυχαία η προσωνυμία της Τσαρινας...τόσες Ρωσίδες (γα) μυησαμε όμως όταν λέμε η ακούμε την λέξη "Τσαρίνα" η "Τσαριτσα" ΜΟΝΟ σε μια πάει το μυαλό μας.την περίμενα τη σύγκριση επί του συνόλου τι να πει το νέο αίμα στο ρωσικό μας ποιμενικό; γατάκια όλα...
όσον αφορά τις στοματικές ικανοτήτες όμως, από τις λίγες που παίζουν σε παρόμοια κατηγορία...
Αυτη δουλευει ακομα?οχι. αυτη που λες εσυ ειναι η Ελενη/Ραισα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38