Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (2 μέλη και 49 επισκέπτες)

PlayJack

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2022
Like
284
Πόντοι
21
Ρε μάγκες εγώ να ρωτήσω κάτι από περιέργεια. Εγώ που είμαι από μικρή πόλη διπλανή και δεν έχει πολλές γκόμενες εδώ τυχαίνει να γαμησω μια στα2 χρόνια και αν. Εκεί Θεσσαλονίκη δεν γίνεται τίποτα με καμία απλή γκόμενα πως είναι η κατάσταση. Μια ζωή θα πληρώνουμε δηλαδή?
Ρε φιλαράκι δε πληρώνουμε γιατί δε βρίσκουμε γκόμενες..Πάθος είναι, εθισμός, γουστάρουμε τον αγοραίο έρωτα,μας φτιάχνει,μας εξιταρει....που κολλάει αν είσαι σε μικρή η μεγάλη πόλη .Λέω για τους τακτικούς,σταθερούς πελάτες αυτών των μαγαζιών.

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.744
Πόντοι
1.336
Είχαν όντως εδώ και 20 χρόνια τα μαγαζιά τους εκει; Μήπως είναι πολλά τα χρόνια που αναφερεις. Νόμιζα κυρίως μετα το 18-19 αρχισαν να ανοίγουν μαζικά οι πακιστανοι κομμωτήρια κλπ εκει περα
Σωστά
Εγώ ως πρώην κάτοικος ξηροκρηνης (πατρικο μου), σας λέω ότι δραστηριοποιούνται το τελευταίο τάλιρο άντε και λίγο παρακάνω

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.744
Πόντοι
1.336
Ρε φιλαράκι δε πληρώνουμε γιατί δε βρίσκουμε γκόμενες..Πάθος είναι, εθισμός, γουστάρουμε τον αγοραίο έρωτα,μας φτιάχνει,μας εξιταρει....που κολλάει αν είσαι σε μικρή η μεγάλη πόλη .Λέω για τους τακτικούς,σταθερούς πελάτες αυτών των μαγαζιών.
Πολύ σωστά
Να νιώθεις ότι θα στα πάρει όλα για να σου προσφέρει στιγμές καβλας
Να κανεις βόλτες πιάτσα μέχρι να ανάψει λαμπάκι και να σκέφτεσαι άλλη μια γύρα άλλη μια τελευταία και να κανεις κύκλους άλλες δυο ώρες!
Να μη σηκώνεις τηλ από κανέναν ή να σηκώνεις κ να λες είσαι άλλου ενώ από μέσα σου παρακαλάς να τελειώσει η ταδε μπας κ την πάρεις Εσυ και από κάτω να τον σιγοπαιζεις!
Να ανοίγεις τα μάτια σου το πρωί και να σε πιάνει χαρά και ανυπομονησία επειδή θα πας να πάρεις το καφεδάκι σου και μετά βόλτα στα κορίτσια στη νικηφόρου-Φρίξου-ερημίτη κτλ! Και ίσως να δεις κάνα καλτ σκηνικό ή και να ζήσεις σ αυτό!

Είναι εθισμός όπως πολύ σωστά το λέει κ ο φιλος playjack! Και αν μπλέξεις με αυτήν την «ζαπρε» δύσκολα ξεκολλας!

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
Σωστά
Εγώ ως πρώην κάτοικος ξηροκρηνης (πατρικο μου), σας λέω ότι δραστηριοποιούνται το τελευταίο τάλιρο άντε και λίγο παρακάνω
Και μάλιστα απο οτι ξέρω απο τα σπιτάκια παλιά τους έδιωχναν και κατευθειαν. Αλλάζουν οι εποχές

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.744
Πόντοι
1.336
Και μάλιστα απο οτι ξέρω απο τα σπιτάκια παλιά τους έδιωχναν και κατευθειαν. Αλλάζουν οι εποχές
Δυο στα παντε που πηγαίνω τελευταία βγαίνουν από μέσα τα γυφταριά

Αφεντικά που μας διαβάζετε ξέρουμε δύσκολοι καιροί αλλά ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΤΕ ΜΕΣΑ! Ξενερώνουμε μόνο που τους βλέπουμε να περπάτανε στον ίδιο δρόμο και στα αρχιδια μου αν ακουστεί ρατσιστικό! Αλλιώς υγρό πυρ στα λεσια!

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Σωστά
Ναι αλλά Πακιστανική κοινότητα στην Ελλάδα υπάρχει παρά πολλά χρόνια,δεν εμφανίστηκαν τώρα οι Πακιστανοί.... άρα όπως οι Αλβανοί και οι Γεωργιανοί που ζουν 30 χρόνια εδώ και μπορεί να πάνε και καμιά μπουρδελότσαρκα, έτσι και αυτοί.
Μπορεί να μη μας αρέσει αλλά είναι μία πραγματικότητα .

Το νόημα της τοποθέτησής μου είχε να κάνει ξεκάθαρα με τους γύφτους

SweetZeta

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2022
Like
16
Πόντοι
0
Οι Πακιστανοί, Αφγανοί, Ιρακινοί κλπ γαμανε καθημερινά τις πουτάνες της Θεσσαλονίκης και εσείς πηγαίνετε με χαρά να τρώτε να αποφάγια τους και πληρώνετε και από πάνω

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Οι Πακιστανοί, Αφγανοί, Ιρακινοί κλπ γαμανε καθημερινά τις πουτάνες της Θεσσαλονίκης και εσείς πηγαίνετε με χαρά να τρώτε να αποφάγια τους και πληρώνετε και από πάνω
Ενώ εσύ??

SweetZeta

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2022
Like
16
Πόντοι
0
Εγώ ευτυχώς πάω με συγκεκριμένες που ξέρω ότι ρίχνουν άκυρο σε αυτούς. Αλλά οι περισσότερες τους δέχονται και όσο ωραία και να είναι η άλλη αν τρώει βρωμοψωλες, δεν θέλω ούτε χειραψία να κάνω μαζί της

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Εγώ ευτυχώς πάω με συγκεκριμένες που ξέρω ότι ρίχνουν άκυρο σε αυτούς. Αλλά οι περισσότερες τους δέχονται και όσο ωραία και να είναι η άλλη αν τρώει βρωμοψωλες, δεν θέλω ούτε χειραψία να κάνω μαζί της
Είναι μια σεβαστή άποψη αυτό που λες αλλά πες μας κι εμάς να ξέρουμε... γιατί στα μηνύματα σου απ'ότι βλέπω μόνο ρωτάς για να τσιμπήσεις πληροφορίες από δω μέσα

SweetZeta

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2022
Like
16
Πόντοι
0
Είναι μια σεβαστή άποψη αυτό που λες αλλά πες μας κι εμάς να ξέρουμε... γιατί στα μηνύματα σου απ'ότι βλέπω μόνο ρωτάς για να τσιμπήσεις πληροφορίες από δω μέσα
Απλά λέω αυτά που ξέρω, αλλά δεν θέλω να στιγματισω η να προσβάλλω καμια από τις κοπέλες. Ο καθένας προσέχει για το εαυτό του και κάνει τις επιλογές του!

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.851
Πόντοι
3.796
Ποτέ μην είσαι σίγουρος με ποια πας και τι κάνει ..τα λεφτά είναι γλυκά .
Μην πέσεις απ' τα σύννεφα αν βγαίνει κανένας μαυριδερός από το δίπλα δωμάτιο .
Το θέμα δεν είναι με ποιον γαμιουνται ,για αυτό λειτουργούν τα μπουρδέλα ,για όλους .
Το θέμα είναι να τηρούνται τα απαραίτητα υγειονομικά.
Κάποιες που λένε ότι δεν παίρνουν ξένους ,το λενε εκ του ασφαλούς γιατί έχουν στάνταρ πελατολόγιο.
Μια καινούργια η μία που δεν έχει πολύ δουλειά θα πάρει τα πάντα .
Ακόμα και αυτή που δεν παίρνει μια μέρα αναδουλειας θα βάλει όποιον νάνε

SweetZeta

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2022
Like
16
Πόντοι
0
Ποτέ μην είσαι σίγουρος με ποια πας και τι κάνει ..τα λεφτά είναι γλυκά .
Μην πέσεις απ' τα σύννεφα αν βγαίνει κανένας μαυριδερός από το δίπλα δωμάτιο .
Το θέμα δεν είναι με ποιον γαμιουνται ,για αυτό λειτουργούν τα μπουρδέλα ,για όλους .
Το θέμα είναι να τηρούνται τα απαραίτητα υγειονομικά.
Κάποιες που λένε ότι δεν παίρνουν ξένους ,το λενε εκ του ασφαλούς γιατί έχουν στάνταρ πελατολόγιο.
Μια καινούργια η μία που δεν έχει πολύ δουλειά θα πάρει τα πάντα .
Ακόμα και αυτή που δεν παίρνει μια μέρα αναδουλειας θα βάλει όποιον νάνε
Συμφωνώ με αυτά που λες, εξάλλου μπουρδέλα είναι ποτέ δεν είσαι σίγουρος για τίποτα

Εγγρ.
25 Ιουλ 2022
Like
314
Πόντοι
20
Περασμα με Ναταλι πριν λιγο στο βιλα Πριβε κατοπιν υποδειξεως συναδελφου Αλ Πατσινο. Ξεσκσιμα μας ακουσε ολη η δυτικη Θεσσαλονικη. 2 κουβαδες χυσια εβγαλε το μωρο...Απιστευτη καυλα αυτη η γυναικα...Αλλα και εγω την επαιξα στα ισα..Ηξερα οτι θα γινει μαχη, ειχαμε να γαμηθουμε 2-3 μηνες... Ημουν σκληρος, αμειληκτος, και με διαρκεια, την καρφωνα αδυσωπητα για πανω απο 10 λεπτα, εργατης κανονικος, επρεπε να φοραω κρανος και γαλοτσες.. Η κοπελα ειναι αρρωστη με την πουτσα...Προσπαθουσε να αναιβασει βιντεο στο αλλο σιτε για το πως χυνει αλλα δεν τα καταφερε και υποσχεθηκε να το κανει το ταχυτερο. Οποιος δεν κολλαει στην μετρια εμφανιση να παει θα περασει καλα.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
25 Ιουλ 2022
Like
314
Πόντοι
20
Υ.Γ
Το γυμνο το εχει παει στα 60 ευρω...Αλλα για μενα καλυτερα να δωσεις 60 και να γουσταρεις παρα 40 και να τα κλαις.....Βεβαια γουστα ειναι αυτα.......

Εγγρ.
8 Οκτ 2021
Κριτικές
3
Like
778
Πόντοι
361
Εχθές το μεσημέρι πήγα να βρω την λορετα και πέτυχα την Έλενα. Γενικά γουστάρω Έλενα αλλά φτάνει πια, ας δοκιμάσουμε και τίποτα άλλο. Όσες φορές έχω πάει βράδυ δουλεύει πρωί και οπότε πάω πρωί δουλεύει βράδυ....(λορετα). Anyway...δεν βρήκα τίποτα αξιογαματο και πήγα στην Ρίτα. Φουλ δωμάτια, περίμενα καμία ώρα αλλά τι να κάνεις....άμα έχεις γκαυλες δεν σκέφτεσαι φυσιολογικά. Λοιπόν μετά από μια ώρα αναμονής μπενει στο δωμάτιο φουλ γκαυλομενη. Με βάζει κάτω και αρχίζει ένα τσιμπούκι απίστευτο. Μου λεει έλα για 69, απαντάω δεν πληρώσα για κάτι τέτοιο, λέει κάτι στα ρωσικά και μου βάζει Καποτά και με καβαλάει δίχως αύριο....Ε λοιπόν σε 5 λεπτά τελείωσα. Μόλις έχυσα μου λέει νευριασμένη, γιατί τελείωσες τόσο γρήγορα; Εγώ δεν έχυσα ακόμα. Βάλε μου δάκτυλο.... Και την τελείωσα με δάχτυλο. Φεύγοντας μου είπε ευχαριστώ πολύ και ότι την επόμενη φορά θα κάνουμε 69 με τελειομα στο στόμα γιατί θέλει να δοκιμάσει το σπέρμα μου. Really τι παίρνει; Γαμιεται όλη μέρα και είναι γκαυλομενη;
Αυτή η Ρίτα είναι αυτή που έχει στο ***** και δουλεύει στο Venus2 η για άλλη λέμε;

ST@Lone

Μέγας
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Κριτικές
38
Like
2.443
Πόντοι
4.110
Ναι αλλά Πακιστανική κοινότητα στην Ελλάδα υπάρχει παρά πολλά χρόνια,δεν εμφανίστηκαν τώρα οι Πακιστανοί.... άρα όπως οι Αλβανοί και οι Γεωργιανοί που ζουν 30 χρόνια εδώ και μπορεί να πάνε και καμιά μπουρδελότσαρκα, έτσι και αυτοί.
Μπορεί να μη μας αρέσει αλλά είναι μία πραγματικότητα .

Το νόημα της τοποθέτησής μου είχε να κάνει ξεκάθαρα με τους γύφτους
Συμφωνώ έως ένα σημείο σύντροφε. Το θέμα δεν είναι οι "οικογενειάρχες" και "καθαροί" Πακιστανοί, Έλληνες, Αυστραλοί. Είναι το φαινόμενο της βρομιάς και εγκληματικότητας. το οποίο το τελευταίο διάστημα αυξάνετε όλο και περισσότερο και παρατηρείτε από συγκεκριμένες ομάδες/ κοπάδια. στην περίπτωση μας Πακιστανούς, Αθίγγανους,... οι περισσότεροι λόγω ανέχειας ή όπως αλλιώς θέλουμε να το πούμε έχουν θέμα καθαριότητας και υγιεινής και αυτό είναι το μείζον ζήτημα.

Τελευταία τροποποίηση:

Chris_12

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2021
Like
8
Πόντοι
0
Χαιρετώ του συναγωνιστές. Γενικά δεν είμαι πολύ πουτανιάρης αλλά που και που θα κάνω και καμιά βόλτα. Συνήθως πήγαινα στο studio body free αλλά αυτή τη φορά είπα να δοκιμάσω τα συμβατικά σπιτάκια καθώς φοβάμαι πολύ και θεωρώ ότι τα κορίτσια σε αυτά τα μαγαζιά είναι ελεγμένα. Πέρασμα από Poison με Ανδριάννα. Η τσατσα πούλησε λίγο μαγκιά αλλά γενικώς ευγενική. Μου είπε με τη μια ότι η κοπέλα κάνει τα πάντα και όντος έτσι ήταν. Διάβασα πιο πριν ένας συναγωνιστής έλεγε ότι δεν τον άφηνε να πιάνει. Σοβαρά τώρα; Είχα σκοπό να της τα δώσω στο στόμα (+20ε) έβγαλα την καπότα με σκοπό να της τα δώσω χωρίς να με ακουμπήσει (είμαι φοβιτσιάρης όπως είπα) και όρμησέ να τα πάρει! Τι πιασίματα τι σφυροκόπημα δεν το συζητάω. Νόμιζα ότι μιλάγαμε για άλλη κοπέλα. Πώς το εξηγείτε αυτό; Μήπως επειδή πήγα πρώτη φορά για να με πιάσει πελάτη; Και κάτι ακόμα για τους έμπειρους του σπορ. Είναι πραγματικά πιο ασφαλές να πηγαίνεις στα γνωστά σπιτάκια απ'οτι με callgirls κτλ;

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.133
Πόντοι
506
Πόσα πλήρωσες;

Stories