Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 50 άτομα (5 μέλη και 45 επισκέπτες)

vaglem

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
:hmm:....Διακρινω μια εντονη κινητικοτητα  :sperm: !!!!! Ευγε συναγωνιστες.... την ευχη μου  :priest: να εχετε.Ναι φιλε μου Ric θα τυπωσουμε και μπλουζακια με τυχαια νουμερα πχ 69  >:cheesy: κτλ και αναλογως θα ακολουθειται και η προβλεπομενη διαδικασια.Καλη τυχη  :grin:

tsikitsak

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας αλανια,ειμαι νεος στο club και θελω να σας ρωτησω αν γνωριζετε ενα ξανθο που δουλευει στο σαπφους 8.Αξιζει η μονο εμφανιση ειναι??Μια κοντουλα με κορμαρα και προστυχη φατσα ειναι.Ευχαριστω :helpplea:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ναι φιλε arcans εχουμε κλεισει κ λεωφορειο 15 θεσεων,κ θα εχουμε κ κοπελα για ξεναγο....θα ειναι ψηλη,ξανθια,με βυζαρες κ κωλαρακι κολαση κ φατσουλα πολλα υποσχομενη....

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
Παιδες καταφτανω ξανα στην θεσσαλονικη πεταχτος δυστυχως δεν εχω χρονο να διαβασω τις αναλ-υσεις σας στις προηγουμενες σελιδες
θελω προταση για παρασκευη η σαββατο μεσημερι τονιζω το μεσημερι διοτι την προηγουμενη φορα επισκεφτηκα την ξεκωλλετη που διαβαζα τοσο καλα λογια κ τα αποτελεσματα ηταν απογοητευτικα προφανως λογω ωρας(τα καλα θα δουλευαν νυχτα)
επισης κατι σε βαρδαρη η εκει τριγυρω μην μ λετε για λα φαμ και κλπ γιατι θα χαθω :P

υ.γ.χαιρετισματα στον θρυλικο τρελο αγορι και αναμενετε review απο την επικειμενη καταθεση  :rockon:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ολα καλα deker
εσυ πως πας
σαν κομητης εγινες εκει που εμφανιζεσαι εκει χανεσαι
χεχε.......απλα επειδη δεν ειμαι σπιτι ολη τη μερα δεν μπορω να εχω το pc στο site οποτε μπαινω βγαινω συνεχεια.πως περασες το πασχα?

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.089
Πόντοι
2.356
χεχε.......απλα επειδη δεν ειμαι σπιτι ολη τη μερα δεν μπορω να εχω το pc στο site οποτε μπαινω βγαινω συνεχεια.πως περασες το πασχα?
ολα καλα εδω ησυχα εσυ?
τωρα θα γινω εγω κομητης κλεινω απο δω κ θα ανοιξω μετα σπιτι

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
καλημερα συναγωνιστες.
χθες το βραδυ εγινε καταθεση στη νικηφορου ουρανου,στην ξανθια που ρωτατε ποιο πανω ονοματι χριστινα,ετσι μου ειπε.η κοπελα ειναι πολυ καλη ειχε πληρες συμμετοχη πολυ καλο σωμα παιδια και γαμιση.οποιος δεν εχει παει αξιζει τον κοπο

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
280
Πόντοι
36
Φιλε γεια σου..Για την Χριστινα που ειπες στη Ν.Ουρανου,τι χαρακτηριστικα εχεις?Αδυνατη?Γεματη?Και με ιδιαιτερο ενδιαφερον ερωτηση: Απο στηθος?

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
καλημερα συναγωνιστες.
χθες το βραδυ εγινε καταθεση στη νικηφορου ουρανου,στην ξανθια που ρωτατε ποιο πανω ονοματι χριστινα,ετσι μου ειπε.η κοπελα ειναι πολυ καλη ειχε πληρες συμμετοχη πολυ καλο σωμα παιδια και γαμιση.οποιος δεν εχει παει αξιζει τον κοπο
απο βυζακι τι λεει?εινει τοσο καλο οσο φαινεται κ με τα λιγα που φοραει η ειναι απατη?

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
deker ειναι παρα πολυ καλο και σφιχτο,γενικα ολο το σωμα πολυ καλη η γκομενα αξιζει καταθεση

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
deker ειναι παρα πολυ καλο και σφιχτο,γενικα ολο το σωμα πολυ καλη η γκομενα αξιζει καταθεση
λες να παω να δω τι παιζει?αυτη δουλευει καθε βραδυ ε?εχω κ παρτιδες με την τσατσα,βγαζουμε τρελο γελιο καθε φορα που παω,καλη κυριουλα

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
εγω σου προτεινω να πας και το καλο ειναι οτι εχει και πολυ ορεξη για σηζητηση δεν ειναι στη μουγκα

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
θελω να πω γενικος σημμετεχει και με λογια και με πραξεις :grin:

gio19

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
215
Πόντοι
1
αυτη η χθεσινή ήταν πολύ καλή..εγώ μιλάω για μια άλλη ξανθιά που ήταν την Τρίτη που πέρασα,για εκείνη θέλω πληροφορίες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom