στεγαζεται στην σαπφους στο 1ο απο τα διδυμα το γωνιακο
Την είχα πάρει πριν χρόνια και την θεωρώ ΣΥΝΟΝΥΜΟ του κομοδινέ γαμισιου αν και είναι κούκλα!
Τεσπα, χθες πήγα με την Κέλλη ...
Πιο συγκεκριμένα, βόλτα περί την 21η απογευματινή
Πράσινο σπίτι Σαπφούς με Τανταλόυ Η γνωστή πανέμορφη μελαχρινή με την μάλλον ανύπαρκτη συμμετοχή. Μάλωσα με την τσατσά επειδή πήγα στο σπίτι και την προηγούμενη μέρα χωρίς να μπω ενώ δεν θα έπρεπε! ban το συγκεκριμένο οίκημα λοιπόν.
Μαρινόσπιτο μία μαύρη αλλά όχι αυτή που μπερδεύει το κωλαράκι με το μουνάκι! Ήταν μία άλλη πιο ''φρέσκια''. Μέτρια από εμφάνιση, δύσκολο να ασχοληθώ με την περίπτωσή της
Ερως στην Τανταλόυ η γνωστή κομοδινέ νταρντανοβουλγάρα.
Σπίτι με ηχιτικό στην Προμηθέως η Γιέλενα. Άκρως γαμεύσιμη.
Προμηθέως ψηλά πριν την Εγνατία η Σλοβάκα με την φάτσα φέθρυ και τον μεγάλο ζουμερό και στρόγγυλο κώλο. Κάτι έχει που με τραβάει αυτή η κοπέλα αν και την έχω πάρει 2 φορές χωρίς να τρελαθώ στο δωμάτιο και από εμφάνιση είναι ... γαμώ το στανιό μου!
Προμηθέως χαμηλότερα από την Σαπφούς η ξινοβερόνικα
Τα δίδυμα στη Σαπφούς είχαν κατ'εμέ τις πιο ενδιαφέρουσες περιπτώσεις!
Στο έναντι ανορθόγραφου μία ψηλή νταρντανοειδής με μαλλί Μπριγκιτε Νίλσεν στο Ρόκυ 4 στο μελαχρινό του και φορούσε μαύρο κομπινεζόν. Πολύ σέξυ σύμφωνα με τα γούστα μου, όποιος δοκίμασε να μας πει.
Στο άλλο δίδυμο γωνία με Προμηθέως, έπαιζε ένα σφιχτομπούτικο μελαχρινό άλλο πράμα! συνεσταλμένο, μελαχρινάκι με κοτσιδάκια και μαύρο κομπινεζόν, ΣΚΥΛΟΜΕΤΑΝΙΩΣΑ που δεν το έσφαξα στο γόνατο!!! Όποιος έφαγε, να μας τα ''ξεράσει'' όλα!
Και το ψητό από το ανορθόγραφο η ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ χιλιοδιαφημισμένη Κέλλυ. Ουρά μέχρι την Καλαμαριά και στο δωμάτιο τζίφος! πίπα με τον κώλο στις πατούσες για να μην της τσακώσουμε το κωλαράκι, διάρκεια <10 δευτερόλεπτα (τον έβαλε 3 φορές στο στόμα της η μία ήταν deepthroat και μετά ... ''πως θες να το κάνουμε''??????) στο δε πισωκολητό έτσι όπως στάθηκε έπρεπε να τον έχεις 40 εκ. για να καλογαμήσεις. χούφτωνες ωραία βέβαια γιατί είναι κοντούλι αλλά δε μπορούσες να ''χτυπήσεις'' δυνατά! Με ξεπέταξε σε <2 λεπτά (και δεν εννοώ του ευρώ!!!)
Τα συμπεράσματα δικά σας