Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (0 μέλη και 36 επισκέπτες)

Lympe

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2021
Like
195
Πόντοι
0
Νταξ.. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα.. 60-70κ αυτοκίνητο δεν το λες σιγα το αμαξι. Άλλο αν στη Βουλγαρία μπορεί να είναι και κλεμμένο.
Όσο για την μεγάλο-κορασίδα πρέπει να ομολογήσουμε ότι είναι απο τις πιό εντυπωσιακές σε εμφάνιση που έχουν περάσει απο τα στέκια.. Ειδικά όταν πρωτοφανιστηκε.
Το καινουριο κανει 60κ. Τα 20ετιας που κυκλοφορουν Ελλαδισταν και Μπουλγκαρια εισαγωγες απο γερμανια 3κ τα παιρνεις. Μπειτε στο αντιστοιχο καρ τζιαρ της γερμανιας να δειτε. Τα δινουν ετσι γιατι δε περνανε το αντιστοιχο κτεο.
Τεσπα δεν εχει σημασια.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
& γώ πέρασα από free house και τα δυο στούντιο ήταν κλειστά

Κάτι μ λέει ότι είναι παπατζα περί μονικα;
Το μέλος που το έγραψε πάντως είναι παλιό μέλος και δε νομίζω να θεωρείται παπατζής...

Το free house και τις περισσότερες φορές που περνάω νύχτα εγώ κλειστό είναι... και η Μόνικα στο τέλος όσο είχαμε επαφές δούλευε 3-4 φορές τη βδομάδα απ'όσο θυμάμαι

georgepalaio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2017
Κριτικές
10
Like
489
Πόντοι
311
Το μέλος που το έγραψε πάντως είναι παλιό μέλος και δε νομίζω να θεωρείται παπατζής...

Το free house και τις περισσότερες φορές που περνάω νύχτα εγώ κλειστό είναι... και η Μόνικα στο τέλος όσο είχαμε επαφές δούλευε 3-4 φορές τη βδομάδα απ'όσο θυμάμαι
Εγώ πάλι νύχτα δεν το έχω βρει ποτέ κλειστό. Ίσως επειδή πάω ΣΚ.
Πότε την είδες τελευταία φορά δηλαδή

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.740
Πόντοι
1.336

Σε ποιο από τα δυο; Επειδή ΑΛ δε ξέρω ή δεν είμαι σίγουρος, πως ειναι η θεία μονικα; Αξίζει; Εχεις πάει πρόσφατα η έχει καιρο; Κάτι μου ανέφερε ο τύπος που πήγε ότι έχει ράστα!

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
Σε ποιο από τα δυο; Επειδή ΑΛ δε ξέρω ή δεν είμαι σίγουρος, πως ειναι η θεία μονικα; Αξίζει; Εχεις πάει πρόσφατα η έχει καιρο; Κάτι μου ανέφερε ο τύπος που πήγε ότι έχει ράστα!
Εγώ έχω χρόνια να τη δω... τώρα αν αξίζει θα το κρίνεις εσύ,η γυναίκα ήταν κορυφή εκείνα τα χρόνια που δούλευε συνεχόμενα.
Προφανώς δε θα ξέχασε την τέχνη της...
Τότε που δούλευε σταθερά νομίζω δούλευε αντίθετα από τη Νατάσα, δηλαδή η Νατάσα αριστερά κι αυτή δεξιά...

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
Αυτό το Playmobil ονόματι Βικτώρια που δίνει βραδυνή απόψε στο Venus την είδε κανείς?
Στις φωτό μου θυμίζει πολύ την Ειρήνη και αυτό με εξιτάρει όσο να'ναι

straham

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
40
Πόντοι
0
Το καινουριο κανει 60κ. Τα 20ετιας που κυκλοφορουν Ελλαδισταν και Μπουλγκαρια εισαγωγες απο γερμανια 3κ τα παιρνεις. Μπειτε στο αντιστοιχο καρ τζιαρ της γερμανιας να δειτε. Τα δινουν ετσι γιατι δε περνανε το αντιστοιχο κτεο.
Τεσπα δεν εχει σημασια.
Ούτε 5ετίας δεν είναι προς ενημέρωση σου..

• Like
Αντιδράσεις: laskos

straham

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
40
Πόντοι
0
Εγώ έχω χρόνια να τη δω... τώρα αν αξίζει θα το κρίνεις εσύ,η γυναίκα ήταν κορυφή εκείνα τα χρόνια που δούλευε συνεχόμενα.
Προφανώς δε θα ξέχασε την τέχνη της...
Τότε που δούλευε σταθερά νομίζω δούλευε αντίθετα από τη Νατάσα, δηλαδή η Νατάσα αριστερά κι αυτή δεξιά...
Κάνει ακόμη που και που καμιά πρωινή βάρδια αλλά όποτε της καπνίσει αραιά και που χωρίς συγκεκριμένο πρόγραμμα.
Το μαλλί είναι περούκα και όχι ακριβώς ράστα αλλά πλεξουδες.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
Λοιπόν πήγα να δω αυτή τη Βικτώρια στο Venus που έγραψα πριν αλλά μου βγήκε Βερόνικα μια ξανθιά ψηλή με στιβαρό κορμί και δυνατό πάτημα

Νικ.Ουρανού 24... Κάρλα

Νικ.Ουρανού 28 ...Λόρυ μια κούκλα από αυτές που ερωτεύομαι με την πρώτη ματιά. Ρουμάνα με τα πιασίματα της και βυζί και κωλο αλλά κυρίως όμορφη

Ερημίτη 5 η νταρντανα μελαχρινή Μάνια,ο κωλος ξέφυγε πλέον νομίζω

Απέναντι η Ιζαμπέλα που είχε όρεξη για σαχλαμαρίτσες...
Και παραδίπλα η νεαρή Μαρία με το πανέμορφο κωλαρακι.
Και το μεσαίο ήταν ανοιχτό αλλά ήταν σε προγραμμα η κοπέλα

Las Vegas μόνο το πρώτο ανοιχτό και ένα πολύ ωραίο μουνάκι Χριστίνα και όμορφη και έκφυλη και κορμί ωραίο.Κι αυτή σαν λατίνα κάπως μου φάνηκε.
Free house πάλι κλειστά .

Φρίξου 14 Σύλβια λατίνα κι αυτή πολύ ωραίο μουνάκι και με φοβερό κωλαρακι στητό . Από 40 ξεκινάει αλλά όταν έφευγα η γνωστή καθυστερημένη τσατσά φώναζε... έλα έλα με 30

Φρίξου 15 Βιολέτα,αν δε κάνω τρομερό λάθος είναι η κοπέλα που είδα την προηγούμενη βδομάδα στο Belarus και έγραψα για μεγάλο βυζί και γενικά νταρντανουλα και ομορφούλα

Φρίξου 13 Μόνικα ένα νεαρό γυφτάκι πολύ έκφυλο με κωλαρα αφρατη που μου έκανε κλικ και προς στιγμήν το σκέφτηκα... αλλά σίγουρα την βάζω στη λίστα μου, κάτι μου λέει ότι κάνει βρώμικο γαμησι αυτό το κορίτσι...

Τέλος πάντων δε μπήκα πουθενά γιατί είχα περπατήσει 4 χιλιόμετρα το απόγευμα και ήμουν κάπως κουρασμένος θα έλεγα... αν και είδα ωραία κορίτσια.
υποτονική κίνηση,σε κάποια σπίτια είχαν και ζεστουλα

Εγγρ.
4 Οκτ 2022
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα στην ομήγυρη. Θέλω να ρωτήσω, υπάρχουν ακόμα σπιτάκια ανοικτά στον Βαρδάρη μετά το μαζικό κλείσιμο του 2014; Είχα δει ότι κάποια ελάχιστα 1-2 παρέμειναν ανοικτά έως και το 2017 τουλάχιστον. Υπάρχει τίποτε εκεί σήμερα;

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Λοιπόν πήγα να δω αυτή τη Βικτώρια στο Venus που έγραψα πριν αλλά μου βγήκε Βερόνικα μια ξανθιά ψηλή με στιβαρό κορμί και δυνατό πάτημα

Νικ.Ουρανού 24... Κάρλα

Νικ.Ουρανού 28 ...Λόρυ μια κούκλα από αυτές που ερωτεύομαι με την πρώτη ματιά. Ρουμάνα με τα πιασίματα της και βυζί και κωλο αλλά κυρίως όμορφη

Las Vegas μόνο το πρώτο ανοιχτό και ένα πολύ ωραίο μουνάκι Χριστίνα και όμορφη και έκφυλη και κορμί ωραίο.Κι αυτή σαν λατίνα κάπως μου φάνηκε.

Φρίξου 14 Σύλβια λατίνα κι αυτή πολύ ωραίο μουνάκι και με φοβερό κωλαρακι στητό . Από 40 ξεκινάει αλλά όταν έφευγα η γνωστή καθυστερημένη τσατσά φώναζε... έλα έλα με 30

Φρίξου 15 Βιολέτα,αν δε κάνω τρομερό λάθος είναι η κοπέλα που είδα την προηγούμενη βδομάδα στο Belarus και έγραψα για μεγάλο βυζί και γενικά νταρντανουλα και ομορφούλα

Φρίξου 13 Μόνικα ένα νεαρό γυφτάκι πολύ έκφυλο με κωλαρα αφρατη που μου έκανε κλικ και προς στιγμήν το σκέφτηκα... αλλά σίγουρα την βάζω στη λίστα μου, κάτι μου λέει ότι κάνει βρώμικο γαμησι αυτό το κορίτσι...

Τέλος πάντων δε μπήκα πουθενά γιατί είχα περπατήσει 4 χιλιόμετρα το απόγευμα και ήμουν κάπως κουρασμένος θα έλεγα... αν και είδα ωραία κορίτσια.
Η Βερόνικα από περιγραφή πρέπει να είναι αυτή που ήταν και το καλοκαίρι ,ρωτούσα εδώ πριν λίγες μέρες .δεν πέρασα καθόλου από στούντιο σήμερα

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.466
Πόντοι
7.095
H χειρότερη τσατσά όλων των εποχών...από το τσίρκο και μετά, όπου την πετυχαίνω φεύγω. Ασταδιαλα μαλάκω!

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.131
Πόντοι
6.835
Πέρασμα χτες το βράδυ από Poison. Κολομβιανή Adriana με τεράστια κωλαρα ολοστρόγγυλη και βυζάρες όλα ψευτικα έμοιαζαν. Πολύ σκοτάδι στο συγκεκριμένο μαγαζί. Ίσως με φως να ήταν τρομακτική αλλά εμένα μου άρεσε πολύ. Δεν χορταινω την κωλαρα της. Στο σέρβις καλή όχι κάτι το ιδιαίτερο. Πήρα το γυμνό στοματικό στα 50 εγλυψε και λίγο μπάλες . Η φωτό στο άλλο σάιτ πάντως καμία σχέση μια με γυαλιά δείχνει .

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.261
Πόντοι
6.817

Νικ.Ουρανού 24... Κάρλα

βραδινη βαρδια;

gt13

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Κριτικές
9
Like
454
Πόντοι
21
& γώ πέρασα από free house και τα δυο στούντιο ήταν κλειστά

Κάτι μ λέει ότι είναι παπατζα περί μονικα;
Σου είπα ότι δουλεύει κάθε μέρα εκεί;;για παπατζες ψάξε αλλού.
Αν το πετύχεις ανοιχτό πρωί το free house θα είναι η Μόνικα μεσα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom