Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

cesc

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2007
Κριτικές
17
Like
0
Πόντοι
10
μισελ : ξανθια χυμώδης γυναίκα με τεράστια φυσικότατα βυζιά και με διάθεση στο κρεβάτι της.
η μόνη που φοράει το προφυλακτικό με το στόμα και η μόνη που το φοράει σωστά. όλες οι άλλες αφήνουν αέρα στο σημείο που μαζεύεται το σπέρμα κάτι που έιναι επικίνδυνο καθώς μπορεί να σπάσει το προφυλακτικό.

ούτε εμένα με εμπνέει εμφανισιακά αλλά άπαξ και κλείσει η πόρτα του δωματιου αλλάζω άποψη. αυτή με κάνει να αλλάξω άποψη. πολύ gfe.

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.589
Πόντοι
17.065
Eιναι αληθεια? 2 ρεπορτς σε 2 μερες απο το αγορι? Σαν να μυριζει ο αερας του 2006.Πσσσσσ χυνω  :cum:

Μαρινόσπιτο η Μαρίνα. Τιτανοτεράστια, Τιτανομέγιστη! Τι να λέμε τώρα το 'να, τ'άλλο, ξέρω 'γω!!! Ήμουνα και καυλωμένος, με πλάκωσε στα τρομπόνια ... έχυσα ο καημένος!

Ποσα χρονια πριν θυμαμαι να διαβαζω για τη Μαρινα απο το Τρελο Αγορι και να περιμενω πως και πως να την παρω...  :rockon:

Η Μισελ οκ ειναι απο εμφανιση.Εχει 2-3 κιλα παραπανω αλλα οκ.Απλα ο κωλος της τονιζεται.Μου φανηκε οτι θα ειναι καλη στο δωματιο πριν κανα μηνα που την ειδα.Ειχε αυτο το κατι...

same

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2009
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
10
trelo agori τα σχόλιά σου είναι απολαυστικά! Αλλά όπως λέει και ο nick-thess ίσως είναι και θέμα χημείας αλλά και θέμα στιγμής.. Κι εγώ την Κέλλυ την πήρα 2 φορές και πέρασα πολύ καλά.. Η αλήθεια είναι ότι την τελευταία βδομάδα η ουρά φτάνει όντως μέχρι την καλαμαριά. Μακάρι να πάει σε κανένα studio για να την απολαμβάνουμε σε καλύτερο χώρο και με μεγαλύτερη άνεση, γιατί ο βαρδάρης δεν πολυπαλεύεται.

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
1
μισελ : ξανθια χυμώδης γυναίκα με τεράστια φυσικότατα βυζιά και με διάθεση στο κρεβάτι της.
η μόνη που φοράει το προφυλακτικό με το στόμα και η μόνη που το φοράει σωστά. όλες οι άλλες αφήνουν αέρα στο σημείο που μαζεύεται το σπέρμα κάτι που έιναι επικίνδυνο καθώς μπορεί να σπάσει το προφυλακτικό.

Την έπιασα την υπονοούμενη! Δεν ξέρω που είναι αυτή η Τσέχα (έτσι με την συστήσανε στο μαγαζί) μήτρα υπερταχύτητας.

Ξεπετάγματα δευτερολέπτων σε όλους τους πελάτες. Την πήρα (φυσικά) και το μετάνιωσα (πάλι φυσικά). Ήμουν ξεγκάβλωτος όταν μπήκε στο δωμάτιο και η τύπισα μπήκε με 1000 για να με τελειώσει πριν με σηκωθεί!  :idiot: :idiot: :idiot:

Αποτέλεσμα, της είπα να φύγει! Αφού άρχησε μία υπερβολικά γρήγορη και βίαιη πίπα(την οποία θα απολάμβανα αν είμουνα ήδη όρθιος) με ρώτησε ποια στάση προτιμάω  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: Της ζήτησα να συνεχίσει λίγο το τρομπόνι για να υπάρξει έγερσις και άρχισε να ψιλοδυσανασχετεί. Τότε ήταν που δεν μου σηκωνώτανε ούτε με γερανό!

Όταν με ρώτησε το γιατί της είπα ότι υπήρχε προβλημα στον ρυθμό. Δεν το κατάλαβε και είπε ότι θα το δει στο λεξικό!

Αρχίζω να πιστεύω ότι έχω πρόβλημα!  :jerking: :jerking: :jerking:

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
237
Πόντοι
36
Παιδες γεια σας.....Μια γνωμη για την Κελλυ.....Λοιπον,η κοπέλα, ως γενική εικόνα από τη μια φορά που την πήρα,είναι πολυ καλή,αισθησιακή,και ξερει να σε ξεπετάει...Να μην ξεχνάμε όμως κάτι.Δεν θα διαφωνησω με συναγωνιστες που τη θεωρουν κρύα,αν ετσι ένιωσαν.
Όμως ρε σεις,1.Ο χωρος είναι τρισάθλιος.
            2. Με τόσο κόσμο,και μάλιστα με τόσο χάλια κόσμο(γύφτοι,γέροι,τελειωμένοι,αλβανοί ,τσετσενοι και ρωσοι) τί να κάνει ρε μάγκες η κοπέλα? Πώς δηλαδή θέλετε να φέρεται σε όλους?Λέτε να γουστάρει τον κάθε άπλυτο βρωμιάρη,που βρωμάνε τ α@@@ του ιδρωτίλα.Μπορεί να κάνει αυτή τη 'δουλειά' αλλά πού να πάρει,άνθρωπος είναι.Σκεφτέιτε λίγο και βαλτε τον εαυτό σας στη θέση της.Και μη μου πει κανένας ότι δουλειά της είναι διοτι ξερετε πολύ καλα πώς λειτουργεί το σύστημα.Και μην συγκρίνετε με Αφρούλα κτλ. Ο χώρος και ο κόσμος δεν έχει καμιά σχεση....
Πήγα μαζί της μια φορά.Και το πιο πιθανόν να μην ξαναπάω. Η κοπέλα είναι για επίπεδο βαρδάρη και εμφανησικα πολυ καλή,αλλά κια απο αποδοση.Αλλά ό,τι και να λέμε,να μην ξεχνάμε κάτι.Να μην είμαστε άδικοι.Δεν μιλάμε για μια δουλειά κοινή....Ο καθένας ας αναλογισεί πρώτα και μετά ας κρίνει....

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
1
Σίγουρα υπάρχουν κοπέλες στον Βαρδάρη (πχ Μαρίνα, Γιέλενα, Βανέσα) που τα δίνουν όλα κάτω από τις ίδιες συνθήκες με την Κέλλη. Αισθάνομαι ότι το θέμα μας δεν είναι κάτω από ποιές συνθήκες ζουν ή ασκούν το επάγγελμά τους τα κορίτσια, αλλά ποια κάνει καλά την δουλειά της και ποια όχι. Για μένα η Κέλλη δεν την κάνει καλά και επειδή πολύ (δηλαδή παρα πολύ) ηλεκτρονική μελάνη έχει χυθεί για την Κέλλη, κλείνω το θέμα εδώ.

BBS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
Παιδες γεια σας.....Μια γνωμη για την Κελλυ.....Λοιπον,η κοπέλα, ως γενική εικόνα από τη μια φορά που την πήρα,είναι πολυ καλή,αισθησιακή,και ξερει να σε ξεπετάει...Να μην ξεχνάμε όμως κάτι.Δεν θα διαφωνησω με συναγωνιστες που τη θεωρουν κρύα,αν ετσι ένιωσαν.
Όμως ρε σεις,1.Ο χωρος είναι τρισάθλιος.
             2. Με τόσο κόσμο,και μάλιστα με τόσο χάλια κόσμο(γύφτοι,γέροι,τελειωμένοι,αλβανοί ,τσετσενοι και ρωσοι) τί να κάνει ρε μάγκες η κοπέλα? Πώς δηλαδή θέλετε να φέρεται σε όλους?Λέτε να γουστάρει τον κάθε άπλυτο βρωμιάρη,που βρωμάνε τ α@@@ του ιδρωτίλα.Μπορεί να κάνει αυτή τη 'δουλειά' αλλά πού να πάρει,άνθρωπος είναι.Σκεφτέιτε λίγο και βαλτε τον εαυτό σας στη θέση της.Και μη μου πει κανένας ότι δουλειά της είναι διοτι ξερετε πολύ καλα πώς λειτουργεί το σύστημα.Και μην συγκρίνετε με Αφρούλα κτλ. Ο χώρος και ο κόσμος δεν έχει καμιά σχεση....
Πήγα μαζί της μια φορά.Και το πιο πιθανόν να μην ξαναπάω. Η κοπέλα είναι για επίπεδο βαρδάρη και εμφανησικα πολυ καλή,αλλά κια απο αποδοση.Αλλά ό,τι και να λέμε,να μην ξεχνάμε κάτι.Να μην είμαστε άδικοι.Δεν μιλάμε για μια δουλειά κοινή....Ο καθένας ας αναλογισεί πρώτα και μετά ας κρίνει....
Boobssucker έχεις απόλυτο δίκαιο ότι οι συνθήκες της δουλειας είναι πολύ δύσκολες.
Η Αφρούλα την οποία αναφέρεις όμως δούλευε και στο Βαρδάρη (Ερως,Μαρινόσπιτο,Μπλέ με ηχητικό ) με την ίδια απόδοση όπως τώρα.
Δικαιολογία θα μπορούσε να είναι η έλλειψη εμπειρίας αφού όπως μας ενημέρωσε άλλος φίλος μερικές σελίδες πίσω (δεν θυμάμαι ποιος) προέρχεται από άλλο επαγγελματικό χώρο και πιθανως να "τα είδε όλα". 
Και εγώ δεν ενθουσιάστηκα με την συμετοχή της άλλα αν δεν μπορώ να πώ ότι βάζω Χ.
Φίλε

tsikitsak

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
συναγωνιστες σε ποιο μαγαζι δουλευει η γιελενα??και τι μερες και ωρες??η κελυ ειναι απλα αισχοςκαι δεν ειμαι ουτε τσετσενος και ουτε βρωμανε τ'αρχιδια μου...

tromeros

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Γιελένα πριν 2 εβδομάδες Προμηθέως 19

tromeros

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Το Προμηθέως 19 λέτε ηχητικό;

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
φιλε τα εχουμε ξαναπει. δεν μας ενδιαφερουν οι δικαιολογιες,ουτε αμα κουραστηκε, ουτε αμα της βγαινει η χημεια. Αν δεν γουσταρει, ας μην κανει αυτη την δουλεια, δεν την πιεζει κανενας.
δεν θα καθομαστε να μελετησουμε και το ζωδιο της γκομενας πριν γαμησουμε,ημαρτον
και αλλες δουλεψαν στις ιδιες συνθηκες αλλα απεδωσαν
οσες δεν μπορουν, και δεν καταλαβαινουν πως βγαινουν τα 40ευρω να τα μαζεψουν και να γυρισουν στα κωλοχωρια τους στην Ρωσια(και ΑΝ ειναι και απο Ρωσια) Αϊντε γιατι πολυ τις εχουμε χαϊδεψει τις βλαχοκαριολες

Nick-Thess

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
307
Πόντοι
21
τελικα από ότι φαινεται, μονο εγω εμεινα με πολυ καλες εντυπωσεις απο τη δεσποινιδα Κελλυ.. Ισως να φταιει και το οτι μου αρεσει συνολικα σαν γκομενα, δηλαδη ανετα θα γουσταρα να χα μια τετοια γκομενα σταθερη :) Εννοω παντα εμφανισιακα, οχι χαρακτηρα κτλ (εξαλλου δεν την ξερω καν)..
Η αληθεια ειναι οτι το συνολο του θρεντ ποτε δεν εχει πεσει εξω στις κριτικες του για τις εκδιδομενες γκομενες στην πολη μας, οποτε οφειλω να σεβαστω το μεγιστο λαο!! :rockon:
Φυσικα εγω θα συνεχισω να καταθετω στην εν λογω δεσποινιδα, ειναι θεμα προσωπικου γουστου :)
Οποιος συναγωνιστης πηγε βολτα σημερα ας γραψει και καμια νεα κριτικη, ετσι για να ενημερωνομαστε κιολας  :rockon: :rockon:

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
στεγαζεται στην σαπφους στο 1ο απο τα διδυμα το γωνιακο

Πήγα να δω την Ήρα αλλά βγήκε Τίνα η υπόθεση... τεσπά. Κρύα γκόμενα, που κοιτούσε τον καθρέφτη συνεχώς, χωρίς πρωτοβουλία, με μούτρα και όλα λέει πειδή δουλεύει από τις 3 το μεσημέρι ως τις 8 το πρωί...

Κομοδίνο και φιλάρεσκη... ας το καλό!!!

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
φιλε τα εχουμε ξαναπει. δεν μας ενδιαφερουν οι δικαιολογιες,ουτε αμα κουραστηκε, ουτε αμα της βγαινει η χημεια. Αν δεν γουσταρει, ας μην κανει αυτη την δουλεια, δεν την πιεζει κανενας.
δεν θα καθομαστε να μελετησουμε και το ζωδιο της γκομενας πριν γαμησουμε,ημαρτον
και αλλες δουλεψαν στις ιδιες συνθηκες αλλα απεδωσαν
οσες δεν μπορουν, και δεν καταλαβαινουν πως βγαινουν τα 40ευρω να τα μαζεψουν και να γυρισουν στα κωλοχωρια τους στην Ρωσια(και ΑΝ ειναι και απο Ρωσια) Αϊντε γιατι πολυ τις εχουμε χαϊδεψει τις βλαχοκαριολες

ακριβως!!!
ειδατε ποτε καμοια να βγαινει εδω και να μιλαει
ουτε στο ελαχιστο δεν φτανουν καποιες απο αθηνα που εχουν και σχετικο τοπικ....
τα κομοδινα ειναι για το τζακι ΤΕΛΟΣ!!!!!

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
καλημερα σε ολους.κανενα νεο απο βαρδαρη ? ποιες δουλευουν πρωι?

johngeorgie

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
10
Πόντοι
6
Ηθελα να ρωτησω παλι αν καποιος συναγωνιστης εχει παρει σε καποιο στουντιο του μυλου το προγραμμα με τις 2 εκτονωσεις που κοστιζει 100 με 150 ευρω? Αξιζει η' ειναι ξεπετα? Θα μου πεις βεβαια εξαρταται και απο την κοπελα αλλα ηθελα να ξερω αν δοκιμασε κανενας συναγωνιστης.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
Ηθελα να ρωτησω παλι αν καποιος συναγωνιστης εχει παρει σε καποιο στουντιο του μυλου το προγραμμα με τις 2 εκτονωσεις που κοστιζει 100 με 150 ευρω? Αξιζει η' ειναι ξεπετα? Θα μου πεις βεβαια εξαρταται και απο την κοπελα αλλα ηθελα να ξερω αν δοκιμασε κανενας συναγωνιστης.
Να ρωτησεις αν σε αυτα τα λεφτα συμπεριλαμβανονται και τα φθηνοτερα προγραμματα.Δηλαδη,ειχα παρει την Τζωρτζια για 120ε με τζακουζι αλλα σε αυτα ειχε και γλυφομουνι,69,γυμνο τσιμπουκι και χυσιμο στα βυζια.ηταν δηλαδη πληρες το πακετο.Ειχα παρει ομως και την Ντανα στην Κοροβαγκου για 120ε και τζακουζι χωρις ομως τα υπολοιπα.Πολλα λεφτα που δεν αξιζαν.αν ειναι να δωσεις τα 120-150 για χυσιματα και μονο,χωρις εξτραδακια,για μενα δεν αξιζει

bisbas

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
γεια σας κι απο μενα...
αξιζει να σας πω πως σεβομαι τη δουλεια των κοριτσιων και αυτο που μας προσφερουν,
και οτι θα πρεπει να αμοιβονται καλά κτλ κτλ, ομως, αν πηγαινεις σε στουντιο
και δινεις 50 ευρω για <πιο χαλαρά> και το πιο χαλαρά ειναι 12 λεπτα
ΜΕ ΤΟ ΡΟΛΟΙ (στο χερι της μελαχρινης θεάς αννας-μαριας στη κεφαλληνιας) ,
βγαίνοντας αξιζει να πεις οτι γάμησες ή οτι σε γαμήσαν ?    :fuck2:

ollandos3

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Like
12
Πόντοι
6
κι εσυ ποια πηγες κ γαμησες ρε φιλε? την σπανιόλα απτο ελμπασάν?
μαλλον το δευτερο εγινε!  :fuck1:
ειπαμε μακρια απτα 50αρια σκετη κοροιδια ειναι ρε μαγκες, ετσι δεν ριχνουμε τις τιμες απο 40 στα 30 το απλο, αλλα τους δινουμε περισσοτερο θαρρος να μας πηδανε απλοχερα!!  :fuck2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom