Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 75 άτομα (8 μέλη και 67 επισκέπτες)

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Χθεσινοβραδυνή χιώτικη επιδρομή (εγώ με ένα φιλαράκι) στις πορνο-δεσποινίδες της πόλης!

Κοροβάγκου 5 - Κλειστό

Κατεχάκη - Αγενέστατη τσατσά, η οποία μόλις είδαμε την κοπέλα και σηκωθήκαμε να φύγουμε μας φλόμωσε στην μαλακία του στύλ που πάτε και να γαμήσετε θέλετε όχι να αγοράσετε σπίτι και τέτοια. Την κοπέλα απο τα νεύρα που είχα δεν την θυμάμαι καθόλου, sorry.

Μαντζάρου - η υπηρεσία άρχισε ένα να λέει το ποίημα (τιμοκατάλογος), το οποίο απο τα 40 έφτανε τα 200 ευρώ με διάφορες υπηρεσίες τις οποίες θα έπρεπε να μοιράζει και φυλλάδιο τύπου Lidl αν ήθελε κάποιος να τις θυμάται. Η κοπέλα δεν ήταν καθόλου του γούστου μου, καθώς επισκεφτήκαμε το εν λόγω ίδρυμα για να δούμε την καυλο-σωματάρα της Νίκης της Γερμανίδας η οποία έχει τιμηθεί στο παρελθόν και απο μένα και απο το φιλαράκι μου με άριστες εντυπώσεις (ξεκαθαρίζω και πάλι οτι μάλλον οφείλεται στην χημεία που μας έκατσε γιατί αν κρίνω απο τις κριτικές των συναγωνιστών την βγάζουν κρύα και δεν την προτείνουν).

La Femme - Μπαίνοντας στο κτίριο έκανα ένα συνειρμό με Γερμανία και σκέφτηκα πως θα ήταν, αν το εν λόγω ίδρυμα ήταν τύπου FKK, αλλά τελικά αφού προσγειωθήκαμε στην ελλεεινική πραγματικότητα περάσαμε το κατώφλι και αντικρύσαμε το εξής σκηνικό: η τσατσά καθισμένη στον καναπέ μην ανοίγοντας καθόλου τα μάτια να μας δεί έλεγε τον τιμοκατάλογο ωσπού κάπου στα 80 ευρώ σταμάτησε να μιλάει και άρχισε να κοιμάται καθιστή! Όλα αυτά χωρίς δόση υπερβολής. Η κοπέλα προφανώς ήταν στο δωμάτιο και έτσι δεν είχαμε την τύχη να την δούμε αφού αποχωρήσαμε σιωπηλά για να μην ξυπνήσουμε τον μούσκαρο!

Ερως 16 - Δεν πήγαμε γιατί νομίζαμε πως θα ήταν η Σάρα (στην οποία έχω καταθέσει δις με διθυραμβικές εντυπώσεις όσο αφορά την συμμετοχή), αλλά τελικά όπως διάβασα στο φόρουμ λείπει Ρωσσία.:-(

Κεφαλληνίας 8 - Μάλλον ήταν χαλασμένο το κουδούνι γιατί χτυπούσαμε κανα πεντάλεπτο και δεν άνοιγε κανείς.

Κωλλέτη 17 - Η γνωστή Έφη, στην οποία μετά απο αναμονή περίπου 20 λεπτών κατέθεσε το φιλαράκι μου με τις καλύτερες εντυπώσεις. Η υπηρεσία μας είπε πως πρωινή βάρδια θα είναι μια Αλίνα την οποία δεν γνωρίζω.

26ης Οκτωβρίου 52 - Στο μικρό σαλονάκι που όσες φορές έχω πάει ήταν γεμάτο (μάλλον επειδή είναι φάτσα στον δρόμο) καθόντουσαν στωικά μερικοί συναγωνιστές. Η κοπέλα που βγήκε είχε προστυχό-φατσα και ωραίο σωματάκι συνδυασμός που σε έκανε να θές να μπείς στο δωμάτιο και αφόυ της ρίξεις 2-3 κωλοσκάμπηλα να την αρχίσεις στο σφυροκόπημα, αλλά τελικώς φύγαμε διότι 2 συναγωνιστές μπήκαν με την μια στα δωμάτια οπότε δεν ήθελα να περάσω καθόλου παραπάνω ώρα στο συγκεκριμένο σαλόνι (ο Θεός να το κανει)!

Αφήσαμε για το τέλος την Εκκλήσία η οποία ήταν και η τελευταία μου ελπίδα να καταθέσω καθώς η ώρα ήταν περασμένη και δεν είχαμε περιθώριο για παραπάνω κυνήγι.
Μπαίνοντας βγαίνει το Χριστινάκι, την οποία είχα δεί στην Κοροβάγκου 5 (ό μόνος λόγος που δεν είχα καταθέσει τότε ήταν οτι δεν προσεφερε πρωκτικό, το οποίο απεγνωσμένα ζητούσα εκείνη την μέρα της επίσκεψης μου) , όπως έχει ήδη αναφερθεί, και ταιριάζει πολύ στο στύλ των κορασίδων που μου αρέσουν, ψηλή, ξανθιά με σιλικονούχες βυζάρες και φοβερό σώματάκι. Λέω εδώ είμαστε, και χωρίς δεύτερη σκέψη πληρώνω και περνάω στο δωμάτιο. Περιττό να αναφέρω πως η τσατσά ήταν στον κόσμο της. Τι σκατά; Aνάδρομο στον Ερμή είχαν όλες οι τσατσάδες χθές; Τες πα. Περίμενα υπομονετικά στο δωμάτιο κανα 5λεπτο ώσπου ανοίγει η πόρτα και μπαίνει μέσα ο κορίτσαρος. Αφού με αποκάλεσε μωρό της και συστηθήκαμε αρχίζει να με φιλάει στο στήθος πιπιλίζοντας τις ρώγες μου και χαιδεύοντας με παντού. Αρπάζει το εργαλείο μου και αρχίζει την πίπα. Η πλάκα είναι οτι με ταχυδακτυλουργίκο τρόπο μου πέρασε την πίπα με το στόμα της προφανώς, γιατί για λίγα δευτερόλεπτα ένιωσα πως μου έκανε ακάποτο, ωσπού είδα την καπότα περασμένη.Η πίπα της δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο αφού εστίαζε στο πάνω μέρος κυρίως με αρκετή χρήση των χεριών της πάρα του στόματος, παρολαυτά της βάζω υψηλή βαθμολογία διότι με κοίταζε στα μάτια όσο τον έπαιρνε, γεγονός που με έκανε να καυλώσω πάρα πολύ. Μετά το γλύψιμο μου λέει θα με σκίσεις τώρα; Της ανοίγω τα πόδια και εισέρχομαι απο μπροστά κοιτάζοντας την στα μάτια και χαιδεύοντας τις βυζάρες της. Της σήκωνα τα πόδια, της τα έκλεινα προς τα πάνω και συνεχίσαμε με διάφορες εναλλαγές στο κυρίως πιάτο που είναι τι άλλο, το πισωκολλητό. Αντικρύζοντας το θεσπέσιο κωλαράκι της συνέχισα το σφυροκόπημα έως ότου έφτασα στο αποκορύφωμα, δηλαδή το χύσιμο μέσα στο ξυρισμένο μουνάκι της. Στα σύν της, το tattoo που έχει πίσω αριστερά στην μέση (πολύ καυλωτικό κατ΄εμέ), η πολύ καλή συμμετοχή της (με βογγητά, με διάφορα κόλπα με τα πόδια της που αγκάλιαζε την μέση μου για να γίνεται πιο βαθιά η εισχώρηση, με το να με κοιτάει στα μάτια την ώρα της πράξης, όποτε αυτό ήταν δυνατό, καθώς και η 3λεπτη κουβεντούλα που είχαμε αφού τελείωσα και πριν φύγει απο το δωμάτιο. Δυστυχώς στο τοπικ με τα μπουρδελο-βραβεία είχα ήδη ψηφήσει άλλη, αλλά για μένα (και όχι μόνο απ'οτι διαβάζω) "ηθική" η "ανήθικη" νικήτρια είναι το Χριστινάκι. Τέλος να ευχαριστήσω τον φίλο s_kan ο οποίος μου την είχε προτείνει λίγο καιρό πριν. Είμαι ο Darko4 και μόλις τελείωσα.......
αυτο το ταχυδακτιλουργικο με την καποτα το κανει μαλλον σε ολους μαλλον με τοσα μαγικα σε λιγο καιρο θα μαθουμε να γαμαμε και με τηλεπαθια :2funny:

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ρε παιδια ξερει κανεις τι παιζει πρωι για βαρδαρη?δωστε και καμια πρωινη ενημερωση

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Kρίμα τέτοιος χώρος να μην έχει κάνα καλό τεμάχιο για πιτσίλισμα! Η Κοροβάγκου πάντως φέρνει συνέχεια γερμανίδες έχω παρατηρήσει!

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
οχι και γερμανιδες!η αννα-μαρια ειναι αλβανιδα και ας λεει οτι δεν ειναι

BBS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
ρε παιδια ξερει κανεις τι παιζει πρωι για βαρδαρη?δωστε και καμια πρωινη ενημερωση
Σήμερα το πρωί.
Προμηθέως πρώτο από Εγνατία μια ψηλή Ξανθιά (όχι η Βανέσα) Στο μπλέ η Μαιρούλα και απέναντι η Δανάη.
Στο πρώτο δίδυμο της Σαπφούς (προς προμηθέως) η Ήρα (καλή φαίνεται) και στο άλλο δίδυμο μια τσαχπίνα ψηλή με κοντό μαλί που δεν είχα ξαναδεί. Απέναντι στο ανορθόγραφο η΄Ελενα από Ουκρανία .
Ερως στην Ανδρέου Γεωργίου μιά γεμάτη , Λα Φεμ η Λούνα (μελαχρινή κοντούλα καλοσχηματισμένη με μεγάλα βυζιά) ,Κωλλέτη  μια καινουργια ψηλή με γεμάτο κώλο, Εκκλησία μια μελαχρινή αδύνατη μικρούλα με ψιλη φωνή,Νικηφόρου στο βάθος μια μαύρη με ράστα, κεφαλληνίας τζένη μελαχρινή με κοντό μαλί, Κοροβάγκου κλειστό.
Στα άλλα δεν μπήκα-δεν θυμάμαι.

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Σήμερα το πρωί.
Προμηθέως πρώτο από Εγνατία μια ψηλή Ξανθιά (όχι η Βανέσα) Στο μπλέ η Μαιρούλα και απέναντι η Δανάη.
Στο πρώτο δίδυμο της Σαπφούς (προς προμηθέως) η Ήρα (καλή φαίνεται) και στο άλλο δίδυμο μια τσαχπίνα ψηλή με κοντό μαλί που δεν είχα ξαναδεί. Απέναντι στο ανορθόγραφο η΄Ελενα από Ουκρανία .
Ερως στην Ανδρέου Γεωργίου μιά γεμάτη , Λα Φεμ η Λούνα (μελαχρινή κοντούλα καλοσχηματισμένη με μεγάλα βυζιά) ,Κωλλέτη  μια καινουργια ψηλή με γεμάτο κώλο, Εκκλησία μια μελαχρινή αδύνατη μικρούλα με ψιλη φωνή,Νικηφόρου στο βάθος μια μαύρη με ράστα, κεφαλληνίας τζένη μελαχρινή με κοντό μαλί, Κοροβάγκου κλειστό.
Στα άλλα δεν μπήκα-δεν θυμάμαι.
bbs ευχαριστω πολυ δεν περιμενα τοσο γρηγορα απαντηση και αναλιτικα

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
φιλε darko μαλλον βαζει την κασετα η κοπελα κ παιζει το ιδιο εργο γιατι οσοι εχουν παρει την χριστινα εχουν να πουν το ιδιο,φιλια στο στηθος,πιπα με κολπα,κουβεντα στο τελος κ να τους αποκαλει μωρο μου κ καυλιαρη μου κ τετοια.δε βαριεσαι.....

ollandos3

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Like
12
Πόντοι
6
χριστος ανεστη χρονια πολλα! ελπιζω να γεμισαν οι μπαταριες μας απτο φαγοποτι κ τον οβελια! ρε φιλε ντεκερ τι περιμενες εσυ να στα εννοει και απο πανω αυτα που σ λεει το χριστινακι? επαγγελματιας ειναι η κοπελα, απλα κανει την δουλεια της μην τρελαθουμε κιολας!!

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
φιλε darko μαλλον βαζει την κασετα η κοπελα κ παιζει το ιδιο εργο γιατι οσοι εχουν παρει την χριστινα εχουν να πουν το ιδιο,φιλια στο στηθος,πιπα με κολπα,κουβεντα στο τελος κ να τους αποκαλει μωρο μου κ καυλιαρη μου κ τετοια.δε βαριεσαι.....
κλασικη περιπτωση πιπας χτιστινας.ιδια ο Κοπερφιλντ.και εγω ψαρωσα την πρωτη φορα

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
χριστος ανεστη χρονια πολλα! ελπιζω να γεμισαν οι μπαταριες μας απτο φαγοποτι κ τον οβελια! ρε φιλε ντεκερ τι περιμενες εσυ να στα εννοει και απο πανω αυτα που σ λεει το χριστινακι? επαγγελματιας ειναι η κοπελα, απλα κανει την δουλεια της μην τρελαθουμε κιολας!!
καλα αυτο καταλαβες?απλα ειπα στον φιλο που εγραψε για την  καταθεση του οτι ειναι τα κλασικα της χριστινας.θα μπορουσε να αλλαξει κανα δυο ατακες ομως

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
ντεκερ τι εγινε ρε φιλε? ολα καλα?

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
ειπα κ εγω,η χαρη σου εφτασε μεχρι κουβα,εδω δεν θα εφτανε? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ολα καλα φιλε,εσυ?

οχι ρε φιλε δεν εχω παει κουβα.αλλα για την γκομενα ειπα.αν ειναι να πας μεχρι εκει για να φορτωθεις τετοιο μπαζο,γαμησετα.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
οχι ρε φιλε δεν εχω παει κουβα.αλλα για την γκομενα ειπα.αν ειναι να πας μεχρι εκει για να φορτωθεις τετοιο μπαζο,γαμησετα.
ναι ρε καταλαβα,αυτο ειπα κ εγω.εγραψες μεχρι κ για την κουβα....την ειδα.δεν ειναι τρομερο μπαζο αλλα δεν αξιζει κιολας τον κοπο.δεν εχει κ ολοσωμη φωτο να κρινουμε καλυτερα κ αυτο με βαζει σε σκεψεις.....

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
ναι ρε καταλαβα,αυτο ειπα κ εγω.εγραψες μεχρι κ για την κουβα....την ειδα.δεν ειναι τρομερο μπαζο αλλα δεν αξιζει κιολας τον κοπο.δεν εχει κ ολοσωμη φωτο να κρινουμε καλυτερα κ αυτο με βαζει σε σκεψεις.....
ρε φιλε για ενα γαμησι ειναι καλα.μετα τελος.

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
101
Like
12.565
Πόντοι
25.165
Καθε ποτε θα ειναι η Χριστινα εκει? ξερει κανεις? το βραδυ σημερα σκεφτομαι να παω... :P

johngeorgie

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
10
Πόντοι
6
Δεν χορταινω να επισκεπτομαι ξανα και ξανα, οταν τις πετυχαινω, τις δυο σαρες, την χριστινα και την εφη. Την αφρουλα δεν την εχω πετυχει επειδη δεν με βολευει τα πρωινα να πηγαινω τσαρκα. Με τις κοπελες φαντασιωνομαι διαφορες καταστασεις. Ανυπομονω να επιστρεψει η Σαρα η βυζαρου. Μου θυμιζει ελλεηνιδες. Η Σαρα η λεπτουλα μου θυμιζει τουριστρια ανατολικου μπλοκ απο παραλια Κατερινης και με κανει να γουσταρω. Η Χριστινα απο Μυλο μου θυμιζει γκομενα που καμακωσα σε κλαμπακι. Η εφη μου θυμιζει γκομενα που καθοταν σε διπλανο τραπεζι σε καφετερια και τις πασαρα το τηλεφωνο μου.
Θελω επισης να σχολιασω τις τεραστιες διαφορες που υπαρχουν μεταξυ τσατσαδων. Αλλες ειναι ευγενεστατες (π.χ. Κωλεττη) και αλλες αγενεστατες (κυριως βαρδαρης). Θυμαμαι μια φορα στο ερως-μυλο ειχα λερωσει το πατωμα με λασπες ακαι η τσατσα δεν ειπε τιποτα απλα χαμογελασε. Μεση κατασταση δεν βρισκεις.
Θελω επισης να πω οτι μια φορα την ειχα πατησει με την μιλφαρα που δουλευει πανω στην προμηθεως. Η γκομενα δεν κανει μπουκιτση και οταν ελεγαν τιμες-προγραμματα η τσατσα δεν ειπε τιποτα. Και ημουν να καταθεσω αναμεσα σε αυτη και την Μαιρη του Μπλε σπιτιου και τελικα την πατησα. Οποτε προσοχη. Την αλλη φορα λεω να δοκιμασω την Μαιρη του Μπλε. Μια φορα που πηγα να δοκιμασω δεν μπηκα τελικα επειδη με ειχε αποθαρρυνει το καπως επιθετικο στυλακι της: μολις μπαινω μεσα μου λεει με ενα βλοσυρο υφος τσιμπουκακι-πισωκολλητο 40 ευρω χωρις να αφησει την τσατσα να μιλησει. Οποτε λεω ασε θα ειναι βιαστικη στο δωματιο. Την αλλη φορα παντως λεω να δοκιμασω.
Και η σαρα η λεπτουλα ειναι εργατρια. Μια φορα θυμαμαι δεν μπορουσα λογω κρασοκατανυξης να χυσω με τιποτα. Αλλα αυτη εκει, αλλαξαμε ποσες στασεις. Στο τελος λεω, σορυ δεν μπορω να χυσω μαλλον. Αυτη ετσι οπως ηταν στο πισωκολλητο γυριζει με χαμογελο και λεει δεν πειραζει, αλλαζουμε σταση? αν ηταν αλλη θα σταματουσε εκει και θα εφευγε αλλα συνεχισε, και στο πισωκολλητο κουνιοταν αυτη αντι για εμενα. Αλλαξαμε κανα δυο στασεις ακομα και στο τελος εχυσα. Πολυ υπομονετικη κοπελα. Σχεδον μιση ωρα ειμασταν στο δωματιο και η κοπελα ολο χαμογελουσε και εβγαζε κατι γλυκουλικα βογγητα. Κανουν πολυ καλη ομαδα με την Εφη στο σπιτι αυτο. 
Σε μερικα σπιτια στον μυλο (ερως) η τσατσα διαφημιζε προγραμμα 150 ευρω με σαρα βυζαρου οπου επιτρεπονται δυο εκτονωσεις. Δοκιμασε κανενας αν αξιζει?
Θελω να ρωτησω στο προγραμμα τζακουζι η γκομενα τι κανει? Καθεται στα ποδια σου και χαλαρωνεται στο τζακουζι? Σου παιρνει πιπα στο μπανιο? Σε τριβει? Μια φορα που πηρα προγραμμα με σαρα-βυζαρου δεν υπηρχε τζακουζι αλλα ντουζιερα.
Κατεχακη-Μαντζαρου δεν εχω παει. Αξιζει λετε? 
Καιρος ειναι να γινουν και σαιτ για τα σπιτια της Θεσσαλονικης να βλεπουμε φωτο απο κοπελες.
Ελπιζω να ερθουν και αλλες καλες κοπελες επιπλεον απο αυτες τις καλες που ηδη δουλευουν. 

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
381
Πόντοι
36
Φίλε μου, το καλοκαίρι είχα πάει στο Ερως (Μύλο) και πήρα το πρόγραμμα που λες, όμως με άλλη κοπέλλα, καλό γκομενάκι ρωσσίδα αλλά δεν θυμάμαι όνομα. Ηταν μικρούλα πάντως και καλό σωματάκι. Το πρόγραμμα είχα περίπου 40 λεπτά, 20 στο τζακούζι και 20 τα υπόλοιπα. Στο τζακούζι ήταν μπροστά μου και χαϊδευόμασταν και μου τον έπαιζε στο νερό μέσα και έχυσα. Και γω ελεύθερα χάϊδευα χούφτωνα. Ματά η συνέχεια στο κρεβάττι τεράστιο και στρόγγυλο. Το περιβάλλον πάρα πολύ καλό και η διακόσμηση τέλεια. Σε γενικές γραμμές ευχαριστημένος. Θα μπορούσε όμως να διαρκέσει περισσότερο για αυτά τα χρήματα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom