Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 6.122
- Πόντοι
- 11.585
Το διορθωσα στο σαιτ του παρανταιζ μπες.Αυτή η Ντάρια που έχει φωτογραφίες;μπήκα στο άλλο σάιτ και δεν την βρίσκω
Το διορθωσα στο σαιτ του παρανταιζ μπες.Αυτή η Ντάρια που έχει φωτογραφίες;μπήκα στο άλλο σάιτ και δεν την βρίσκω
Ok , ευχαριστώ το βρήκα ,εγώ έψαχνα στο άλλο σάιτ ..Το διορθωσα στο σαιτ του παρανταιζ μπες.
Μπα, ποιο μεγαλη, 30-35 σιγουρα. 21 με τιποτα.Ok , ευχαριστώ το βρήκα ,εγώ έψαχνα στο άλλο σάιτ ..
21 χρόνων λέει και κυτταρίτιδα;
Είναι ΜΑΛΑΚΙΑ να μην βαράς μια μαλακια μια με δύο μέρες πιο πριν...ξοδεύεις πολλά για λίγη ώραΛολ.Κοροϊδεύετε μουνάκια αλλά μπορεί να συμβεί σε όλους ειδικά αν μαζεύεται πράμα δίχως να εκσπερμάτωνει για αρκετές μέρες ο μπαρμπαδακος
1-2ωρες μην σου πω ...Είναι ΜΑΛΑΚΙΑ να μην βαράς μια μαλακια μια με δύο μέρες πιο πριν...ξοδεύεις πολλά για λίγη ώρα
Ρε παιδιά είμαι με καθόλου εμπειρία στο θέμα που συζητάμε. Γενικά μου φαίνεται παράξενη περιοχή εκεί τριγύρω. Σκέφτομαι να πάω αλλά αν είναι να με φερμαρουν το μεροκάματο και να μείνω με το εργαλείο στο χέρι δεν λέει. Για πείτε μήπως λέω μπούρδες ;
Η γνωστη βικτωρια που παλια μας εδινε δωρο το κωλαρακι της και τωρα δεν το δινει ουτε αμα την πληρωσεις?Παρανταιζ απογευματινες στο 1ο μαγαζακι, μεσαιο, οπως λεει και το προγραμμα ηταν η καινουρια Νταρια, σχετικα ψιλη γκομενα με ξανθο καυλοτικο αγορε μαλακι, κωλαρακι γαμευσιμο με ελαφρυα κυταριτιδα, βυζακι πρεπει να ειχε, δεν ειναι τοσο τουμπανο οσο φενεται στην 1 φωτογραφια που εχει στο σαιτ του παρανταιζ. 2η κοπελα νεα λεει η τσατσα, Αντριαννα, ξεπροβαλει το μικρο και αντικρυζω την Αννα την πιπινα απο Λας βεγκας, χμμμμ....
Στο δεξια μαγαζι, η Βικτωρια, απλα....Απιστευτη.!!!!!! Δεν περιγραφω....κραταει μια σωματαρα ονειρο.!!! Εκανα ενα γαμισι τρρρρρεεεεεεεελααααααα....
η περιοχή φυλάσεται να ξέρεις σχεδον ολο το 24ωρο λογω των σπιτιων,ακόμη και πισω να πας villa prive η bad girls υπαρχει φυλακας που παρακολουθει για λογους ασφαλειας,ειτε πας με τα ποδια ειτε με το αυτοκινητο δεν προκειται κανεις να πειραξει ουτε εσενα ουτε το αυτοκινητο σου ακομη και αργα τη νυχτα...μου το ειπε μια τσατσα το εχω καταλαβει κι εγω....Ρε παιδιά είμαι με καθόλου εμπειρία στο θέμα που συζητάμε. Γενικά μου φαίνεται παράξενη περιοχή εκεί τριγύρω. Σκέφτομαι να πάω αλλά αν είναι να με φερμαρουν το μεροκάματο και να μείνω με το εργαλείο στο χέρι δεν λέει. Για πείτε μήπως λέω μπούρδες ;
Ρε παιδιά είμαι με καθόλου εμπειρία στο θέμα που συζητάμε. Γενικά μου φαίνεται παράξενη περιοχή εκεί τριγύρω. Σκέφτομαι να πάω αλλά αν είναι να με φερμαρουν το μεροκάματο και να μείνω με το εργαλείο στο χέρι δεν λέει. Για πείτε μήπως λέω
Παράξενος εσύ είσαι φίλε . Η περιοχή μια χαρά ειναι. Έχουν αγιάσει πολλοί σε εκείνη την περιοχή. Εδώ τα 15 χρονα πάνε με τα ηλεκτρικά πατίνια και γυρνάνε τα στούντιο και πηδάνε τις πιο ωραίες μουνες και εσύ κοτσαμ γάιδαρος και φοβάσαι..Ρε παιδιά είμαι με καθόλου εμπειρία στο θέμα που συζητάμε. Γενικά μου φαίνεται παράξενη περιοχή εκεί τριγύρω. Σκέφτομαι να πάω αλλά αν είναι να με φερμαρουν το μεροκάματο και να μείνω με το εργαλείο στο χέρι δεν λέει. Για πείτε μήπως λέω μπούρδες ;
Δεν θα χεις κανένα θέμα φίλε! Αυτοί που γυρνάνε εκεί φρενάρουν τις πουτανες η κάνουν τσάρκα για το μάτι! Πάνε και καλά γαμησιαΡε παιδιά είμαι με καθόλου εμπειρία στο θέμα που συζητάμε. Γενικά μου φαίνεται παράξενη περιοχή εκεί τριγύρω. Σκέφτομαι να πάω αλλά αν είναι να με φερμαρουν το μεροκάματο και να μείνω με το εργαλείο στο χέρι δεν λέει. Για πείτε μήπως λέω μπούρδες ;
Την Βικτώρια όταν είχε πρωτοερθει την είχα πάρει 2-3 φορές και την 3η φορά πρέπει να έκατσε με το απλό κανένα 35λεπτο στο δωμάτιο. Σε κάποια φάση με άρπαξε με γλωσσοφιλιασε και μου λέει αυτή τη στιγμή σε θέλω πιο πολύ από ότι με θες εσύ. Αφού έφυγα και μου γυρνούσε στο μυαλό 2-3 μέρες το σκηνικό και λέω τι ζήσαμε τώρα στο μπουρδέλο..όσο αναφορά την Βικτώρια επειδή έχω πάει πιο παλιά είναι επιλεκτική πολύ με τους πελάτες,εάν δεν σε παρει με καλο ματι δεν της αρεσεις θα σε ξεπετάξει μπορεί να σε ξενερώσει άσχημα,εάν της αρέσεις θα περάσεις καλα μέσα στο δωμάτιο και θα προσπαθησει να σε κανει παντοτινο πελατη της,οπότε προσοχή!! εγώ πέρασα καλά γιατί της άρεσα εμφανισιακά,βεβαια δεν ξαναπηγα,ο σωματοτυπος της παρολα αυτα δεν ειναι αυτο που ψάχνω και θέλω,μπορεί να ξαναπάω εάν κάνω καμιά γύρα και δεν βρω κατι καλό,θέλω μεγάλο κόλο ωραίο στρογγυλεμενο και βυζια μη σιλικονατα οχι απαραιτητα πολυ μεγαλα σαν αγελαδισια,είπαμε οχι και έτσι το φυσικό στήθος ακόμη και μικρό είναι καλύτερο απο το ψεύτικο που πανε και κανουν ορισμένες.....
Πολλές φορές τελευταία πηγαίνω απο Επτάλοφο με τα πόδια για να κάνω και το περπάτημά μου , δεν μου έχει τύχει τίποτα.Ρε παιδιά είμαι με καθόλου εμπειρία στο θέμα που συζητάμε. Γενικά μου φαίνεται παράξενη περιοχή εκεί τριγύρω. Σκέφτομαι να πάω αλλά αν είναι να με φερμαρουν το μεροκάματο και να μείνω με το εργαλείο στο χέρι δεν λέει. Για πείτε μήπως λέω μπούρδες ;
Αν είσαι φαντάρος και μόλις γύρισες από δωδεκαημερη θερινή διαβίωση ,ναι....1-2ωρες μην σου πω ...
Τυχερέ...τα έχω ζήσει και εγώ .Ειμαι ο μονος δηλαδη που την πληρωνα χαλαρο, αλλα στην ουσια ηταν προγραμμα γλυφομουνι και νωμιζα οτι μου το κανει δωρο.!!!!!!!!??????
Η Βικτωρια ειναι σταθερη αξια, την εζησα σε ολες τις φασεις της, ατιμελητη, με κιλακια, Μουναρα, να βαριετε, αν και πολλες φορες ειπα δεν ξαναπαω γιατι την βαριομουν και εγω, αλλα παντα γυρναω... παλια την εχυσα στο 10λεπτο και εμεινε αλλο ενα 10λεπτο να μιλαμε στο κρεβατι....
Εγω πιστευω οτι ξερει τι θελει να ακουσει ο πελατης, οχι για να τον κανει πελατη, αλλα για να περασει καλα αυτος, ασε που εχει πελατεια τοσα χρονια, στο διπλα 2 γκομενες βλεπανε τροχο της τυχης στο κουζινακι, και η βικτωρια 3 δωματια κλειστα. Και χτες που την ειδα ειναι στα καλυτερα της, απο σωμα δεν παιζεται, κρατιεται σαν 20αρα...
Φιλε μου την προηγουμενη βδομαδα περνωντας με το αυτοκινητο την ειχαν πεσει σε δυο παιδια που περνουσαν με τα ποδια. Βγηκε ο υπαλληλος βεβαια κ τα φωναξε. Αλλα αυτοι περπατουσαν χωρις να κανουν πως τα διωχνουν. Μην κανεις τετοια κινηση. Απλα περπατα.Πολλές φορές τελευταία πηγαίνω απο Επτάλοφο με τα πόδια για να κάνω και το περπάτημά μου , δεν μου έχει τύχει τίποτα.
Μόνο κάποια σκυλιά αδέσποτα εκεί μετά το one salonica , λίγο μετά απο τις γραμμές του τρένου με έχουν αγριέψει κανα δυο φορές απο μακριά ευτυχώς δεν πλησίασαν ... κατα τα άλλα τίποτα.
Έχει κανένα κόλπο για τα σκυλιά ; Να κάνω πως σηκώνω καμιά πέτρα απο κάτω αν το ξανακάνουν ; Έχει τύχει και σε άλλους η μόνο σε μένα αγριεύουν
Και εγώ αφού μένω εδώ πέρα μόνο με τα πόδια πηγαίνω...την μέρα δεν υπάρχει πρόβλημα και εκεί να είναι απλά κάθονται...το βράδυ αν περάσεις δύσκολα ειδικά ο άσπρος ο μεγάλος ορμάει κανονικά...μια φορά δύο τους έσωσε εκεί ο σταθμάρχης παραλίγο να τους αρπαξει .. Μια μέρα πήρα σαλάμι απο σπίτι να τα καλοπιασω να περάσω αέρα αλλά λείπανε...Μπορεις να πας από την άλλη μεριά που είναι τα φανάρια που ξεκινάει η γέφυρα που βγαίνει στου ΕρημίτηΠολλές φορές τελευταία πηγαίνω απο Επτάλοφο με τα πόδια για να κάνω και το περπάτημά μου , δεν μου έχει τύχει τίποτα.
Μόνο κάποια σκυλιά αδέσποτα εκεί μετά το one salonica , λίγο μετά απο τις γραμμές του τρένου με έχουν αγριέψει κανα δυο φορές απο μακριά ευτυχώς δεν πλησίασαν ... κατα τα άλλα τίποτα.
Έχει κανένα κόλπο για τα σκυλιά ; Να κάνω πως σηκώνω καμιά πέτρα απο κάτω αν το ξανακάνουν ; Έχει τύχει και σε άλλους η μόνο σε μένα αγριεύουν