Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 60 άτομα (8 μέλη και 52 επισκέπτες)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
αυτη η χθεσινή ήταν πολύ καλή..εγώ μιλάω για μια άλλη ξανθιά που ήταν την Τρίτη που πέρασα,για εκείνη θέλω πληροφορίες.
για μισο λεπτο γιατι εχουμε μπερδεψει τα μπουτια μας.εμεις οι δυο λεμε για την ιδια γιατι ειχαμε περασει αν θυμαμαι καλα την ιδια μερα.τωρα αυτη η ξανθια που ειναι καλη ποια ειναι?αλλη η μηπως η ιδια κ δεν την θυμασαι καλα?

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
gio19ε εγω μονο αυτη εχω δει και πριν δυο τρεις βδομαδες θυμαμαι δουλευε ενα γυφτακι.
πηγε κανεις καμια τσαρκα απο βαρδαρι σημερα το πρωι?εχει καιρο που ρωταω για τις πρωινες και κανεις δεν απανταει

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
μαλλον η ιδια ειναι παιδια

gio19

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
213
Πόντοι
1
ΑΑ..επίσης είχε μία καλή ξανθιά στο Βρδαρη στο ανορθόγραφο πολύ σκυλί..όποιος ξέρει ας ενημερώσει

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ΑΑ..επίσης είχε μία καλή ξανθιά στο Βρδαρη στο ανορθόγραφο πολύ σκυλί..όποιος ξέρει ας ενημερώσει
για ποια λες?για μια κοντουλα με βυζαρες ελληνιδα η για μια σχετικα ψηλη πολυ αδυνατη ρωσοφατσα?

TSONTAKIAS1

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
6
για ποιο λετε εκεινο που ειναι σαν εκκλησια?

gio19

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
213
Πόντοι
1
Τι να πώ,εμένα μου φάνηκε οτι ήταν άλλη γιατί αυτή είναι ψηλή,ενώ η άλλη ήταν λίγο πιο κοντή..

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
237
Πόντοι
36
Συναδελφοι θα ξαναενοχλησω...Απο στηθος πως ειναι?Μεγαλο?Μικρο?Ειναι αδυνατη ή γεματη αυτη η ξανθια στη Νικηφ.Ουρανού?Ειμαι λατρης του πλουσιου στηθους,αν ειναι να περασω το βραδυ...Μην τραβηχτω όμως αδικα

gio19

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
213
Πόντοι
1
Αυτή που λέω στο Βαρδάρη είναι πολύ ρωσόφατσα,μέτριο ύψος με κωλάρα και βυζι σιλικονάτο..

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Συναδελφοι θα ξαναενοχλησω...Απο στηθος πως ειναι?Μεγαλο?Μικρο?Ειναι αδυνατη ή γεματη αυτη η ξανθια στη Νικηφ.Ουρανού?Ειμαι λατρης του πλουσιου στηθους,αν ειναι να περασω το βραδυ...Μην τραβηχτω όμως αδικα

φιλε εχει πολυ καλο βυζι αλλα μην περιμενεις και την παμελα αντερσον

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ναι για την εκκλησια :priest:
ωπα.οατν λεμε για τερμα νικ ουρανου λεμε για πολυ πιο κατω ρε συ.εκει που ηταν η στελλα.οχι στην εκκλησια.μου φαινεται εσυ λες για αλλο σπιτακι

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
βασικα με τον gio λεμε για το σπιτακι που ειναι τερμα κατω νικ ουρανου πιο μετα κ απο τον καλιγουλα.εκει πετυχαμε ενα ξανθο δυνατο.για να τα βαλουμε σε μια ταξη.εσυ για που λες michael?

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ρε παιδια εγω για την εκκλησια λεω ηταν πολυ καλο χθες πηγα,μηπως εκανε μεταγραφη?

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Αυτή που λέω στο Βαρδάρη είναι πολύ ρωσόφατσα,μέτριο ύψος με κωλάρα και βυζι σιλικονάτο..
ονομα θυμασαι?η κοντουλα η ελληνιδα με τις βυζαρες ειναι πολυ καλη.η αλλη δεν ξερω

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
μεχρι καποιος να δωσει σημεια ψωλης απο αυτη στη νικηφορου ουρανου εγω προτεινω να πας σε αυτο στην εκκλησια που ειναι δοκιμασμενο

Nick-Thess

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
307
Πόντοι
21
Μαγκες χτες εφαγα την ξανθια που λεει ο gio19 στο ανορθογραφο. Τη λενε Κελλυ, ειναι ελληνιδα. Πολυ ωραια γκομενα, απο αυτες που ολοι μας θα γουσταραμε να την ειχαμε για σταθερη γκομενα να βγαινουμε για ποτακι κ γενικα να την κυκλοφορουμε. Πολυ καλη και σε συμμετοχη, απιστευτη αισθηση η βυζαρα της...
Επειδη κιολας η φατσα της ειναι του τυπου που γουσταρω σε μια γκομενα, βλεπω να τρωω πολλα φραγκακια με το Κελλακι... :sperm: :sperm: :sperm:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom