You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 66 άτομα (8 μέλη και 58 επισκέπτες)
Nick-Thess
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 307
- Πόντοι
- 21
Χαιρετιζω τα μεγαλυτερα αλανια της πολης μας! Γυρισα πριν απο λιγο απο κατι δουλιτσες που χα, περασα κ μια βολτα απο Κωλεττη οπου ηταν η αγαπημενη ολοκληρου του Θρεντ, η Αφρουλα!! Δεν κατεθεσα διοτι ειχε αναμονη αλλους 3 πριν απο μενα και βαριομουν να περιμενω.. Οσοι συναγωνιστες θελετε να περασετε ενα ομορφο απογευμα η Αφρουλα θα ναι ως τις 19.00 στην Κωλέττη...
Υ.Γ. : Το δικο μου αγαπημενο, η Εφη, ξερει κανεις ποτε δουλευει? Επισης γνωριζουμε αν ειναι στο ερως16 και η Σαρα(η νταρντανα)?
Υ.Γ. : Το δικο μου αγαπημενο, η Εφη, ξερει κανεις ποτε δουλευει? Επισης γνωριζουμε αν ειναι στο ερως16 και η Σαρα(η νταρντανα)?
Καλησπέρα..Απότι με ενημέρωσε η τσατσά η Σάρα θ επιστρέψει κατα τις 5 Μαίου.Είναι Ρωσία για ξεκούραση..και εγω ην πειμένω πως και πώς..για νικ.ουρανού συνάδελφοι για την ξανθιά τπτ...μου φάνηκε πολύ καλή..κανένα νέο κανένας???
Εκτός αν μετά το ποτό πάμε για ενέσεις καφείνηςΕννοείται μετά το ποτό και το φαγάκι θα πάμε για εκτόνωση! Τι έτσι θα σας αφήσουμε βρε;;;
Κύριοι αποχωρώ για λόγους εργασίας. Τα λέμε αύριο
και εγω σε λιγο σχολαω αλλα με την βροχη τι θα γινει γιατι ειμαι με μηχανακι γαμω την τυχη μου !!!!!!!!
θα συντονηστουμε συντομα!!!!!
dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 747
- Πόντοι
- 4.535
θα συντονηστουμε συντομα!!!!!
Με την βροχή; Τι είσαι ο βροχοποιός;;;
Όσο για το άλλο θα κάνουμε ΝΤΟΥ... κανονικά! Αλλά θα έχει γέλιο και για αυτό θα πάμε!
ουτε αυτη ειναι κακη ιδεαΕκτός αν μετά το ποτό πάμε για ενέσεις καφείνης
ουτε αυτη ειναι κακη ιδεα
δωσε λιγο μαγικο ζωμο ρε συ!!!!!!!!!!!
θα πηδηξω και την γυναικα του γειτονα μετα (ασε μεγαλο κακο μας βρηκε )
dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 747
- Πόντοι
- 4.535
θα πηδηξω και την γυναικα του γειτονα μετα (ασε μεγαλο κακο μας βρηκε )
Αν σε πειράζει μπορώ να βολέψω και εγώ την κατάσταση... πιστεύω και άλλοι εδώ μέσα!
Nick-Thess
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 307
- Πόντοι
- 21
Ξερει μηπως κανεις βραδυνη βαρδια απο Κωλέττη, Ερως16, Κοροβαγκου η μπλε σπιτι στο Βαρδαρη(Μαιρουλα) ?
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 101
- Like
- 12.565
- Πόντοι
- 25.165
Χαιρετιζω τα μεγαλυτερα αλανια της πολης μας! Γυρισα πριν απο λιγο απο κατι δουλιτσες που χα, περασα κ μια βολτα απο Κωλεττη οπου ηταν η αγαπημενη ολοκληρου του Θρεντ, η Αφρουλα!! Δεν κατεθεσα διοτι ειχε αναμονη αλλους 3 πριν απο μενα και βαριομουν να περιμενω.. Οσοι συναγωνιστες θελετε να περασετε ενα ομορφο απογευμα η Αφρουλα θα ναι ως τις 19.00 στην Κωλέττη...
Και εγω 3 παρα περιμενα αλλους 3 μπας και εισουν αυτος που περιμενε διπλα μου?? Η εφη λογικα και σημερα θα δουλευει.
Nick-Thess
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 307
- Πόντοι
- 21
Φιλε Tetsuo μπα, χλωμο... εγω περιμενα καπου στις 13.20, και οι αλλοι 3 ηταν καπως μεγαλυτερης ηλικιας(35-50)...
Εκανα τη χαζομαρα να μη ρωτησω βραδυ ποια ειναι γμτ αν κ πηγα... Ελπιζω να ναι το Εφακι γτ σημερα εχω δυνατες ορεξεις.... :-)
Εσυ Tetsuo θα κανεις καμια βολτα βραδυ?
Εκανα τη χαζομαρα να μη ρωτησω βραδυ ποια ειναι γμτ αν κ πηγα... Ελπιζω να ναι το Εφακι γτ σημερα εχω δυνατες ορεξεις.... :-)
Εσυ Tetsuo θα κανεις καμια βολτα βραδυ?
σας διαβαζω σας ξαναδιαβααω,σας εφαγε η μαλακια ε?αντε να δουμε ποσες φορες θα μας διωξουν απο τα μπουρδελα μεσα σε μια μερα....θα εχει πολυ γελιο.κ φανταστειτε να γαμαει ο ενας κ οι αλλοι απ εξω να του κανουν κερκιδα.....ε ρε γλεντιατεσπα,θα τα πουμε αργοτερα,πηρα το πμ κ απαντησα.οχι σκ γιατι εχω δουλειες,να ξερετε.φιλια
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 29K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις