Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 108 άτομα (9 μέλη και 99 επισκέπτες)

Darko4

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
φιλε darko μαλλον βαζει την κασετα η κοπελα κ παιζει το ιδιο εργο γιατι οσοι εχουν παρει την χριστινα εχουν να πουν το ιδιο,φιλια στο στηθος,πιπα με κολπα,κουβεντα στο τελος κ να τους αποκαλει μωρο μου κ καυλιαρη μου κ τετοια.δε βαριεσαι.....

Φίλε deker ήμουν σίγουρος πώς το κάνει σε όλους αυτό δεν ένιωσα σε καμία στιγμή οτι "γούσταρε" με μένα. Όπως λέει και ο φίλος ollandos3 την δουλειά της κάνει η κοπέλα και μάλιστα πολύ καλά. Πλήν ελαχίστων εξαιρεσεων πλέον στην πόλη μας είναι κάτι που σπανίζει σε σημείο που το νορμάλ να μας φαίνεται εντυπωσιακό. Αλλά τι σας τα λέω τα ξέρετε, ίσως και καλύτερα απο μένα. Μακάρι να γινόταν κάτι και να άλλαζε η κατάσταση αλλά απ'οτι την στιγμή που δεν κάνουμε εμείς κάτι που στην ουσία είμαστε αυτοί που κάνουν αυτές τις επιχειρήσεις να έχουν δουλειά και να βγάζουν χρήματα τότε δεν έχουμε παρά να ελπίζουμε σε κανά θαύμα.

cesc

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2007
Κριτικές
17
Like
0
Πόντοι
10
σήμερα το μεσημέρι πήρα την κορίνα, μελαχρινή με αδύνατο σώμα και πολλά τατουάζ πάνω απο τον κώλο. κομοδίνο, μακριά και αγαπημένοι. αίσχος. με φέρνει πιο κοντά στο να σταματήσω το άθλημα. προμηθέως τέρμα πάνω, ακριβώς πριν την εγνατία

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
1
Παιδες καταφτανω ξανα στην θεσσαλονικη πεταχτος δυστυχως δεν εχω χρονο να διαβασω τις αναλ-υσεις σας στις προηγουμενες σελιδες
θελω προταση για παρασκευη η σαββατο μεσημερι τονιζω το μεσημερι διοτι την προηγουμενη φορα επισκεφτηκα την ξεκωλλετη που διαβαζα τοσο καλα λογια κ τα αποτελεσματα ηταν απογοητευτικα προφανως λογω ωρας(τα καλα θα δουλευαν νυχτα)
επισης κατι σε βαρδαρη η εκει τριγυρω μην μ λετε για λα φαμ και κλπ γιατι θα χαθω :P

υ.γ.χαιρετισματα στον θρυλικο τρελο αγορι και αναμενετε review απο την επικειμενη καταθεση  :rockon:

επειδή review δεν είδαμε ακόμα, ελπίζω να σε προλάβω και να σε βοηθήσω. Βγήκα σήμερα για απογευματινό κρέας (περί την 18η απογευματινή) και ειδού τι βρήκα.

Νικ. Ουρανού βαθιά χομένο ήταν η ''πορνοσταρ'' Στέλλα η Ελληνίδα που με κακογάμησε παλιότερα. Δεν την ξαναεμπιστεύομαι αν και εμφανισιακά είναι αρτιέστατη!

Νικ Ουρανού - Εκκλησία μια κρυόκωλη αδύνατη μελαχρινή ρουμανίτσα (νομίζω Μαρία) που δεν με κάνει αίσθηση!

Κεφαληνίας Η Ισπανίδα από τα Τίρανα Αννα-Μαρία.

ΞεΚωλέτη Αλίνα. πιασιματζού, δυστακτική, ψηλή ξανθιά ρωσσιδόφατσα, επισκέψιμη στο κοντινό μέλλον

Οπισθεν City Gate μελαχρινή με γεμάτο κωλαράκι ψιλο-γεωργιόφατσα με βογκητά στο δωμάτιο, υπ'οψιν

Ταντάλου και Σαπφούς ψηλή-μελαχρινή όμορφη αλλά (εδώ φαίνεται η δύναμη του σάιτ) μαυρίστηκε από συναδέλφους κι έτσι δεν της τον ακουμπάω!!!

Μαρινόσπιτο η Μαρίνα. Τιτανοτεράστια, Τιτανομέγιστη! Τι να λέμε τώρα το 'να, τ'άλλο, ξέρω 'γω!!! Ήμουνα και καυλωμένος, με πλάκωσε στα τρομπόνια ... έχυσα ο καημένος!

Τον βάζω στον φορτιστή για αύριο!!! Υποψήφιες η Βανέσα, η Αλίνα και η Μαρίνα ενώ θα δοκιμαστεί η ξανθιά Κέλλη που διαφημίζεται και έχει καταμπερδέψει το φιλοθεάμων κοινό!!!

Στέλιε, παίξε στα σίγουρα! Μαρίνα! Εγγύηση!

307cc

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Η Μαρινα που παιζει μπαλα? αν θες γραψε διευθυνση γιατι δεν ειμαι απο θεσσαλονικη

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
1
Ταντάλου στον Βαρδάρη. Αριθμό δεν θυμάμαι αλλά είναι 3 σπίτια όλα κι όλα.

Γενικώς τέτοιες ερωτήσεις καλό είναι να γίνονται με pm για να μην σπαμάρουμε το τοπικ με τις ερωτήσεις ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ σε χιλιοειπωμένα σχεδόν αυτονόητα πράγματα

307cc

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Ταντάλου στον Βαρδάρη. Αριθμό δεν θυμάμαι αλλά είναι 3 σπίτια όλα κι όλα.

Γενικώς τέτοιες ερωτήσεις καλό είναι να γίνονται με pm για να μην σπαμάρουμε το τοπικ με τις ερωτήσεις ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ σε χιλιοειπωμένα σχεδόν αυτονόητα πράγματα
ευχαριστω πολλη φιλε, δεν νομιζω οτι εχει τοσο κινηση σημερα και το καθυστερησαμε εμεις, και παλι ευχαριστω

nikos2sex

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
68
Πόντοι
1
θα δοκιμαστεί η ξανθιά Κέλλη που διαφημίζεται και έχει καταμπερδέψει το φιλοθεάμων κοινό!!!

μώλις προχθές δοκίμασα την κέλλυ...αλλα γιατι λές οτι έχει καταμπερδέψει το φιλοθεάμων κοινό??? εγω τρελάθηκα με το τσιμπούκι της και γενικότερα με το όλο σύνολο....άξιζε τα 30 ευρουλάκια της

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
1
μώλις προχθές δοκίμασα την κέλλυ...αλλα γιατι λές οτι έχει καταμπερδέψει το φιλοθεάμων κοινό??? εγω τρελάθηκα με το τσιμπούκι της και γενικότερα με το όλο σύνολο....άξιζε τα 30 ευρουλάκια της

Ανορθόγραφο ή Σαπφούς με Προμηθέως? Πρωί ή απόγευμα?

Εγώ μπερδεύτηκα!

BBS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
Ανορθόγραφο ή Σαπφούς με Προμηθέως? Πρωί ή απόγευμα?

Εγώ μπερδεύτηκα!
Ανορθόγραφο , Νυχτερινή Βάρδια.
Για την Κέλυ την ελληνίδα ,την ξανθιά ,την κοντούλα ,την ζουμπουρλού (με την καλή έννοια) μιλάμε έτσι ;

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
1
Ανορθόγραφο , Νυχτερινή Βάρδια.
Για την Κέλυ την ελληνίδα ,την ξανθιά ,την κοντούλα ,την ζουμπουρλού (με την καλή έννοια) μιλάμε έτσι ;

θενξ! θα την δοκιμάσω και θα σας πω!

TSONTAKIAS1

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
6
μαγκες πηρα την Ηρω  πολυ καλη πιπα  συμετοχη φουλ και κανεις οτι γουσταρεις να πατε

TSONTAKIAS1

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
6
οπα λαθος εχεις δικιο την ηρα μια ψιλη κοκκινομαλα με ωραιο κολαρακι ουκρανεζα

TSONTAKIAS1

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
6
στεγαζεται στην σαπφους στο 1ο απο τα διδυμα το γωνιακο

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
1
στεγαζεται στην σαπφους στο 1ο απο τα διδυμα το γωνιακο

Την είχα πάρει πριν χρόνια και την θεωρώ ΣΥΝΟΝΥΜΟ του κομοδινέ γαμισιου αν και είναι κούκλα!

Τεσπα, χθες πήγα με την Κέλλη ...

Πιο συγκεκριμένα, βόλτα περί την 21η απογευματινή

Πράσινο σπίτι Σαπφούς με Τανταλόυ Η γνωστή πανέμορφη μελαχρινή με την μάλλον ανύπαρκτη συμμετοχή. Μάλωσα με την τσατσά επειδή πήγα στο σπίτι και την προηγούμενη μέρα χωρίς να μπω ενώ δεν θα έπρεπε! ban το συγκεκριμένο οίκημα λοιπόν.

Μαρινόσπιτο μία μαύρη αλλά όχι αυτή που μπερδεύει το κωλαράκι με το μουνάκι! Ήταν μία άλλη πιο ''φρέσκια''. Μέτρια από εμφάνιση, δύσκολο να ασχοληθώ με την περίπτωσή της

Ερως στην Τανταλόυ η γνωστή κομοδινέ νταρντανοβουλγάρα.

Σπίτι με ηχιτικό στην Προμηθέως η Γιέλενα. Άκρως γαμεύσιμη.

Προμηθέως ψηλά πριν την Εγνατία η Σλοβάκα με την φάτσα φέθρυ και τον μεγάλο ζουμερό και στρόγγυλο κώλο. Κάτι έχει που με τραβάει αυτή η κοπέλα αν και την έχω πάρει 2 φορές χωρίς να τρελαθώ στο δωμάτιο και από εμφάνιση είναι ... γαμώ το στανιό μου!

Προμηθέως χαμηλότερα από την Σαπφούς η ξινοβερόνικα

Τα δίδυμα στη Σαπφούς είχαν κατ'εμέ τις πιο ενδιαφέρουσες περιπτώσεις!

Στο έναντι ανορθόγραφου μία ψηλή νταρντανοειδής με μαλλί Μπριγκιτε Νίλσεν στο Ρόκυ 4 στο μελαχρινό του και φορούσε μαύρο κομπινεζόν. Πολύ σέξυ σύμφωνα με τα γούστα μου, όποιος δοκίμασε να μας πει.

Στο άλλο δίδυμο γωνία με Προμηθέως, έπαιζε ένα σφιχτομπούτικο μελαχρινό άλλο πράμα! συνεσταλμένο, μελαχρινάκι με κοτσιδάκια και μαύρο κομπινεζόν, ΣΚΥΛΟΜΕΤΑΝΙΩΣΑ που δεν το έσφαξα στο γόνατο!!! Όποιος έφαγε, να μας τα ''ξεράσει'' όλα!

Και το ψητό από το ανορθόγραφο η ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ χιλιοδιαφημισμένη Κέλλυ. Ουρά μέχρι την Καλαμαριά και στο δωμάτιο τζίφος! πίπα με τον κώλο στις πατούσες για να μην της τσακώσουμε το κωλαράκι, διάρκεια <10 δευτερόλεπτα (τον έβαλε 3 φορές στο στόμα της η μία ήταν deepthroat και μετά ... ''πως θες να το κάνουμε''??????) στο δε πισωκολητό έτσι όπως στάθηκε έπρεπε να τον έχεις 40 εκ. για να καλογαμήσεις. χούφτωνες ωραία βέβαια γιατί είναι κοντούλι αλλά δε μπορούσες να ''χτυπήσεις'' δυνατά! Με ξεπέταξε σε <2 λεπτά (και δεν εννοώ του ευρώ!!!)

Τα συμπεράσματα δικά σας

Nick-Thess

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
307
Πόντοι
21
Φιλε trelo agori την πετυχες ισως σε δυσκολη φαση στην βαρδια.. Για να λες οτι ειχε ουρα μεχρι την Καλαμαρια σημαινει οτι ηταν ''υποχρεωμενη'' να ''ξεπεταξει'' πολλους καβλομενους συναγωνιστες σε ρυθμο ρελαντι... Ισως εκει καπου να χασε την μπαλα το Κελλακι..
Κ γω την εχω παρει 2 φορες, αλλα δεν βιαζοταν τοσο... πιπα σιγουρα 3 λεπτα και επειτα απο πανω, μετα ιεραποστολικο και τελος πισοκολλητο...
Βεβαια πολλες φορες παιδια μετραει και η χημεια που υπαρχει μεταξυ των ατομων.. Καποιος μπορει δηλαδη να τη βρισκει τελεια και καποιος αλλος κομοδινο...

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
1
Φιλε trelo agori την πετυχες ισως σε δυσκολη φαση στην βαρδια.. Για να λες οτι ειχε ουρα μεχρι την Καλαμαρια σημαινει οτι ηταν ''υποχρεωμενη'' να ''ξεπεταξει'' πολλους καβλομενους συναγωνιστες σε ρυθμο ρελαντι... Ισως εκει καπου να χασε την μπαλα το Κελλακι..
Κ γω την εχω παρει 2 φορες, αλλα δεν βιαζοταν τοσο... πιπα σιγουρα 3 λεπτα και επειτα απο πανω, μετα ιεραποστολικο και τελος πισοκολλητο...
Βεβαια πολλες φορες παιδια μετραει και η χημεια που υπαρχει μεταξυ των ατομων.. Καποιος μπορει δηλαδη να τη βρισκει τελεια και καποιος αλλος κομοδινο...

Οι δύο προηγούμενοι και εγώ δεν κρατήσαμε συνολικα ούτε 10 λεπτά χωρίς υπερβολή! Μας έβαλε στη ... ''Μήτρα Ταχύτητος''!!!

Αν θέλει να κρατήσει πελατολόγιο θα πρεπει να λειτουργεί σα να μην υπάρχει άλλος πελάτης στο κτίριο!!! Όπως κάνει η Μαρίνα και η Αφρούλα!

Για μένα η Κέλλη θέλει μαύρο του μαυρογυαλούρου!!!

Οι δύο ζουμπουρλούδες στα δίδυμα της Σαπφούς τι λένε??? Ακούει κανείς???

cesc

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2007
Κριτικές
17
Like
0
Πόντοι
10
χθες το βράδυ πήρα μια, μάλλον εύα τη λένε, στο προμηθέως με σαπφούς. σχετικα΄ψηλή μελαχρινή με ίσιο μακρί μαλλί, πολύ μακρί μαλλί, και ένα τατουάζ κάπου στην πλάτη της. σώμα αρκετά ατσούμπαλο. απο ουγγαρία λεει ότι είναι. βυζί σιλικονάτο και σχετικά μικρό. μακριά της, παιδιά, κομοδίνο είναι μέσα, άθλια πίπα άθλιες στάσεις σχετικά ευχάριστη αλλά αυτό δε φτάνει. μάλλον δεν το κατέχει αρκετά το άθλημα. μακριά της λοιπόν. η τσατσα μου είπε ότι η μιρέλα λείπει με άδεια γιατί πέθανε λέει η μάνα της. μου είπε ότι τα πράγματά της τα εχει ακόμα εδώ. δε ξ έρω αλλά μου φάνηκε σα να ήθελε να με πείσει ότι δεν την έκανε η κοπέλα. ξέρει κανείς απο εσάς κάτι? προσωπικά τη μιρέλα τη θεωρώ ότι καλύτερο στον βαρδάρη.

επίσης έχω καιρό να πετύχω τη μισέλ στο διπλανό της σαπφούς (απέναντι από το ανορθόγραφο). ξέρει κανείς τίποτα και για αυτήν?

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
1
χθες το βράδυ πήρα μια, μάλλον εύα τη λένε, στο προμηθέως με σαπφούς. σχετικα΄ψηλή μελαχρινή με ίσιο μακρί μαλλί, πολύ μακρί μαλλί, και ένα τατουάζ κάπου στην πλάτη της. σώμα αρκετά ατσούμπαλο. απο ουγγαρία λεει ότι είναι. βυζί σιλικονάτο και σχετικά μικρό. μακριά της, παιδιά, κομοδίνο είναι μέσα, άθλια πίπα άθλιες στάσεις σχετικά ευχάριστη αλλά αυτό δε φτάνει. μάλλον δεν το κατέχει αρκετά το άθλημα. μακριά της λοιπόν. η τσατσα μου είπε ότι η μιρέλα λείπει με άδεια γιατί πέθανε λέει η μάνα της. μου είπε ότι τα πράγματά της τα εχει ακόμα εδώ. δε ξ έρω αλλά μου φάνηκε σα να ήθελε να με πείσει ότι δεν την έκανε η κοπέλα. ξέρει κανείς απο εσάς κάτι? προσωπικά τη μιρέλα τη θεωρώ ότι καλύτερο στον βαρδάρη.

επίσης έχω καιρό να πετύχω τη μισέλ στο διπλανό της σαπφούς (απέναντι από το ανορθόγραφο). ξέρει κανείς τίποτα και για αυτήν?

θενξ φορ δε ινφο για το μωρό που μάλλον μας βγαίνει μούφα!

Η Μιρέλα με φαίνεται ότι είναι καλή επαγγελματίας αν και δεν την έχω πάρει. Εμφανισιακά δεν με εμπνέει όμως! Για να σε είπε η τσατσα ότι θα έρθει, τότε θα έρθει.

Την Μισέλ δεν την ξέρω κάνε μια περιγραφή και ίσως κάτι γίνει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom