Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 66 άτομα (8 μέλη και 58 επισκέπτες)

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6

με το που ακουστηκαν οι μαγικες λεξεις "ουζα,κρασια κτλ κτλ" κατι σκιρτησε μεσα μου
χταποδακι ξυδατο και μετα γαυρος (Μαρινα)τος

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
Ναι ρε παιδιά να κανονίσουμε όλοι μαζί... και αν η ώρα είναι κατάλληλη πάμε ταβερνούλα και μετά μασαζάκι και μετά βλέπουμε... γιατί όχι ημερήσια σε παράνομα στέκια?

Nick-Thess

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
307
Πόντοι
21
Χαιρετιζω τα μεγαλυτερα αλανια της πολης μας! Γυρισα πριν απο λιγο απο κατι δουλιτσες που χα, περασα κ μια βολτα απο Κωλεττη οπου ηταν η αγαπημενη ολοκληρου του Θρεντ, η Αφρουλα!! Δεν κατεθεσα διοτι ειχε αναμονη αλλους 3 πριν απο μενα και βαριομουν να περιμενω.. Οσοι συναγωνιστες θελετε να περασετε ενα ομορφο απογευμα η Αφρουλα θα ναι ως τις 19.00 στην Κωλέττη...

Υ.Γ. : Το δικο μου αγαπημενο, η Εφη, ξερει κανεις ποτε δουλευει? Επισης γνωριζουμε αν ειναι στο ερως16 και η Σαρα(η νταρντανα)?

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
νομιζω οτι το σουκου θα μας βολεψει ολους
τα μυνηματα ηρθαν θα το αναλυσουμε πολυ γρηγορα και θα αποφασισουμε ταχυστα!

το προγραμμα πρεπει να ειναι κομπλε οχι μονο ποτο αλλα και ..............εκτονοση!!!

gio19

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
213
Πόντοι
1
Καλησπέρα..Απότι με ενημέρωσε η τσατσά η Σάρα θ επιστρέψει κατα τις 5 Μαίου.Είναι Ρωσία για ξεκούραση..και εγω ην πειμένω πως και πώς..για νικ.ουρανού συνάδελφοι για την ξανθιά τπτ...μου φάνηκε πολύ καλή..κανένα νέο κανένας???

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
Εννοείται μετά το ποτό και το φαγάκι θα πάμε για εκτόνωση! Τι έτσι θα σας αφήσουμε βρε;;;

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
και αντε και μαζευτηκαμε 5-6-7-8 νοματεοι οταν θα μπαινουμε στα ρδελα να δεις γελιο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εκδρομικο κανονικο!
η μαλλον κανονικοι ρεπορτερ
θα πεσει τρελα!!!!
αφθονη :2funny:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Κύριοι αποχωρώ για λόγους εργασίας. Τα λέμε αύριο

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Κύριοι αποχωρώ για λόγους εργασίας. Τα λέμε αύριο

και εγω σε λιγο σχολαω αλλα με την βροχη τι θα γινει γιατι ειμαι με μηχανακι γαμω την τυχη μου !!!!!!!!

θα συντονηστουμε συντομα!!!!! :grin:

Nick-Thess

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
307
Πόντοι
21
Ξερει μηπως κανεις βραδυνη βαρδια απο Κωλέττη, Ερως16, Κοροβαγκου η μπλε σπιτι στο Βαρδαρη(Μαιρουλα) ?

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
101
Like
12.565
Πόντοι
25.165
Χαιρετιζω τα μεγαλυτερα αλανια της πολης μας! Γυρισα πριν απο λιγο απο κατι δουλιτσες που χα, περασα κ μια βολτα απο Κωλεττη οπου ηταν η αγαπημενη ολοκληρου του Θρεντ, η Αφρουλα!! Δεν κατεθεσα διοτι ειχε αναμονη αλλους 3 πριν απο μενα και βαριομουν να περιμενω.. Οσοι συναγωνιστες θελετε να περασετε ενα ομορφο απογευμα η Αφρουλα θα ναι ως τις 19.00 στην Κωλέττη...

Υ.Γ. : Το δικο μου αγαπημενο, η Εφη, ξερει κανεις ποτε δουλευει? Επισης γνωριζουμε αν ειναι στο ερως16 και η Σαρα(η νταρντανα)?

Και εγω 3 παρα περιμενα αλλους 3 μπας και εισουν αυτος που περιμενε διπλα μου?? Η εφη λογικα και σημερα θα δουλευει.

Nick-Thess

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
307
Πόντοι
21
Φιλε Tetsuo μπα, χλωμο... εγω περιμενα καπου στις 13.20, και οι αλλοι 3 ηταν καπως μεγαλυτερης ηλικιας(35-50)...
Εκανα τη χαζομαρα να μη ρωτησω βραδυ ποια ειναι γμτ αν κ πηγα... Ελπιζω να ναι το Εφακι γτ σημερα εχω δυνατες ορεξεις.... :-)
Εσυ Tetsuo θα κανεις καμια βολτα βραδυ?

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
σας διαβαζω σας ξαναδιαβααω,σας εφαγε η μαλακια ε?αντε να δουμε ποσες φορες θα μας διωξουν απο τα μπουρδελα μεσα σε μια μερα....θα εχει πολυ γελιο.κ φανταστειτε να γαμαει ο ενας κ οι αλλοι απ εξω να του κανουν κερκιδα.....ε ρε γλεντιατεσπα,θα τα πουμε αργοτερα,πηρα το πμ κ απαντησα.οχι σκ γιατι εχω δουλειες,να ξερετε.φιλια

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

να φτιαξετε και μπλουζακια : μπουρδελλοκατασταση θεσσαλονικης !  :rockon:  :rockon:  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom