kassler
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 44
- Like
- 3.590
- Πόντοι
- 7.195
Βράδυ την πέτυχα....Σαν όνομα την έχει όμως εκτός αν είναι άλλη! Τι ώρα την πέτυχες;
Βράδυ την πέτυχα....Σαν όνομα την έχει όμως εκτός αν είναι άλλη! Τι ώρα την πέτυχες;
Ωραίος! Θα κάνω μια αναγνωριστική! Τις αφρατοκωλες τις ορέγεται η ψωλη μου!Βράδυ την πέτυχα....
Ελα για τσιπουρο καλυτερα.Που προτεινετε να παω σημερα το βραδυ? Ειμαι αναμεσα σε Ναρυ και Λυδια. Ναρυ αν παω σκεφτομαι οτι θα δωσο τουλαχιστον 70 για το γυμνο και να περασω οπως θελω καλα, Λυδια ΑΝ πλεον αφηνει να πιανεις τα βυζια της και να τα γλυφεις ειναι μια πολυ καλη παρουσια αλλα αμα ειναι οπως ηταν παλια την πατησα οποτε ειναι 50-50 αν θα περασω καλα, αλλα εκει ειναι 30 νομιζω. χμμμμ. μακαρι η Λαρα να τηρουσε το ωραριο της και να καθοταν μεχρι τις 20.00 θα την προλαβαινα αλλα οποτε εχω παει κατα τις 18.00 μου λενε να φυγω. Εχει κανεις καμια αλλη προταση που μπορει να μου διαφευγει ? την Αλιονα επισης θα ηθελα πολυ να δω απο κοντα να δω πως ειναι, φαινεται καλο γκαυλακι απο τις φωτος αλλα δεν εχουμε καμια εμπειρια απο καποιον να μας ελεγε πως ειναι μεσα στο δωματιο.
Σιγά εντάξει ..σκουπίσου λίγο ,θα πέσουμε από τα σάλια .Πραγματικα στο βενους της Αθηνουλας εχω βρει παραδεισο.ΑΝΝΑ.ΒΕΡΟΝΙΚΑ,ΚΑΡΟΛΙΝΑ.δεν περιγραφεται το εργο.Πρωτα την ΑΝΝΑ.ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕς ΥΠΗΡΕΣΙΕς αν σε κλικαρει,ΒΕΡΟΝΙΚΑ για πισωκολλητο,ΚΑΡΟΛΙΝΑ μανεκεν,λατρευει την καθαριοτητα,στο στηθος εγινε υπεροχη δουλεια απο τον χειρουργο,μου αρεσει ιδιαιτερα το μουνακι της,μοσχοβολαει ,ο δε πισινος της τρελλα. Την πηρα Παρασκευη 2 φορες,σαββατο 1,και θα την βλεπω οσο ανταποκρινεται στο δωματιο.Παιρνω παντα το απλο και τιμω αφανταστα οσες κοπελες σεβονται το 30αρι κατα βαση και σιγουρα καποια στιγμη θα παρουν και το παραπανω αναλογα με την αποδοση.Γυρω στα 30 τις υπολογιζω χωρις να εχω ρωτησει.Μπορεις με 150 ευρω να γαμησεις εσκορτ 1 φορα,η 5 φορες στο βενους με ποικιλια,προσωπικα πλεον προτιμω το δευτερο ,γιατι το πρωτο θα σε διαλυσει οικονομικα εκτος αν εισαι πολυ απλας.Θυμιζω οτι η μπουρδελοτσαρκα ειναι εξαιρετικο σπορ,ενας ατελειωτος μαραθωνιος για μενα προσωπικα που κανει τη ζωη μου ενδιαφερουσα,εκτος δουλειας και οικογενειας.
Δες Π.ΜΕλα για τσιπουρο καλυτερα.
Εγώ λέω να πας μια Μιρέλα .Που προτεινετε να παω σημερα το βραδυ? Ειμαι αναμεσα σε Ναρυ και Λυδια. Ναρυ αν παω σκεφτομαι οτι θα δωσο τουλαχιστον 70 για το γυμνο και να περασω οπως θελω καλα, Λυδια ΑΝ πλεον αφηνει να πιανεις τα βυζια της και να τα γλυφεις ειναι μια πολυ καλη παρουσια αλλα αμα ειναι οπως ηταν παλια την πατησα οποτε ειναι 50-50 αν θα περασω καλα, αλλα εκει ειναι 30 νομιζω. χμμμμ. μακαρι η Λαρα να τηρουσε το ωραριο της και να καθοταν μεχρι τις 20.00 θα την προλαβαινα αλλα οποτε εχω παει κατα τις 18.00 μου λενε να φυγω. Εχει κανεις καμια αλλη προταση που μπορει να μου διαφευγει ? την Αλιονα επισης θα ηθελα πολυ να δω απο κοντα να δω πως ειναι, φαινεται καλο γκαυλακι απο τις φωτος αλλα δεν εχουμε καμια εμπειρια απο καποιον να μας ελεγε πως ειναι μεσα στο δωματιο.
Μιρελα....πηγαμε τσαρκα με ακομα ενα μελος τις προαλλες στοχευμενος για την Μιρελα σκαμε μυτι την βλεπω λεω ΜΠΑΙΝΩ, μου λεει ΩΠΑ ΩΠΑ, εχω προγραμμα 1 ωρα.... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. μα καλα ποιος παιρνει μια ωρα προγραμμα με την μιρελα ..... ουτε γυμνο δεν κανει η κοπελα. αλλα ναι αξιζει. στο αλλο σαιτ δεν την εχει να δουλευει παντως...Εγώ λέω να πας μια Μιρέλα .
Κάθε φορά θέλω να πάω και όλο την ξεχνάω όταν βγαίνω ..
Κάτι ακούστηκε εδώ προχθές για Medusa,Μιρελα....πηγαμε τσαρκα με ακομα ενα μελος τις προαλλες στοχευμενος για την Μιρελα σκαμε μυτι την βλεπω λεω ΜΠΑΙΝΩ, μου λεει ΩΠΑ ΩΠΑ, εχω προγραμμα 1 ωρα.... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. μα καλα ποιος παιρνει μια ωρα προγραμμα με την μιρελα ..... ουτε γυμνο δεν κανει η κοπελα. αλλα ναι αξιζει. στο αλλο σαιτ δεν την εχει να δουλευει παντως...
και η ατιμη κρατιεται τοσο καλα. εχει σωματαρα η ρουφιανα ασε που μου θυμιζει την γκαλ γκαντοτ! ατιμη γυναικα!Κάτι ακούστηκε εδώ προχθές για Medusa,
Σε πιάνει μια συγκίνηση όταν την βλέπεις ,ακόμα θυμάμαι στο Βαρδάρη που μου είπαν στο σαλόνι έχουμε καινούρια κοπέλα από Ρουμανία .
Στα τρίδυμα απέναντι από το ανορθόγραφο ξεκίνησε .
Την είχα πάρει πριν ένα με ενάμιση χρόνο νομίζω ..
Σταθερή όμως .και η ατιμη κρατιεται τοσο καλα. εχει σωματαρα η ρουφιανα ασε που μου θυμιζει την γκαλ γκαντοτ! ατιμη γυναικα!
Ναι αυτό είναι ένα θέμα με την λαρα! Από περσυ έτσι το δούλευε το ωράριο! Θα πρότεινα Ναστια αν σου αρέσει εμφανισιακά, γιατί μέσα τα τιμάει τα λεφτά! Με 50αρι την κανείς και γλυφομουνι στο καθαρό μουνακι! Και στα 40 απλό καλή είναι! Αφήνει να χουφτώσεις άφοβα τα βυζακια της! Απλα δεν γουστάρει δαγκωνιές και τσιμπήματα.Που προτεινετε να παω σημερα το βραδυ? Ειμαι αναμεσα σε Ναρυ και Λυδια. Ναρυ αν παω σκεφτομαι οτι θα δωσο τουλαχιστον 70 για το γυμνο και να περασω οπως θελω καλα, Λυδια ΑΝ πλεον αφηνει να πιανεις τα βυζια της και να τα γλυφεις ειναι μια πολυ καλη παρουσια αλλα αμα ειναι οπως ηταν παλια την πατησα οποτε ειναι 50-50 αν θα περασω καλα, αλλα εκει ειναι 30 νομιζω. χμμμμ. μακαρι η Λαρα να τηρουσε το ωραριο της και να καθοταν μεχρι τις 20.00 θα την προλαβαινα αλλα οποτε εχω παει κατα τις 18.00 μου λενε να φυγω. Εχει κανεις καμια αλλη προταση που μπορει να μου διαφευγει ? την Αλιονα επισης θα ηθελα πολυ να δω απο κοντα να δω πως ειναι, φαινεται καλο γκαυλακι απο τις φωτος αλλα δεν εχουμε καμια εμπειρια απο καποιον να μας ελεγε πως ειναι μεσα στο δωματιο.
Τώρα δεν ξέρω έχω καιρό να πάω ,αλλά η Χριστίνα η Ουγγαρέζα πρέπει να λείπει .Ποιές άλλες κοπέλες ειναι στο βενους?
Για Ρίτα-Σουζάνα ξέρουμε?Τώρα δεν ξέρω έχω καιρό να πάω ,αλλά η Χριστίνα η Ουγγαρέζα πρέπει να λείπει .
Τελευταία είχε πει μέχρι τέλος Ιουλίου θα δούλευε
Ρίτα είναι στο Βένους 2 μέχρι 2 το βράδυ νομίζω τα ωράρια της..η Σουζάνα έχω καιρό να την δω ήταν Βένους .άμα την βρεις πες μας θέλω και εγώ να την ρίξω ένα..είναι πολύ μιλφαραΓια Ρίτα-Σουζάνα ξέρουμε?
Καλώς μια χαρά,είναι καυλομιλφάρα δυνατήΡίτα είναι στο Βένους 2 μέχρι 2 το βράδυ νομίζω τα ωράρια της..η Σουζάνα έχω καιρό να την δω ήταν Βένους .άμα την βρεις πες μας θέλω και εγώ να την ρίξω ένα..είναι πολύ μιλφαρα
Ένα κομμάτι ζωντανής ιστορίας από τα καλύτερα μας χρόνια είναι πλέον....Κάτι ακούστηκε εδώ προχθές για Medusa,
Σε πιάνει μια συγκίνηση όταν την βλέπεις ,ακόμα θυμάμαι στο Βαρδάρη που μου είπαν στο σαλόνι έχουμε καινούρια κοπέλα από Ρουμανία .
Στα τρίδυμα απέναντι από το ανορθόγραφο ξεκίνησε .
Την είχα πάρει πριν ένα με ενάμιση χρόνο νομίζω ..