....Διακρινω μια εντονη κινητικοτητα !!!!! Ευγε συναγωνιστες.... την ευχη μου να εχετε.Ναι φιλε μου Ric θα τυπωσουμε και μπλουζακια με τυχαια νουμερα πχ 69 > κτλ και αναλογως θα ακολουθειται και η προβλεπομενη διαδικασια.Καλη τυχη
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 50 άτομα (5 μέλη και 45 επισκέπτες)
STELIOS77
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 2.824
- Πόντοι
- 6.265
Παιδες καταφτανω ξανα στην θεσσαλονικη πεταχτος δυστυχως δεν εχω χρονο να διαβασω τις αναλ-υσεις σας στις προηγουμενες σελιδες
θελω προταση για παρασκευη η σαββατο μεσημερι τονιζω το μεσημερι διοτι την προηγουμενη φορα επισκεφτηκα την ξεκωλλετη που διαβαζα τοσο καλα λογια κ τα αποτελεσματα ηταν απογοητευτικα προφανως λογω ωρας(τα καλα θα δουλευαν νυχτα)
επισης κατι σε βαρδαρη η εκει τριγυρω μην μ λετε για λα φαμ και κλπ γιατι θα χαθω
υ.γ.χαιρετισματα στον θρυλικο τρελο αγορι και αναμενετε review απο την επικειμενη καταθεση
θελω προταση για παρασκευη η σαββατο μεσημερι τονιζω το μεσημερι διοτι την προηγουμενη φορα επισκεφτηκα την ξεκωλλετη που διαβαζα τοσο καλα λογια κ τα αποτελεσματα ηταν απογοητευτικα προφανως λογω ωρας(τα καλα θα δουλευαν νυχτα)
επισης κατι σε βαρδαρη η εκει τριγυρω μην μ λετε για λα φαμ και κλπ γιατι θα χαθω
υ.γ.χαιρετισματα στον θρυλικο τρελο αγορι και αναμενετε review απο την επικειμενη καταθεση
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.089
- Πόντοι
- 2.356
ολα καλα dekerhumax τι λεει φιλε?ολα καλα?καιρο εχουμε να τα πουμε
εσυ πως πας
σαν κομητης εγινες εκει που εμφανιζεσαι εκει χανεσαι
χεχε.......απλα επειδη δεν ειμαι σπιτι ολη τη μερα δεν μπορω να εχω το pc στο site οποτε μπαινω βγαινω συνεχεια.πως περασες το πασχα?ολα καλα deker
εσυ πως πας
σαν κομητης εγινες εκει που εμφανιζεσαι εκει χανεσαι
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.089
- Πόντοι
- 2.356
ολα καλα εδω ησυχα εσυ?χεχε.......απλα επειδη δεν ειμαι σπιτι ολη τη μερα δεν μπορω να εχω το pc στο site οποτε μπαινω βγαινω συνεχεια.πως περασες το πασχα?
τωρα θα γινω εγω κομητης κλεινω απο δω κ θα ανοιξω μετα σπιτι
αντε καλα.καλα κ εγω,τα ιδια.θα την κανω κ εγω.φιλια κ τα λεμεολα καλα εδω ησυχα εσυ?
τωρα θα γινω εγω κομητης κλεινω απο δω κ θα ανοιξω μετα σπιτι
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.089
- Πόντοι
- 2.356
φιλια.....αντε καλα.καλα κ εγω,τα ιδια.θα την κανω κ εγω.φιλια κ τα λεμε
στις κοριτσαρες που εχεις στο avatar σου ;)
τα εδωσα τα φιλια μου χθες το βραδυ.θελω να δωσεις ομως κ στην κωλαρα του δικου σου.....φιλια.....
στις κοριτσαρες που εχεις στο avatar σου ;)
καλημερα συναγωνιστες.
χθες το βραδυ εγινε καταθεση στη νικηφορου ουρανου,στην ξανθια που ρωτατε ποιο πανω ονοματι χριστινα,ετσι μου ειπε.η κοπελα ειναι πολυ καλη ειχε πληρες συμμετοχη πολυ καλο σωμα παιδια και γαμιση.οποιος δεν εχει παει αξιζει τον κοπο
χθες το βραδυ εγινε καταθεση στη νικηφορου ουρανου,στην ξανθια που ρωτατε ποιο πανω ονοματι χριστινα,ετσι μου ειπε.η κοπελα ειναι πολυ καλη ειχε πληρες συμμετοχη πολυ καλο σωμα παιδια και γαμιση.οποιος δεν εχει παει αξιζει τον κοπο
boobssucker
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 280
- Πόντοι
- 36
Φιλε γεια σου..Για την Χριστινα που ειπες στη Ν.Ουρανου,τι χαρακτηριστικα εχεις?Αδυνατη?Γεματη?Και με ιδιαιτερο ενδιαφερον ερωτηση: Απο στηθος?
απο βυζακι τι λεει?εινει τοσο καλο οσο φαινεται κ με τα λιγα που φοραει η ειναι απατη?καλημερα συναγωνιστες.
λες να παω να δω τι παιζει?αυτη δουλευει καθε βραδυ ε?εχω κ παρτιδες με την τσατσα,βγαζουμε τρελο γελιο καθε φορα που παω,καλη κυριουλαdeker ειναι παρα πολυ καλο και σφιχτο,γενικα ολο το σωμα πολυ καλη η γκομενα αξιζει καταθεση
θα παω κ ας μου βγει κ σε κακο.......μη μιλαμε μονο στο τελοςεγω σου προτεινω να πας και το καλο ειναι οτι εχει και πολυ ορεξη για σηζητηση δεν ειναι στη μουγκα
καλο αυτοθελω να πω γενικος σημμετεχει και με λογια και με πραξεις
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38