για μισο λεπτο γιατι εχουμε μπερδεψει τα μπουτια μας.εμεις οι δυο λεμε για την ιδια γιατι ειχαμε περασει αν θυμαμαι καλα την ιδια μερα.τωρα αυτη η ξανθια που ειναι καλη ποια ειναι?αλλη η μηπως η ιδια κ δεν την θυμασαι καλα?αυτη η χθεσινή ήταν πολύ καλή..εγώ μιλάω για μια άλλη ξανθιά που ήταν την Τρίτη που πέρασα,για εκείνη θέλω πληροφορίες.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 60 άτομα (8 μέλη και 52 επισκέπτες)
μαλλον,γιατι δυσκολα να εχει δυο ξανθιες δυνατες κιολας στην ιδια βαρδια στο ιδιο σπιτακιμαλλον η ιδια ειναι παιδια
για ποια λες?για μια κοντουλα με βυζαρες ελληνιδα η για μια σχετικα ψηλη πολυ αδυνατη ρωσοφατσα?ΑΑ..επίσης είχε μία καλή ξανθιά στο Βρδαρη στο ανορθόγραφο πολύ σκυλί..όποιος ξέρει ας ενημερώσει
TSONTAKIAS1
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
για ποιο λετε εκεινο που ειναι σαν εκκλησια?
boobssucker
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 237
- Πόντοι
- 36
Συναδελφοι θα ξαναενοχλησω...Απο στηθος πως ειναι?Μεγαλο?Μικρο?Ειναι αδυνατη ή γεματη αυτη η ξανθια στη Νικηφ.Ουρανού?Ειμαι λατρης του πλουσιου στηθους,αν ειναι να περασω το βραδυ...Μην τραβηχτω όμως αδικα
Συναδελφοι θα ξαναενοχλησω...Απο στηθος πως ειναι?Μεγαλο?Μικρο?Ειναι αδυνατη ή γεματη αυτη η ξανθια στη Νικηφ.Ουρανού?Ειμαι λατρης του πλουσιου στηθους,αν ειναι να περασω το βραδυ...Μην τραβηχτω όμως αδικα
φιλε εχει πολυ καλο βυζι αλλα μην περιμενεις και την παμελα αντερσον
ωπα.οατν λεμε για τερμα νικ ουρανου λεμε για πολυ πιο κατω ρε συ.εκει που ηταν η στελλα.οχι στην εκκλησια.μου φαινεται εσυ λες για αλλο σπιτακιναι για την εκκλησια
TSONTAKIAS1
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
ναι για την εκκλησια
θα παω και γω να την τραβηξω μια εξομολογηση
μπορει να εχει κ εκει ξανθο δυνατο.δεν το εχω δειρε παιδια εγω για την εκκλησια λεω ηταν πολυ καλο χθες πηγα,μηπως εκανε μεταγραφη?
ονομα θυμασαι?η κοντουλα η ελληνιδα με τις βυζαρες ειναι πολυ καλη.η αλλη δεν ξερωΑυτή που λέω στο Βαρδάρη είναι πολύ ρωσόφατσα,μέτριο ύψος με κωλάρα και βυζι σιλικονάτο..
Nick-Thess
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 307
- Πόντοι
- 21
Μαγκες χτες εφαγα την ξανθια που λεει ο gio19 στο ανορθογραφο. Τη λενε Κελλυ, ειναι ελληνιδα. Πολυ ωραια γκομενα, απο αυτες που ολοι μας θα γουσταραμε να την ειχαμε για σταθερη γκομενα να βγαινουμε για ποτακι κ γενικα να την κυκλοφορουμε. Πολυ καλη και σε συμμετοχη, απιστευτη αισθηση η βυζαρα της...
Επειδη κιολας η φατσα της ειναι του τυπου που γουσταρω σε μια γκομενα, βλεπω να τρωω πολλα φραγκακια με το Κελλακι...
Επειδη κιολας η φατσα της ειναι του τυπου που γουσταρω σε μια γκομενα, βλεπω να τρωω πολλα φραγκακια με το Κελλακι...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 29K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις