Λοιπόν πήγα να δω αυτή τη Βικτώρια στο Venus που έγραψα πριν αλλά μου βγήκε Βερόνικα μια ξανθιά ψηλή με στιβαρό κορμί και δυνατό πάτημα
Νικ.Ουρανού 24... Κάρλα
Νικ.Ουρανού 28 ...Λόρυ μια κούκλα από αυτές που ερωτεύομαι με την πρώτη ματιά. Ρουμάνα με τα πιασίματα της και βυζί και κωλο αλλά κυρίως όμορφη
Ερημίτη 5 η νταρντανα μελαχρινή Μάνια,ο κωλος ξέφυγε πλέον νομίζω
Απέναντι η Ιζαμπέλα που είχε όρεξη για σαχλαμαρίτσες...
Και παραδίπλα η νεαρή Μαρία με το πανέμορφο κωλαρακι.
Και το μεσαίο ήταν ανοιχτό αλλά ήταν σε προγραμμα η κοπέλα
Las Vegas μόνο το πρώτο ανοιχτό και ένα πολύ ωραίο μουνάκι Χριστίνα και όμορφη και έκφυλη και κορμί ωραίο.Κι αυτή σαν λατίνα κάπως μου φάνηκε.
Free house πάλι κλειστά .
Φρίξου 14 Σύλβια λατίνα κι αυτή πολύ ωραίο μουνάκι και με φοβερό κωλαρακι στητό . Από 40 ξεκινάει αλλά όταν έφευγα η γνωστή καθυστερημένη τσατσά φώναζε... έλα έλα με 30
Φρίξου 15 Βιολέτα,αν δε κάνω τρομερό λάθος είναι η κοπέλα που είδα την προηγούμενη βδομάδα στο Belarus και έγραψα για μεγάλο βυζί και γενικά νταρντανουλα και ομορφούλα
Φρίξου 13 Μόνικα ένα νεαρό γυφτάκι πολύ έκφυλο με κωλαρα αφρατη που μου έκανε κλικ και προς στιγμήν το σκέφτηκα... αλλά σίγουρα την βάζω στη λίστα μου, κάτι μου λέει ότι κάνει βρώμικο γαμησι αυτό το κορίτσι...
Τέλος πάντων δε μπήκα πουθενά γιατί είχα περπατήσει 4 χιλιόμετρα το απόγευμα και ήμουν κάπως κουρασμένος θα έλεγα... αν και είδα ωραία κορίτσια.
υποτονική κίνηση,σε κάποια σπίτια είχαν και ζεστουλα